سرعت سرورهای خارجی رو هم بذارید که اون اصل کاریه. شما دائما سرور تهران رو دارین تست میگیرین و این ملاک خوبی نیست
Printable View
سرعت سرورهای خارجی رو هم بذارید که اون اصل کاریه. شما دائما سرور تهران رو دارین تست میگیرین و این ملاک خوبی نیست
بزرگوار اگه داخل اسپید تست اندروید سرور های اروپایی وجود داشت حتما تست میگرفتم.نقل قول:
ولی یه بار گوشی رو هات اسپات کردم به کامپیوتر با سیگنال -105 از سرور خارجی 6مگ بهم سرعت داد.
تست سرور خارجی (سرور مایکروسافت)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LTE رو من هنوز سیم کارت جدید نگرفتم قسمت نشده سرعت اونو ببینم، سیم کارت هم به اسم یکی دیگه ست دردسر زیادی داره تعویضش ولی اگه یه موقع گرفتم از سرعت اونم تست میذارم! :n37:نقل قول:
LTE تبریز تا 70مگ هم بچه ها گفتن میره...:n02:نقل قول:
برای تعوضیش کارت ملی مالک خط رو ببر و شماره سریال گوشی رو بهشون بده سریع تعویض میکنن.:n01:
از دوستان کسی خبر داره این بسته های 200 مگابایتی رایگان به ازای هر 2000 تومان شارژ به مناسبت دهه فجر
قضیش چی هست؟ ایا الان هم کار میکنه؟ چطور مطلع بشیم؟ با کدوم ussd ؟
سرعت امروز افتضاح بود خیلی از جاها هم 3g کلا قطع بود. مشکل سراسریه ؟
امشب اینترنت خونه قطع بود !!( به مدت 13 ساعت ) اومدم با ایرانسل کار کنم نمیدونم چرا سرعت نسل 3 بالای 500 نرفت :n29::n29: در حالیکه قبلا تو همین خونه سرعت تا 2مگ و حتی بالاتر هم میرفت :n29::n29:
اینجا هم اینطوره و سرعت نوسان های عجیبی دارهنقل قول:
مثل اینکه مشکل از طرف زیرساخت هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
اختلالات اینترنت این چند روزه بدجوری رو اعصاب من رژه رفته !! به خصوص این قطعی 13 ساعته اینترنت امروز من که به شدت به اینترنت نیاز داشتم ×× الان هم پینگم شده فضایی !!!نقل قول:
خدایا کی میشه این زیر ساخت رو محو نابود کنن تا ما یه نفس راخت بکشیم :n02::n02:
هر چی هست مربوط به یه شهر نمیشه و سراسریهنقل قول:
خبر فوری/افشاگری مهم یکی از مخاطبین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]