من 128 اشتراک یک به یک روزا دانلودم 250 هست شبانه 20-الی 30نقل قول:
باقی دوستان نمیدونم
Printable View
من 128 اشتراک یک به یک روزا دانلودم 250 هست شبانه 20-الی 30نقل قول:
باقی دوستان نمیدونم
خب شما اشتراکت 128 هست بعد تو روز 250 تا با وایمکس ایرانسل میگیرید ؟؟ قانوناً باید 16 تا بیگیرید.دوستان کسان دیگه ای شبانه دارند مخصوصا کسانی که در مراکز شلوغ هستند خواهش میکنم راهنمایی کنند در مورد سرعت دانلود شبانه.نقل قول:
سلام
دوستان مودمم کامل ریست نمیشه
ایرانسل بود.مبین نتش کردم.حالا میخوام برش گردونم کامل ریست نمیشه
یعنی وقتی ریست میکنی,لگوی مبین نت هنو هستش
چیکارش کنم کامل توضیح بدید لطفا
خوب صلوات بفرستین که ایرانسل هم منهدم شد :n02: یعنی پا قدمی دارما اصلا !!!!!!!:n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من یک بار به شما گفتم باید با فایل مخصوص اپدیت کنی اونوقت شما ریست کردی ؟نقل قول:
نقل قول:
طرح 1به 1 تشویقی ویژه تابستانه برای شهرهای بزرگ کشور هست که اگر زنگ بزنی خود وایمکس ایرانسل توضیح میدن و تایید میکنن سرعت تا 250 هم میره خودت میدونی اینترنت ایران شانسیه یک میگه شبانه خوبه یکی نه دوستمون که جواب دادن همشهری خودتون هست حالا اینترنت شبانه کل کشور یکی یکی داره خراب میشه و احتمال داره ایرانسل هم خراب بشه فکر کنم نوبت وایمکس رسیده:n23:
نقل قول:
باز هم تست بذارید ببینیم نوبت ایرانسل رسیده :n24:
خوبه گفتم اشتراک یک به یک!!!!نقل قول:
تست امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من میخوام 2 مگ ماهی 12 گیگ بگیرم که میشه ماهی 70 تقریبا.سرعت شبانه من روی این سرویس حدود چند هست؟من اصفهان تو منطقه نظر هستم .ممنون میشم راهنمای کنید.من قبلا، نامحدود یک مگ داشتم یه 2 سالی سرعتش زیر 124 تا نمیامد بیشترم نمیشد.اما یه 2 ماهی نگرفتم و زدم به adsl اما از شبانش راضی نیستم اصلا.من یکی از دوستانم در بهارستان همین وایمکس ایرانسلو داره 2 مگ 6 ماهه 12 گیگ سرعت شبانش هم رو 2 مگ هست دقیقا و راحت روزی 4 گیگ دانلود داره.اما نمیدونم همه جا همینطوره یا شانسیه.نقل قول:
با آپدیت هم نشد قربون شکل ماهتنقل قول:
بردم نمایندگی وایمکس ایرانسل,اونم نتونست کاری کنه!!
از لگوی مبین نت در نمیاد