خیر موزیک و ویدئو هام رو خوردم و الان گذاشتم ریکاور بشه ، به نظرتون کنسل کنم ؟ :n27:نقل قول:
Printable View
خیر موزیک و ویدئو هام رو خوردم و الان گذاشتم ریکاور بشه ، به نظرتون کنسل کنم ؟ :n27:نقل قول:
کنسل کردم :-| میشه لینک دانلود این نرم افزار بهم بدید ؟نقل قول:
سلام اول از همه مجوزهای دسترسی به فولدر مورد نظر رو بررسی کنید اگه مشکل حل نشد به نظر من ریکاوری بهترین راه استنقل قول:
با نرم افزار icare data recovery انجام دادم ، تا حدودی رفته بود بعد کنسل کردم و فایل ها رو ذخیره کردم !! متاسفانه هیچ کدوم از عکس ها و فیلم هام باز نمیشه :-((نقل قول:
باید کامل انجامش بدم ، درسته ؟
قبلش با هارد نباید کاری انجام بدم (مثلا فرمت : آخه قبلا یبار پارتیشن از بین رفته بود مجبور شدم یبار اquick فرمت کنم تا پارتیشن ایجاد بشه) ؟
با همون کابل یو اس بی وصل هست درسته یا نیاز هست با ساتا به سیستم وصل بشه ؟
نرم افزار بهتری هست یا این نرم افزار خوبه ؟
همینه دیگه :نقل قول:
http://s5.picofile.com/file/8151713776/930824100.JPG
درسته ؟
هارد دیسک شما به زبان ساده بدسکتور دارد ، اما به احتمال قوی مشکلاتی در سیستم عامل هارد دیسک شما پدیدار آمده است. به نظر من اگر اطلاعاتتون براتون مهمه همین الان از سیستم جدا کنید و دستکاری بیشتر نکنید چون خرابی بیشتری به بار می آورد و از یک متخصص هارد کمک بگیرید
------------
سلام میشه به من بگید چطور میتونم هاردمو تست کنم ببینم مشکل داره یا نه ، چون چند وقتیه بعضی موقع ها یه صدای جق جق ریز و خیلی کمی میده و من نمیدونم هاردمو بفرستم برای گارانتی یا مشکلی نداره ؟؟؟؟
در ضمن هاردم اینترنال 2 ترابایت سی گیت هستش
نقل قول:
از طریق نرم افزار hd tune تب health این نرم افزار میتونید از سلامت هارد مطلع شوید
سلام دوستان تا ظهر هاردم هیچ مشکلی نداشت و لپتاپم را خاموش کردم و آوردم خونه . شب دوباره روشن کردم درایو e از دسترس خارج شده بود و خطای غیرقابل دسترسی میداد .
با نرم افزار Crystal disk info چک کردم خطای Current Pending Sector Count میده ! این یعنی چی ؟
300 گیگ اطلاعات مهم داشتم . به اطلاعاتم میرسم یا نه ؟ توی نرم افزارهای مدیریت پارتیشن وضعیتش را not Formated زده !
خواهشا بگید چکار کنم .:n28:
سلام یک عکس از disk managment سیستم بدیدنقل قول:
این اروری که گفتید میتونه هم از بدسکتور باشه یا از سکتور delay باید یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator انجام بشه تا وضعیت هارد مشخص بشه
در اون درایو مجوزهای دسترسی به درایو رو بررسی کنید و یک چک دیسک روش انجام بدید اگه درست نشد اطلاعات اون پارتیشن رو با نرم افزار easeus data recovery ریکاوری کنید
راه های تعمیر بدسکتور یکی استفاده از نرم افزار hdd regenerator است یکی فرمت سطح پایین
میتونید اون پارتیشن رو wipe هم بکنید ببینید درست میشه یا نه البته قبلش اطلاعاتشو ریکاوری کنید