سوالاتش تشريحي هست و قسمتهايي به عنوان چكيده درس داره فكر كنم خوب باشه مختصر نكات مهم و كليدي رو توضيح داده و زياد وارد نشده چون كتاب تست محور هست ولي اموزش مبتكران عاليه اموزش فقط مبتكران من كه به اين نتيجه رسيدم!نقل قول:
سوالاتش تشريحي هست و قسمتهايي به عنوان چكيده درس داره فكر كنم خوب باشه مختصر نكات مهم و كليدي رو توضيح داده و زياد وارد نشده چون كتاب تست محور هست ولي اموزش مبتكران عاليه اموزش فقط مبتكران من كه به اين نتيجه رسيدم!نقل قول:
امروز قصد داشتم برم و کتاب آموزش سال دوم و سوم و چهارم مبتکران رو بگیرم(نوشته آقای بازرگان)
اما همسایمون که پارسال کنکور داد باهاش یه صحبتی کردم بهم یه جزوه ای از شیمی داد نوشته مهدی متولی
مطالبش خیلی خوب هستن و به نظرم قابل اعتماد به همین دلیل دیگه بی خیال اون آموزشی مبتکران شدم.
برای تست هم مبتکران رو پیشنهاد میکنین ؟
کتاب خوبیه!نقل قول:
اگه خودت از نزدیک دیدیش و خوشت اومده بگیر چون منم از نزدیک دیدمش کتاب خوبی هست و اول اموزش میده بعد تست میده.
موید باشیـــــــد..
خوندنش یه کم وقت گیره ولی مطلبو به خوبی تو ذهنت جا میندازه و اگه حوصله داشته باشی در کل عالیه!نقل قول:
کتاب آزمونش هم که خیلی خوبه.
کتاب آموزش مبتکران برای شیمی توصیه نمیشه. بهتره کتاب تست رو بگیری که همه مطالب آموزش لازم رو داره و روند آموزشش خیلی بهتر از کتاب آموزشیه.نقل قول:
كتاب شيمي تست مبتكران ، به نظرم بيشتر كتاب طنز ـه تا تست :sq_2:
خيلي مي خنديم با خوندنش :sq_2:
در كل فوق العاده ترين چيزه !!! مخصوصاً آموزش انحصاري موازنه ي واكنش هاش !!! كادر هاي پر و خالي !!! محـــشره :sq_25:
کورش منظورت بلاخره چیه ؟
خوبه یا بد ؟
بعدشم این کتاب تستش برای هر پایه 2 جلده ؟
یا همش به صورت جامع هست تو یه کتاب ؟
آقای مهندس بازرگانی برخی مطالب رو به صورت ظنز و با کاریکاتور ها و شکلک ها و ... بیان میکنه که روی روند آموزش تاثیر مثبت میزارهنقل قول:
مثلا میخواست بگه که گرما روی سرعت واکنش اثر میزاره و زیادش میکنه بعد چندتا دونده کشیده بود که یکیشون پشت سرش یه اژدها نشسته بود و آماده بود که آتیش از دماغش بریزه بیرون و باعث بشه اون دونده با سرعت بیشتری حرکت کنه :sq_24:
کتاب سال سوم دو جلد هست ولی سال دوم و پیش 1 و پیش 2 هرکدوم یه جلد هستن.
البته اون آموزش انحصاری آقای بازگان نیست و اگه کتاب خیلی سبز رو بررسی کنین متوجه میشین که منبع اون نوع موازنه کردن یه معلم شیمی خارجی هست.نقل قول:
آقای بازرگان و کتاب خیلی سبز هم اون روش رو آموزش دادن که خیلی سبز منبعش رو هم ذکر کرده :sq_8:
نه پيش هم دو جلد هر جلدش هم اندازه حجم كتاب شيمي 2!نقل قول: