وقتی در پلوتو ثبت نام کنید خود پلوتو به شما شماره مشتری میدهد، تا الان توی پلوتو ثبت نام کرده اید؟نقل قول:
لینک پلوتو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وقتی در پلوتو ثبت نام کنید خود پلوتو به شما شماره مشتری میدهد، تا الان توی پلوتو ثبت نام کرده اید؟نقل قول:
لینک پلوتو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان بنده خطش فیبر نوری بود و 2سال پیگر بود برای اینترنت که طبق معمول هرچه به مخابرات میرفت میگفتن پورت خالی برای dlc موجود نیست .... تا از قضا یکروز برادر دوست ما که در بانک کارمیکنه یکی از مشتریانش کارکنان زحمت کش مخابرات بوده .... و خلاصه با هم دوست میشن و کمتر از 24 ساعت بهشون پورت خالی ارایه می دند( سرعت 600 KB) در منطقه که 2 سال پورت خالی نداشته !!!!!نقل قول:
البته در سیستم جدید صبح های زود پخت می کنند و پورت میدهند !!!!1
یعنی نمیتونم این سرویس و انتخاب کنم؟ هیچ راهی نداره؟نقل قول:
صبح زنگ بزنید با اپراتور 2020 صحبت کنید ، شاید تیکت زدند که این سرویس برای پیش شماره شما باز بشود
نقل قول:
الان تو این لینکی تعرفه ها که بهم دادی کمپین و زده بود فقط واسه یکساله شبانه داره
نمیدونم چیکار کنم؟
باید اول بایک ماهه تست کنم شبانشو بعد برم یکساله بگیرم
تازه قیمتای طرح کمپین و نزده بود. اسم از یه جدول اورد اما نبود
حدود دو سال پیش ثبت نام کردم توی سامانه وشماره مشتری رو داده حالا نمیدونم چیه وندارم میشد کاریش کرد وفهمیدنقل قول:
هی خداااااا پس روتر 217.219.0.115 کی می خواد درست بشه؟!!
به ۲۰۲۰ زنگیدم...
توی cra شکایت ثبت کردم...
توی پلوتو شکایت ثبت کردم...
همه کمپینهای مخابرات یکساله است ولی پرداختها بصورت ماهانه انجام می شود
نقل قول:
از روی همان شماره تلفنی که برایش در پلوتو ثبت نام سرویس کرده اید به 2020 زنگ بزنید ، قبلاً در صورت تماس از روی شماره سرویس پسورد را تلفنی به مشترک میدادند
پسورد را اگر بگیرید وارد پنل پلوتو می شوید و شماره مشتری داخلش هست
نقل قول:
کار بسیار خوبی کردید که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردید ، از خود پنل شکایات سازمان تنظیم مقررات پیگیری بفرمایید
نقل قول: