خب پس تو سایت reg نزده ... آره باید بزنن نیمسال اول 92-93نقل قول:
Printable View
خب پس تو سایت reg نزده ... آره باید بزنن نیمسال اول 92-93نقل قول:
آخ آخ گفتی حرف دل منو زدی:n02:نقل قول:
سلام
به ما گفتن برید مهر تشریف بیارید :n26:
مهر هم میریم میبینیم برنامه ای در کار نیست ... دو هفته بعدش با اساتید تکراری سر کلاس خواهیم بود
جمعا 2 ماه خواهیم رفت :n26::n09:
شهریور کجا بود :n02:
سلام دوستان
من یه درسو 2 ترم پیش افتادم.حالا اون درسو دوباره این ترم برداشتم ولی نمیتونم پس نیازاشو باهاش هم نیاز کنم
وقتی پس نیازاشو برمیدارم خطا رعایت نکردن پیشنیازو میده در صورتی که پیش نیازو 1 بار افتادم و دوباره برداشتمش
سلامنقل قول:
به دلیل اینکه شما 2 ترم پیش اون درس رو ورداشتین !
یعنی یک ترم فاصله افتاده و دوباره باید ابتدا درس رو پاس کنید و بعد در ترم های بعدی ، پس نیازهاش رو وردارید ! یا اگر این ترم درس اصلی رو خدای نکرده بیفتید ترم بعدی
میتونید 2تایی با هم وردارید .
سلام دوستان
من رفتم سیستم گلستان دیدم برای من از ترم تابستان 18 تومن بدهی زده
بعد دیدم یکی از درسها از حالت خودخوان به عادی تبدیل شده و و واسش استاد تعریف کردن ... اونی که تستی - تشریحی بود
خب ترم تابستان خودخوان هست و شهریه نصف میشه - میان ترم هم نیست
حالا به نظر شما میان ترم تعلق میگیره ؟؟؟ میان ترم میدن ؟ اسم استاد رو هم نوشتن
خب چون به حالت عادی تغییر کرده باید میان ترم بدن دیگه :n28:
اگه میان ترم بده احتمال قبول شدنم بالاست
اینجوری معلوم نیست چقدر دیگه پول تو جیب بزنن ... الکی واسه خودشون خودخوان - عادی میکنن و بعد هم ممکنه قبول هم نشیم
با اون سوال های سخت
به نظرتون یه سر برم دانشگاه ؟
:n03::n03::n03:
مگه نمره ها رو تایید نکردن ؟ چه طور ممکنه نمره درس شما هنوز معلوم نشده باشه :n13: مثلا ترم جدید شروع شده ها :n02: پیام نور ــه دیگه :n09:
حتما یه سر به دانشگاه بزن و اگر تونستی استاد رو هم ببین چون اکثرا تنبل تشریف دارن ممکنه اصلا برات میان ترم هم در نظر نگیره در حالی که درس عادی شده
آقا برای ثبت نام ، این مدرک تحصیلی چیه و باید از کجا گرفت ؟!
بعد این مدرک مشخص کننده ی وضعیت نظام وظیفه همون معافیت تحصیلی ـه ؟! اینو باید از کجا گرفت ؟! :دی
سلامنقل قول:
مدرک تحصیلی؟ لابد مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم !
یه سری فرم ها هستند تو سایت که باید تکمیل بشن و به دانشگاه ارسال کنید !
یکی از اون فرم ها ، فرم نظام وظیفه فک کنم.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و توانای مطلق و با عرض تبریک و تهنیت به خواهران و برادران عزیزی که در این مرحله پذیرفته شدهاند، نتایج پذیرفته شدگان نهایی مرحله پذیرش رشته های مختلف تحصیلی مقطع کارشناسی بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) دورههای دانشگاه پیامنور و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی برای نیم سال اول سالتحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ اعلام شد و ضرورت دارد کلیه پذیرفتهشدگان با توجه به برنامهزمانی ثبتنام و با در دست داشتن مدارک ذیل در زمان مقرر با در نظر داشتن نکات اعلام شده برای ثبتنام به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ذیربط مراجعه نمایند.
نتایج به ۳ روش “بر اساس جستجو با شماره داوطلبی – بر اساس جستجو با شماره پرونده – بر اساس جستجو با اطلاعات فردی” قابل مشاهده می باشد.
کلیه داوطلبان پذیرش بدون آزمون (بر اساس سوایق تحصیلی) مردادماه سال ۹۲ که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شده دانشگاه پیام نور درج شده است می بایست از ۳۰ شهریور ۹۲ لغایت ۵ مهرماه ۹۱ با مراجعه به سامانه جامع خدمات آموزشی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام غیر حضوری اقدام نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحـــــــــــوه و چگــــــــــونگی ثبت نــــــــــــــام در تاریخ اعلام شــــــــده اطلاع رسانی خواهــــــــد شد
نام نویسی از پذیرفته شدگان این دانشگاه به صورت غیرحضوری از طریق سامانه جامع دانشگاهی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام خواهد شد برای اطلاع از زمان و نحوه اقدام به سایت این دانشگاه مراجعه گردد.
جهت اطلاع کلیه داوطلبان:
– باتوجه به کنترلهای متعدد و بررسی هایی که به صورت مختلف به عمل آمده، از صحت کد رشته محل قبولی اعلام شده پذیرفته شدگان، اطمینان حاصل شده است، علیهذا داوطلبان درصورتی که منحصراً درباره کد رشته های انتخابی و سوالی داشته باشند ، می توانند حداکثر تا ۱۵ اسفند ۹۱ منحصراُ از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی در سایت سازمان ، اقدام نمایند و از ارسال نامه پستی و مراجعه حضوری اکیداُ خودداری نمایند. بدیهی است به کلیه مکاتبات اینترنتی و یا امکانات که از طریق دیگری بعد از تاریخ ۱۵ سافند ۹۱ در این باره صورت گیرد، ترتیب اثر داده نخواهدشد.
داوطلبان گرامی می توانند سؤالات خود را با شماره تلفن های ۹۹-۸۸۹۲۳۵۹۵-۰۲۱ یا با بخش پاسخگوئی اینترنتی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در میان بگذارند و از مراجعه حضوری خودداری فرمایند.