سرویس 1 مگ:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تو رو خدا چشم نزنید سرعتمو :n10::n02:
محتوای مخفی: سرعت من همین الان یهویی
سرویسم 2مگ هست اما طول روز رو3مگ بسته میشه!نقل قول:
بنظرت بیشتر از این نمیتونه بکشه؟
سرویس 512 حجمی ساعات رایگان شبانه:
سرعت شبانه اصلن داخلی خارجی نداره.... جفتش داغونه!!! :n02: با خود سرور پارس هم تست کردم....
سرعت رو به نظرم از اکانتینگ روی اسمی محدود نکردن چون بعضی وقتا تا 70 80 میره بالا.... اما یه کاری کردن که فقط دور و بر اسمی میچرخه....:n13:
میگم ابوالفضل ویندوز 98 داری؟؟؟ :n09:نقل قول:
دوستان لطفا هر کی جواب سوال هامو میدونه کمک کنه ممنوننقل قول:
حالا حرف ما برات ثابت شد یا نهنقل قول:
تو این تایپک فقط شما و اقا ابوالفضل تعریف می کردید
شما که به فنا رفتی حالا نوبت.......:n04:(درحال چشم زدن)
دوستان اگه کسی هست از سرعت دانلود شبانه تست بزاره ببینیم فردا بیایم پارس یا نه! این عکسی که ابولفضل گذاشته و چن نفر دیگرو دیدم چرا چن تا فایل با همه??ینی همزمان بزاری سرعت بیشتر میشه?!
من که والا نمیدونم..... فقط به نظرم تری جیت خیلی ردیفه :n02:نقل قول:
آقا چشم زدید سرعتمو الان سرعتم اومده رو 970 :n21:نقل قول:
تا تو باشی دیگه نیای اینجا تعریف بکنی:n08:نقل قول:
محتوای مخفی:
نویز خط خیلی زیاده , همین ۲ mb هم که گذاشتن زیاده , لینکت میپره , سیم کشی ساختمونت شاید مشکل دارهنقل قول:
یه بار از سرخط چک کن ببین نویزت کم میشه ؟
البته فاصله ات از مخابرات یه کمی زیاده ولی نه اون قدر که snr بشه ۶
خدمت شما عرض شود :نقل قول:
1- قیمت اینترنت در ایران نه تنها از کشورهای اروپایی چندین برابر گرانتر و بی کیفیت تر هست بلکه از افغانستان هم گرانتر هست. تازه افغانستان پهنای باندش رو از شرکت زیرساخت ایران می گیره.
2- در مورد مثالی که از آسیاتک زدید قیمت بر می گردد به ضریب اشتراک اون سرویس مطمئن باشید اگر کیفیتش خوب بود گرانتر هم می فروخت. شما تعرفه اینترت اختصاصی شرکت ها رو بررسی کنید اختلاف معنا داری در قیمت تا پهنای باند 10 و 20 ندارند.
3- ضریب اشتراک در اروپا حتی اگر 1 به 80 هم باشه اصلا اشکالی نداره می دونی چرا چون پهنای باند بسیار بالا نسبت به سرویس فروخته شده عرضه می کنند. و کاربر اصلا افت کیفیت سرویس خریداری شده رو احساس نمی کنه. تو ایران یه پهنای باند محدود رو به اشتراک می گذارند که در اینجا به دلیل پهنای باند محدود نرخ اشتراک گذاری بحث برانگیز می شه.
4- ما به هیچ عنوان نمی خواهیم آقایان به اینترنت سوبسید بدهند بلکه می خواهیم اینترنت رو 25 برابر قیمت جهانی گرانتر نفروشند. طبق ادعای آقای محمود خسروی معاون وزیر و مدیر عامل شرکت زیر ساخت (هم معاون وزیره و هم مدیر زیرساخت) گفته قیمت هر لینک 10 گیگابیتی ماهانه 50000 یورو هست پس قیمت هر یک مگابیت اختصاصی می شه 20 هزار تومان و قیمت هر stm1 یا 155 مگابیت می شه 3100000. حالا زیر ساخت هر stm رو 24 میلیون می ده تازه به pap ها و 36 میلیون به isdp ها می فروشه.
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
248 ضربدر 12 می شه 2976 نه 6000 تا.نقل قول:
سرعت من الان ساعت 4 صبح
اینم تستی از سرویس 2 مگ من الان نمی دونم ویدیو اچ دی چطور میشه دید :n13:
Nat تنظیم کردن مودم
تاثیری در افزایش یا کاهش سرعت داره؟:n13:
دوستان اصفهانی دانلود شبانه پارس آنلاین چطوره؟ من محدوده امیرکبیر هستم، نهایت شبی 500 مگ دانلود دارم!
راستی برای سرعتهای بالاتر از 2مگ که تو سایت تبلیغ میکنه باید به کجا زنگ بزنم تا اوکی کنند؟
دوستان کسی جواب این پست ما رو نمی دونه ممنون:n27::n13:نقل قول:
اگه از کابل با کیفیت استفاده کنن 65 متر تأثیر خیلی زیادی نمیذاره.نقل قول:
صبح که چک کردم دانلود دیشبم این بود:نقل قول:
یعنی تا حالا سابقه نداشت زیر 7 گیگ دانلود داشته باشم، مگه شبایی که لینک دانلود نداشتم. اما دیشب با این که 16 گیگ لینک داشتم واسه دانلود فقط 3.4 گیگ دانلود کرده بود. با متوسط سرعت 195 کیلوبایت. یعنی حتی از سرعت اسمی هم کمتر بود.:n21::n21::n21::n21::n21::n28::n28::n28::n2 8::n28::n28:
منم دیشب ساعت 2 که شبانه شروع شد سرعتم لحظهای میرفت تا 900 بلافاصله میاومد روی 0. خلاصه همون موج دندون ارهای که قبلاً خودت میگفتی شده بود. یعنی تا حالا واسه من هیچ وقت این طوری نبود. اما دیشب افتضاح بود.:n27:نقل قول:
من با پارس صحبت کردم امروز آقا اینام دارن محدود می کنن یوزر های پر مصرف رو باور ندارین امتحان کنین
بیخیال داداش! من که شکی تو حرفای شما و بقیه نداشتم. تا قبل از دیشب وضعیتم خوب بود. خوب نتایجش رو میذاشتم. اما دیشب واسه من هم مثل مال شما بود. راستش یکی دو روز بود تو دلم افتاده بود که نوبت تهران هم میرسه. ظاهراً از دیشب واسه من یا مرکز مخابراتی ما محدودیت شروع شده. تو ماه رمضون هم با اون وضعیت افتضاحش این جوری محدود نشده بود سرعت دانلودم.:n28:نقل قول:
مال من که تا قبل از دیشب خوب بود، دیشب به فنا رفت. سرعت 195 کیلوبایت در ثانیه شبانه با دانلود 3.4 گیگ تو 5 ساعت. حالا خود دانی.نقل قول:
من سرویس 1024 سه ماه دارم. کلا که سرعتم از 220 بیشتر نمیره!
فک کنم خط تلفنم مشکل داره یا فاصلم از مخابرات زیاده!
اینم اطلاعات، چطوره؟
بازم میگم. ما ایرانیها عادت داریم فکر کنیم که مرغ همسایه همیشه غازه. ما تصور میکنیم اون ور دیگه هیچ محدودیت و مشکلی ندارن. همه به راحتی سرعت 20مگابیت میگیرن و از این جور حرفا. استنادمون هم صرفاً به یه قیمت اعلام شده تو وبسایت یه شرکت ISP خارجیه بدون این که بدونیم پشت این قیمت چه نوع سرویسی خوابیده.نقل قول:
1. بله منم با شما موافقم که اینترنت تو ایران کیفیت پایینی داره و به نسبت کشورهای اروپایی گرونتره. (من هم میگم 2 تا 3 برابر قیمت اونجاست.) حتی اگه دو برابر اروپا هم باشه بازم واسه ما خیلی گرون در میآد.
2. بله. در این مورد هم با شما موافقم. وقتی ضریب اشتراک بالا میره ISP یه پهنای باند مشخص رو به تعداد بیشتری مشتری میفروشه و درآمدش هم بیشتره. الآن هم آسیاتک سرویسهای نامحدود طلاییش چندین برابر این سرویسها قیمت دارن. چون ضریب اشتراکشون 1 به 2 یا 1 به 1اه.
3. بله اگه سرعتها خیلی بالا بره ضریب اشتراک عملاً بیمعنی میشه. اما اون ضریب اشتراک 1 به 50 که گفتم شرکتی مثل BT تو انگلستان میداده مال 2 - 3 سال پیش رو روی یه پهنای باند 4مگابیت در ثانیه بوده. حالا اگه دوست داشتی میگردم لینکش رو واسهات پیدا میکنم.
4. اتفاقاً دولت باید تو ایران سوبسید بده. من نمیدونم اعداد و ارقام این خبر چقدر درسته. چون همین جوری هم به نظرم یه تناقضاتی داره. میگه اگه یه قرارداد 15 ساله ببندیم قیمت ماهیانه این قدر میشه. بعد از اون ور برمیگرده میگه فعلاً قرار نیست ما قرارداد طولانیمدت ببندیم. من آخرش هم متوجه نشدم قیمتی که مبنای کارشونه چی بوده. ضمن این که یه بار یه جایی دیدم داشت میگفت قیمت پهنای باند ما ترکیبی از قیمتهای گرون قراردادهای چندین سال پیش و قراردادهای ارزونتر جدیده. ضمن این که هزینههای انتقال رو هم باید به اونا اضافه کنی که عدد قابل توجهی میشه. ولی به هر حال دولت باید سوبسید بده. ما سرانه درآمدون پایینه. با این سرانه درآمدی که الآن ما داریم، قیمت فعلی اینترنت تو ایران سهم زیادی از درآمد خانوار رو به خودش اختصاص میده به نسبت کشورهای دیگه.
رفیق خطت عالیه و هیچ مشکلی نداره شما تازه تا 21 مگ میکشه.شما کافیه زنگ بزنی پشتیبانی بگی دان استریم رو روی 9 مگ قرار بدهند.هر چی هم گفتن زیر بار نرو اگه گفتن خط نمیکشه و.... دارن دروغ میگن.نقل قول:
بله. حق با شماست. من هم به اشتباه افتادم و اصلاً دقت نکردم که ضرب اون عدد در 12 تقریباً میشه 3000 دلار نه 6000 دلار. احتمالاً یا اشتباه کرده در محاسبه یا یه مبنای دیگه داشته اون عدد.نقل قول:
نه دوست عزیز. خط شما خیلی هم خط خوبیه. مشکل از اینه که پروفایلت رو روی 2مگ بستن. باید زنگ بزنی پشتیبانی تا درستش کنن.نقل قول:
سلام. ببخشید دوست عزیز. من یه سؤال برام پیش اومد! من چطوری می تونم این اطّلاعاتی که دوستمون گذاشتن، مثل همین SNR Margin و Line Attenuation و... رو برای خط خودم به دست بیارم و چه جوری می تونم بفهمم حدّاکثر سرعتی که خطّم می کشه، چند مگابایته؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون... :n16:نقل قول:
این خطه منه هر 5 دقیقه یه بار اینترنت قطع میشه چراغ اینترنت هم خاموش میشه بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه
این قطع و وصلی برای چی میتونه باشه؟
منم دو ماه مشکل شما رو داشتم با اینکه نویز خطم بالا نبود و اینکه خطم رو 9 مگ بسته شده بودنقل قول:
زنگ زدم خطم رو آوردن رو 4 بازم مشکلم حل نشد هر چی تماس میگرفتم درست نکردن برام
واسه همین جمع آوری کردم رفتم یه شرکت مضخرف دیگه الان ولی مشکلی ندارم
ممنون دوست عزیز. دقیقا رو کدوم صفحه اش باید برم؟ خیلی صفحه داره! اینم یه عکس از صفحه ی Device Info!نقل قول:
نهری -- شیخ فضل اللهنقل قول:
پ . ن : به دلیل اینکه دیشب دانلودی نداشتم امروز عکس از میزان دانلود نمیذارم .
صفحه شو خودم پیدا کردم! توی صفحه ی Statistics بود. ممنون میشم یکی برام توضیح بده وضعیت خطّم چطوره! :n16:
خطت روی 16 مگ بسته شده و snr هم نزدیک 7 هست که برای این ریت خوبه .نقل قول:
status => staticsنقل قول:
رفیق سرعت دانلودت چنده؟؟؟؟؟؟ اگه امکان داره یه تست از speedtest بذارنقل قول: