سلام هارد رو که برقشو متصل میکنید موتورش کار میکنه ؟نقل قول:
Printable View
سلام هارد رو که برقشو متصل میکنید موتورش کار میکنه ؟نقل قول:
اگه مشکل داشت زنگ بزن ویستا ادرس بگیر براشون پست کن نیاز نیست بری.نقل قول:
خیر.فکر کنم برق بهش نمیرسه !!!نقل قول:
امروز که جواب نمیدن ،بمونه واسه شنبهنقل قول:
اگه پست کنم اونا هم پست میکنن برگرده ؟یا باید برم سراغش.
ممنون که پاسخگو بودین
اگه موتور هارد کار نمیکنه و کابل برق و خود پاور هم سالم است میتونه از سوکت برق برد وخود موتور هارد باشه حتما ببرید گارانتی نشون بدید مشکل سخت افزاری دارد و براتون عوض میکنندنقل قول:
سلام
هارد pc قدیمیم و pc یکی از آشناها یه مشکلی پیدا کرده! موقعی که سیستمو روشن میکنم از هارد یه صدای تق تق پشت سر هم میده و میگه insert disk media ..... که مربوط به وصل نبودن هارده فک کنم!! البته اینطور نیست که سیستم اصلن بالا نیاد و هر از چندگاهی با دستکاری کابل برق هارد میتونم سیستمو بالا بیارم!! خیلی به کابل برقشون مشکوکم ولی خب کامپیوتر خودم قدیمیه، مال آشنامون که خیلی وقت نیست گرفتن!!
هاردا هم یکی وسترن و اون یکی سیگیته و سرعت هردو هم 7200دوره!!
نقل قول:
این صدای تق تق اگه پشت سرهم با فاصله یک ثانیه است مربوط به هد و پارکینگ هد است منتها قبلش باید از سالم بودن اتصالات هارد و پاور سیستم مطمئن شوید
مشکل از هد باشه سیستم به هیچ وجه بالا نمیاد یا ممکنه بیاد!؟ قابل تعمیره؟نقل قول:
هد اکر مشکل داشته باشه مشکل دیتکت نشدن هارد رو دارید و کمترش هم هنگ کردن سیستمنقل قول:
سلام
هارد Seagate Barracuda 7200.14 2TB فرستادم گارانتی ...
گفتن 5 روز کاری باید بگذره و بعد پیگیری کن و از این حرفا ...امیدوارم تعویض کنن و نه تعمیر ...
عمر مفید هارد خیلی خیلی برام مهم بود و اشتباهم این بود وسترن گرین نگرفتم ...
پیشنهادم به دوستان اینه که اگه اطلاعات هارد براتون مهمه سیگیت نگیرین ... چون فقط سرعت داره و بس
اگه کسی نظری غیر این داره بگه
ولی من دو تا سیگیت گرفتم این مشکل شما رو ندارمنقل قول:
تو هر قطعه ای خرابی وجود داره اگر هم وسترن گرفتید و خراب بود نباید به حساب همه گذاشت