بسته رو بخری درجا فعال میشه الویت با بسته های زمان داره بعد سرویسنقل قول:
Printable View
بسته رو بخری درجا فعال میشه الویت با بسته های زمان داره بعد سرویسنقل قول:
دوستان شاتل محدودیتی واسه سرویس گرفتن داره ؟ یعنی خطم بر فرض مثال تا 8 مگ بکشه میتونم 16 مگ بگیرم ؟ ( بخاطر استفاده از حجم )
مشکلی نداره فقط باید از طریق صدای مشتری در ecare یک درخواست بفرستید که به خاطر استفاده از ترافیک بیشتر 16 مگ گرفتم و با رضایت خودم خطم بر روی 8 مگابیت تنظیم شود.غیر از این راهی نداره حتی تلفنی هم نمیشه چون یا خط رو روی 16 میزارن یا هر 5 دقیقه یک بار با شما تماس میگیرن که درخواست کتبی بفرستید.نقل قول:
من خودم سرویس 8 مگ گرفتم ولی روی 4 مگ ستش کردم ، پس میتونید اینکارو بکنید نیازبه کار خاصی نداره فقط رنگ بزنید ... موفق باشید :n16:نقل قول:
سلام
سیگنال به نویز من خیلی کم شده و تقریبا نصف شده از پریز برق تا مخابرات چک شده
به نظرم مشکل از شاتل و تجهیزاتش هست و برای همین هم میگه مشکل نداره و 11 و 12 هم خوبه تا هفته پیش 22 یا 24 بود
جریان چیه؟ چه سیاستی هست؟
برا من گاهی اوقات میکشه پایین سینک مجدد dsl مشکل رو رفع میکنه.نقل قول:
مورد بعدی که برام جالب بود روی همین خط های وب داشتم 8 مگ snr روی 10 بود تخلیه کردم شاتل گرفتم روی ریت 17 مگ snr 12 هست :|
بعد های وب به من میگفت خطت نیوز داره :):n03:
پیشنهاد زمسنانی رو چطوری میشه گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال چرا من با هر باز خاموش و روشن کردن مودم نویز خطم و همچنین ریتم بالا و پایین میشه مشکل از کجاست؟
سلام
یه سوال از دوستان شاتلی داشتم
دوست من حجم سرویش غیرحجمیش یک هفته زودتر تموم شده . دیروز رفته و دوباره تمدید کرده ولی گفتن تا زمان سرویس قبلیت تموم نشه سرویس جدید فعال نمیشه و توی این یک هفته یا باید حجم بخری یا با سرعت 128 استفاده کنی . یعنی نمیشه بیخیال اون یک هفته شد و سرویس تمدید شده فعال شد ؟
باید زنگ بزنه به واحد فروش (اشتباها پشتیبانی رو نگیره) بگه سرویس فعلی رو بسوزونه و بعد خودکار سرویس جدید فعال میشهنقل قول:
سرویس سوزوندن بعد میتونه از بسته جدیده استفاده کنه میتونه 1525 انجام میده