کسی نیست به سوالای ماهم جواب بده ؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست به سوالای ماهم جواب بده ؟نقل قول:
درصورتی که درخواست تمدید رد بشه هم پیامک ارسال میشه یا خیر؟
سلام دوستان
ایا مثل چند سال پیش چند روز قبل تاریخ اعزام برگه ای چیزی با پست میارن یا نه ؟
اونطور که توی سایت نظام وظیفه نوشته، معافیت کفالت شامل مشمولان غایب نمیشه، تنها استثنا معافیت کفالت بخاطر داشتن فرزند معلول هست تا جایی که اطلاع دارم.نقل قول:
سلامنقل قول:
از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزه جواب رو میدن ؟؟؟؟نقل قول:
3 الی 4 روز طول میکشهنقل قول:
من 9 روز دیگه موعد اعزاممم هست قبولی قطعی دانشگاه هم هستم بار اول از پلیس ++10 تمدید کردم بار دوم هم فرستادم الان بیشترازیک هفته هست پیامکی نیومده من چیکارکنم به نظرتون؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مراجعه دوباره کن پلیس +10 یا اگه کد سخا داری برو تو سایت vazifeh.police.ir ببین تمدید شدی یا نه
نشده همون تاریخ قبلیه , به نظرتون دوباره درخواست از سایت بدم موافقت میکنن؟نقل قول:
تشکرنقل قول:
حالا شما فرض کنید من تونستم برای سومین بار تمدید کنم به نظرتون میتونم امریه آموزش پرورش بگیرم ؟با توجه این تمدید کردن ها
نقل قول:اگه نشده فردا دراسرع وقت برو پلیس+10 ببین جریان چیه بزار بار دوم تمدید کردنت از طریق پلیس+10 باشهنقل قول:
و اگه خواستی برای بار سوم تمدید کنی برو تو سایت اقدام بکن که یه شانست نسوزه
سلام
یه سوال مهم دارم اگه میشه کمکم کنین
من کی برا دفترچه اقدام کنم که تاریخ اعزامم بخوره یک تیر ؟نمیخوام اردیبهشت اصلا بخوره چون کنکور ارشد رو انداختن 7 یا 8 اردیبهشت
لطفا کمک کنین
ممنون
سلامنقل قول:
از پلیس+10 سوال کن ولی به احتمال زیاد برج 12 دفترچه بگیری برج 4 اعزامته
آقا کسی نمی دونه!؟نقل قول:
اگر برج ٢ شد درخواست تعويق دهيد و موافقت مى شودنقل قول:
در كدام سازمان هستيد؟نقل قول:
كلا مرخصى سرباز ها كم است در حدود ١ روز در ماه
خیلی ممنوننقل قول:
خواستم به صورت کلی بدونم
اخه قبلا یادمه هر نود روز ۱۵ روز بود الان یعنی اینقدر کاهش پیدا کرده!!؟
سلام خدمت شما دوستان گرامی . می خواستم ببین با توجه به شرایط بنده می تونم معاف بشمیا نه؟
متولد 73 کاردانی کامپیوتر خوندم و انصراف دادم چند هفته پیش تا 1 سال وقت دارم وضعیت خدمتم رو مشخص کنم.
پدر بنده متولد 42 و 53 سال سن داره و چند سال پیش در سانحه ای اسیب دید به طوری که در پای راست آن پلاتین و دست راست هم تا حدودی از کار افتاده شده و چند تا از رگاش پاره شده . پدرم تا سال 91 کارت معلولیت بهزیستی داشته ولی از اون به بعد دنبالش نرفته . در ضمن من تنها فرزند پسر هستم و یک خواهر دارم که ازدواج کردده .
فردا میرم پلیس 10 تاریخ اعزام میپرسم
سلام همگی
من یک سوال خیلی مهمی دارم ممنون میشم کسانی که اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنند
من سال 88 دفترچه سربازیو پست کردم و سال بعدش دانشگاه قبول شدم ( کارشناسی ناپیوسته )
سال 92 برای کارشناسی ثبت نام کردم و باز برای معافیت تحصیلی اقدام کردم
جدیدا خبر خرید سربازی به گوشم رسیده و می خوام الان که 3 ترم از دانشگاهم مونده انصراف بدم و 4 سال صبر کنم تا بتوانم برای خرید
اقدام کنم
سوالی که من دارم اینه که در این مدت که می خوام غایب شم آیا سرباز فراری هستم ؟ چون دفترچه پست کردم سال 89
و اینکه مامور میفرستم دنبالم یا نه ؟
آیا من 8 سال غایب بمونم یعنی از آخرین مدرک تحصیلیم یعنی فوق دیپلم که سال 92 گرفتم تا 8 سال بعد می تونم سربازیمو بخرم ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
من بیشتر نگران اینم که غایب شدم سرباز فراری حساب نشم و نیان دنبالم
و اینکه به دلیل مشکلاتی قادر به ادامه تحصیل نیستم
ببینین مرخصی استحقاقی بستگی به محلی داره که توش خدمت می کنین. اگه توی منطقه عادی خدمت می کنین هر ماه یه روز مرخصی دارین و کل خدمتتون 30 روز مرخصی تشویقی ( بعضی جاها ممکنه بیشتر هم مرخصی بدن ولی حداقلش همینقدره) که فرمانده یا مسئولتون می تونه بهتون بده. 30 روز هم مرخصی استعلاجی (درمانی) در کل خدمت دارین که اگه مرخصی استعلاجی تون از 30 روز گذشت و مرخصی تشویقی یا استحقاقی هم نداشتین، براتون اضافه خدمت رد می کنن.نقل قول:
توی مناطق محروم یا با آب و هوای سرد یا اگه توی شهر خودتون نباشین، علاوه بر این موارد مرخصی بین راهی و یا مرخصی مرتبط دیگه ای بهتون تعلق میگیره. همینطور اینکه روزهای تعطیل هم به شرط نداشتن نگهبانی خود به خود مرخص هستید (مرخصی شهری) و از مرخصی تون کم نمیشه. یعنی اگه مثلا 3 شنبه تعطیل باشه، شما می تونین 4 و 5 شنبه رو هم مرخصی (استحقاقی یا تشویقی) بگیرین و از دوشنبه برید مرخصی تا شنبه هفته بعدش. یعنی در واقع 4 روز میرید مرخصی ولی فقط 2 روز از مرخصی تون کم میشه. البته موافقت با این مرخصی هم بنا به صلاحدید فرمانده هست چون اینجور روزها همه می خوان مرخصی بگیرن ولی پادگان نباید خالی بشه.
توی مناطق عملیاتی شما باید حداقل 45 روز بدون مرخصی توی پادگان باشید، بعد از گذشت این 45 روز بهتون 15 روز مرخصی استحقاقی میدن. سهمیه مرخصی تشویقی تون ممکنه بیشتر از چیزی باشه که توی قانون اومده باشه (بسته به انصاف فرمانده تون)
اون قضیه مرخصی شهری که بالا گفتم برای دوره 45 روزه مناطق عملیاتی صدق نمی کنه چون برنامه ریزی جوری هست که هر سرباز 45 روز کامل توی پادگان باشه.
نقل قول:
با سپاس از شما :n26:
غایب حساب میشی، و با وجود اینکه هر چند سال یکبار میگن که میخوایم دستگیر کنیم، ولی غایبا رو کاری ندارن، اونطوری که از تجربه اطرافیان خودم و تجربیات دوستان در اینجا معلومه.نقل قول:
اما مهم تر از همه اینه که خرید سربازی وضعش مشخص نیست، معلوم نیست که تا چهار سال دیگه تمدید بشه یا نه، و یهو دیدی دقیقا سه سال دیگه قانونش رو ورداشتن و شما بلاتکلیف موندی.
عرض سلام.سوالی داشتم برای کفالت اگه سن پدر بالای هفتاد باشه نیازی به حضورش توی کمیسیون هست؟ جایی خوندم نمیخواد...
بلهنقل قول:
خوب شما شانس اين را داريد تنها بايد اقدام كنيد و يك سابقه بيمارى كامل و نسخه هاى پزشك معالج و توصيه نامه از پزشك در مورد پدر داشته باشيد البته متوجه باشيد كار ساده اى نيست اما ممكنه با پيگيرى بتوانيد معافيت را بگيرد بهزيستى نقش مهمى دارد بخصوص اگر نامه اى به نظام وظيفه دهد كه پدر شما تحت پوشش اين سازمان هستندنقل قول:
سلام دوستان من الان خبر ساعت 10 شبکه رو دیدم و سردار کمالی اعلام کرد که باید سربازان در شهر خودشون خدمت کنن بخاطر مخارج بالا ایاب ذهاب و مشکلات روحی و فرار کردن از خدمت
آیا شما هم این خبر رو شنیدین؟!
ممنونم از شما بابت جوابنقل قول:
یعنی حتی با کسانی که دفترچه پست کردن ولی خودشون رو معرفی نکردن در تاریخی که تو برگه سفید اومده کاری ندارن ؟
سلامنقل قول:
دوستان کسی این خبر رو نشنیده؟!
من این خبر رو شنیدم اما از حرف تا عمل از اینجا تا سیاره پروتون فاصله هست علی الخصوص در مورد خدمت که از وجوبات واجب هست، به حرفهاشون نمیشه اعتماد کرد فقط در حد نظر شخصی خودشون هست، بهتر هست مبنا رو بر اساس همون روش قبلی پیگیری کنید. تا عملی بشه یک قرن گذشتهنقل قول:
سلامنقل قول:
لینک سایتی رو دارین که این خبر رو پوشش داده باشه؟!
توصیه نمیکنم، چون قانون های نظام وظیفه الآن از ساعتی و روزی گذشته رسیده به دقیقه ای هرگز همچین ریسکی نکنید یک وقت هم دانشگاه رو از دست میدید اون هم باید تا 4 سال دیگه صبر کنید تا تازه بشه 8 سال شاید اون زمان بگن 12 سال شاید هم بیان دستگیرتون کنند به علت غیبتنقل قول:
نظر من رو منظورتون هست یا خود اخبار رو؟نقل قول:
سلامنقل قول:
توی گوگل سرچ کنید
"اخبار ساعت ۲۲ ، ۱۱ دی"
متشکرنقل قول:
این واقعیت داره یا الکیه؟!
والا نمیدونم منم خیلی دوست دارم که واقعیت داشته باشه اما این موضوع جدیدی نیست که مطرح کردن و قبلا هم بوده فقط به اجرای اون بستگی دارهنقل قول:
کسی امریه جهاد و کشاورزی نبوده؟
اینکه سربازا تو شهر خودشون خدمت کنن هم منطقی هست و هم هزینه کمتری برای پادگان داره (چون بهرحال پادگان برای این سربازها باید غذا و امکانات رفاهی فراهم کنه) ولی در عمل همچین اتفاقی نمیفته و خیالتون راحت باشه که نخواهد افتاد!نقل قول:
چون اگه اینجوری بشه دیگه کسی نیست بره لب مرز خدمت کنه!
گفتهنقل قول:
باید به محل سکونت یا تا 300 کیلومتر فاصله تا شهر محل سکونت باید اعزام بشه حرف سردار اشتری این بوده
کاش کسی میتونست منو راهنمایی کنه....
چى رو بدونه ؟؟نقل قول: