خسته رفتم خسته تر باز آمدم
دل شکسته تر ز آغاز آمدم
غافل از يادت نماندم هيچگاه
با تو رفتم با تو هم باز آمدم
Printable View
خسته رفتم خسته تر باز آمدم
دل شکسته تر ز آغاز آمدم
غافل از يادت نماندم هيچگاه
با تو رفتم با تو هم باز آمدم
ناف چیست؟
.
.
.
.
ناف نمره ی صفری است که طبیعت به شکم بی هنر داده است!
کاش سهم من از تو دست هايت بود
تا روزي چشم هايم مي گذاشتم و فردا را نمي ديدم
در اين دنيا کسی عاشق نمي مونه اخه هيچ کس از اون چيزی نمي دونه همه مي خوان بگن که عاشق هستن ولی انگار همه دنيا پرستن کسی که عاشقه دنيا نداره اخه دل که با اون کاري نداره!!
يکی از خدا پرسيد، چرا اون بالا تنهايی؟خدا در جوابش گفت:از وقتی شماهارو آفريدم ، به خاطر حلّ گرفتاري هاي شما هنوز نتونستم به خودم فکر کنم
يکی از بهترين ها مي گويد: اگر کسی واقعاً يکي را دوست داشته باشد، بيشتر از اينکه بهت بگه دوست دارم ميگه مواظب خودت باش، پس مواظب خودت باش.
عميق ترين درد در زندگی مردن نيست،بلکه نداشتن کسی است که الفباي دوست داشتن را برايت تکرار کند،و تو از اون رسم محبت بياموزی
زندگي سه چيز است :اشکي که خشک مي شود.. لبخندي که محو مي شود....و ادمي که در عالم
تنهايي باقي مي ماند
برگ های خسته از درخت می ريزند؛ پاييز تنها بهانه ايست...
خه يكي به من بگه چيكار كنم!!!!!
وقتی گريه کردم گفتند بچه ای
وقتی خنديدم گفتند ديوونه ای
وقتی جدی بودم گفتند مغروری
وقتی شوخی کردم گفتند سنگين باش
وقتی حرف زدم گفتند پر حرفی
وقتی ساکت شدم گفتند عاشقی
حالا هم که عاشقم می گويند: گناهه
اگه امشب خوابت نمي بره ستاره ها را بشمار
اگه كم اومد قطره هاي بارونا بشمار
اگه بند اومد به عشق من فكر كن چون نه كم مي ياد نه بند مي ياد
هميشه يادت باشه چيزی که امروز داری شايد آرزوي ديروزت بوده و بزرگترين آرزوي فردات. پس هميشه سعی کن قدر چيزی که امروز داری رو خوب بدونی !!!
پس يادن نره به عشق من فكر كن كه هيچ وقت كم نمي ياد
عشق چيست؟
سه ثانيه نگاه،سه دقيقه خنده،سه ساعت صفا،سه روز آشنايي،سه هفته وفاداری،سه ماه بيقراری،سه سال انتظار سي سال پشيمانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
)*^&^^%$#%%%T?Tz/|\\z<
این کتیبه داریوش کیبر هست که آخیرا از تخت جمشید کشف شده است
و معنی آن این است
انرری یه هسته ای حق مسلمه ماست
تركه از آخونده ميپرسه با كفش هم ميشه نماز خوند؟ آخونده ميگه نه برادر، نميشه. تركه ميگه ولي من خوندم، ديدي دروغ گفتي؟
ترکه پوست موز می بینه می گه اَه بازم باید بخورم زمین
زندگی 3 ايستگاه دارد! 1.تولد 2.عشق 3.مرگ...... آقا لطفا ايستگاه دوم نگه دار
میخوام برات یه نامه بنویسم
میخوام بگم به اندازه تمامه سلولهای بدنم دوست دارم همین.....
قربونت تک سلولی
به كسي عشق بورز كه لايق عشق باشد نه تشنه عشق.چون تشنه عشق روزي سيراب ميشود
ازم پرسيد منو بيشتر دوست داري يا زندگي تو؟
.
.
خوب منم راستش رو گفتم،
.
.
گفنم زندگيمو!
سعی کن به خاطر کسی که دوستش داری، غرورت رو از دست بدی. ولی مواظب باش که بخاطر غرورت کسی رو که دوستش داری رو از دست ندی.
اگه كسي ديونه ات بود، عاشقش باش. اگه عاشقت بود، دوستش داشته باش. اگه دوستت داشت، بهش علاقه نشون . اگه بهت علاقه نشون داد فقط يك لبخند بزن.
بهترين دوست اگه نيستي، لااقل بهترين دشمن باش، غمخوارم اگه نيستي، لااقل بزرگترين غمم باش، هرچه هستي بهترين باش، چون بهترين ها هميشه در خاطر مي مانند، پس در خاطرات بدم بهترين باش
يك بار بهت گفتم دوست دارم، هزار بار گفتم خدايا غلط کردم!!
عشق: سرطان دوست داشتن است. عشق: عقد دائمي ما با غربت است. عشق :شماره تلفني است كه سالها به دنبال آن مي گرديم. عشق: آمپول ب كمپلكس معرفت است. عشق: اتوباني است كه تا ته ابديت مي رود.
دوست داشتن كسي كه سزاوار دوستي نيست ، اسراف در محبت است . اگر ميخواهي هميشه آرام باشي ، دلگيريهايت را روي ماسه و شاديهاي خود را بر روي سنگ مرمر بنويس. اگر كسي را دوست داري كه او تو را دوست ندارد ، سعي نكن از او متنفر شوي، بلكه سعي كن او را فراموش كني
زندگی یک معادله است موازنه کن.
زندگی یک معما است ان را حل کن.
زندگی یک تجربه است ان را مرور کن.
زندگی یک مبارزه است قبول کن.
اگه گفتی چرا احمدی نژاد امسال ساعت رو عقب نکشید .....؟
جان....؟
نمیدونی ....؟
خوب معلومه قدش نمیرسید
(( ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ )) اين آخرين چيزيه که از تو برام مونده، جای پاهات رو ديوار اطاقم، يادت به خير، عجب مارمولکی بودی!!!
تركه ميره آنتاليا. بهش ميگن چطور بود؟ ميگه خوب بود. قديما لباس خانوما دو تيكه بود حالا سه تيكه شده. ميگن چطوري سه تيكه شده؟ ميگه لباسشون شده كلاه و عينك و دمپايي
دوستان لطف کنن از ارسال اس ام اس های غیر اخلاقی و توهین به اقشار مختلف خوداری کنند.
دوستي يك اتفاق است وجدايي يك قانون ، به اتفاق دل نبند كه قانون اجرا خواهد شد!!!
هر رفتني رسيدن نيست ولي واسه رسيدن بايد رفت
دوست دارم قلکمو بشکونم
با نصفش نازتو بخرم
با نصف ديگشم مداد رنگي بخرم نازتو بکشم
سير با پياز دعواش ميشه بهش ميگه حيف سيرم وگرنه ميخوردمت
من سه تا دوست دارم: خورشيد،ماه و تو.
خورشيد واسه روزها...ماه براي شبها و تو واسه ي هميشه
کاش مي شد سه چيز رو از کودکان ياد بگيريم: بي دليل شاد بودن و پاي کوبيدن هميشه سرگرم کار بودن وبيهوده نشستن حق و خواسته خود را با تمام وجود خواستن و فرياد زدن
آخر يه روز تيک ميگيري ، لباسهاي شيک ميگيري ، ، تا بيني رو کني عمل ، با همراهت زنگ ميزني ، عينک رنگ رنگ ميزني ، اين دل و اون دل ميزني ، هي به موهات ژل ميزني ، جنس لباسات تريکو ، موزيک فقط از انريکو ، جوراب هاي فسقلکي ، روسري هاي الکي ، با اشوه هاي شُتري ، ميشيني پشت موتوري ، تو خيالت خيلي تکي ، فکر ميکني با نمکي ، خوشي با اين تيپ خفن ، حالا قشنگي مثلا
دعای پسر مجرد
اللهم ارزقنا حوریا تک دانه و کم توقعا و والدینها رو به موتا و جهیزیتها کامله و کدبانوا فی اامور المنزل و تسلیما لخشمنا و خدمتنا