مبین نت ...............نقل قول:
Printable View
مبین نت ...............نقل قول:
جواب سوال 1و2 را پیدا کردم.طبق گفته پشتیبانی اگر مودم در ایرانسل ثبت شده باشد می توان از ان روی هر اشتراکی که بخواهیم استفاده کنیم.نقل قول:
دوستان كسي ميدونه كه
1) مودم جديد همراه ايرانسل مدل URoad-SS10 كه قابلیت اتصال به اینترنت از طریق پورت USB رو هم داره, از نظر آنتن دهي و كيفيت و ساير مشخصات چطور هست؟
2) در حال حركت هم ميشه از اينترنتش استفاده كرد يا نه؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم طرح دو مگ ندارم ولی دوستم 2 مگ داره سرعتشم رو 250 تا 300 متغیر البته نامحدود از اوننقل قول:
ودر کل ازش راضی بود
خود ایرانسل میگه محدودیت داره ولی حجم رو نگفته دوستان دیگه صفحات قبل گفتن مشکلی نداره و حجم بالای تا حالا گرفتننقل قول:
دوست عزیز این مودم هم مثه مدل قبلی از طریق پورت یو اس بی فقط شارژ میشه و اتصال به اون فقط از طریق وای فای ممکن هستش.نقل قول:
در حال حرکت هم اینترنت فعال است اما از آنجا که به جز رایتل(تا پایان دوره انحصار) بقیه اپراتورهای وایمکس اجازه ارائه خدمات وایمکس موبایل(در حرکت) رو ندارن حین جابجایی و خروج از محدوده یک آنتن و ورود به محدوده آنتن بعدی برای لحظاتی ارتباط شما قطع شده و دوباره برقرار میشه که البته بسته به پوشش مناطق مختلف فرق می کنه چون تو شبکه نقاط کور یا پوشش ضعیف هم داریم.
مشخصات مودم جدید رو می تونید روی سایت اینترنتی تولید کننده کره ای اون مرور کنید. مودم قبلی هم مشخصاتش روی همین سایت در دسترس هستش:
کد:http://web.modacom.co.kr/en/product/product_view.php?title_text=URoad-SS10
تبریک میگم خالی بندی بزرگی بودنقل قول:
داداش سرعت رو توی مودم میبندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماله 128 شما 600مگ هم بگیری 128 بیشتر نمیده اون هم کیلوبیت حالا چه جوری با 128کیلوبیت 2مگ دانلود میگیری خودت میدونی با خالی بندی هات :n24:
شاید بنده خدا راست میگه چون پهنای باند اختصاصی هست و نزدیک 20 تومن داره پول میگیره باید سرعتش در حد دو مگ باشه .الله اعلمنقل قول:
نامه واسه گرفتن سرعت های بیشتر دارم اسکن شده,فقط باید کجای سایتشون آپ کنم؟
میشه لینکشو بزارید؟مرسی
نیازی به اپلود نیست باید ایمیلش کنی همینا رو به پشتیبانی بگو ایمیلشونو میگن ..نقل قول: