نقل قول:
کدوم مرکز باید برم ؟ مرکز خودمون یا مرکز خرازی توی جمهوری
Printable View
نقل قول:
کدوم مرکز باید برم ؟ مرکز خودمون یا مرکز خرازی توی جمهوری
توی پست 9432:نقل قول:
لطف کنید بگویید من کجا دقیقاً گفتم "این روتر سپاهان شهر است" ؟؟
فقط شهرستان شما فقط شهرستان شما یعنی فقط سپاهانشهر !!!نقل قول:
این فقط روتر شهرستان شما است فقط شهرستان شما نه کل استان
مرکز اسقلال واقع در ابتداي بلوار کشاورزنقل قول:
مرکز شهيد خرازي واقع در در وازه تهران ابتداي خيابان فروغي
مرکز رداني پور واقع در خيابان بزرگمهر ابتداي خيابان 22 بهمن
مرکز خاتم النبيا واقع در خيابان رباط دوم
خیلی خوب است که اطلاعاتتان را بروز کرده اید تا بقیه را اشتباه راهنمایی نکنید
نقل قول:
آگر آشنا داشته باشی تو 24 ساعت بهت پورت میدن .....نقل قول:
اطلاعات غلط نبود قبلا به همین شکل عمل میکردند...شما لطفا در مورد پست های من صحبت نکنید.نقل قول:
همانطوری که قبلاض گفتم این روتر شهرستان است و اصلاً ترافیک کل استان از آن رد نمی شود
ولی الان کاملاً مشخص شد شما در یک برداشت اشتباه از واژه "شهرستان" هستید ،
در تعاریف مخابراتی بر اساس مسیرهای ارتباطات راه دور شهرستان تعریف می شود و نه بر اساس تقسیمات کشوری
یعنی اگر چند شهرستان در یک مسیر فیبر نوری یا رادیو مایکروویو باشند به آنها "شهرستان" گفته می شود حالا اینکه از نظر تقسیمات کشوری به آنها یک شهرستان یا چند شهرستان گفته می شود ارتباطی با تقسیم بندیهای مخابراتی ندارد
برای مثال الان یکی از شهرستانهای اصفهان که فاصله زیادی از خود شهر اصفهان دارد بخاطر مسیر عبور خاصی فیبر نوری روترش در یکی از مراکز شهر اصفهان قرار دارد و جزو شهر اصفهان محسوب می شود
الان فکر کنم توضیحاتم کامل بود
نقل قول:
خوب است که راهنمایی ها همیشه بر اساس اطلاعات و روشهایی باشد که حداقل سه ماه است تغییر کرده است
نقل قول:
کدام مرکز مخابراتی و کدام پیش شماره هستید؟؟
نقل قول:
بله کارمند مخابرات حدود یک ماه پیش بنده یک طرح به پنل اضافه کردم و بدون نیاز به کارت ملی و مراجعه به مراکز مخابراتی از طرح خودم استفاده میکنم...زمان رانژه خط هم متفاوته حدود سه هفته پیش برای یک نفر سرویس ثبت نام کردم روز بعد خط رانژه شده...