کدام یکی ازاینا بهتره؟
پارس آنلاین
شاتل
مخابرات
وایمکس مبین نت
میخام بخرم ، تاحالا نداشتم ، اذیت نکردن از همه مهم تره و سرعتش هم.........
ممنون
Printable View
کدام یکی ازاینا بهتره؟
پارس آنلاین
شاتل
مخابرات
وایمکس مبین نت
میخام بخرم ، تاحالا نداشتم ، اذیت نکردن از همه مهم تره و سرعتش هم.........
ممنون
اول از همه اگه دانلود نداري edgeايرانسل. اگه دانلود داري مبين نت. با جفتشون كار كردم و ميكنم و راضي بودم و هستمنقل قول:
سلام
تا حالا هزاربار اینجا گفته شده: adslاز وایمکس بهتره، از هر نظر. بجز اینکه امکان جابجایی ندارید.
در تاپیکهای مختلف بگردید و ببینید در شهر شما کدوم شرکت بهتره.
من از مبین نت میخوام برم adslنقل قول:
به نظر شما بهترین سرویس Adsl تو اهواز کدومه؟
نقل قول:
adsl اهواز فقط فن اوا و مخابرات بقیه رو بگیری صد در صد پشیمون میشی.
این چه حرفیه میزنین؟ هیچ موقع ای دی اس ال به پای وایمکس نمیرسه اگه اون شرکت ایرانی خوب سرویس نداره یا شما موقعیت بدی از نظر انتن دهی قرار گرفتین دلیل نمیشه ای دی اس ال بهتر باشه.تا چند سال بعد ای دی اس ال بدردتون نمیخوره مجبورین دوباره وایمکس بگیرین ولی اگه واقعا این جوری مفت میخورن ای دی اس ال بگیرین من تو زنجان زندگی میکنم 512 / 20 گیگ دارم تو مودم دو تا از چراغا روشنه یعنی انتن دهیم ضعیفه و تو تنظیمات مودم قدرت سیگنال 20 درصده ولی سرعتم خوبه روزها هم سرعت دانلود از 80 پایین تر نمیره و تا 120 130 هم میره شبا بستگی داره از کدوم سایت دانلود کنی بعضی موقع ها 30 / 50 ولی امروز صبح فیلم بتل شیپ رو دان میکردم سرعتم واسه نیم ساعت رو 250 بود:26: به خدا داشتم ذوق مرگ میشدم
مسعود جان ، من الان وایمکسمبین نت دارم و تو موقعیت وبی از نظر آنت دهی هستم ولی یهو قطع میشه.اصلا مسخرشو درآوردند.اینم شد وایمکس.اینم شد اینترنت؟
من یکساله که 512 دارم. هرگز، هرگز سرعتم از 70 بالاتر نرفته؛ همیشه هم 4 یا 5 چراغ داشته ام. سیگنال 100% و یکبار حتا ISSR رسید زیر 50؛ ولی سرعت از سقفش که 64-70 باشه بالاتر نرفت.
این که میگین وایمکس بهتر از ADSL هست، نه برای ایران، بلکه برای کشورهای درست و حسابیه.
ما وقتی قوانین محدود کننده داریم و شرکت وایمکس یه پهنای باند را برای 4 تا 8 نفر مشترک میکنه، دیگه چه جای حرف باقی میماند؟
منتظر چند سال دیگه میشیم، ببینیم چی میشه. ولی فعلاً ترجیح دادن وایمکس به ADSL به صلاح نیست.
من 1 مگ دارم.روزا دانلودم رو 130 هستش ولی شبا میره رو10
کدوم شهری رفیق؟نقل قول: