بندی از قوانین انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای که چند ماه پیش بهش اضافه شد :نقل قول:
نقل قول:
از پرداختن به مسائل هــک در تاپیک ها، خودداری کنید .
Printable View
بندی از قوانین انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای که چند ماه پیش بهش اضافه شد :نقل قول:
نقل قول:
از پرداختن به مسائل هــک در تاپیک ها، خودداری کنید .
باشه
نه من اصلا خبر نداشتم میشه چیت هم کرد و داخل چتای داخل همون کانتر دیدم بفیه هی میگن چیت و فلان و اینا
البته من خودم با اینکه زیاد تو کانتر اونجور حرفه ای نیستم ولی چندوقتی که انلاین بازی میکنم و بنظرم بازیم بهتر شده شما نمیتونین یه چندتا نکته بگین که قشنگ حرفه ای بشم مثل اینکه چه تقفنگی ور دارم و بقیه چیزاش
ممنون میشم کمک کنین
سلام الان تو سروری هایی که sxe بدرد نمیخوره همه چیت میزنن برین سرورهاییکه ucp هست خوبه
کسی آنلاین تیم داره؟؟؟؟ برای مسابقه تو سرورهای ایرانییییییییییییییی با sxe نباشه UCP باشه
من میخوام کانتر انلاین بزنم. سرور قوی چی داریم؟ ای پی شو بزارین
سرور پردیس گیم من که خودم فقط تو این سرور بازی میکنم واقعا خیلی دوستش دارمنقل قول:
ای پی: 130.185.74.179:27015
فقط بعضی ساعت ها ممکنه شلوغ باشه و تو هیچ تیمی جا نشین و یا برین تو بازی ولی شلوغه خیلی لگ (همون گیر های انلاین که براثر مشکلات سرور و یا شلوغی) هست ممکنه
انگار از دنیا بی خبرید الان game5.ir بهترین سرورای کانتر رو داره.
بهترین ها نیست :| بیشترین سرورارو داره وگرنه از نظر هاست تهران گیمینگ خیلی قوی تر از گیم 5نقل قول:
گیم 5 همیشه لگه همیشه
تورو خدا اگه کسی میدونه راهمایی کنه
من تو بازی که میرم تنظرمات گرافیک بازی رو که میزارم رو 32 بیت ok میکنم سریع از بازی میپره بیرون ارور میده Half-life launcher has stopped working چیکارش کنم توروخدا کمک کنید
16 بیت که بازی میکنم تو انلاین قبل اسمم 16bpp مینویسه نمیخوام اون بیاد
یا علی ...
سلام به همه - آقا به من خیلی شکایت اومد که مردیم از بس دنبال آی پی گشتیم !!:n27::n30:
به خواست خداوند بنده توانستم یک برنامه ی یافتن آی پی خودکار فقط با یک کلیک بنویسم و برای شما عزیزان (راحت طلبان) ارایه کنم .
با دانلود این نرم افزار نیازی به یافتن آی پی سرور های کانتر استریک سورس نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق ...