تا کنسولتون برای همیشه به ملکوت علاء نپیوسته اونو به فتحی یا NextGen نشونش بدید.نقل قول:
تا کنسولتون برای همیشه به ملکوت علاء نپیوسته اونو به فتحی یا NextGen نشونش بدید.نقل قول:
ای بابا ...حالا ما به زور 260 جور کردیم بعد زنگ زدیم فتحی یه ارکد بگیریم گفت 285...عجب بی انصافین ....من با این پول از کی ایکس باکس بگیرممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممم؟؟؟؟
حذف شود...
سلام
آقا آموزش این آپدیت iXtreme به 1.6 کجاست؟
می خوام بلد بشم!
یکی لطف کنه لینکش رو برام بزاره
ممنون بروبچ
سلام دوستان عزیر خسته نباشید وقتتون بخیر
1- من می خواستم بدونم که بازی Forza Motorsport 3 حتما باید روی هارد نصب بشه؟
2- بازی Cars Race-o-Rama نیاز به iXtreme جدید داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
تو همین انجمن تاپیکش رو سعید جان زحمت کشیدن گذاشتننقل قول:
1 - دیسک دومش باید نصب بشهنقل قول:
2 - بله
forza 3 نیاز به نصب نداره و اگه DVD اول رو بزاری اجرا میکنه . DVD دوم ماله 20 ماشین اضافه و هزارتا خرت و پرت دیگه هست . در مورده Cars یا باید فریمور 1.51 باشه با باید یک جور خاصی رایت شه ( یادم نیست چه جوریه بگردی تو سایت پیدا میشه) البته من مطمعن نستم و چیز هایی رو که میدونستم گفتم (در مورد فروزا) این که من درست میگم یا اقا پدرام رو نمیدونم .نقل قول:
DISC 1
Game disc includes most cars and tracks.
DISC 2
Contains 100+ cars 20+ tracks you install on your HDD. It's not required to play disc 1 but it is recommended.
دوستان من داشتم فیفا 10 رو انلاین بازی میکردم ولی وارد نشد گفت باید membership داشته باشی یعنی چه؟
ایشون گفتن حتما لازمه که من گفتم نهنقل قول:
یعنی منظورم این بود که دیسک 1 که برای بازی هست رو arcade هم اجرا میشه
شما gold داری ؟نقل قول:
فکر نمیکنم دوست عزیز به نظرم سیلور باشه دستگاه من هم پریمیوم هست ممنون اگه راهنماییم کنیننقل قول: