آقایون ،خانوما کلا خسته نباشید.......
Printable View
آقایون ،خانوما کلا خسته نباشید.......
آره, آخه بیشتر میشی :دی شوخی بود ها. انشاالله خیلی کمتر میشی.نقل قول:
ولی بهت قول میدم 35 هزار نمیشی
این حرف شما, دقیقا حرف منه! خداییش نه معلمها درست و حسابی درس میدن نه کتاب درست و حسابی توضیح داده. کتاب میاد 2 + 2 رو یاد میده, اون وقت انتگرال دوگانه Tanx رو ازت میخواد؟ این منطقیه؟ خداییش من مفهموم تابع رو به خاطر کنکور امسال فهمیدم. من همین دیروز فهمیدم از روی جدول مثلثاتی, چطوری میشه Tanو Cot یه زاویه رو به دست آورد. خداییش همین دیروز بود یا پریروز! شاید بگید من کم کاری کردم و... اما تو هیچ کلاسی به من در مورد اینا توضیح ندادن. من Sin و Cos و خیلی چیزای دیگه رو به زور, خودم تونستم بفهمم چیه. البته من شبانه میخوندم دبیرستان رو.نقل قول:
کدوم کتاب ما مفهومی توضیح داده شده که مفهومی کنکور میگیرن ؟؟!! آیا سطح فیزیک و ریاضی کتاب های ما در کنکور اینقدر بالاست ؟؟ سوالات به این مشکلی در 85 دقیقه ؟!!
خیلی ها میگن شرایط برای همه یکسانه ولی منم میگم اگر ما میخوایم واقعاً در حد کتاب سنجش بشیم باید کنکور رو مثل سال های قبل و متوسط میگرفتن نه اینکه هرکی روحیه ی بهتری داره بتونه رتبه ی بهتری بگیره یا اینکه کسی با خرج کلی پول و کلاس کنکور به نسبت از یک فردی که به کتاب که منبع سوالات هست اکتفا کرده بهتر عمل کنه.
تو هر کلاسی که میرفتم معلم میگفت: خوب همانطور که میدونید تابع درجه 3 اینطوریه. بعد من با خودم میگفتم این یعنی اینکه همه بچه ها میدونن به جز من. از کجا باید بدونیم الله اعلم!
خوب, قبلا خوندید که فلان چیز چطوری به دست میاد. الان فقط یه مرور سریع میکنیم.... در حالیکه من اصلا چنین چیزی رو یادم نمیاد.
بی خیال, حرف برای گفتن خیلیه. شاید یه کتاب بشه.
اما در مورد زبان دیروز:
زبان عمومی: 98 درصد یا 100% ====> مطمئن نیستم.
زبان تخصصی: 88% ====> شاید بیشتر بشه, اما کمتر رو بعید میدونم.
چندتا سئوال آخرش از نظر من غیر استاندارد بودن.
اول فکر کردم عمومی ها رو خوب زدم, اما الان که نگاه میکنم میبینم گند زدم. شاید به 30 یا 40 برسن.
طرف تو عربی و ادبیات گیر داده بود: کدام تناسب ندارد, کدام گزینه درست نیست, عین الخطا و... یک اشتباه به خاطر همین مسخره بازی داشتم.
خیلی دلتون پره ها ، بابا دنیا 2 روزه ، حالا کم مونده به منه منطقه یکی بیان فحش بدید :دی
بزار یک چیزی بگم ، آدم تا نخواد نمیشه ، من درس رو مثال نمیزنم ، خود من دست خالی 4 تا مقاله به زبان انگلیسی نوشتم که 3 تاش ثبت شده و یکیشو به دلایلی نفرستادم واسه ثبت
شما معلمت خوب نبود ، رحمان رستگار هم همین وضعیت رو داشت. و یکی دیگه از بچه های توی آموزشگاه ما که اونم منطقه 3 بود و آزمونارو میمومد و تجربی بود. همه درساش 100 بود. ببین نمیگن کلا تقصیر خودته ، نه تقصیر آموزش و پرورش هم هست.
اگه توی کوه راهنما ، راه رو بهت نشون نداد ،خودت پیدا کن :46:
--------------------
من یکبار دبیر شیمیمون داشت واسه خودش چرت و پرت میگفت که سره کلاس بهش پریدم و حتی اخراجمم نکرد چون یکراست از علوی مینداختمش بیرون :دی
اگه میدید معلمتون اینجوریه باید بهش میپریدین ، فوقش این بود از کتابایی مثل گاج ، قلم چی ، رمزینه و... استفاده میکردید
من تجربیم کی دیگه اینجا تجربیه؟؟؟
چه مقالاتی نوشتی ؟ موضوعشون چی هست ؟نقل قول:
سوال بعد اینکه چطور ممکنه یک نفر از منطقه 3 بیاد منطقه 1 کلاس کنکور یا آزمون بده ! انقد فاصله منطقه 3 با 1 کمه ؟
حالا یه چیز جالب, این خیلی جالبه:
من شرط زندگی میبندم :دی که اگر به طراح سئوالات کنکور ریاضی, بیای بگی همین سئوالا رو تو 85 دقیقه حل کن. یعنی باید حل کنی و بنویسی نه اینکه چون گزینه رو میدونی سریع بگی کدوم گزینه. همینا رو بشین برای من حل کن. اصلا تو 85 نه, تو 100 دقیقه. به نظر شما میتونه؟ خداییش فکر میکنید میتونه؟ البته سئوالا رو یه نفر طراحی نکرده و کار چند نفره.
در هر حال اگر به یکی که استاد ریاضی هست بگی بیاد سئوالا رو بشینه و حل کنه, بعید میدونم بتونه تو اون فرصت کم حل کنه. حالا دیگه اگر خیلی خیلی استاد باشه, نهایتش اینه که طرف به زور میتونه تو همون 85 دقیقه به آخرین سئوال ریاضی برسه. غیر از اینه؟
اینا رو جو سئوال میگیره و سئوال فقط میدن ولی به تایم اصلا دقتی نمیکنن که آیا یک دانش آموز میتونه اینا رو تو همون مدت معین جواب بده یا نه؟
شده مثل معلم ریاضی 2 دبیرستان ما, که جو گرفته بودش و برای ریاضی 2 اون قدر سئوال آورده که اگر با سرعت نور مینوشتی نمیتونستی به آخرش برسی. یعنی معلمه رو جو گرفته بود که سئوال بده ولی به زمان امتحان اصلا دقتی نکرده بود و من که دیگه اون زمان آخر ریاضی بودم برای خودم, شدم 16 و بالاترین نمره بود :دی
کنکور باید دانش آموزان معمولی رو معیار قرار بده. طرف رفته 700 هزارتومان پول داده به یکی از این موسسه های آموزشی, تا تو کنکور قبول بشه. یعنی واقعا تو جامعه چقدر هستن که بتونن چنین پولی رو بدن؟ نامردیه.
سئوالات کنکور باید طوری باشه که آدم بدون نیاز به هیچ گونه کتاب تست, باید و باید بتونه به راحتی جواب بده. یعنی فقط با خوندن کتاب درسی چون ملاک کنکور کتاب درسی هست. اما کی میتونه و چه کسی چنین توانایی رو داره که فقط با خوندن کتاب درسی یه رتبه زیر 5000 بیاره؟
این هم لیست سئوالات کنکور زبان تخصصی که من اشتباه زدم:
اونایی که با ستاره مشخص شدن, یعنی جواب ندادم. اونایی که ستاره ندارن, یعنی اینکه اشتباه جواب دادم.کد:105
107
*111
120
*122
140
*141
142
147
155
162
166
167
*168
169
170
هیچکس ! اینجا منطقه ریاضیدانان جوان است !نقل قول:
اقا بيخيال شين..ديگه بريم تو كار رشته ها!!
من شنيدم دانشگاه اميركبير اخراي تير يه سري برنامه اشنايي با رشته ها گذاشته...!
نقل قول:
کنکور باید دانش آموزان معمولی رو معیار قرار بده. طرف رفته 700 هزارتومان پول داده به یکی از این موسسه های آموزشی, تا تو کنکور قبول بشه. یعنی واقعا تو جامعه چقدر هستن که بتونن چنین پولی رو بدن؟ نامردیه.
سئوالات کنکور باید طوری باشه که آدم بدون نیاز به هیچ گونه کتاب تست, باید و باید بتونه به راحتی جواب بده. یعنی فقط با خوندن کتاب درسی چون ملاک کنکور کتاب درسی هست.
آقا باور کن هرکی قبول میشه معلم خوب/آموزشگاه خوب نرفته :دی نمونش دوسته خودم امیر 5 و خورده ای پول هدف دادش
هر چی معلم اسمی هم بگی داشت
بهمن جون خودمون / به ندرت مصلایی
عزی مشفق
فرهاد حامی ( نمیدونم این ماشالله کدوم گوری بود اول سال که کلاسارو به بهانه مالزی پیچوند آخرش رو نمیدونم چیکار کرد )
و در آخر اگه اشتباه نکنم ایاد فیلی ولی خوب نداده
در حقیقت کنکور آزمون دانسته ها نیستش
کنکور آزمون مدیریت استرس مدیریت زمان و بعد این دو مرحله اگه کسی موفق پشت سر بزارتشون آزمون دانسته های علمی بچه ها هستش =))))))))) :دی :دی
دلم پر نیست! دبیرای رستگار هم بد نبودن! میگی نه ، برو دوباره لیست رتبه های قلمچی رو نگاه کن تا ببینی از همون شهری که رستگار ازش در اومد ، الان یه رتبه ی دیگه داره در میاد! حالا چه جوری میخوای منو راضی بکنی که از یه منطقه تو دو سال پشت سر هم دو تا نخبه در میان؟ کی گفته رستگار امکانات نداشت؟ جز اینه که خودش گفته؟ آخه جان من بگو کسی که کتاب کمک آموزشی نداشته باشه میتونه درساشو صد بزنه؟نقل قول:
شما منطقه یکی ها که گناهی ندارین! منم اگه اونجا بودم همینجوری درس میخوندم که شما میگی و اصلا به کسی کاری نداشتم! اینجا هم که هستم بیکار نیستم که! رتبم تو منطقه 3 خوبه! من واسه رتبه ی کشوری درس میخونم ، نه منطقه! ولی باز به شما ها نمیرسم! اما میگم اگه امکانات داشتیم که بهتر بود!