اگه کسی ضعیف باشه از این حرفها زیاد میزنهنقل قول:
Printable View
اگه کسی ضعیف باشه از این حرفها زیاد میزنهنقل قول:
من همینو دان کردم که گیم زون منو انداخت بیرون!!! کسی آنتی چهت دیگه ای نداره؟!!!نقل قول:
بابت سرورا ممنون ... ولی وقتی میخام وارد Sab game بشم میگه invalid cd key !!!!! باید جیکارش کنم؟!!نقل قول:
یه چند تا سوالم داشتم؟
wall چیه؟!! باهاش میتونی پشت دیوار رو ببینی؟!! (اینم جزو چیت هاست؟)
log - latancy - ping اینا همشون یکی هستن؟
در آخرم اگه ممکنه یه سرور بدین که نشه توش چیت زد یا حداقل کمترین چیت توش باشه!
ببخشین سوالام زیاد بودن
ممنون...
من تو مستر و گیلاس و gamezone اصلا چیت ندیدم
بچه ها اینجا معمولا کجا بازی میکنید؟
اقا اگه کسی هست که اطلاعات کافی داره کمک کنه .ثواب داره . همکنون نیازمند یاریتان هستیم بنیاد بیماری های انتی چیت.:11:نقل قول:
آقا من ضعيف (با اينكه هميشه اسمم نفر اول و دوم ليست هست) ولي من يه چند بار (بعد از مرگ) وال هك رو براي خودم فعال كردم. متوجه اين قضيه شدم. خيلي هم تابلو چيت دارن.نقل قول:
من به يكي از اين ادمين ها گفتم، ايشون گفتن اگر بخوام بن كنم، 90% از كساني كه اينجا هستند، بايد بن بشن. از اون وقت به بعد ديگه به گيم مستر به يه چشم ديگه نگاه ميكنم. اونجا فقط كل كل براي اين هست كه چيت كه قوي تر هست.
از طرفي، ميبيني 6 تا كانتر يه طرف هستن و يك چيتر ترور يه طرف، 6 نفر رو Head ميزنه اون هم با چي؟ با MP5 يا سلاح هاي مذخرف ديگه. يعني هيچ كدوم از اين 6 تا نميتونن اون رو بزنن و اون اين قدر حرفه ايي هست كه همه رو ميزنه بدون اينكه Health اون كمتر از 50 بشه!
جالب اينجاست كه به خودشون كه ميگي آف كن، ميگن تو كه ادمين نيستي. يكي نيست كه بهشون بگه آخه تو كه نيومدي كه ادمين رو بكشي، اومدي من رو بكشي.
همين چيتر ها، وقتي آف ميكنن به قدري نوب ميشن كه نميتونن يه چاقو دستشون بگيرن. 10 بار ميكشن، 14 بار ميميرن.
برای ورود به ساب گیم حتما باید کانتر ارجینال داشته باشینقل قول:
وال یا وال هک نوعی چیته که باهاش می شه کسانی که پشت دیوارن رو دیدی که بهتره استفاده نکنید چو بازیتون ضعیف می شه
لگ و پینگ و لتنسی همشون تقریبا یه چیز هستن
Game-Zone Pishgaman
85.9.77.142:27015
سلام
cheat برای انتقال سرور از یک شخص به شخص دیگه رو داریم؟
تشکر//
فکر می کنم بیشتر بچه های انجا تو رپ گیم یا گیم زون یا مستر گیم بازی کنننقل قول:
بچه ها اینجا معمولا کجا بازی میکنید؟
احتمالال مشکل از ویندوزت باشه شما از ویندوز هگزا یا اکس پی 2007 به بالا استفاده میکنید درسته؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز سرور ایرانی به هیچ ترتیبی تو لیست Favoriat من نمیاد . حتا وقتی دستی ping هم میکنم (با دستور ping توی cmd ) اصلا همچین آدرسی توی net رو نمیشناسه . راستی سرور خارجی رو میاره . ممنون از راهنمائیتون .
سلام
Cyb3r-.... :31: به من چیز نمیگی داره یا نه؟ واسه ی انتقال سرور از یک شخص به شخص دیگه؟ راهش چیه؟
تشکر//
اگه منظورت تو گیم نته اصلا این طور چیزی امکان پذیر نیستنقل قول:
Cyb3r-.... به من چیز نمیگی داره یا نه؟ واسه ی انتقال سرور از یک شخص به شخص دیگه؟ راهش چیه؟
خب شما یه وقتی بزار منم بیام بازیتو ببینم و بگو درسته یا نه؟نقل قول:
اسمت تو کانتر چیه؟
مال من shooter 666 است
دوستان من میخوام یه سرور مخصوص برا P30world راه بندازم.بگین چیا میخواد و باید چیکار کنم.
پول می خواد تا یه سرور بخری
دوستان من یه سرور مانندی ساختم.ولی مطمئن نیستم که کار کنه:
192.168.1.2:27015
امتحان کنید اگه کار کرد بگید.
سرور چی؟ چه نوع سروری؟ از لحاظ آیپی و هاست باشه که مشکلی نیست.برای من حله.دیگه چیا می خواد؟نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم !!!نقل قول:
راه حل؟!؟؟!
سلام خسته نباشی من یک کانتر ورژن 1.6 دارم (کانتر عرب) ولی نمی تونم برا خودم یار درست کنم لطفا منو راهنمایی کنید ؟ خیلی ممنون
سلام،نقل قول:
من معمولا رندوم بازي ميكنم. زمان مشخصي نيست.
اسم من، Danger BOY هست. ميشناسن :31:
ميگم كسي سرور DeathMatch سراغ نداره؟
این کانتری که شما خریدی برای ساخت سرور تو گیمنتهنقل قول:
ولی این دستورات رو بزن ضرری نداره
Bot_add_ct
bot_add_t
این سرور کار نکرد حتما با استفاده ازhldsدرستس کردی اگه می خوای سرور بسازی به ای ای دی برو:نقل قول:
agostion_anotherway
چند تا سوال شاید مسخره!!!
n1 و camp یعنی چی؟!!!!
سرور DeathMatch كسي سراغ نداره؟
اون روزهاي اول هر چي سئوال ميكردم، كسي جواب نميداد. از آخر خودم فهميدم:نقل قول:
بذاريد اين دوستمون رو راهنمايي كنم :21::21::21:
Camp به كساني ميگن كه از cheat و تقلب در بازي استفاده ميكنن و مثلا Aim ميزنن. ميگن Camp نكن يعني چي؟ يعني اينكه از Cheat استفاده نكن!
N1 هم به كساني ميگن كه يه جا قايم ميشن تا يكي از جلوشون رد شه، بعد طرف رو ناكار ميكنه. به اين ميگن نامردي محض:27::27: ولي تو اين كار رو نكن. يعني يه جا وا نستا تا اونا دنبالت بيان. برو حمله كن.
فكر كنم به جوابت رسيده باشي ديگه.
شوخي كردم يه وقت فكر نكني جواب بالا درسته ها...داشتم باهات شوخي ميكردم:
camp يعني اين كه شما بري پشت يه جعبه منتظر يك دشمن باشي تا بياد اون بنده خدا هم شما رو نبينه و تو بري به نامردي از پشت بزني. يا اينكه مثلا تا آخر بازي بري يه جايي قايم شي كه كسي پيدات نتونه.
N1 هم به كسي ميگن كه توي اون دور، خيلي كارش درست بوده. مثلا خيلي آدم كشته. فقط توي اون دور. مثلا فرض كن از تيم كانترها فقط يكي مونده و از تروريست ها 10 نفر باقي موندن. حالا اين آقاي پليس، ميره همه رو ميزنه و ميكشه و يا بمب رو خنثي ميكنه كه در كل باعث ميشه تيم كانتر ها برنده بشن و اون دور رو ببرند. در اين صورت، به اون يارو ميگن قهرمان يا n1 يا Number 1 يا نفر اول بازي.
و تروريست ها كه لجشون گرفته، به اون ميگن Cheater يعني متقلب. آخه كسي نميتونه 10 نفر رو پشت سر هم بزنه اگر من هم بودم همينو ميگفتم.
سلام
من یه مپ واسه کانتر سورس دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری استفاده کنم ریختم تو پوشه مپ ولی کار نمیکنه.لطفا راهنمایی کنید
توی یک سرور که داشتم بازی میکردم بازیتون رو دیدم.خیلی خوب بود ولی شما رو به استفاده از چیت کد متهم کردن.آیا صحت داره؟نقل قول:
من خودم بازی میکنم بدون چیتنقل قول:
اما تو سرور ها کسانی هستند که وقتی head میشن میگن چیت زدی که به حرف اونا گوش نمیکنم
در ضمن اگه من چیت زده بودم ادمین می فهمید
به نظر مپي كه دانلود كرديد رو دوباره از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنيد ببينيد چي ميشه.نقل قول:
دوستان سلام:
بنده کانتر رو جدبدآ با یه عده دوستانم بازی میکنم وقتی که برای اولین بار رفتم بقیه فرگ به 20 و 30 میرسید ولی من حتی منفی میشدم ولی حالا به سختی بتونن از پس من بران و اینکه میخواستم بدونم چطوری میشه بازی خیلی بهتری رو انجام داد ...مثلآ تو مپ de dust2 و تو کانتر1.26
shooter666چرا اینقدر دروغ می گی؟من خودم دیشب با اسم هری تو رپ گیم بودم تا یک با هدشاتت می کردم می گفتی اف کن کاملا هم ضاییع بود خودت چیت داشتی من بدبخت تو عمرم یک بار هم چیت نزدم
یکی از این چیت های درست و حسابی بذارید ! ببینیم چه طوریه!
ممنون
من کی بتو گفتم اف کننقل قول:
چیت درستو حسابی رو از cyb3r -illusin بگیر:10::10::10::31:نقل قول:
آقا میخوای بازیت خوب بشه دموی تیم های درست و حسابی (مثل fnatic,noa,virtus.pro,sk) رو بگیر و نگاه کن و بعد چیزایی که از اونا یاد می گیری(مثل درست خط گرفتن، درست حرکت کردن، جامپ زدن، جلب توجه نکردن و ...) رو تمرین کن. مطمئن باش که همین کافیه:10:نقل قول:
به نظر من کانتر بازی از مد افتاده ایه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
به نظر من كه از مد نيفتاده و بهترين بازي جهانه.
من يه دمو دانلود كردم به پسوند dem وقتي كپيش كردم و تو كنسول viewdemo رو زدم پخش نميشه و ارور پروتكل 47 ميده ميشه راهنماييم كنيد؟
آقا ميخواي بازي خوب شه برو اول جاهايي كه ميشه جوش زد (يعني تير از اونجا ها رد ميشه مثل جعبه ها ديوار ها و..) رو ياد بگير بعد جاهايي كه خط ميشه بهتر خط گرفت و بعدشم بايد سريع باشي.
دوستان چیت رو نمیشه در گیم نت بازی کرد؟