شما eco-512 گرفتین درسته؟ از سرعتش راضی هستین؟ البته فکر کنم با توجه به اینکه تازه توی این مرکز راه اندازی شده و خلوته ، سرعت مناسب و خوبی داشته باشه.نقل قول:
Printable View
شما eco-512 گرفتین درسته؟ از سرعتش راضی هستین؟ البته فکر کنم با توجه به اینکه تازه توی این مرکز راه اندازی شده و خلوته ، سرعت مناسب و خوبی داشته باشه.نقل قول:
من به شما BWMeter رو پیشنهاد میکنم. برنامه ی مفید و حرفه ایه.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط smartee
با سلام
3 - وضعیت emule و سرورها چگونه است ؟ برای اینجانب که کلا dead شده اند.
جواب :
QUOTE=ehsan_old;4102228]سلام
بستن IP يا سايت ها به منطقه مخابراتي ربطي نداره.
به خود شركت ISP ارتباط داره
Emule هم بسته نيست.
[/QUOTE]
ممنون از پاسخ شما
نمیدونم به کجا ربط داره ولی آنچه در برنامه های p2p مطرح است نه بستن ip و نه سایت بلکه بستن port است.
منظور بنده از dead بودن ، بسته بودن port ارتباطی با سرورهای اصلی برنامه بود که باعث عدم ارتباط با سرورها میشد.وگرنه emule در نیست که باز یا بسته باشد.برنامه emule در هر صورت اجرا میشود.ولی بدلیل بسته بودن port های ارتباطی توسط هر عاملی به قول شما isp امکان برقراری ارتباط با سرورهای آن مقدور نمیباشد.
شاتل مودم های linksys رو ساپورت نمیکنه ؟!
من تازه گرفتمنقل قول:
14 تیر سفارش ثبت کردم
29 مرداد وصل شد
فکر کنم الان 10 روزه وصل می کنن
مودم من از خودشون گرفتم مشکلی نداره و خوبه
اگه وقت داری می تونی بری خودت بگیری
الان هم سرویس شون قاطی داره من 128 گرفتم برام 512 میدن
آقا جریان این 128 - 512 چیه؟ راسته ؟
نه مورد تاییدشان نیست!نقل قول:
این که میگن ساپورت نمیکنیم برای این هست که نسبت به تنظیم همه مودم ها تسلط ندارن! و فروش مودم های خودشان....
فکر نمی کنم با شاتل مشکلی داشته باشه linksysجریانش این هست که برای بعضی از دوستان که 128 اکو داشتن تبدیل شده به 512 اکو برای من هم همینطور شده!نقل قول:
eee جدی؟ حالا خودشون هم میدونند یا اینکه خبر ندارند؟ بعدش علتش هنوز معلوم نیست چیه که اینطوری شده؟ واسه ما که 512 هست نمیشه 1 مگ؟ :31:نقل قول:
چه شانسی دارید شما ها :31: :27:
ارهنقل قول:
حتما میدونن!
از اون موقع انتخابات بود که اوضاع اینترنت کشور ریخت بهم بعدش درست شد و اینجوری شده
چرا که نشه...:31::27:
خب خیلی عالیه دیگهنقل قول:
حال میکنید با این سرعت ها :31: پول 128 دادید سرعت 512:31:
واسه ما که تغییر نکرده هنوز همونی هست که هست :19: :31: