بله کتابهای خوبی هستننقل قول:
بله کتابهای خوبی هستننقل قول:
والا خيلي سبز همه ي كتاباش رو بهترين ميدونه.....مشك آن است كه خود ببويد....نقل قول:
این کتابای خیلی سبز نمیدونم چرا اینجوریننقل قول:
نظرات در موردشون متفاوته مثل همین شیمیش.
تا حالا چندین نفر گفتن افتضاحه ولی چند نفر هم اونو عالی میدونن.
من با توجه به اینکه شیمی رو میخوام 30 درصد بزنم
بمیخوام وقت زیادی روش بذارم و بیشتر به ریاضی و فیزیک که توشون بهترم بپردازم
به همین دلیل کتابای مبتکران خیلی بزرگن و نیاز به وقت زیادی برای خوندن هر جلدش هست
کتابای خیلی سبز حجمشون کمتره .
به خاطر همین هست که هنوز دو دل هستم.
وگرنه اینو همه میدونن مبتکران نوشته بازرگان از همه بهتره.
...............................................
راستی اون کتاب هندسه پایه خیلی سبز رو یه مطالعه کردم دیدم به درد نمیخوره انداختمش به یکی از بچه ها:دی
اما فیزیک (هفت چیز) رو نگه داشتم به نظرم کتاب بسیار خوبی بود.
کتابای نشر الگو هم که گفتی واسه ادبیات هم عالین. ممنون.
کتاب های مبتکران-بهمن بازرگانی برای شیمی بهترین هستن. ولی اگه کسی وقتش کمه میتونه از خیلی سبز استفاده کنه.
شیمی های خیلی سیز کامل و عالی هستن و هر نکته ای برای کنکور لازم باشه توش آورده شدن. البته شیمی پیش 2 به نظر من مبتکران تفاوتش با خیلی سبز زیاد هست و یه سر و گردن بالاتره (پارسال هردوتاشونو در یه حد میدونستم ولی الان به نظر من مبتکران برای شیمی پیش2 خیلی بهتره ) و ضمن اینکه خیلی سبز شیمی 2 سال دوم رو نداره اصلا نمیخواد هم چاپ کنه.
نقل قول:
اي خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدا من دست تو چيكار كنم پسر.....
چرااااااااااااا....آخه چرا از الان درصد تعيين ميكني واسه خودت؟؟؟ معمولا همه از چيزي كه فك ميكنن ميزنن كمتر ميزنن...
درصد تعيين كردن برايه يه درس يا حذف يه فصل و اين كارا برايه ارديبهشت و خرداده(ديگه حداقل بعده عيد) شما بايد هر درسو اندازه ضريبش بخوني..(+بعد از اينكه برنامه ي هر هفته رو بر اساس ضريبه دروس تنظيم كردي چندين ساعت رو به درسايي كه ضعيف تري اختصاص ميدي) الان كاره تو دقيقا بر عكسه...داري ميگي كه چون ضعيف تر هستم ميخوام كمتر وقت بذارم...مطمئن باش اگر با همين روش جلو بري ضعيفتر هم خواهي شد....شيمي نسبت به 2 درسه رياضي و فيزيك خيلي آسون تره يني كسبه درصد بالاي 50 تويه شيمي خيلي راحت تر از فيزيكه
از مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــا گفتن بــــــــــــــــــود
در مورد كتاب ها : خواهش ميكنم...هندسه رو گفتم به دردت نميخوره گوش نكردي...هندسه پايه نشر دريافت خوبه....
ادبيات سبطي نخريدي؟
دوست عزیز یا کتاب هاش رو دقیق مطالعه نکردی یا داری کم لطفی میکنی.نقل قول:
در مورد کتاب های گسسته و هندسه تحلیلی و فیزیک و ریاضی پایش که تازه اومده و من دارمشون فقط کافیه که بگم حرف ندارن و من تمام کتابا رو بررسی کردم وهیچکدومشون به فار نمیرسن.تازه چند از بچه های موفق کنکور 91 هم کاملا تایید کردن که کتاباش عالی و مفهومین.
راستی کسی خبر نداره پاسخنامه فیزیک پایه گاج کی میاد؟
همه ی ملت رو علاف کردن گفته بودن شهریور میاد.
نه گیرم نیومدنشر الگو گرفتمنقل قول:
حالا كه بحث شيمي داغ شده!كتاب تست شمي 3 نشر الگو دارم چطوره به نظرتون!
نادر کتابت فقط تست داره یا توش آموزش هم هست ؟
دوستان واسه اموزش هندسه تحلیلی فار چطوره به نظرتون؟؟؟