سلام دوستان و سروران عزیز و گرامینقل قول:
لطفا از عنایت و نظرات ارزنده جهت اطلاع بنده حقیر دریغ نفرمائید.
با سپاس
Printable View
سلام دوستان و سروران عزیز و گرامینقل قول:
لطفا از عنایت و نظرات ارزنده جهت اطلاع بنده حقیر دریغ نفرمائید.
با سپاس
نکته جالبی رو خواستم بهتون بگم در مورد مودم i60
توی منطققه ما اینترنت همراه ایرانسل پوشش دهی و سرعتش ضعیفه. تقریبا با هر مدل گوشی تست کردم چه در حالت 4g چه 3g
اما وقتی سیمکارت رو میندازم توی مودم سرعت و پایداریش خیلی بالا است و چیزی از td-lte کم نمیاره.
مطمئن شو منطقه شما پوشش tdd هست و مودم رو هم ریست کارخانه کن و دیگه دست به تنظیمات شبکه مودم نزننقل قول:
tdd و سرعت اون پیش fdd هیچ چیزی نیست حتما منطقه شما کیفیت و انتن دهی شبکه fdd پایین هست و بله گیرندگی مودم i60 خوب هستنقل قول:
البته به ایرانسل گزارش دادم و چندباره زنگ میزنن میگن بهبود دادیم اما تاثیر چندانی نداره.نقل قول:
- - - Updated - - -
البته به ایرانسل گزارش دادم و چندباره زنگ میزنن میگن بهبود دادیم اما تاثیر چندانی نداره.نقل قول:
توی i60 فقط سرعت بالا بود یا انتن دهی هم بیشتر بود ؟ یعنی تمام خط های سیگنال پر بودن ؟نقل قول:
سلام من اون موقع که فرمودین i60 خوبه خریدم الان ۴۸ ساعت هست که مودم رو دادن بهم ولی سیم کارتشو وصل نکردن برای همه همینطوری هست؟
- - - Updated - - -
سلام من اون موقع که فرمودین i60 خوبه خریدم الان ۴۸ ساعت هست که مودم رو دادن بهم ولی سیم کارتشو وصل نکردن برای همه همینطوری هست؟
- - - Updated - - -
تماس گرفتی با پشتیبانی ؟نقل قول:
واسه من بعد 3 روز فعال شد. به خاطر کرونا بیشتر طول میکشه ...
بله تا 5 روز هم احتمال داره طول بکشه باید فرمی که پر کردید و امضا زدید و انگشت زدید و فتوکپی هم به مامور پست دادید برسه به دست ایرانسل و براتون ثبت کنن و سپس سیم کارت و بسته فعال بشه .نقل قول:
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستام گرامی لطفا با توجه به تجربیاتتون از این مودم و td lte به سوالاتم جواب بدین لطفا
پوشش مناطق td lte با همون 4g عادی یکی هستش؟
ایا سرویس td با 4.5g تفاوت کیفتی و قیمتی خاصی داره؟
من الان ی سرویس مخابراتی 16مگابیت دارم که حدودا 1.5 تا 1.8 مگابایت سرعت میده با حجم 175 گیگ بین المللی حدودا 85 تومن ایا فایده داره یک i60 با سیم tdlte بگیرم؟بنظرتون
اگر مشکل قطعی یا نویز با adsl ندارید خوبه تمدید کنید و از نظر حجم و قیمت هم به صرفه هست ولی جهت دانلود مناسب نمیباشد . جهت دانلود از بسته های شبانه اپراتورهای مختلف مثل همراه اول و ایرانسل در شبکه fdd خصوصا با یک مودم 4.5 استفاده کنید . البته رایتل بسته روزانه رو شبکه fdd هم به صورت ساعتی برا دانلود داره . 3 ساعت نامحدود روزانه .نقل قول:
با تشکر از راهنمایی دوستان گرامی امروز ی مودم i60 انلاک در حد اک بسیار تمیز قیمت مناسب پیدا کردم که برای تست پوشش و کیفیت سرویس اوردم تا اگر اوکی باشه پول پرداخت بشه
Device name: b612s-25d
Hardware version: WL1B612M01 Software version: 11.195.03.00.1445 Web UI version: 21.100.44.00.03
RSRQ: -12db RSRP: -84db RSSI: >=-57dBm SINR: 20db
Frequency: DL:43092 UL:43092 TAC: 1355 Band: 42 Neighboring cell ID: No1:81No2:83 PLMN: 43235 transmode: TM[4] cqi0: 15 cqi1: 15 Network type: TDD MIMO_RANK: 2 Upload bandwidth: 20 MHz Download bandwidth: 20 MHz Uplink mod/demod of MCS: mcsUpCarrier1:19 Downlink mod/demod of MCS: mcsDownCarrier1Code0:0 mcsDownCarrier1Code1:24
درابتدا بفرمایید که این مشخصات چطورن؟
دوم اینکه در بخش تنظیمات شبکه کدوم حالت بهتره .سیم مورد استفاده الان tdlte ایرانسل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت LTE Band و Network Mode Selection روی چه گزینه ایی باشن بهتره ؟
با تشکر پیشاپیش
وضعیت سیگنال tdd خوبه تو عکس و حالت ca هم درست و فعال و نوع شبکه و باند هم همون auto عالی هست . تست سرعت بگیرید و ببنید وضعیت چطوره ؟نقل قول:
سلام جناب صابر بزرگوار و سایر دوستان خدا قوت
من مودم 612 مبین نت دو ساله دارم که طبق راهنمائی دوستان به روش قدیم انلاک کردم و توسط ورژن مود شده 11.196.01.01.234 توسط جنابعالی ابدیت کردمش خوب کار میکنه.
دیروز از سایت ایرانسل یک مودم دیگه خریدم میخواستم بهترین ورژن مود شده و بهترین روش آنلاک رو برام بفرمائین . تو سایت تو چندین جای مختلف توضیح فرمدین ولی پراکنده هست ممنون میشم ازتون
در صورتی که این مودم دستم برسه با یه میکروتیک ادغام میکنم دو تا خط رو باهم . ممنونم ازتون
اگه مایل هستین دوتا مودم از یک سرویس استفاده کنن، حتما به محل قرار گیری اونها توجه کنید و همینطور بهتره انتن بگذارید.
چون اگه به عنوان مثال از یک آنتن موبایل ایرانسل استفاده کنید و دوتا مودم رو کنار هم دیگه بگذارید، سرعت دریافتی از اون آنتن بین دوتا دستگاه تقسیم میشه و ممکنه حتی تفاوت چندانی با زمانی که یک مودم استفاده میکردین نکنه.
بهترین کار اینه که تا جای ممکن دوتا مودم از هم دیگه فاصله داشته باشن و درصورت امکان از آنتن های متفاوتی سرویس دریافت کنن، یا اگه از یک آنتن هست، زاویه هر مودم تا اون آنتن متفاوت باشه.
وقتی روتر میکروتیک و یا دستگاه های دیگه ای رو بکار میبنیدن و لود بالانس میکند، ممکنه ترافیک ارتباطی روی هوا، این لودبالانس شما را تا حد خیلی زیادی خنثی کنه و سرعت پایین بیاد، بنابراین پیشنهاد میکنم دقت کنید که مودم ها رو کنار همدیگه نگذارید.
دوستان گرامی امروز این دوتا انتن رو از دوستی امانت گرفتم برای i60 انلاک شده ولی هر کاری کردیم نتوستمSINR رو بالاتر ببرم که هیچ حتی کمترم میشد تو تنظیمات منوی انتن هم حالت میکس و هم اکسترنال رو تست کردم که نشد که نشد بالاتر بره
اول اینکه مشکل از کجاست بنظرتون؟
ایا انتن بهتر و قوی تر هست یا تنظیمات خاص دیگه ایی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
و اینکه بهترین و پرسرعت ترین باند کدومه برای tdlte ایرانسل که مودم رو قفل کنم روی اون؟
این گزینه ها رو کسی میدونه میشه توضیح بدن؟
RSRQ
RSRP
RSSI
SINR
برا tdd انتن من ندیدم و هیچی تاثیر نداره و در ضمن این دو انتن که عکس دادید انتن وای فای هستن نه انتن تقویتی سیگنال . انتن های رومیزی یا فضای بیرون نوع مایمو بر روی fdd تاثیر دارن من خودم دارم ولی باید جاشو دقیق پیدا کنی و با سیم مخصوص سیگنال رو بیاری به مودم برسونی . کمی هم قیمت انتن و سیم مخصوص گرونه و فقط یک فرکانس رو میتونی تقویت کنی همزمان نمیشه دو فرکانس رو با یک انتن تقویت کردنقل قول:
دوستان کسی از این آنتن برای td استفاده کرده یا نه چون دیدم دوستان هنوز آنتنی برای td پیدا نکردن خواهشا اگه کسی داره یه تست بزنهنقل قول:
سرعت tdd تو منطقه ای که من هستم حدود 10 مگابایت در ثانیه یا همون هشتاد مگابیت در ثانیه هست البته نوسان هم داره ، چطور میگی fdd سریعترهنقل قول:
- - - Updated - - -
سرعت tdd تو منطقه ای که من هستم حدود 10 مگابایت در ثانیه یا همون هشتاد مگابیت در ثانیه هست البته نوسان هم داره ، چطور میگی fdd سریعترهنقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
<br><br>سرعت tdd تو منطقه ای که من هستم حدود 10 مگابایت در ثانیه یا همون هشتاد مگابیت در ثانیه هست البته نوسان هم داره ، چطور میگی fdd سریعتره<br>نقل قول:
<br>
نقل قول:
اینکه سرعت شما اینطوری خوبه رو tdd دلیل نمیشه ماله همه هم اینطوری خوب باشه خود پایتخت نشین ها دارن از سرعت و انتن دهی ضعیف tdd ناله میکنن و حتی مناطقی هست که خود اپراتور میگه اینجا وضعش همینه که هست و مجبورید fdd استفاده کنید ( مسائل امنیتی و تداخل فرکانس و یا کمبود و کم کاری در گسترش دکل و آنتن دهی ) کلا هم حساب کنی در هر استان شهرهای انگشت شماری tdd دارن یا در برخی استان ها فقط خود مرکز استان زیر پوشش هست و همون پوشش چند شهر یا خود مرکز هم خیلی مسخره هست مگر اینکه کامل در پوشش و بافت شهر نشین باشی . در عوض fdd همه جای کشور هست و حتی شبکه 4.5 هم داره و کمابیش در تست هایی که دوستان و خودمان و خود اپراتورها انجام دادن هم سرعت و هم آنتن دهی و هم پوشش خیلی بهتر از tdd هست و این پوشش هم روز به روز در حال گسترش و پیشرفت و راه اندازی باندهای جدید هست نمونه راه اندازی باند 1 fdd همین هفته پیش در بیشتر نقاط کشور و باز شدن راه و مسیر شدن دستیابی به cat9 یعنی تجمیع سه فرکانس از یک اپراتور هست به همین زودی یک باند دیگر هم به عنوان باند چهارم اپراتورها مورد بهره برداری قرار میگیرد و اونوقت یعنی cat12 و تجمیع 4 فرکانس یا همون 4 باند .
در ضمن شما 80 مگابیت بر ثانیه گرفتی یا میگیری منم تونستم 110 مگابیت برثانیه در ساعات شلوغ عصر و در ساعات بامداد و خلوت 175 مگابیت بر ثانیه بگیرم در شبکه fdd اونم با سرور خارجی نه اینترانت داخلی .
نگاه کنید
کسی میدونه برای این مودم های i60 چرا دیگه آپدیت 198 نمیاد؟!!!:blink:
بله چند مدته اپدیت نمیفرسته باید منتظر باشید و مودم هم همیشه روشن باشه بلاخره اپدیت رو بده مودم میگیرهنقل قول:
نقل قول:
- - - Updated - - -
امیدوارم نخواد مثل مبین نت، تو این آپدیتش شیطنت کنه و مودم رو لاک دایم کنه.نقل قول:
من که تازه گرفتم واصلا آنتن ال تی ای ثابت ندارم، که کلا برا همون خریده بودم
سلام
محتوای مخفی: عکس
الان این یعنی تجمیع کرده؟
i60 که رو fdd تجمیع نمیکنه فقط رو حالت mimo4*4 بزارید مودم رو و در منطقه شما این قابلیت فعال باشه مایمو شما جلوش مینویسه 4 و بغل 4g هم علامت + میاد و میشه 4.5نقل قول:
سلام دوستان نحوه آنلاک کردن مودم D100 ایرانسل کسی بلده؟
درودنقل قول:
بله استاد بزرگ انجام میدن از راه دور
باهاشون تماس بگیرید
هزینش هم معقول میگیره و انسان شریفیه :
سلام دوستان
میشه کاری کرد مودم تو حالت TDD رو 4G بمونه و رو 4G+ نره ؟
چند روزی هست رفته رو + .. snr از 22 اومده رو 15. MIMO RANK 1 شده. سرعت هم نصف شده :|
رو 4G TDD سرعت و پینگ خیلی بهتر بود. نمیدونم جریان چیه
مودم آنلاک هست و دستکاری نشده. فقط هم باند 42 رو نشون میده ...
نمیشه چون رو مودم فریمور 198 ایرانسل نصبه و مود نشده و گزینه های قفل باند رو نداره از طرفی هم نسخه افلاین این فریمور رو نداریم تا مود کنیم و باند اضافه کنیم بدیدم بزنید رو مودم . شما گزینه volte رو خاموش کن و حالت ca رو بزار رو mimo4*4 و تست بکننقل قول:
mimo4*4 گذاشتم 4G شد... ولی خب از همون 4G+ فیک هم نامتعادل تر بود :D volte هم خاموش کردم فرقی نکردنقل قول:
تا حالا همچین مشکلی دیده بودی صابر جان ؟ ندیده بودم رو + بره سرعت بیاد پایین. از این فریمورهای دستکاری شده هم نیست که بگیم خودشون + گذاشتن
کلا انگار این مودم فقط باید با یه باند کار کنه. تجمیع کنه سرش گیج میاد :))
اتفاقا روی TD خیلی خوبه فورجی پلاسش فقط رو حالت FD دل منو زده این مودمنقل قول:
منظقه ی ما هم TD خیلی خوبه و خلوته. حتی دانلود شبانه از FD استفاده نمیکنم و همش رو TD هست. 4G ش البته.نقل قول:
سرعت دانلود هم از 2 تا 7 همش رو 12mb بود. الان که 4G+ شده اومده رو 5 مگ :|
------------------------------------------------------
اگه مودم آنلاک بود تست میکردم ببینم اصلا رو باند 43 میره یا نه. عجیبه که همش رو 42 هست و میزنه 4G+ ...
خب دقیقا مودم با یک باند و با یک فرکانس کار میکنه شما فکر میکردی با mimo4*4 میره از یک باند یا فرکانس دیگه هم کمک میگیره ؟:n13: ما گفتیم این یکی از روش ها و تکنولوژی های افزایش سرعت و انتن در شبکه lte هست و باز گفتیم تازه راه اندازی شده و زمان میبره جا بی افته و در ضمن باید پارامترهای سیگنال و کیفیت دریافت شما هم خوب باشه و باز گفتیم سرعت این تکنولوژی در تست هایی که انجام دادیم خیلی کمتر از حالت تجمیع یا همون ca هست و برا همین میگیم برا fdd برید مودم 4.5 با تجمیع واقعی بخرید و برا همین میگم زیاد رو i60 مانور ندید و دنبال خیال بافی و یا روزی این مودم تجمیع خواهد کرد یا الانم میکنه نباشید .نقل قول:
اصلا عجیب نیست چون در بحث تجمیع یا همون ca هم تجمیع همگون داریم و هم تجمیع ناهمگون : همگون : 42+42 که خودشم باز دو تا حالت پیوسته و ناپیوسته داره و ناهمگون : 42+43نقل قول:
یک چیزی هم بگم حتی در ca دوستان در مناطقی از کشور تست زدن چه شبکه tdd با مودم i60 و چه شبکه fdd با مودم هایی مثل fd-m60 و سرعت دریافتی خیلی کمتر از حالت تک باند و بدون تجمیع بوده اینم از شاهکارهای اپراتورهای ما هست
کلا تو منطقه ما باند 3 ایرانسل 7 و همراه اول وجود نداره که مودم بدبخت بخواد تجمیع کنه :D انتظار تجمیع نداشتم گفتم شاید باگی چیزی هست که 4G+ نشون میده رو TD ...نقل قول:
که اینطور. پس جریان از این قراره ...نقل قول:
در کل امیدوارم دوباره به همون حالت 4G برگرده. :n13:
عزیز دل اختلال شبکه و فیلترینگ ایرانسل میباشد که سرعت رو کاهش میدن و مال مام اینطوریه از اون وقتی که بسته هاش گرون کرده ایرانسل باید مدتی تو سبات بمونه تا بفهمن که یهویی قیمت ها نجومی بشن ....نقل قول:
یه بارم مودم فریمور های وب بریز یا مود شده ی ایرانسل که صابر جون ادیت کرده بریز اگه نشد مشکل از اون مطلبی بود که گفتم....
موفق باشید:»
سلام دوستان
فایل آنلاک مودم d100 irancell کسی داره؟
یا بلد آنلاک کردنشو
ممنون میشم راهنمایی کنید