خیلی آقایی رفیق :n16:نقل قول:
نوش جونت .. عقده رو خوب اومدی :n01:
Printable View
خیلی آقایی رفیق :n16:نقل قول:
نوش جونت .. عقده رو خوب اومدی :n01:
نقل قول:
توضیحات همون ویکی انگلیسی هم بخونی اینو نوشته :
ولی نمیدونم چرا به دلار زده 6 هزار :|نقل قول:
The minimum wage was raised to 609,000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه به خدا فعال نکردم...نمیدونم خطم چه مرگشه تا 2 روز پیش 9 مگو کامل میکشید اما از دیروز اینطوری شده بعد از یه قطعی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اما اینجا فرق میکنه سرعت روزانه هم با تغییر سرویس
اره خدایا شکر سرعت تک کانکشن خوب شده فقط میمونه شبانه که سرعت تک کانکشن خرایه که اونم با 32 کانکشن حل میشه :n09: حالا این شبه اگه صبح تست کنم 6 7 مگ رو هم کامل میده سرعت تک کانکشن...در مورد شبانه هم جواب سوالتون بله هست :n02:پینگشم که عالی شده بعد از قطعی 5 دقیقه ای که داشت دو روز پیش :n12:
من با اینکه سرعتم پایینه ولی دانلود نمیکنم نه بخاطر اینکه دانلودی ندارم بخاطر اینکه ارزش نداره با سرعت 50-70 بذاری سیستم رو روشن که دانلود کنه فردا ببینی 1 گیگ بیشتر نگرفته آدم بیشتر ناراحت میشه :n27:نقل قول:
یکم پیش زنگ زدم باز هم همون قضیه پهنای باند رو تکرار کرد بش میگم از قبلا هم بدتر شده میگه ما نظارتی روی فروش نداریم شاید توی مرکزتون هنوز سرویس واگذار میشه کاش درست میشد
این سرعت الان ساعت 1:25
================================================== =================================================
سرعت به کنار تایم اوت هم خیلی رفته بالا :n03:
والا نباید اینقد نویزت بالا باشه.نقل قول:
اگه سر خطت وضعیت عالیه،پس حتما مشکل از سیم کشیه داخله خونس.یه سیم از دم در بکش تا اتاقت.
منم فاصلم عینه شماس( Line Attenuation=32.5) ؛با سرعت 4751، snr ام 30 عه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، اون برنامه ایی که می گفتی باهاش مودمو ریکانکت میکنی اسمش چیه؟
یه سوال دیگه:n01: مرکز مخابراتیت کجاست؟
دوست من خدایی من اگه جای تو بودم دق میکردم با این نت...حالا سرویستو ارتقا بده به 2 مگ شاید بهتر بشه :n21:چطوری تحمل میکنی سرعت 100 رو ...اگه بری مخابرات بگیری از مخابرات خوزستان که بیشتر بهت سرعت میدهنقل قول:
چکار میتونم بکنم ؟ من ماه دیگه تخلیه میکنم پشتیبانی همش میگه تایم دقیقی نداریم درخواست پهنای باند کردیم و از این حرفا بش میگم وقتی پهنای باند کم بود چرا مشترک جدید گرفتید جواب نمیده اینا همشون سودجو هستن و اصلا به فکر رضایت مشتری نیستن ..... این دانلودی رو هم که میبینی گذاشتم توی لیستم که دانلود کنم ولی وقتی شب سرعتم 50 میشه اعصابم خورد میشه دوشاخه سیستم رو میکشم میرم میخوابم :sq_3:نقل قول:
فقظ کسانی که جدیدا میخوان از پارس آنلاین سرویس بگیرن( با فرض اینکه محدودیتی در کار نیست ) حرف هیچ کس گوش نکنید شاید واسه یکی خوب باشه ولی وقتی شما سرویس بگیرید توی منطقتون پهنای باند کم باشه یا برعکس حتما از چند نفر که توی منطقتون سرویس دارن سوال کنید
این که سرعت پایینی نیست. خب رو 32 کانکشن بزار که بالاتر میرهنقل قول:
رفیق الان روی 32 کانکشن هست اگه چند تا دانلود همزمان بذارم هم همینهنقل قول:
مشکل من بیشتر سرعت دانلود شبانم هست سرعتم میاد روی 50 دوستان هم میدونن که علاوه بر شبانه روزها هم مشکل دارم و این تازه خوب محسوب میشه نسبت به قبلا
این هم تست دانلود شبانه با سرویس به اصطلاح 1 مگ :
بچه های تهران لطفا جواب بدن به من بگن سرعت شبانشون چقدره؟
چند هفته ای که سرعت خیلی افت کرده
الان من شبانه ام به زور به 1.30مگ میرسه!!!:n03:
مال شما هم اینقدر پایین!!!!!!!!!
بفرما دیدی سرعت تک کانکشن از 4 مگ بیشتر شد :n09::n02:نقل قول:
هر روز بدتر میشه دیروز که حتی روزانه اش به 2مگ هم نمیرسید. نوسان بین 100تا200کنقل قول:
شبانه اش دیگه چه انتظاری میشه داشت؟
متاسفانه پارس آنلاین الان وضعیت مناسبی نداره بعضیا هم واسه اینکه افراد جدید هجوم نیارند به ISPی که خودشون استفاده میکنند زود میگن پارس آنلاین بگیر.
والا بلا دارن سرتون شیره میمالند پارس آنلاین هم وضعش خوب نیست.
البته شما در مورد قیمت اینترنت تو انگلستان درست میگید. اما من گفتم با متوسط جهانی. وگرنه اگه بخوای مقایسه بکنی با کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس و فرانسه و کره که تو این زمینه پیشتازن، صد در صد ما خیلی عقبیم. تو همین انگلستان صدها شرکت بزرگ و کوچک مخابراتی وجود دارن که اینترنت ارائه میدن. (بعضیاشون خودشون شبکه تلفن اختصاصی خودشون رو هم دارن و سرویس اینترنت رو به همراه سرویس تلفن ارائه میدن،) یعنی انحصار به معنای واقعی وجود نداره. تو این شرایطه که اینترنت رو میتونن ارزون بدن.نقل قول:
اما در مورد مقایسه قیمتی که شما انجام دادید یه ملاحظه وجود داره. این که بگیم «الآن اینترنت 1مگابیت قیمتش A تومنه، پس اینترنت 20مگابیت قیمتش میشه 20A تومن»، اشکال داره. مثلاً صفحه تعرفههای آسیاتک رو اگه نگاه کنی میبینی که اینترنت 1مگابیت برنزی رو داره میده 46,900 تومن (بدون ارزش افزوده) و اینترنت 4مگابیت رو داره میده 87,900 تومن. یعنی با این که سرعت 4 برابر شده، اما قیمت کمتر از 2 برابر شده. با همین قیاس میشه انتظار داشت اگه سرعت اینترنت به طور متوسط تو کشور بره بالا به گونهای که اینترنت 20مگابیت به راحتی ارائه بشه، اون وقت افزایش قیمتش خیلی پایینتر خواهد بود.
در مورد این سرویسهایی که تو کشورهای دیگه میدن و مثلاً میگه 20مگابیت، اینا حداکثر 20مگابیتن. یعنی اگه شما فاصلهات تا مرکز مخابراتی زیر 1.5 کیلومتر باشه میتونی این سرعت رو بگیری و گرنه برای فواصل بالاتر از 2.5 کیلومتر که سرعت حتی ممکنه به زیر 8مگابیت هم افت کنه. ولی اونجا به همه با یه قیمت این سرویس رو میدن. یه چیز دیگه هم که درباره این قیمتگذاری تو انگلستان وجود داره هزینه اجاره خطه که جدای از هزینه اینترنته. یعنی شما 20 پوند برای سرویس اینترنت میدی. ولی حدود 14 تا 16 پوند هم بابت هزینه اجاره خط (Line Rental). این معادل هزینه آبونمان مخابرات تو ایرانه که هزینهاش 5هزار تومنه. ولی اونجا رقم قابل ملاحظهای میشه و ماهیانه هم باید پرداخت بشه.
یه نکته دیگه هم که وجود داره ممکنه دوستان فکر کنن وقتی اونجا سرویس ADSL مثلاً 20مگابیت میدن، دیگه ضریب اشتراک نداره مثل ایران که طبق مقررات 1 به 8 اه. اما واقعیت اینه که اصلاً این بحث ضریب اشتراک از کشورهای دیگه اومده. اون هم جزو ذات اینترنته و شرکتهای اونجا هم برای بهرهبرداری بهینه و افزایش درآمد خودشون از این روش استفاده میکنن. اونجا بهش میگن Contention Ratio یا نسبت مجادله. جالبه که شرکتی مثل BT تو انگلستان که یکی از بزرگترین شرکتهای مخابراتی این کشوره حتی ضریب اشتراک 1:50 هم داشته همین چند سال پیش. البته الآن نمیدونم چقدره. چون یه جایی خوندم که هر چی که پهنای باند بالاتر میره این بحث ضریب اشتراک کماهمیتتر میشه که البته طبیعی هم هست.
بنابراین اگه من بخوام اینترنتهای نامحدود اونا رو با مال خودمون مقایسه کنم با اینترنتهای نامحدود مخابرات یا این سرویسهای برنزی آسیاتک مقایسه میکنم. با یه قیاس روی قیمتهای سرویسهای نامحدود برنزی آسیاتک و میزان افزایش قیمت بین هر دو سرعت متوالی، میتونم به جرأت پیشبینی کنم که اگه این شرکت بخواد یه اینترنت مثلاً 16مگابیت نامحدود برنزی (به شرط توسعه زیرساختها و گذر از دوره تثبیت اولیه) ارائه بده قیمت این سرویس نباید بالاتر از 200 هزار تومن باشه.
بازم تکرار میکنم:
به نظر من متوسط قیمت اینترنت تو ایران در مقایسه با متوسط قیمت اینترنت تو جهان بیشتر از 2 تا 3 برابر نیست. (اگر چه باز هم این خیلی زیاده. ولی شما این رو باید بذاری در کنار این نکته که الآن بحث حرمت شرعی اینترنت پرسرعت 3G و 4G تو کشور ما مطرحه،)
ببخشید پست شما رو ندیدم یه نرم افزار هست که باش میشه telnet رو بصورت batch file کد نویسی کرد اسمش TST10 هست یه سرچ کنی پیدا میشهنقل قول:
البته برای هر مودم ممکنه متفاوت باشه روش باید دستورات telnet مودم خودتون رو بلد باشید
مرکز رجایی اهواز
نقل قول:
اگر دو یا سه برابر بیشتر نباشه نسبت به میانگین دستمزد توی ایران زیاد هست اینو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:البته اگه بخوای فاصله دقیقتر رو گیر بیاری بهتره عدد Atten آپاستریمت رو تقسیم کنی بر 13.8. من چند جا امتحان کردم این فاصله رو خیلی دقیقتر میده. چون هر چی فرکانس بالاتر میره میزان میرایی در واحد طول کابل هم بیشتر میشه و یه عدد ثابت نیست. این 13.8 هم بیشتر برای فرکانسهای پایینه. یعنی وقتی ریت بالاتر از 1مگابیت نباشه. ولی برای کسایی که پروفایلشون روی 9مگ بسته شده عدد دقیقی نیست. برای همین بهتره که از روی عدد Atten آپاستریم که حداکثر روی 1مگابیت بسته میشه محاسبه کنی. من با فاصله خیابونی روی نقشه کنترل کردم برای خود من تقریباً یکی در اومد.نقل قول:
دوست عزیز. من در جواب یکی دیگه از دوستان که اونم حرفی مشابه شما زده بود عرض کردم که برای من و شمای استفاده کننده خوبه که مبنا سرانه درآمد باشه. اما در عالم واقع شرکت زیرساخت (یا هر شرکت دولتی یا خصوصی دیگه هم که باشه) وقتی که میخواد بره از مثلاً فجریه پهنای باند اینترنت STM بخره که شرکت فروشنده نمیآد بگه چون شما درآمد سرانه کشورتون پایینه پس من برای رضای خدا به شما اینترنت رو نصف قیمت میدم. این قیمتگذاریها جهانیه. ولی دولت باید داخل کشور به اینترنت سوبسید بده تا برای من و شمای مصرفکننده قیمت در قیاس با سرانه درآمد و در قیاس با سایر هزینهها منطقی و معقول باشه.نقل قول:
سلام
بچه ها یه کمکی میکنین لطفا !
من دیروز فرم تخلیه رو پر کردم، بعد هنوز تقاضا رو واسه مخابرات نفرستاده !
زنگ زدم، گفتن که یا امروز میره یا فردا !
کاری میشه کرد که بتونم همین امروز تقاضا رو ببرم تا به مخابرات بگم سریع تخلیه کنه ؟؟
میشه یکم راجع به شبانه ی پارس آنلاین توضیح بدین؟ با 128 سرعتش چقدره؟ محدودیت دانلود و قانون استفاده ی منصفانه نداره؟ ساکن خمینی شهر اصفهانم لطفا راهنماییم کنین الان صبانت دارم که قبل از قانون مسخره ی استفاده ی منصفانه میتونستم خوب دانلود کنم الان صفحه ام نمیتونم باز کنم. ارزش داره بیام پارس آنلاین؟
اون چیزی که تو اون ستون زده 6 هزار دلار، درآمد سالیانه است نه درآمد ماه. تو بخش توضیحات زده درآمد حداقل ماهیانه 248 دلار که در سال میشه همون حدود 6000 دلار.نقل قول:
دوست عزیز.نقل قول:
فاصله مستقیماً با نویز ارتباطی نداره. نویز به کیفیت تجهیزات (شامل دستگاههای داخل مخابرات، کابلکشیها، اتصالات و ...) استفاده شده بین شما و مرکز مخابراتی مرتبطه. البته هر چی فاصله شما بیشتر باشه پتانسیل افتادن نویز روی خط شما بیشتر میشه.
بعدش. اینی که گفتی «تا دم در وضعیت خط در حد عالیه» اگه منظورت اینه که وقتی از دم در تست میگیری SNRات عدد بالاتری رو نشون میده، پس تو کابلکشی تلفن داخل خونه مشکل داری که باید اونو درستش کنی. اما اگه از دم در خونه هم وضعیتت همینیه که تو خونه داری، کار چندانی نمیتونی بکنی.
دوستان لطفا کمک کنید
بنده سرویس 512 ماهیانه 5 گیگ رو از پارس آنلاین گرفتم تو روز بیشتر از 200 نمیشه سرعت idm توی شب هم حول و حوش 60 یعنی هم از شاتل و هم از آسیاتک افتضاح تره حالا مشکل اینجاست با توجه به صحبت برخی از دوستان من رفتم یک ساله گرفتم حالا موندم چیکار کنم پشتیبانی نفهمشم با کمال پررویی میگه شب ها سرعت همین حدوده ولی تو طول روز بیشتر میشه
به نظرتون اگر سرویس رو به 2 مگ ارتقا بدم تفاوتی حس میکنم؟
صد در صد فرق میکنه نباید زیر 250 بیاد چه روز چه شب :n16:نقل قول:
دوستان سایت پارس انلاین برای من اخرین سرعتی که قابل خرید هست رو 2 مگ زده . این یعنی خطم روی دو مگ بسته شده دیگه ؟؟؟؟؟؟ حال اگه بخوام سرعت بالاتر بگیرم باید چی کار کنم ؟ باید خطم رو 9 مگ ببندن ؟
اینترنت من دو روزه داغون شده همش قطع میشه !
شبا هم که کلا قطع میشه !
دیشب از 12 تا 4 که بیدار بودم قطع بود حالا نمیدونم دیگه کی وصل شده ! پریشب هم همینجور !
به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه آره به دلیل یه سری مشکلات تو پهنای باند اینجوری شده ! میگم کی درست میشه میگه معلوم نیست !
کرمان هستم من
کسی این جوری نشده نتش ؟
---------------------------------------
بابا گور بابای دانلود شبانو پینگو این چیزا وصل باشه اونا رو نخواستیم دیگه :n03:
داداش میگن سالی که نکوست از بهارش پیداستنقل قول:
با توجه به اینکه سرعت شما 60 هست یعنی تقریبا سرعت اسمی رو بتون میده قانونا نمیتونید شکایتی داشته باشید
پارس آنلاین فعلا وضعیتش زیاد جالب نیست البته شاید بعدا خوب بشه ولی فعلا افتضاح شده واسه خود من شبانه بیشتر اوقات 50-70 هست ( 1 مگ دارم )
اگه تازه سرویس گرفتید شکایت بزنید 195 بگید ناراضی هستید و اگه امکان درست شدنش نیست و نمیتونن رضایت شما رو جلب کنن باید پولتون رو پس بدن
نقل قول:
به من هم میگن پهنای باند کمه و معلوم نیست کی درست بشه من که ماه دیگه میرم یه شرکت دیگه
تازه دو روزه سرویس رو گرفتم
به نظرتون شکایت اثر داره؟ وقتی اینا طبق قانون خودشون عمل میکنن؟
وقتی من آسیا تک بودم شبانه حداقل 1 گیگ و نیم می گرفتم
دوست عزیز. متأسفانه برخی از دوستانی که تو این تاپیک وضعیت اینترنتشون رو میگن و ازش تعریف میکنن، اطلاعات کامل نمیدن. واسه همین برای امثال شما غلطانداز شده. تا جایی که من اینجا دیدم، دوستانی که از شهر قم اینترنت پارسآنلاین گرفتن (فرقی هم نمیکنه 512 یا 2مگ) مشکل خیلی زیادی داشتن. ظاهراً پارسآنلاین تو اونجا با محدودیت شدید پهنای باند مواجه و نمیتونه سرویس خوبی ارائه کنه. به هر حال شما برای ارتقا هم عجله نکن. یه پرسوجویی اینجا انجام بده ببین بقیه کسایی که اینترنت پارسآنلاین از قم دارن وضعیتشون چطوره.نقل قول:
کیفیت اینترنت پارسآنلاین (یا هر شرکت دیگهای) شهر به شهر و مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی متفاوته.
بنابراین، حتماً با پرسوجو اقدام به هر تغییری تو سرویستون کنین.
والا یه بنده خدا داره میگه شبی چند گیگ دانلود میکنم فامیلمون هم داره خیلی ام راضیه حالا من موندم چه گلی به سرم بریزمنقل قول:
پارسآنلاین سرویس بالاتر از 2مگ نداره اصلاً. ولی اگه خطت بکشه سرعت تمامی سرویسهای 256 به بالا رو میبنده روی 9مگ. یعنی شما نیازی نداری کار خاصی بکنی. یکی از همین سرویسهای تا 2مگابیت رو بگیر. بقیهاش رو بعداً باید پیگیری کنی.نقل قول:
فقط مطمئن بشو که تو مرکزمخابراتی شما پارسآنلاین محدودیت پهنای باند نداشته باشه.
اون بنده خدا که میگه شبی چند گیگ یکیشون تو تهرانه، اون یکی هم قزوینه. قم تا حالا من نشنیدم اینجا کسی بگه چند گیگ دانلود میکنه.نقل قول:
اون فامیلتون هم تو قمه؟ مرکز مخابراتیتون یکیه؟
ولی در کل، سرعت روزانه 200 کیلوبایت و شبانه 60 کیلوبایت برای سرویس 512کیلوبیت، یعنی تقریباً حداقل الزامات قرارداد رو داره میده بهت و احتمالاً اگه شکایت هم کنی دستت به جایی بند نمیشه. شما مشکلت اینه که همون اول کاری رفتی 1ساله گرفتی بدون این که تست کنی. عملاً هم یکی از این چند تا راه رو داری:
- همین وضعیت صبر کنی تا زمانی که پارسآنلاین امکاناتش رو تو شهر و مرکز مخابراتی شما ارتقا بده و پهنای باند بیشتری داشته باشه.
- شکایت کنی با سامانه 195 که بعید میدونم پذیرفته بشه.
- سرویست رو ارتقا بدی به 1مگ یا ترجیحاً 2مگ که باز هم ممکنه فرق چندانی نکنه. البته قاعدتاً انتظار میره روی سرویس 2مگ شبانه حداقل 250کیلوبایت رو بهت سرعت بده. ولی بازم باید ببینی بقیه همشهریها و هممحلهایهات چه وضعیتی دارن.
- قراردادت رو فسخ کنی و بری از یه شرکت دیگه سرویس بگیری.
حالا خودت سبک سنگین کن ببین کدوم برات معقولتره.
اتفاقا توی قم هستشنقل قول:
فامیلمون هم توی قم ولی منطقش فرق می کنه
شکایت هم کردم و چند دقیقه پیش از پارس تماس گرفتن و یکم سرعت بالاتر رفت و اپراتور هم می گفتش که الان پارس داره حداقل امکانات رو میده و شکایتتون هم تاثیری نداره
حالا اگر من بخوام فسخ کنم از پولی که دادم(196 تومن) چقدر دستم رو میگیره؟
خود پارس معمولا در صورتی که مشترک ناراضی باشه پول رو پس میده زنگ بزن بخش فروش باشون صحبت کن ببین چی میگننقل قول:
قبل از شکایت
بعد از شکایت
اگر شبانشم خوب بشه ممنونش میشم
زهی خیال باطل...!!!!نقل قول:
ماهم 3بار شکایت کردیم، بار اول سرعت شبانه ش درست شد بعد یک هفته دوباره اومد پایین
دو بار بعدی هم لامصب فقط میرفت از cachefly تست میگرفت و هیچ کاری نمیکرد..:n21:
خوب اینکه موقتیه فعالا برای اینکه شما رو راضی کنن یه مقدار وضعیت رو بهتر کردن:n09:نقل قول:
تو قم تا جایی که بچه ها اینجا گفتن پارس کمبود شدید پهنای باند داره و به نظرم حتی اگه سرویسهای بالاتر هم بگیرین همین وضعیت رو دارین
دوستان عزیز در حال حاضر نظتون در مورد پارس انلاین چی ؟ اینکه میگین داره شبانه رو اسمی میکنه یعنی مثلا اگر 2 مگ بگیریم سرعت دانلود همون 200 تا 250 ؟ یا نه کمتر ؟ من مرکز مخابراتیم کاشانی کسی هست تو این مرکز سرویس داشته باشه ؟
من مرکز مخابرات کاشانی هستم. سرویس 2مگ حجمی دارم از آبان سال گذشته تا الآن. (سرویسم 12ماهه است.)نقل قول:
من مشکلی ندارم. روزانه معمولاً تا دور و ور 900 تا 950 کیلوبایت سرعت دانلود میره بالا. بین سرورهای داخلی و خارجی هم فرق خاصی نیست. شبانه من مشکل خاصی ندارم. یعنی هنوز واسه من محدود نشده شبانه. اما نسبت به 3 - 4 ماه پیش کمتر شده:
ساعت 2:00 تا 4:00: متوسط سرعت دانلود حدود 450 کیلوبایت
ساعت 4:00 تا 5:00: متوسط سرعت دانلود حدود 600 کیلوبایت
ساعت 5:00 تا 7:00: متوسط سرعت دانلود حدود 900 کیلوبایت
اینا سرعت دانلود از سرورهای داخلی مثل اکسپرس و آپلودبوی و ... است. سرعت دانلود از سرورهای خارجی تو همین ساعتها یه 10 درصد کمتر از این عدداست.
تو روز متوسط پینگم از سرور 8.8.8.8 دور و ور 130 تا 135 میلیثانیه است. جدیداً از 4.2.2.4 هم رسیده به 120تا. شبانه هم چون معمولاً بیدار نیستم، آماری از پینگم ندارم.
این وضعیت خط 2مگ منه تو مرکز کاشانی.
البته دوستان میگن که پارسآنلاین داره شبانه رو روی سرعت اسمی محدود میکنه که فعلاً مشمول حال من نشده. اما ممکنه یه دلیلش هم این باشه که سرویس من 12ماهه بوده و هنوز 2 - 3 ماهی ازش باقیمونده. شاید اگه این سرویسم تموم بشه و سرویس جدید بگیرم مال من هم محدود بشه به سرعت اسمی. ولی فعلاً اینه.
سلام همشهرینقل قول:
تو قم فعلا های وب خوب سرویس میده بقیه تعطیل هستند
اگر سرعتت میاد زیر اسمی حتی برای شبا برو شکایت کن و پولت بگیر و اگه نمیاد زیر اسمی نمیشه کاریش کرد