چون کسی اینترنت پرسرعت درست حسابی نداره(منظورم اکثریته)
Printable View
چون کسی اینترنت پرسرعت درست حسابی نداره(منظورم اکثریته)
خوب اونهاییکه حداقل هستن و دارن چرا نمیاین یه گروه تشکیل بدیم بازی کنیم من اینترنتم 384 کیلو بایته مشکلی هم بود من حاضرم حل کنم
منم 512 دارم
آقايون ممنون. منم ردش كردم.
مرحله آخرو رد کردی؟ همون مرحلع آخر خط! (End Of The Line) ؟
همون که باید اون بیگ اسموک رو بکوشی!
هیچ میدونی بیگ اسموک و رایدر رییس بالاس ها و رییس کل پخش مواد مخدر توی لس سانتوس هستند؟ درسته ! همونایی که توی اولین مرحله باهاشون آشنا شدی (به غیر از برادرت اسویت همون که کلاه سبز داره!)
من فکر میکنم به خاطر همین هم هست که بهش میگن big smoke چون زیاد دود و دم داره و طرفهای مواد مخدره!!
سلام. من بعد از رد كردن اون مرحله، توي مرحله بعديش گير كردم. عكسو ببينيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي ميرم اونجا، همون متن پائيني كه توي عكس گذاشتم مياد!
خب داداشم شما باید با چندتا گانگستر این مرحلرو رد کنی
اون آدم هایی که لباس سبز پوشیدن رو پیدا کن روشون نشونه گیری کن و دکمه g رو بزن تا باهات همکاری کنن بعد برو تو استوانه هه
سوال دیگه ای بود در خدمتم
راستی یه سوال.
شما برای موج User Track چه اهنگهایی رو قرار داده اید؟
دوست عزیز اون آهنگ هایی که دوست داری رو میتونی قرار بدی
برو تو پوشه my document و انجا تو پوشه GTA San Andreas User Files برو تو قسمت User Tracks و اونجا تو جای خالی راست کلیک کن و یه shortcut از اون آهنگهایی که دوست داری رو ایجاد کن
بعد بازی رو اجرا کن و از قسمت audio برو تو قسمت user tracks و انجا scan user tracks رو بزن تا فایلها رو بار کنه بعد esc رو بزن و وارد بازی شو .
اگه سوار ماشینی بشی و موج رو رویه user tracks بزاری همون آهنگ های دلخواه کامپیوترت نواخته میشن :دی
سوال دیگه ای بود در خدمتیم
ehsssssan عزیز منظور من این نبود. منظور من این بود که شما دوست دارید چه اهنگهایی رو برای این موج رادیوئی قرار بدید؟
نقل قول:
ehsssssan عزیز منظور من این نبود. منظور من این بود که شما دوست دارید چه اهنگهایی رو برای این موج رادیوئی قرار بدید؟
خب داداش اینکه پرسیدن نداره عزیزم
معلومه که هر کسی آهنگ های دلخواهشو میزاره
من که معمولا آهنگ های 50cent , ashanti,elvis presley,Chris De Burgh و اینجور آهنگ هارو گوش میدم و میزارم
ببخشيد اين سيو هايي كه ميدين از كجا دانلود كنم
ممنون
سيو ان مرحله رو كه اموزش هواپيماست همين ملخي ها خيلي ممنونم از سايت و لينك هاي خوبتون
نقل قول:
سيو ان مرحله رو كه اموزش هواپيماست همين ملخي ها خيلي ممنونم از سايت و لينك هاي خوبتون
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2262375&postcount=3474
بیا دوست عزیزم مشکلی داشتی بازم بگو:11:
کافی لینک رو کپی و درمرورگر خودتون پیست کنید و سیو مورد نظر رو دانلود کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من هر چی سرچ زدم یه تاپیک درست و حسابی برای gta vice city پیدا نکردم برا همین اینجا میگم
قبلنا یه پچ براش داشتم که روش نصب میکردی ماشینها همشون جدید و قشنگ میشند
فراری و بی ام و و از این تریپ ماشینا توش میاورد
کسی میدونه پچش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
اگه لینکش رو برام بگذارید ممنون میشم
با تشکر
:20:
سلام
یکی این سیو منو رد میکنه خیلی اعصابمو خورد کرده ممنون
کد:http://ali-07.persiangig.com/GTASAsf5.b
سلام به همگي. خدا رو شكر، من تمومش كردم.
بابا بیخیال . من که سی دی این بازی رو 1 سال پیش شکوندم رفت . شما تازه تمومش کردی؟
حیفش نبود؟بهت پیشنهاد میدم بری یکی دیگه بخری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که هنوز پاکش نکردم.با اینکه سیوشم ندارم!
منم برای سومین بار با چیت تمومش کردم ولی دیگه خسته کننده شده ،من یه زمانی تا دیالوگاشم حفظ بودم تا اینکه از سه شنبه هفته پیش شروع کردم و دیشب نموم خستم کرده بود
راستی اینم سیو قبلیمه، کامله اونایی که سیو کامل بازی رو میخوان این خوب چیزی هست
کد:http://ali-07.persiangig.com/GTASAsf2.b
من چند بار تلاش کردم که بگیرمش اما انگار خرابه. میگه پیدا نشد. میشه دوباره آپ کنی؟نقل قول:
آره منم 2 ساله پاکش نکردم و فکر پاککردنش هم تو ذهنم نیومده تو این 2 سالنقل قول:
حیفش نبود؟بهت پیشنهاد میدم بری یکی دیگه بخری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز پاکش نکردم
mer30000000000
نه frnshجان لازم نیست خودم تمومش کردم مرسینقل قول:
آقا این دختره Helena با کدوم رستوران حال میکنه
بد جوری رفته رو اعصابم
رستورانی نیست که دختر ازش خوشش بیا شما باید توجه کنی چی میخواد؟نقل قول:
آقا این دختره Helena با کدوم رستوران حال میکنه
بد جوری رفته رو اعصابم
مثلا dancing باید ببری کلوپ و براش برقصی
eating-drink میشه رستوران
یا اینکه have some fun یا اینجور چیزا بنویسه باید با ماشینت بگردونیش و زیاد تند نری و تصادف نکنی. . .
راستشو بخوای منم کاملا نرفتم بازی رو . البته تازه آخرین مرحلش رفتما ولی بعدا فهمیدم که هزار دوست دختر میشه پیدا کرد توی این بازی من فقط دوتاشو پیدا کردم :31: ( همون قلب قرمزها توی نقشه رو میگم )نقل قول:
نه 1000 تا نمیشهنقل قول:
راستشو بخوای منم کاملا نرفتم بازی رو . البته تازه آخرین مرحلش رفتما ولی بعدا فهمیدم که هزار دوست دختر میشه پیدا کرد توی این بازی من فقط دوتاشو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( همون قلب قرمزها توی نقشه رو میگم )
خیلی محدود هستش و در کل چیزی به جز سردرد نداره
مرسی احسان جاننقل قول:
رستورانی نیست که دختر ازش خوشش بیا شما باید توجه کنی چی میخواد؟
مثلا dancing باید ببری کلوپ و براش برقصی
eating-drink میشه رستوران
یا اینکه have some fun یا اینجور چیزا بنویسه باید با ماشینت بگردونیش و زیاد تند نری و تصادف نکنی. . .
ولی وقتی که من میرم د خونه این دختره فقط عکس رستوران و بار و اینا میاد توی نفشه و عکس کلوپ نمیاد و رانندگی هم نمخواد چون اگه بخواد گوشه بالا سمت چپ مینویسه فقط باید ببریش جایی که بتونه چیزی بخوره.
(نکته: Helena دختر توی بالکن Ammu Nation هستش)
یه رستوران در منطقه ی Rodeo وجود داره ، باید ببریش اونجا ... Rodeo در بخش غربی Los Santo هست ...نقل قول:
مرسی احسان جان
ولی وقتی که من میرم د خونه این دختره فقط عکس رستوران و بار و اینا میاد توی نفشه و عکس کلوپ نمیاد و رانندگی هم نمخواد چون اگه بخواد گوشه بالا سمت چپ مینویسه فقط باید ببریش جایی که بتونه چیزی بخوره.
(نکته: Helena دختر توی بالکن Ammu Nation هستش)
مر سی S@eid
.
.
.
آقا بی زحمت اگه کسی سیو رمحله بعد از آموزش خلبانی رو داره بی زحمت آپ کنه !
بد جوری اعصابم رو خورد کرده:grrr:
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2262375&postcount=3474
بفرما دوست عزیز
یه سرچ کوچولو میکردی میافتی :دی
ببخشید احسان جان ولی من اونجا چیزی واسه دانلود پیدا نکردم
هر چقدر هم سرچ میکنم چیز درس حسابی تحویلم نمیده
ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی
احسان جان 2shared.com این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search.
متاسفانه دیگه خیلی وقت بود گذاشته بودم الان دیگه کار نمیکنه مشکل نداره شما همونجا آپ کن من یا دوستان برات بریم
و یه توصیه اگه این مرحلو رو خودت رد نکنی تو بقیه مراحل مشکل خواهی داشت چون آموزش خلبانی میبینی که قراره چندتا کار با هواپیما انجام بدی
آره احسان جان فکر کنم اگه خودم ردش کنم بهتره
مرسی