منظور من تموم بازیها بود یعنی بازی رو باید 100% کرد مثل بازی assassins creed بازی قبل از اینکه کل dna 100% بشه تموم میشه و خودت باید دی ان ای ها رو 100 % کنی:8:
Printable View
منظور من تموم بازیها بود یعنی بازی رو باید 100% کرد مثل بازی assassins creed بازی قبل از اینکه کل dna 100% بشه تموم میشه و خودت باید دی ان ای ها رو 100 % کنی:8:
راستی شما هم اگر از نت جی تی ای دوست پسر یا دوست دوختر پیدا کنین هم به %100 شدنش کمک میکنه
توی سایت find a love صورتی رنگ هم هست اونو بزنین از اونجا میتونین دوست پیدا کنین
من که با carmen دوست شدم به هم زنگ زد رفتیم با هم بیرون اونوقت درصدم از 57 شد :31::31:64
من ايميل ميدم بهشون ولي ادم حساب نميكنن مارووووو
خوب شانسیه از 100 درصد 90 درصد مطمئن باشید که قبول نمیکنه ولی اگر به همشون ایمیل بدین شاید یکیشون قبول کنهنقل قول:
راستی من توی%52 بازی داخله ماموریت فرانسیس که میگه برو توی پارک و من یا برادرم (دریک) رو بکش گیر کردم
وقتی که دریک رو میکشم یک دمو میاد بعدش هیچی دیگه نیماد اونجا باید چه کار کنم
(از 100 باری که این بازی رو تموم کردم این یکی ماموریتو هنوز یاد نگرفتم:31::31::31:)
امروز رفتم بازار یارو میگه gta 7 رو دارم :18: اولین gta رو میگه gta liberty city چقد به یارو خندیدم بعد یه ساعت میگه به چی میخندی:27:
... عادت داریم روی همه چی شماره بذاریم مثلا همین جی تی ای 7 یا 6 یا 5 یا...که همشون اسم دارننقل قول:
یا مثلا بعضی ها به cod black ops میگن :31:call of duty 7
...
اقا کسی جواب مارو نمیده!!!موندم چه کار کنم!!!:13:نقل قول:
راستی من توی%52 بازی داخله ماموریت فرانسیس که میگه برو توی پارک و من یا برادرم (دریک) رو بکش گیر کردم
وقتی که دریک رو میکشم یک دمو میاد بعدش هیچی دیگه نیماد اونجا باید چه کار کنم
البته اگه اینطوری حساب کنی cod:BO میشه شماره ی 7نقل قول:
اهان راست میگی cod mw2 رو فراموش کردم:31:نقل قول:
از بحث جی تی ای خارج شدیم رفتیم توی cod !!!!:31:
ببخشید اینgta v برای pc واقعیت داره؟؟ توی gamespot زده برای کنسول ها هستش!!!
سلام .
نسخه جدید بازی اومد ؟
من ورژن 2 و 3 و 4 و 5 رو بازی کرده بودم و 100 درصد تمومش کردم اما از وقتی متاهل شدیم و رفتیم چی کار و کاسبی دیگه نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه Grand Theft Auto IV بعد از 5 اومد و بعد از IV هم GTA Liberty Ciy اومده که بعدشم میخواد GTA V بیاد که هنوز خیلی معلوم نیست بیاد یا نیادنقل قول: