واسه فیزیک دوم آموزشی چی باید بگیرم؟؟؟
واسه فیزیک دوم آموزشی چی باید بگیرم؟؟؟
سلامنقل قول:
ببين من كتابه خاصي براي دوم سراغ ندارم ولي به نظرم براي ديناميك و سينماتيك دوم جلده 1 و 2 كتاب پيش 1 فار رو بگير اينجوري هم به درده آيندت ميخوره هم درسو بهتر ميفهمي چون وقت هم داري با خيال راحت ميتوني بشيني پايه كتاب چون ساختاره كتاب هم يه جوريه كه خودت كاملا ميتوني ياد بگيري....
براي بخش هاي ديگه به نظرم كتاب الگو بايد خوب باشه ......
دوستان برا یاد گرفتن گسسته چی خوبه؟
گاچ و خیلی سبز دارم ولی نمی شه یاد گرفت با اونا!
صفحات قبلی دوستان به کتاب فار اشاره کردن
برای nامین بار میگم!نقل قول:
نتیجه تمام بحث ها درباره گسسته تو این چند سال اخیر اینه:
1.فار
2.گاج سفید
3.خوشخوان
خدافظ:sq_22:
کتاب 10 استاد آموزش دیفرانسیل چجوره ؟
سلام دوستان
من سوم ریاضی هستم و میخوام برا کنکور بخونم..پس لطفا راهنماییم کنید
1- تفاوت سبز و مبتکران برای شیمی3چیه؟؟من از 2مبتکران خیلی راضی بودم ولی برای 3نمی دونم...
2-برای فیزیک3نشر الگو بهتره یا خیلی سبز؟و تفاوتشون چیه؟؟؟
3-کتاب تست برای جبر چی خوبه؟؟جبر گلواژه کافیه؟
4-کتاب تستی مناسب و خوب برای اینکه حسابان رو عالی بزنی چی پیشنهاد می کنید؟خیلی سبز یا نشر الگو
5- یه کتاب تست خوب برای همه دروس عمومی سال سوم می شناشید؟؟؟
خیلی خیلی فوری به راهنماییشما عزیزان نیاز دارم...:20:
راسی یه سوال
برای دینی چه کتابی مناسبه؟
یکی گفت کم حجم خیلی سیز...یکی دیگه کاب دیگه ی خیلی سبز(تست)...یکی نشر الگو...!!!ویکی هم قلم چی!!
خواهشا کتابی که خیلی ازش نتیجه گرفتید و درصدتون رو بالا آورد معرفی کنید.
برای ادبیات هم معلممون خیلی کامل کتاب رو میگه..لازمه سبز گاج رو بخرم یا یه کتاب تست خوب کافیه؟؟
من کتاب نشر الگو رو استفاده کردم.این کتاب خوبیش اینه که جاهای خالی و نکات ریز رو برجسته کرده و همه ی مطالب رو عین کتاب طبقه بندی کرده. خوبیش اینه خیلی کامله.آخرش هم تست های زیادی داره.بعضی تست هاش خیلی مسخره میاد اما دیگه سطر به سطر کتاب رو پوشش میده.اما خوندنش وقت گیره.من بالغ بر10 درس دینی رو نخوندم:) اما تونستم 70 بزنم. بقیه ی کتابا رو نخوندم که نظر بدم.نقل قول:
ادبیات کتاب کمک درسی نمیخواد.تست کافیه....البته کتاب هایی که مطالب رو به صورت جدا جدا نوشته در سه ماه آخر خیلی به درد میخوره....مثلا کتاب های نارنجی کلک معلم....
سلامنقل قول:
1-قبل از اينكه شيمي 3 مبتكران ويرايش بشه خيلي سبز واقعا بهتر بود ...ولي بعد از ويرايش از نظر من مبتكران بهتره...ولي واقعا فرق آنچناني شايد با هم نداشته باشن...جفتشون در يك سطحن تقريبا اينكه كدومشون بهتره يه نظره شخصيه.
2.نميدونم منظروت كتاب تسته سبزه يا آموزشش...؟
3.اگه ميخواي كنكوري كار كني كتاب گسسته ي فــــــــار رو بگير كه جبر و احتمال رو هم پوشش ميده.....خيلي كتابه خوبيه برايه تست و آموزش
4.من برايه حسابان كتابه جدا نداشتم ...
برايه ادبيات هم اگه همينطوري كه ميگي معلمتون كامل توضيح ميده ديگه كتابه آموزش نخر چون باعث سردرگمي ميشه...يه كتاب تسته خوب بگير