کسی هست که بچه ریاضی منطقه 2 باشه؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کسی هست که بچه ریاضی منطقه 2 باشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام!نقل قول:
ببینید! من 3 سال مداوم درس خوندم! سال آخر دیگه از خیلی چیزام زدم تا بتونم رتبه ی خوب بیارم ، در تمام طول این مدت به اندازه ی 3 ، 4 هفته ی آخر شیوه های درست درس خوندن رو یاد نگرفتم! یعنی وقتی آدم یه بار کنکور میده و ایام قبل از کنکور رو تجربه میکنه ، چنان تاثیری درش داره که حد نداره! این تاثیرات میتونه کاری بکنه ، که اون بتونه خودشو ( با تلاش!) به آدم جدیدی تبدیل بکنه! پس اگه سال بعد هم سوالا سخت تر از سال قبلش بشه ، برای کسی که راهو خوب یاد گرفته زیاد فرقی نمی کنه!
برای مثال من یاد گرفتم ، به جای اینکه کلی کتاب کمک آموزشی کار بکنم ، سوالای آزمونایی که درشون شرکت میکنم رو چند بار تکرار بکنم! یعنی من اگه بتونم روی اشتباهات و نزده های خودم توی آزمونهای مبحثی در طول سال مسلط بشم ، میتونم ، حداقل(با دید خیلی منفی!) نصف سوالا رو توی آزمونای جامع و سرانجام کنکور حل بکنم! منتها بستگی به این داره که من بتونم عیب های خودمو ببینم و غرور خودمو بشکونم و بگم :
من اشکال دارم!
ببینم چی باعث میشه که من شب کنکور استرس(بیش از حد ، نه معمولی!) داشته باشم ، اونو رفع کنم! چرا نمیتونم فلان سوال رو حل کنم ، علتش رو بر طرف کنم! چرا سوالی رو غلط میزنم ، دیگه اون اشتباه رو نکنم!
خلاصه از نظر من:
درس خوندن یعنی رفع اشکال!
سلام خانومی :40:نقل قول:
منم تجربی هستم ...مثل شما ریاضی فیزیک داغون شد رفت ولی فیزیکم کمی بهتر از ریاضی شد :31:
شما که زیست و شیمیت خیلی خوبه درصدش ...حتما عمومی هاتم خوب دادی پس چرا نگرانی ؟؟
من خودم به چندتا از دوستامم که زنگ زدم اکثرا می گفتن ریاضی و فیزیک و ادبیات رو خراب کردیم ...
به قول دوستان سخت اگه باشه واسه همه سخته و ترازت پایین نمیاد تو درسای مورد نظر
خودتو ناراحت نکن ...ایشالا به همون اندازه ای که زحمت کشیدی جوابت رو می گیری و یک ماه دیگه با دیدن نتیجت شاد و خندون میشی حسااااااااابی
:11:
سلام کنکور ریاضی فنی چقدر سخت بود من انتظار 2 یا 3 هزار داشتم الان به 12 هزار فکر میکنم. :19:
نقل قول:
فکر میکنم حدودا 4000 بشه ....
من رشته تجربی ام بچه ها جون وقتی سوالای عمومی را داشتم جواب می دادم به شدت هیجانی شدم و بعد هم استرس گرفتم خلاصه با اینکه میتونستم بالای 70جواب بدم از هول هلیم افتادم تو دیگ:41: الان هم فقط به آزاد فکر می کنم خواهشا هر کی در مورد تراز ها و درصد های آزاد اطلاعاتی داره بگه؟
پارسال 5000 ولی امسال 3000
آخه من سال دوممه بمونم واسه سال سوم!!!!!نمی ارزه!!نقل قول:
نه بابا ، با این درصدا فکر کنم خیلی بهتر بشه! حداقل 2000 منطقه 2! شاید یه کم اونورتر!نقل قول:
کجایید ریاضی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟