نقل قول:
:n27::n27:
مگ میشه همچین چیزی که توی معدل هم موثر هست دلبخواهی باشه! والا دانشگاهه خرتوخر ما که هیچیش منظم نیست این یه کارو خودشون کردن.
اسم واحدتون چیه؟
Printable View
نقل قول:
:n27::n27:
مگ میشه همچین چیزی که توی معدل هم موثر هست دلبخواهی باشه! والا دانشگاهه خرتوخر ما که هیچیش منظم نیست این یه کارو خودشون کردن.
اسم واحدتون چیه؟
من دانشگام دولتینقل قول:
کلا کارمندای دانشگامون حال ندارن کار کسیو درست کنند مگر اینکه پیگیر بشیم یا بهتر بگم سریش بشیم
بهانه های الکی هم میارن تا بی خیال بشیم
ولی من بی خیال نمیشم:n02:
دوستان الان هزینه انصراف از تحصیل برای ارشد چقدره؟ ( همون ترم اول و بدون واحد گذرانده)
برای کارشناسی، زمانی که بنده انصراف دادم شهریه ثابت یک ترم رو از بنده گرفتن. برای ارشد هم گمان می کنم به همین صورت باشه، چون اخیرا یکی از دوستان بنده که از دانشگاه آزاد تبریز انصراف داد همین مبلغ ازش جریمه گرفتن. ایشون هم ترم اول ثبت نام کردن و واحدی پاس نکردن، یعنی اصلا سر هیچ کلاسی نرفتن.نقل قول:
درود
من دو ترم مشروط شدم دانشگاه ازاد و میگن اخراج اموزشی هستی
آیا دانشگاه ازاد، در مقطع ارشد به حخاطر مشروطی اخراج میکنه؟ :n21:
تو مقطع ارشد رو نمیتونم دقیق بگم ولی تو مقطع کاردانی رو میشناسم کسی رو که بارها مشروط شده ولی آخر سر بهش اجازه ادامه تحصیل دادندنقل قول:
کلا بعید میدونم دانشگاه آزاد کسی رو اخراج کنه وقتی پول میگیره برای چی بیاد اخراج کنه
کلا دانشگاه های پولی رو شک دارم بیان اخراج کنند حالا یه خورده آدمو میدونن برای کمیسیون و ....
بله دوست عزیز میگن باید بری کمیسیوننقل قول:
کمیسیون هم یه آئین نامه داره البته یادم نیست دقیق چی هست قوانینشنقل قول:
چون برای کارشناسی رو خوندم یه زمانی برای ارشدو نمیدونم
احتمالا اگر معدلتون پایین نباشه و اینکه واحدهای پاس شده خیلی باشه مشکلی پیش نمیاد
راستی شما کمیسیون استانی باید برید یا کمیسیون دانشگاه؟
کمیسیون دانشگاه اونم دانشگاه آزادو شک دارم گیر بدن!!چرا دانشگاه باید شمایی که براش منبع درآمد هستید رو اخراج کنه؟
نقل قول:
ممنونت
دانشگاه مرکز استان هستیم. یعنی استان هم شده خودش. فکر کنم کمیسیون خود دانشگاه باشه اگر اشتباه نکنم. اگر هم استان باشه. باز تو همین دانشگاه فعلی ما هست.
من راستش برای دانشگاه دولتی رو میگم در واقع چیزی که تو دانشگاه ما اتفاق افتاده اینهنقل قول:
وقتی به مشکلی مثل مشروطی برمیخورید اولش میره کمیسیون دانشگاه اگر دانشگاه موافقت کرد که دیگه هیچ ولی اگر دانشگاه موافقت نکرد میره کمیسیون استان که جلساتش شاید 2هفته یه بار باشه
و کسانی که تو کمیسیون دانشگاه هستند مدیر آموزش و معاون اموزش دانشگاه و..
ولی تو کمیسیون استان فقط 1 نفر از دانشگاه شما نماینده است و بقیه غریبه هستند و از دانشگا های دیگه هستن
اینا مربوط میشه به دانشگاه دولتی
شاید با آزاد فرق کنه!!نمیدونم