کسی هنر آزمون نداده؟:دی
سوالاش سخت بود؟
من الان دارم میبینم نسبت به پارسال سخت بود یه جورایی
Printable View
کسی هنر آزمون نداده؟:دی
سوالاش سخت بود؟
من الان دارم میبینم نسبت به پارسال سخت بود یه جورایی
فیزیکشو گند زدم...زیر 10 درصد:37: تو آزمونا قلمچی حداقل 50 رو می زدم.....یه سریشو که هرچی میخوندم نمیفهمیدم باید چیکار کنم .....بیشترشم که حل میکردم جوابش تو گزینه ها نبود!:37:نقل قول:
نقل قول:
فیزیکشو گند زدم...زیر 10 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو آزمونا قلمچی حداقل 50 رو می زدم.....یه سریشو که هرچی میخوندم نمیفهمیدم باید چیکار کنم .....بیشترشم که حل میکردم جوابش تو گزینه ها نبود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بقیه درساتو چیکار کردی ؟ نا سلامتی زیست و شیمی برا شما مثه ریاضی فیزیکه ما میمونه :دی
همه حرفایی که میگید درست ولی من یه چیزی هم بگم.
تو تاپیک کتابهای کمک درسی یکی از بچه ها اومد و یه سری کتاب از مجموعه کتابهای کوچک ریاضی معرفی کرد. همه ریختن سرش که اینا بدرد نمی خوره و تا وفتی گاج و رمزینه هستند کی میره اینا رو بخره. من همون موقع هم گفتم که کسی که پایه ضعیفی داره هنوز مفهوم یه مطلبو نگرفته نباید بره به سراغ کتابهایی که برایه کنکور نوشته شدن. باید زحمت بکشه و از پایه اون مطلب رو یاد بگیره. من حداقل تو ریاضی مطمئنم که کتابهای کمک درسی خیلی خوب و ارزون وجود داره که پرداخت قیمتش برایه اکثریت امکانپذیره. تو ریاضی رو من کاملا مطمئنم که کتابهایه موجود تو بازار کافی بودن. ولی انصافا کی اونا رو خوند. و خوب خوند و با خوندن چند صفحه چون دید داره وقت زیادی ازش میگیره و فرمول جادویی توش نیست بیخیالشون نشد. تو کنکور عدالت وجود نداره ولی باز هم به اصطلاح صفر و 100 نیست. سوالهایی هم داره که میشه با فهمیدن ریاضی و با کتابهای معمول کمک درشی هم اونا رو حل کرد.
باید واقع بین هم بود . 80 درصد شرکت کننده ها نمیتونند در بهترین حالت هم بیشتر از 30 تا سوال ریاضی رو جواب بدند. نهایت همینه پس نباید از توقع داشته باشیم که همه سوالها رو جواب بدیم. از یه نظر مزیت کنکور اینه. حداقل نمره نداره.
زیست 61 شیمی68نقل قول:
سلام!نقل قول:
راجع به فیزیکش فقط ، خدا رو شکر یه چیزی شنیدم ، میگن سخت بوده! دیشب میخواستم به دوست تجربیم زنگ بزنم نشد! ترازش تو قلمچی حدوده 6500 بود! آزمون زبان نیومده بود و این نشون میده که اونم زیاد خوب نداده! نگران نباشین! اگه شما اون بودین و شدین این، ببینین بقیه دیگه چی شدن! توکل بر خدا منتظر اعلام نتایج باشین! اگه فکر میکنین ممکنه واسه سال بعد بمونین ، و نمره کتبی پیش دانشگاهیتون خوبه ، از 3 ، 4 روز بعد دوباره درس خوندنو شروع کنین! ببخشید نمیتونم زیاد حرف بزنم ، چون دارم به صورت همزمان توی یه موسسه ی مخابراتی کار میکنم! موفقیت رو باید به دست آورد! ولی مسلما راهش غم و غصه خوردن نیست!
زیست و شیمی تونم که خوبه! دیگه غم نخورین! فقط ... زیست رو بهتر بود که بهتر میزدین! شایدم همه همینقدر اومده باشن پایین ، پس چون نمیدونم ابراز نظر نمیکنم!
آخه واقعا به ریسکش نمی ارزه ادم یه سال دیگه باز هم بمونه چون اصلا معلوم نی سال بعد سخت تر از امسال بگیرن یا نهنقل قول:
سلام. کسی میتونه بگه حدودا با این درصدا رتبم تو منطقه 2 چند میشه؟
ادبیات: 53
عربی: 31
دینی: 62
زبان: 80
ریاضی: 43
فیزیک: 48
شیمی: 28
خیلی ممنون.
سلام دوستان کسی میدونه داروسازی تهران دانشگاه آزاد اگه درصدهای عمومی بالای 70 زیست و شیمی بالای 80 ریاضی فیزیک و زمین زیر 10 بزنیم میتونیم قبول بشیم یا نه؟؟؟؟
نقل قول:
منم موافقتم ، یکی بیاد تصحیح کنه ما جرئت پیدا کنیم پاسخ نامه رو نگاه کنیم. ولی یادمه شما تصحیح کرده بودیا ، شیمی 85 و....:دی
من فقط اونایی که فکر میکردم خوب زدمو صحیح کردم که خوبم بود در حد انتظاراتم
مهماش مونده
آسانسور رتبه!(دین و زندگی)
دروس مادر (ریاضی فیزیک)
بنا بر این از تمام افرادی که ریاضی هستن تقاضا دارم که بیان و در صد بزارن
بخصوص
moraddad
nits
panizir