نقل قول:محتوای مخفی: جواب
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
دوستمون باور ندارن چنین سرعتی ایرانسل ارائه میده ! 2.57 مگابایت در ثانیه یعنی سرعت تقریبا یعنی 20 مگابیت ! در حالت 3G خودشم ، من با فورجی تا 25 مگابیت یعنی 3 مگ در ثانیه سرعت هم میگیرم ! البته دیشب برای من سرعت پایین بود و بیشتر از 1 مگابایت بالاتر نرفت :n21: ولی باز 10 گیگ رو دانلود کرده بود ! :n02:
برا من H+ روی 40 50 کیلو میچرخهنقل قول:
اوایل که تو شهرمون اومده بود تا 20 مگابیت = 2.5 مگابایت میرفت
من کرمانم البته صرفا جهت اطلاع گفتم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
البته اشتباه تایپی شده :n02: چون واسه من در بهترین حالت با 3G سرعتم 3.5 مگابایت هست نه مگابیتنقل قول:
چون گفتید 20 مگابیت فکر کردم مگابایت رو میگید که کلا رفتم تو شوک گفتم چظور امکان داره همچین چیزی اونم تو ایران :mellow:
الان حس میکنم سرعتم نسبت به بقیه خیلی بهتره :n09:
اره در ios 9.1 مشکل برطرف شده ولی چون هنوز جیلبریک نشده ناچارم از ios 9.0.2 استفاده کنم :n02:نقل قول:
فقط امیدوارم ایرانسل این بسته هارو بر نداره انصافا مفته :n02:
راحت میشه تو 2ساعت 10 گیگ دانلود کردجالب اینجاست برای من سرعت از سرور خارجی با داخلی هیچ فرقی نداشت :n19:یعنی دیشب عالی بود :n20:
وضعیت نت اسیاتک هم دو روزه بهتر شده و قطعی نداشتم فقط حیف در ساعات رایگان کاربرارو محدود کرده :n34:
به همین علته که عاشق ایرانسل شدم :n12::n11:نقل قول:
راحت میشه تو 2ساعت 10 گیگ دانلود کردجالب اینجاست برای من سرعت از سرور خارجی با داخلی هیچ فرقی نداشت یعنی دیشب عالی بود
سرعت سرور خارجی و داخلی و مخصوصا تک کانکشن هم عاااالی هست . سرعت با فیتلرشکن ها هم عاالیه ، در یوتیوب فیلم ها رو میشه با کیفیت 4K دید . مخصوصا اینکه هزار تومن یعنی مفت اونم 10 گیـــــــگ ! فقط در این بین مساله خواب میمونه که اونم واسه چند شب مشکلی پیش نمیاد :n02: تا زمانیکه این طرح برقراره باید نهایت استفاده رو کرد ! چون مطمعن هستم امروز فردا برش میداره !! تو این یک هفته در اون ساعات معنای واقعی اینترنت برام تا حدودی تجلی شد ( چه شاعرانه :n02: )
** یه نکته ای رو هم بگم اکر بسته ای از ایرانسل مثلا 3 گیگ در ماه رو فعال کرده باشید میشه این بسته شبانه رو هم همزمان فعال کرد . یعنی در ساعت 2-6 صبح از بسته شبانه استفاده میشه و بقیه ساعات از بسته قبلی فعال شده ! از دوستان کسی خبر داره بسته های شبانه همراه اول هم این شرایط رو دارند ؟! بسته های مدت دارش که تا این بسته و حجمش تموم نشده بصورت رزرو شده باقی میمونه بسته جدید .
این ایرانسل و بسته شبانش باعث شد خیلی راحت موضوع محدود کردن سرورهای داخلی آسیاتک رو فراموش کنیم :n21: خبر ندارید این قضیه کی میخواد رفع بشه ، اگر رفع نمیشه که دنبال یه ISP دیگه بگردیم .نقل قول:
وضعیت نت اسیاتک هم دو روزه بهتر شده و قطعی نداشتم فقط حیف در ساعات رایگان کاربرارو محدود کرده
همراه اول خیلی سیستم ساده و عقب افتاده ای داره !! انتظار زیادی ازش نداشته باش :دینقل قول:
همراه اول امکان فعال کردن چند بسته به صورت همزمان رو نداره و حتما هم باید صبر کنی تا زمان بسته ها تموم بشه تا یکی دیگه فعال کنی
ولی ایرانسل کلا سیستمش خیلی منعطفه
- - - Updated - - -
همراه اول خیلی سیستم ساده و عقب افتاده ای داره !! انتظار زیادی ازش نداشته باش :دینقل قول:
همراه اول امکان فعال کردن چند بسته به صورت همزمان رو نداره و حتما هم باید صبر کنی تا زمان بسته ها تموم بشه تا یکی دیگه فعال کنی
ولی ایرانسل کلا سیستمش خیلی منعطفه
دوستانی که آسیاتک دارند ، تو پنل کاربریشون برن ، به مناسبت دریافت مجوزشون ،آسیاتک به ازای خرید 4 گیگ حجم ، 4 گیگ هم هدیه میده !! :n29:
اول روی شکلی که در وسط در حال چرخشه کلیک کنین که هدیه نوشته بعد از طریق لینکی که داده اقدام به خرید 4 گیگ حجم بکنین . در ابتدا حجم اضافه شده رو 4 گیگ نشون میده ولی وقتی یکبار از اکانت خارج و دوباره وارد بشید 8 گیگ حجم اضافه میشه در مجموع !