فرقش تو اینه که اگه قطعی بدون خاموشی چراغ ADSL باشه مشکل میتونه از تنظیمات داخلی یا شاتل باشهنقل قول:
ولی اگه خاموش میشه برمیگرده به نویز روی خط و مودم
Printable View
فرقش تو اینه که اگه قطعی بدون خاموشی چراغ ADSL باشه مشکل میتونه از تنظیمات داخلی یا شاتل باشهنقل قول:
ولی اگه خاموش میشه برمیگرده به نویز روی خط و مودم
دقیقا از کی؟نقل قول:
شما الان میتونی سند و رسیو داشته باشی؟ یعنی رانژه شده؟
با سلام من چند شب كه هيچي نميتونم دانلود كنم مدام قطع ميشه اون وقتم كه وصله سرعت آشغاله يعني ميگم الهي فداي دايل آپ بشم اقلا قطعي نداشت
ايراد از مودممه يا خطم؟
سرويسم 512--يه 3-4 شبه مشكل دارم
مشکل به خاطر شلوغیه خطهنقل قول:
منم چند شبه از 1 به بعد 2-3 بار قطع میشم. به شاتل هم گفتم گقت به خاطر ازدحام کاربراست!!
یه سوال فنی بپرسم؟!
من eco 512 تازگی گرفتم ولی وقتی توی سایت online.shatel.ir میرم، نمیدونم پسورد و یوزر نیم رو چی بدم! بصورت default چی برای کاربر تعیین میکنن؟!
و
اینکه برنامه ای هست که بشه حجم data دریافتی رو برای هر سیستم محدود کرد؟ مثلا 1 گیگابایت در روز؟
پیش پیش مرسی!
نقل قول:نقل قول:
من دیشب همین مشکل رو داشتم...با این که پشتیبانی گفت ترافیک زیاده اما خودم این کار رو کردم درست شد حالا شما هم امتحان کنید شاید درست شد...
مودم رو خاموش کنید 2ثانیه خاموش باشه بعد روشن کنید...واسه من که درست شد سرعتم شده بود 10 اما بعد خاموش روشن شد 70 . قطع هم میشد همین کار رو کردم. شب دوم هست که اینجوری میشه 3شب پیش و امشب. البته 2شب پیش هیچ مشکلی پیش نیومد.
پاسوورد که شماره خطی هست که روش adsl گرفتی...نقل قول:
اما یوزر نیم رو باید زنگ بزنی شمارت رو بدی و یوزر نیم رو ازشون بپرسی :46:
در مورد سوال دوم خبر ندارم !
بله رانژه شدهنقل قول:
سند و رسیو هم دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smtp یه پروتکل هست معنی دقیقش رو نمیدونم ولی میدونم به چه درد میخوره وقتی این توی مودم فعال باشه بعد توی میندوز هم سرویسش رو فعال کنی میتونی از طریق یه کامپیوتر دیگه اطلاعات این کامپیوتر مثل درصد لود سیستم دما و.... رو بخونی برای مدیرت شبکه کاربرد دارهنقل قول:
گذاشتن و نزاشتن تیکش تاثیری براس شمانداره
نقل قول:
ایراد از سرویس شاتل و شلوغی مرکز مخابراتی شماست اگر از دانلود منجر استفاده میکنید میتونیذ از این برنامه به صورت کمکی استفاده کنید که هر وقت قطع شدین مودم رو خاموش روشن کنه دوباره سند و رسیو داشته باشین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=341713
برنامه که خیلی زیاد هست ولی واسه دست گرمی این ها رو تو گوگل سرچ کننقل قول:
Net Limiter Pro
bitmetter
سلام دوستان . آیا کسی اینجا از مرکز شهید دیالمه هست که از شاتل adsl گرفته باشه ؟ ییش شماره ی من 3313 هسیت و میخوام شاتل بگیرم . میخواستم بدونم چنروز طول میکشه تا وصل بشه کامل ؟
و اینکه مودمی که شاتل میده رو حتما باید بگیزیم یا میتونیم خودمونم مودم بگیزیم ؟ مودمی که خوش میده رو زده 59 تومن . صرف با اینه که همینو برداریم یا جدا خودمون بخریم ؟
و کلا دوستان ازش راضی هستن یا نه ؟