بیخیال بابا....نقل قول:
این کراس آور باند هست و بدون این 1073 یک قرون هم نمیرزه.
اصلا بدون این شما چجوری باند را نصب کردی؟
چون سیم تویتر و ووفر میاد تو این و خروجیش میره به آمپ.
بیخیال بابا....نقل قول:
این کراس آور باند هست و بدون این 1073 یک قرون هم نمیرزه.
اصلا بدون این شما چجوری باند را نصب کردی؟
چون سیم تویتر و ووفر میاد تو این و خروجیش میره به آمپ.
خواهش میکنم.نقل قول:
نه مشکلی نداره البته از قول نصابها خدمتتون عرض میکنم. خودم نصب نکردم ولی خیلی ازش تعریف شنیدم.
اسپیکر 10 سانتی تو این رنج قبلا هم عرض کردم یه مدل کدنس شنیدم خیلی خوب بود. اگه خواستی تو pmآدیو سیستم هم داره ولی فی بالاس:n02:البته اون کجا و این کجا:n12:
هر چی فرکانس به سمت 20Khz نزدیک بشه صدا تیز یا به قولی به سمت تریبل نزدیک میشه و از میدرنج دور.نقل قول:
مگه میشه؟شما همونی بودید که فرمودید چنتا آکبند از این اسپیکر دارید؟همه بدون کراس اوور هستند؟:n02:!حتما سریعا برو پیش فروشنده ببین داستان چی بوده.:n04:نقل قول:
اینها کراس اوورهای اسپیکر هستن.حتما باید قبل از ورودی اسپیکرقرار بگیریندبه قول علی جان چطور شما بستی؟!؟!.
سلام.
رفتم یه نگاهی کردم دیدم اون یکی 1073 ها همشون این کراس اور رو دارن جز اینی که خودم ورش داشتم توش نبود!خلاصه فعلا" از جعبه ی این یکی 1073 ها ور داشتم تا واسه خودمو بگیرم بذارم جاش!:n02:
بابا جان چرا یه چیزو انقد گندش میکنید همچین گفتید بدون اون چطوری وصل کردی گفتم الان اینارو وصل کنم چه اتفاقی میوفته!بعد از نصب کراس اور زیاد فرقیم نکرد!
میگید نه امتحان کنید..
سلام به دوستان عزیز بلالخصوص یار همیشگی حمید عزیزم:n12:نقل قول:
فرقش مواردی مشهود میشه که یه فرکانس بالای تقویت شده توسط آمپتون با پیک وات و یا فرکانس های کلیپ مکرر،وقتی وارد تیوتر ها میشند کم کم دچار نیم سوزی و در اخر سوختن اون میشند.:46:
آها این شد جواب.نقل قول:
چون من از نظر صدا که تغییری احساس نکردم شایدم انقدر کم بوده که متوجه نشدم.
مرسی.
منظور بنده از چطور نصب کردی این بود که 1073 چهار عدد فیش داره 2 تا برای ووفر و 2 تا برای تویتر.وقتی کراسش نباشه شما سیمی را که از آمپ آوردید به کدوم ورودیها وصل کردید؟تویتر یا ووفر؟نقل قول:
به جفتش دیگه!:n13:نقل قول:
سلام
دوستان من میخواستم یه پخش پایونیر حدود 300 تومن بخرم
میخواستم ببینم با این بودجه چی میتونم بخرم
البته پخش قبلیمم 4850 پایونیر هست میخوام ببینم اینو چند میخرن؟
با این بودجه دست 2 هم پیدا نمیکنینقل قول:
البته هست ولی به درد نمیخوره
من خودم یه 6350 داشتم امروز فروختم 315 تومن تازه بدون کنترل
با این گرونی برای پخش باید 500-600 بزاری کنار برای اسپیکر 500 و برای آمپ 700-800
غیر این باشه پشیمونی در پیش داره
نقل قول:
ممنون بابت جوابت
به نظرت حدود 450 چی میتونم بخرم؟ چندتا مدل پیشنهاد میدی؟
راستی این 4850 چند ازم میخرن؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]