مرسی. تو راه حلی که من پیدا کردم هم تو قسمت خطکش باید تبها رو برای هر سطح جابه جا کرد تا فرورفتگیها درست بشهنقل قول:
Printable View
مرسی. تو راه حلی که من پیدا کردم هم تو قسمت خطکش باید تبها رو برای هر سطح جابه جا کرد تا فرورفتگیها درست بشهنقل قول:
سلام دوستان، یه سوال داشتم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه، اگر نه دوستان منتقل کنن تاپیک مناسب
چطور میشه مطالب پی دی اف فارسی رو وارد ورد کرد؟ من کپی پیست میکنم حروف عجیب غریب ظاهر میشه!
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
سلام خیلی ممنون که سوالا رو جواب می دینا- خود من کلی ازپست هاتون چیزی یاد گرفتم- :n16:
بله-این موارد متعلق به ورد ورژن 2010 هست هم روی سیستم XP هم 7
ازبین موارد بالا مورد اولی خیلی اذیت می کنه هم روی ویندوز 7 این مشکل هست هم ویندوز XP یعنی اگر دفعه اول افزونه بابیلوون رو طبق عکس ریمموو کنم تا وقتی سیستم روشن باشه ، تنظیماتش اوکی می مونه اما اگر ریستارت شه یاخاموش شه باز مجدد باید انجام میدم
البته سایر تنطیماتی که توی ورد انجام بدم همه ذخیره می مونه به جز همین مورد حذف افزونه ها !! اگر راه حلی هست لطفا بگید مرسی:n16:
سلام
1- جای جدولها در متن جابه جا می شود و روی نوشته ها می افتد.
با عرض سلام و خخسته نباشید
راستش من به یک مشکل توی ورد برخوردم که نمیدونم چجوری حل میشه.
من یه متن دارک که شامل یک سری جدوله که قبلا خودم اونا رو توی ورد تایپ کردم حالا که فایل رو باز کردم می بینم جای جدولا عوض شده و خودشون رفتن روی متن سطرهای بعد نشستن.چکار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
بازم ممنون
سلام
من میخوام یک فایل ورد رو بصورت زیر شماره گذاری کنم :
صفحه اول تا دهم با حروف الفبا و در زیر صفحه
صفحه 10 تا 50بالا سمت چپ با عدد ( سمت راست عنوان داره و هر ده صفحه عنوان عوض میشه)
لطفا راهنمایی کنید . خیلی ضروری هست .
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
باید سکشن بندی کنیدنقل قول:
لینک های زیر به شما کمک خواهند کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
1-توی ورد 2013 واسه فارسی کردن اعداد غیر از تغییر گزینه ی نامبرینگ به کانتکت کار دیگه ایی باید بکنیم چون فارسی نمیشه (شمار ی ضفحه ها را گذاشتم هالا فارسی نمیشه)
2-فاصله ی های زیر بین خطوط چرا فرق میکنه تنظیمی داره چطوری
با سپاس
بسیار ممنون
من تونستم بخش های جدا ایجاد کنم و هر کدوم رو جداگانه شماره گذاری کنم . اما میخوام در کنار شماره ها ( سمت راست و بالای صفحه ) عنوان هر بخش رو هم بنویسم . لطفا راهنمائی کنید . خیلی عجله ای و ضروری است لطفا کمک کنید .