سلام.سرویس هشت مگ شبانه نداره دوست عزیز.نقل قول:
Printable View
سلام.سرویس هشت مگ شبانه نداره دوست عزیز.نقل قول:
نقل قول:
های وب نیا.اشتباه می کنی همون پارس آنلاین باش.من که یه ساله از های وب اشتراک دارم سوختم و ساختم باهاش
دوستان چند رور پیش دوتا فشفشه برای من فعال شده بود من استفاده نکردم ...امروز رفتم که اجرا کنم دیدم تو پنلم نیستن ...کسی میدونه مشکل از کجاست
سلام دوستان
من مخابرات رو جمع آوری کردم و هاب وب رو از طریق نت راه اندازی کردم الان رو پانلم میگه کارت ملی مدارک مربوط به سرعت بالای 128کب رو آپ کنید این جنگولک بازیا چیه حتما باید آپلود کنم بعدشم 3 تا 5 روی کار الان 3 روز گذشته دیروز تازه نامه رو فرستادن میرم عاملیت فروش میگه به من ربطی نداره نصبش چون از سایت خریدی جالبه نه !. تو مخابارت 2مگ گرقتم هیچی نخواستن رفتم حضوری بعد 2 ساعت وصل شد از یه شرکت دیگه گرفتم اصن مراجعه هم نکردم اگه ببینم دارن ادیت میکنن برای وصلش هنوز وصل نشده جمع آوری میکنم . ممنون میشم جواب بدید:n33:
سلام
فکر نکنم هنوز ارائه مدرک برای سرعت بالای 128 اجباری شده باشه !!!
نصبش که آره اذیت می کنند.من پارسال ثبت نام کردم بعد از 12 روز وصل شد.تازه خدوم مودم رو نصب کردم. ولی نامه نگاری و رانژه کردن و این چرت و پرتا 12 روز زمان برد.نقل قول:
های وب بدک نیست ولی وای از اون روزی که قاطی پاتی کنه
سلامنقل قول:
من زنگ زدم گفتم که خطم رو بالاتر ببندن،گقت نمیشه!گفت سرویس بالاتر بگیر،اخه سرویس های بالاتر شبانه نداره :/
شما مطمئنید که بهشون بگیم بالاتر میبندن؟! اخه تا جایی که میدونم مرکز مخابراتیمون زیاد شلوغ نیست،خطم هم مشکل نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان ایرنتنت من تقریبا هر یک ساعت قطع میشه توی گرازش ها قسمت عملکرد کاربر علت قطع بعضیاشو میزنه
Port-Error
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمایی کنین.ممنون
خطتتون هیچ مشکلی نداره ، داره یه خورده سخت گیری میکنه های وب شما دوباره تلاشتو بکن ببین انجام میدن یا نه، سعی کن صبح انجام بدینقل قول:
سلام
اینترنت شما هم مشکل داره؟
تقریبا 1 هفته هست پینگم بالا هست و تایم اوت میده
بعضی وقت ها پیج هم بزور باز میکنه
اما سرعت دانلود خوبه