شماره مشتری حل شد انوقت رزوز فردا صبح کنم برا پورت چه قدر معمولا طول میکشد تا یه پورت جدید بهم بدن ممنوننقل قول:
Printable View
شماره مشتری حل شد انوقت رزوز فردا صبح کنم برا پورت چه قدر معمولا طول میکشد تا یه پورت جدید بهم بدن ممنوننقل قول:
رزرو همان پورت جدید است ، اگر فردا صبح پورت رزرو کنید پورت برای رانژه ارسال می شود و 3-2 روز بعد رانژه انجام می شودنقل قول:
تست پکت لاس همین الان !!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ارتباط تا سرور آپارات
ساعت 4:30 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون پیامی که دو سال پیش داد الانم داد هیچ منبع ازادی برای شماره شما وجود نداردنقل قول:
امروز دوشنبه است ، من عرض کردم سه شنبه
نقل قول:
باشد چشم اما دوباره این پیام رو ندهنقل قول:
والا من برای یکی از همکارام پیگیری کردم پیمانکارش میگفت امروز پورتها را آزمایش و تحویل میدهد من به شما گفتم فردانقل قول:
برای همه پیش شماره ها هست چون پورت ها هم متاسفانه محدوده شرمنده اینقدر سوال میپرسمنقل قول:
متأسفانه خبر خوبی نیست ، قرار بود امروز صبح یکسری پورت جدید برای یکسری از مراکز در پلوتو تعریف بشود گویا موقع اضافه کردن پورتهای جدید به پلوتو مشکل پیش آمده ونقل قول:
چند ساعتی پلوتو قطع بوده است ، بعد از ظهر هم گویا باز امتحان کردند که باز پلوتو دچار مشکل شده است
به من گفتند که برای اضافه کردن پورت به تمام مراکز در پلوتو مشکل است و تا زمانیکه شرکت پشتیبان پلوتو مشکل را حل نکند هیچ پورتی به هیچ مرکزی اضافه نخواهد شد
باز کار ما به این پلوتو گیر کرد و خراب شد :n35: