هر كاري كردم نشد.cd مال ماگما بود.
4 تا بود.برم يكي ديگه بگيرم؟
Printable View
هر كاري كردم نشد.cd مال ماگما بود.
4 تا بود.برم يكي ديگه بگيرم؟
آبتین جان منم این مشکلو تو همون مرحله داشتم دقیقا همونجا که از در وارد میشه البته مشکل از بازی نبود چونکه من 4 بار بازیرو تموم کردم آخه این دفعه از تراینر استفاده کردم اینجوری شد
کمک help
من تا هالا 100 بار رزنت اویل رو تموم کردم ولی توی مراحل ایدا بعد از اون جایی که از آتیش سوزی رد میشی ( تیکه اوّل مرحله 4) به یه جایی می رسی که از چند طرف بهت شلیک می کنند و باید دو تا کارت پیدا کنیم و توی تفنگا قرار بدیم که آخرشم اون تفنگا منفجر می شن من دو تا کارتو پیدا کردم و با تفنگا کاری که باید می کردم رو انجام دادم حالا یه بمبی در حال منفجر شدن است که در اینجا نمیدانم باید چه کار کنم لطفاً راهنمایی ام کنید .
یه دی وی دی زدن برو بگیر تکین زده من همونو بازی کردم هیچ مشکلی هم نداشت فقط یادت نره سیواتو کپی کننقل قول:
چون حالت گرفته میشه دوباره تا اونجا بری :دی
حالا خوبه به شرط چاقو گرفتم وگرنه 4 تومن خيليه.
شما بايد از در انتهايي توي ناو مقابلت رد بشي و قبل از منفجر شدن از اونجا خارج بشي يه در ميله اي هستش انتهاي كشتينقل قول:
شما اينو خوندي اصلا؟ شايد مشكل بازي نباشه :نقل قول:
نقل قول:
آبتین جان منم این مشکلو تو همون مرحله داشتم دقیقا همونجا که از در وارد میشه البته مشکل از بازی نبود چونکه من 4 بار بازیرو تموم کردم آخه این دفعه از تراینر استفاده کردم اینجوری شد
تا حالا چند بار رفتم اما چون شما بازم ميگيد شايد از زبونتون بشنوه و درست بشه.
چند بار ديگه هم ميرم ببينم چي ميشه.
عزیزم من که از خودم نمیگم، البته ممکنه بخاطر نسخه های متفاوت بازی باش، در اولین فرصت عکسشو میذارمنقل قول:
نقل قول:
عزیزم مشکل از ترینر بازی هست.باید اون مرحله رو بدون ترینر رد کنی.در غیر اینصورت هر سری وقتی به غار میرسی خودتو تو تصویر نمیبینی.:11:
آقا پس خیال میکنی من اون نرره غولو چطوری کشتم فک نکنم مشکل تراینری باشه من با تراینر رفتم دوتا با لنسر زدم بهش عین بچه
خوابید
عجب تشبیهی زدم عین بچه سه متر بود :دی
من هم با تراینر میرم قاط میزنه مشکل از تراینره البته یه امتحان کن ضرر نمی کنی(تراینرو ببند)
آره درست بود مال ترينر بود.
ممنون.بازي رو تموم كردم حالا با ايدا ميرم.(شيريني رو آخر آخر ميدم)
البته همه ي ترينر ها اينطوري نيستن يكيشون هست كه ايراد به هم ميزنه!نقل قول:
احتمالا شما با اون ميري:46:
اين معماي ايدا كه پشته كليساست چجوريه؟
هركاري ميكنم نميدونم چجوري ميشه.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
بايد بري داخل قبرها 3 تا علامت رو پيدا كني بعد توي پشت كليسا روي اون وسيله هه اون 3 تا علامت رو روشن كني:10:نقل قول:
به ترتيب بايد باشن؟
نه فقط بايد اون 3 تا روشن بشن همين:46:نقل قول:
رفتم كه امتحان كنم.
مراحل ايدا هم مثل ---- طول ميكشه؟يا كمتره؟
نه خيلي كمترهنقل قول:
زود تموم ميشه:46:
موفق باشيد:10:
من اکثر تراینرو که میگیریم از Cheathappens هستش واقعا عالیه مشکلی هم تا حالا نداشتمنقل قول:
البته بدون تراینر یه حال دیگه ای داره مخصوصا اویل دوسه بار بدون تراینر بازی کنی سختیشو حس کنی بعد با تراینر بری
آی حال میده ...
حالا حالاها کار داری باید یه بارم بری برا لباساش و اسلحه های جدید که از اول میده یکی هم 5 نفرو باید آزاد کنینقل قول:
رفتم كه امتحان كنم.
مراحل ايدا هم مثل ---- طول ميكشه؟يا كمتره؟
درسته ولي من اول بدون ترينر رفتم و بعدش با ترينر :46:نقل قول:
يك بازي ديگه هم داره تازه
ايدا 2 تا بازي داره ... همون كه بايد بري ويروس رو پيدا كني فكر كنم 4 تا بود يا 5 تا! ( دقيقا يادم نيست )
آره بدون ترينر خيلي باحاله منم ميخوام ايدا رو اينجوري برم.
حالا پروفشنال ---- خيلي فرق داره با معموليش؟
خوب سخت تره ديگه!نقل قول:
مثلا اون جاهايي كه بايد دكمه ها رو سريع تر بزنيد سخت تر ميشه
يا دشمناتون ديرتر ميميرن:46:
به جاش اسلحه هاي توپي داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازی آیدا باید تو قبرستون علامتهای شبیه M و V و Z رو روشن کنی تا دریچه باز بشه
آره بازش كردم.
خيلي كه كمتر و آسونتره.ولي دارم داستانو تازه از توش سر در ميارم.
ممنون.
jتیکن جان اینم عکس که قولشو داده بودم، اگه دقت کنی میبینی که 3 اسلحه Riot Gun ، Broken Butterfly و Mine Thrower بالای یک میلیون قیمت دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته اگر بدون ترينر بري بايد خيلي پول جمع كنينقل قول:
ولي با ترينر راحت ميتوني بخريشون
خيلي هم باحالن مخصوصا اون اسلحه ي ايدا:27::21:
مطمئن باش Merchant هر چقدر میخره، خودت دو برابرش رو خرج Upgrade ها کردی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:40::40::40::40::40:
وا :18:مگه میشه من خودم مثلاً Riot Gun رو تا آخر قدرت دادم حدود دویست هزار تا می خرید ، Broken Butterfly رو امتحان نکردم ، Mine Thrower رو هم قدرت دادم صد هزار تا می خرید عکسو ببین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت تفاوت عكسها رو نگاه كن براي esi_1981 همه ي لولاش رو پر كرده ولي مال شما 3 تا از لولاش پر شده:46:نقل قول:
ماکسیمو جان شما اگه مقدار پولهای توی عکسو ببینی، متوجه حرف من میشی، فکر میکنی من 24 میلیون پول رو چطوری جمع کردم، اصلا مگه با چند دور بازی میشه انقدر پول جمع کرد؟نقل قول:
با اجازه میرم امتحان می کنم، خبرش رو میدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:10::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما این سیوو دانلود کن ببینم چجوری می خوای همه لولاش رو پرکنی ! وقتی Mine Thrower تو قسمت Tune Up خاموشه شما چجوری این کار رو می کنید .نقل قول:
لینک دانلود سیو :
خوب هر مرحله كه شما ميريد Tune Up بعضي اسلحه ها روشن ميشه تا آخر بازي بايد بتونيد تمام اسلحه ها رو لولش رو ببريد بالا:46:نقل قول:
دوست عزیز Maggy من خودم این رو میدونم تو این سیو من دارم برای پنجمین بار و یا چهارمین بار (نمیدونم) این بازی رو می رم و خیلی وقت پیش تمومش کرده بودم:5: ولی آخرین Tune Up این اسلحه با همین مشخّصاته که تو عکسه :31:نقل قول:
خدانگهدار تا بعد .
esi_1981 میشه سیوتون رو بذارید ما هم یه حالی ببریم ؟نقل قول:
همگی سلام...
نقل قول:esi_1981 عزیز، الان متوجه شدم. بازی شما متاسفانه باید بگم که دستکاری شده است :31:. یا بازی و یا Save بازی، یکی از اینا...نقل قول:
من امتحان کردم، چند نکته:
- با آپگرید نهایی Mine Thrower، ظرفیتش به 10 تا میرسه، نه 584 تا (طبق عکسی که شما گذاشتین)... :18:
- چرا هر چهار ویژگی اسلحه تو تصویری که شما گذاشتین، زرد شدن؟ فقط ویژگی قدرت باید زرد شده باشه، که بعد از آپگرید نهایی به 6 میرسه. سه تای دیگه باید آبی باشن. بازم :18: :31:
- قیمت نهایی Mine Thrower بعد از آپگرید نهایی به 98900 میرسه، نه 1960420 (طبق تصویری که شما گذاشتین).
- برای Mine Thrower
مبلغ مورد نیاز برای خرید اسلحه + کسب تمامی آپگرید ها: 192800
قیمت فروش اسلحه ی کاملا آپگرید شده: 98900 که تقریبا نصف مبلغ بالاییه. همون چیزی که چند پست قبل تر هم اشاره کردم.
شما بازی رو بدون ترینر رفتی؟ اگه آره چند دور رفتی؟ کدوم حالت سختی؟
من بازی نرمال رو 7 دور رفتم (در ادامه ی Save های قبلی)، اما ندیدم این طوری بشه. منظورم آپگرید هر چهار خصوصیته. میشه توضیح بدی...؟!
سلام، انگار موضوع حسابی جدی شد، اول خدمت ماکسیموی عزیز عرض کنم که من بدون تراینر رفتم و روی مد نرمال و دور سوم یا چهارم بود که میرفتمنقل قول:
ممکنه این ویژگی به خاطر ورژنهای مختلف بازی باشه، من DVD بازیم رو حدود 1/5 سال پیش گرفتم که نسخه Biohazard هستش، ممکن هم هست بازی که من گرفتم Bug داشته باشه، اما بهرحال مطمئنا من خودم چیزیش رو دستکاری نکردم. اینم بگم ممکن هم هست که ایراد از بازی شما باشه چون اسلحه ها تون کامل Tune Up نمیشند
سیو بازیمو میذارم اینجا ، فکر کنم شماره 10 اونیه که تو دور 3 بازی تموم شده میتونید خودتون ببینید.
کد:http://www.4shared.com/file/56880569/8fa4ad4e/SaveData.html
منم اسلحه هام ميليوني مي شد آخرش
و همه ويژگي هاش زرد مي شد آخرش
احتمالا همون تفاوت بخاطر نسخه هاي بازيه
آخرين Tune Up هم همونطور كه مي دونين باعث بينهايت شدن اسلحه مي شه براي همين يه چيزي در حد مليون مي خواد
خوب خدارو شکر شاهد از غیب رسید، پس نتیجه همون تفاوت نسخه های بازیه احتمالا،نقل قول:
ممنون از توضیح شما آرام