راستی یکی گفت پینگ شاتل خوبه... یه بار دیگه تست گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تست با ایران به درد نمی خوره)
Printable View
راستی یکی گفت پینگ شاتل خوبه... یه بار دیگه تست گرفتم:
(تست با ایران به درد نمی خوره)
آرمان جان منظورم از 3 ماهه نگیر این بود که من 3 ماهه داشتم 20 روز اول شباش مشکلی نداشت ولی 70 روز آخر شباش سرعت بین 5 تا 10 کیلو بود:12:
به عنوان يك كرجي مطالب فوق تاييد مي شود!نقل قول:
خدا رو شکر این دو گیگ ما رو هم دادند :دی ولی من هنوز موندم چرا بعضی از دوستان ناراضین ، من با 260 دانلود واسه 128 و این ترافیکای رایگان دارم حالشو میبرم :دی
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
سلام
این محدودیت استفاده از ترافیک رایگان شاتل برای هر شب چقده؟ 1 گیگ؟ 2 گیگ؟ چقده؟
مثلاً با سرعت 256 شاتل میشه 2 گیگ در هرشب دانلود کرد؟
میارزه از پارس بیام شاتل؟ پینگ خوب میده؟
2 گیگ من رو هم دادند :31: من هم مثل دوستمون EngineeR EhsaN 128 دارم روز 260 و شبا هم 60-70 . تا الان هم محدود نشدم . قطعی هم 1 دقیقه نداشتم :46:
هنوز هیچ کس نمیدونه محدودیت واقعا چه طور عمل میکنه . بعضی میگن در یک ماه نباید بیشتر از فلان گیگ دانلود کنی(بحث حجم دانلود هست )نقل قول:
بعضی دیگه میگن تو یه ساعت مشخص نباید بیایی دان بزنی و بهتره یه شب در میون بیایی(بحث زمان دانلوده )
اما واقعیت اینه که این حرفا هیچ کدوم مال من اجرا نشد من 20روز پشت هم دان زدم
سر یک ساعت مشخص هم شروع میکردم
در یک ماه حدود 10 گیگ بیشتر از حدس بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دان کردم بعدش محدود شدم .
اما با یه حساب سر انگشتی معلومه اگر سرویسم از یه شرکت دیگه بود بیشتر از این میتونستم دان بزنم موقع محدود شدنم دانلودم به 30گیگ نرسیده بود که 10 یا 12 شب رفتم تو محدودیت اما تو بقیه شرکت ها بچه ها شبی یک گیگ هم بگیرن تو ماه30گیگ شده
ازلحاظ پینگ هم بازی من کانتره 1.6 هست پینگ سرور ایرانی حدود60 اما پینگ با خارج حتی ترکیه و روسیه از220به بالا بوده یعنی بیخیال بازی با بیرون کشورمون شدم .
در رابطه با سرویس 256 بچه ها هستن بگن اما شما علل حساب بدون که اگر شبی 2 گیگ هم بتونی دان بزنی سر یه هفته محدود میشی .
قضاوت شاتل اومدنت هم با خودت اما نکن با خودت جوونی زوده واسه مریض شدنت سکته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پوکی استخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و....
دوستان یه سوال؟؟
مگه ساعت رایگان شبانه بیشتر شده؟ من بعد از ساعت 8 هم دانلود داشتم ولی اونو زده توی قسمت دریافت رایگان!!:question:
سلامنقل قول:
نه تا اونجایی که من اطلاع دارم همون 8 هستش. بیشتر نشده.البته به روز رسانی ترافیک مصرفی و دانلود رایگان توی سایت به صورت لحظه ای نیست. هر چند دقیقه یکبار به روز میشه و نمایش داده میشه. مثلا هر 15 دقیقه. شاید به این دلیل بعد از ساعت 8 دیدین که دانلود رایگانتون بیشتر شده.:13: ولی در کل اگر هم شده اشتباه سیستم بوده و برید حال کنید:31: ولی همیشه سعی کنید قبل 8 دانلودتون رو قطع کنید چون واسه من شده کل دانلود شبانه مو به عنوان مصرف حساب کرده فقط به خاطر اینکه از ساعت 8 گذشته بود سیستم اشتباه تشخیص داده و هیچ کاریش هم نتونستم بکنم. 2 شب, یکی 1g و یکی 2g از ترافیکم از بین رفت.:41: من دیگه 7:45-7:50 دانلود رو قطع میکنم.
الانم رفتم دیدم همون بود پس ایول،حالا باز خدا کنه ردمو نزنن برن کم کنن:31:نقل قول:
پس منم باید قبل از 8 قطع کنم،آقا دمت گرم بابت راهنمائی:40:
الان من که 3 ماهه 128 دارم
دوستان تایید می کنن اگه 2 شب میون دانلود بزنم
زیر 1 گیگ
محدود نمیشم؟
دوستان از شاتل برید خودتون رو راحت کنین من خودم یک سال art3 داشتم دو ماه پیش قطعش کردم و واقعآ راحت شدم شاتل جز ازار و اذیت هیچی نداره ! من ماهی 45 میدادم به زور اگه صبح تا شب دانلود میکردم 60 گیگ میگرفتم یعنی روزی 3 گیگ اونم به سختی بعدم یه روز سرعت میرفت بالا یه روز میومد پایین مدام رو اعصاب بود . الان راحت شبی 5 gig دانلود دارم که میشه ماهی 150 گیگ و تنها 30 تومن میدم روزانه هم با سرعت 400 دانلود دارم شبانه 170 والا خیلی بهتر از شاتل میشه پیدا کرد
حرفهای ایشون کاملا تایید میشه....نقل قول:
غیر سوالی که پست قبل پرسیدمنقل قول:
ممنون میشم اینم جواب بدید
شما الان از کجا میگری؟
واقعا اگر isp که شما استفاده می کنی اینطوری نیست و حتی هر شب 1 گیگ هم به من بده کافیه
من سریع برم isp عوض کنم
التبه زمانی که من شاتل گرفتم 3 ماه بعدش این محدودیت ها شروع شد
امیدوارم این یکی وقتی مشتری هاش زیاد شد مثل شاتل قاطر نشه!
پینگ art1 شاتل چقده؟ممنون
سلام دوستان
من مدتی هستش که با dns های خود شاتل مشکل پیدا کردم گهگاه وقتی از نت چند ساعتی استفاده نمیکنم و می خوام دوباره سایتی رو باز کنم ارور نیافتن dns رو میده و مجبور میشم مودم رو چند بار ریست کنم تا درست بشه . چند تا dns از جمله مال گوگل و dns های تهران رو امتحان کردم ولی اونا هم گاها همین طور میشم .
ممنون میشم 2 تا dns server خوب و پرسرعت و البته پایدار که قطعی نداشته باشه و با سرویس شاتل مشکل نداشته باشه رو معرفی کنید تا تو مودم ست کنم .
نگفتید از کجا گرفتید سرویس رو؟
بعد از 6 ماه که از شاتل استفاده میکنم دیشب اولین شبی بود که تقریبا 1 گیگ دانلود رایگان کردم و بلافاصله امشب محدود شدم!!! یعنی با همون بار اول!! نکردن وایسند ببیند تکرار میشه یا نه!! خوب شد واسه تمدید سرویس یک ماهه گرفتم ....... گفتم تو این یه ماهه شاتل امتحان نهایی خودش رو پس بده تا ببینم تابستون بگیرم یا نه که با این وضعیت اگه همینجوری پیش بره نه !
یا همه امامااااااااااااااااااااا اا
اینجارووووووووووووو:18::18:
اینهمه آدم زدن شاتل اااااااه:19:
برم :rambo:دهن تک تکشون فلفل بریزما
پس مگه سرویس شبانه رو واسه قشنگی میدن!!!؟ باید دانلود کرد دیگه! واقعا مملکته داریم!!!نقل قول:
نظرسنجی قدیمی هست و برای زمانی هست که شاتل به حقوق مشترکینش احترام میگذاشت و محدود نمیکرد سرعت شبانه را....نقل قول:
نه باو بازه هنوزنقل قول:
نه باو بازه هنوزنقل قول:
رای هم دادم هویژوری برای امتحان
اقا دیشب به طرز عجیبی سرعت رفته بود بالا . از ساعت 1 تا 3 خودم به چشم خودم دیدم سرعت 150-200 متغیر بود . بعدش دیگه نمیدونم چون خوابیدم :31: ولی تا 8 صبح 2200 مگ دانلود کردم . اینم عکس :
من مدتی هستش که با dns های خود شاتل مشکل پیدا کردم گهگاه وقتی از نت چند ساعتی استفاده نمیکنم و می خوام دوباره سایتی رو باز کنم ارور نیافتن dns رو میده و مجبور میشم مودم رو چند بار ریست کنم تا درست بشه . چند تا dns از جمله مال گوگل و dns های تهران رو امتحان کردم ولی اونا هم گاها همین طور میشم .
ممنون میشم 2 تا dns server خوب و پرسرعت و البته پایدار که قطعی نداشته باشه و با سرویس شاتل مشکل نداشته باشه رو معرفی کنید تا تو مودم ست کنم .
شما از کجا سرویس میگیری که شبی 5گیگ میگیری؟خوب به ماهم بگو استفاده کنیمنقل قول:
الان سرعت پایین خیلی شما اینطور هستید ؟
واسه منم سرعت افتضاحه امروز :2:نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش امشب ببین سرعتت چطوره ! چون قبلا بعضی وقتها که یکدفه سرعتم شبا زیاد میشد فرداش محدود بودم!!:31:
دیشب که 1 تا 3 برام تعطیل بود ولی 3 تا قبل 8 1.5 دان کردم
اقا شما هم همش تایم اوت دارین؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من همش تایم اوت میده هر چیم زنگ میزنم میگن مشکل سراسریه الان 2 هفتست این جوریه اعصاب نذاشتن من موندم این چه جور مشکل سراسریه که فقط این کرمون خراب شده داره؟
داداش سرعت دیشب تست کردم . 50-60 بود . محدود هم نشده بودم :31:نقل قول:
من15 روز دیگه اشتراکم تموم میشه جدیدآ هم روز 10 خرداد 2 گیگ مجانی بهم دادند به خاطر اینکه برنده جاییزه شده بودند دیشبهم سرعتم 250 بود البته من 512eco دارم حالا نمیدونم این کارها و افزایش سرعت به خاطه اینه که باز هم تمدید کنم یا چیز دیگه در ضمن دوستان به نظرتون بهد از پایان دورم به کدام شرکت برم خوبه
سلام
لطفا راهنمائی کنید از موقعی که ترافیک هدیه داده شبها که مجانی میشود از هیچ نوع # v p نمیشود استفاده کرد چطوری میشود مشکل را حل کرد مرسی
من موندم اونایی که هنوز شاتل هستن چرا سوت نمی زنن این همه بهتون حال می ده ...
راستی صبانت 2 هقته هست که سرعت همه سرویس هارو به 2مگ ارتقا داده و شبانه سرعت 230 kb/s هست ....
یعنی شبی 2.8 گیگ می شه Download کرد ....
بدون کوچکترین محدودیت سرعت هم روزانه 230 هست بدون کوچکترین افتی ....
من هم تو کرج عظیمیه تست کردم هم تو ویلا تو شهریار ....
فکر هم نکنین مرکز خلوت هست نه شهریار به شدت شلوغه حتی بدتر از عظیمیه ...
هردو عالی بود ....
یک انسان خیر نیست پینگ اینترنتش رو بزاره؟
سلام دوستان کسی نمیدونه چرا سرویس های ساکس از کار افتاده اصلا کار نمیکنه
پورت های HTTPS بسته شدن .نقل قول:
دوستان من الان این تست رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم کلا چه جوریاست خوبه یا بده؟
پینگش خیلی خوب نیست (برای کاربرهای معمولی خیلی مهم نیست)نقل قول:
اگر سرویست 128 یا 256 هست خوبه
اگر 512 به بالاست نه خوب نیست
کلا میشه بگی متوسط یا خوب :31:
سرعتم 128 شاتل با ترافیک 3 گیگ هست دمت گرم که جواب دادی... زنده باد تیم ملی فوتبال ایران به امید صعود به جام جهانی* Persian golf*