آرهنقل قول:
جالبه الان دوباره مودم رو هفت هشت دقیقه خاموش کردم بعد روشن کردن سرعت اوکی شد!
Printable View
آرهنقل قول:
جالبه الان دوباره مودم رو هفت هشت دقیقه خاموش کردم بعد روشن کردن سرعت اوکی شد!
تشکر، ممنونمنقل قول:
والا سایت tehranftth الان طرح 525 گیگ ماهیانه هم داره، زده 160 تومن. نمی دونم فعاله، میشه انتخاب کرد یا نه
من اصفهان هستم. قیمت و دیتای تمام طرحهای قابل انتخاب رو اوردم تو اکسل که بتونم بفهمم چی به چیه. یه نگاه بهش بندازید؛ بیشتر از ماهیانه 300 گیگ نداره اصلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر، ممنونمنقل قول:
والا فکر نکنم. من طرحم پس پرداخت نیست. اونی که شما می فرمایید باید پس پرداخت باشه. من طرحم اینه، یه نگاه بندازید :
کد:https://s4.uupload.ir/files/tc1_zuwv.png
نقل قول:
طرح تعرفه تون کابل کشی رایگان هست
داخل تصویر مشخصه
تشکر از پاسختوننقل قول:
والا تمام طرحهایی که توی پنل هست، این عبارت «کابل کشی رایگان» رو به یدک می کشن. آخر همه شون هست. همه شون.
اینقدر اراجیف توی این نامگذاری ها هست، من واقعا نمی فهممکد:https://s4.uupload.ir/files/tc3_g6iz.png
سرعت 8 و 16 و 30 و 20 چیه ؟ سرعت اسمیه ؟ سرعت واقعیه ؟ اگه سقفش بازه تا 100، این اسما چیه پس ؟
غیر حجمی یعنی چه ؟ این سرویس ها همه شون حجم مصرف دارن
یعنی شما می فرمایید سرویس هایی که آخرشون عبارت « کابل کشی رایگان» هست، سرویس استاندارد نیستن ؟ خب سرویس دیگه ای توی پنل نیست. چطور باید سرویس استاندارد تهیه کنم ؟
سرعت ها اسمی هستن بله، ولی درکل سرعت های اسمی بالاتر سقف سرعت بالاتری هم دارن.نقل قول:
شما هر جا "تانوما ویژه" دیدید یعنی طرح کابل کشی یا کابل کشی + مودم رایگان هست، که اکثرا سرعت های برابر سرعت اسمی هم دارن.
شما به مرکزتون مراجعه کنید و ببینید میزارن استاندارد بگیرید یا خیر، حتی به نظر من اگه شده بگید هزینه کابل کشی رو براتون فاکتور کنن و سرویستون رو استاندارد کنید
یه سوال دیگه هم داشتم از خدمت دوستان.
کس دیگه ای هم هست که سرعت آپلودش به 12.5 مگابیت بر ثانیه محدود شده باشه ؟
مسئول مخابرات به من گفت برای همه محدود کردیم. خیلی بی اعصاب بود جرات نکردم بپرسم چرا
کسی دلیلش رو می دونه ؟ ترافیک خروجی براشون هزینه بر تر از ترافیک ورودی به کشوره ؟ دلیل 30یا سی داره ؟
چه منطقی پشتشه ؟
تشکر از راهنمایی هاتون
سرعت آپلود ۱۲.۵ مگابیت هست یا ۱۲.۵ مگابایت؟نقل قول:
اگر مگابیت هست که خب نه و باید برید ازشون بخواید چون حتی VDSL هم سرعت ۳۰-۴۰ مگابیتی داره!
ولی اگر منظورتون ۱۲.۵ مگابایت هست که بعله که معادل ۱۰۰مگابیت هست و منطقیه و اکثرا همین سرعت رو دارن مگه بنا به خواست و نیازشون بالاتر ببرن که البته بعید میدونم نیازتون بشه...
تشکر از پاسختون دوست عزیزنقل قول:
نه منظورم مگابیت بر ثانیه بود. دانلودم تا 300 مگابیت بر ثانیه هم میرسه، ولی آپلودم بین 12 تا 13 مگابیت هست. ثابت هم هست
از 3 تا مسئول مختلف پرسیدم، هر سه تاشون می گن از سمت مخابرات مسدود شده
مسئول نصب سرویس، اپراتور 2020 و مسئول پشتیبانی فنی فیبر
به من گفتن برای همه مشترکین فیبر این سرعت محدود شده
من سرویس اولیه م سال ها 20 مگ بوده و پس پرداخته و همه هزینه های کابل و مودمم خودمون دادیم. دانلود و آپلود ماکسیمم 18 مگابیته دائم. چند ماه پیش کردمش 30 مگ ولی افزایش سرعتی نداشتم و تا الان 10 بار تیکت و زنگ زدم هیچ نتیجه مثبتی نگرفتم و هر بار ارجاع دادن که درست بشه! من خارج شهرم تهران شمیرانات. ایده ای دارین؟
زنده باشید ...نقل قول:
این منطقی نیستش اصلا چون میگم همین الانی که شاتل و مخابراتشم دارن VDSL رو میفروشن با سرعت ۲۰ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه هستش که البته تا حدی خیلی بیشتر ازونم توانایی نداره این نوع سرویس و تا همین ۴۰-۵۰ مگ میتونه باشه!
و اینکه بخواد فیبر این سرعتا باشه واقعا عجیبه و در بدترین حالت سرعت ۵۰ مگابیت رو باید بهتون ارايه بدن!
و باید از مخابرات و بخش فنی و موارد اینچنینی پیگیر شید و نهایتا اگر نشد به ۱۹۵ شکایت کنید
ادعایی روی سرعت های بالا مثه دانلودتون نمیتونید داشته باشید طبق قرارداد ولی تا ۵۰ مگ چرا باید بدن با استناد به این مورد که سرویس VDSL سرعتش بیشتره
منتها چون طرح شما فیبرکشی رایگان هست ممکنه بازی های اینچنینی در بیارن ...
اول از همه به نظرم کاش پیش پرداخت میگرفتید هم تو زمینه ی نوع پرداخت بهتره و هم از نظر کیفیت و سرعت باز بهتره تا حدی ...نقل قول:
اینکه ۱۸ مگابیته و اینقدر پایینه عجیبه ولی به نظرم تشریف ببرید مخابرات سرویستون رو فرضا روی ۵۰ مگابیت پیش پرداخت برای ماه اول انتخاب کنید که یه تفاوت محسوسی داشته باشه و سرعتتون باید تا ۱۰۰ مگابیت حداقل برسه و بعد ببینید شرایط به چه صورتی میشه
ممنون. خودم که احتمالاً به زودی از این خراب شده برم ولی میرم دنبالش برای آیندگان... البته اگر اینترنتی تا اون موقع مونده باشه! :laughing:نقل قول:
آپلود را محدود میکنند یا اینکه متقارن نمیزارن که مردم به عنوان اینترنت سرور استفاده نکنند به بقیه سرویس بدن .
شما از داخل مودم بخش optical info کیفیت tx , rx رو ببین.. شاید یه مشکل کوچک اونجا باشه.. در ضمن کجا هستید تهران یا شهرستان؟ اگر تهران کدام منطقه؟نقل قول:
تشکر از پاسختوننقل قول:
ولی این تحلیل به همون اندازه ای که می تونه مقبول و توجیه کننده باشه، به همون اندازه هم عجیب و غیر معقوله
خب من بعنوان سرور هم بخوام استفاده کنم. مشکلش چیه ؟ مخابرات پول حجم سرویس رو می گیره به هر حال. من این حجم رو خرج دانلود یا آپلود بکنم چه فرقی به حالشون می کنه ؟
سرویس غیر حجمی که ندارن. همه شون محدودیت حجم دارن
فکر میکنم اوکی باشه. یه زمانی مشکل پیدا کرده بود و نویز بالا بود که پیمانکار مخابرات اصرار داشت مودم خرابه و میخواست 1 و 600 مودم نو بهم بندازه، من قبول نکردم خودم شخصاً بردم تعمیرگاه مخابرات و چک کردن گفتن مودم سالمه! 40 روز پیگیری و قطعی اینترنت و شکایت داشتم تا آخر معلوم شد کابل کشی منطقه مشکل داشته... بعد از اون خطم خیلی استیبله و اوکیه به نظرم با پینگ پایین بدون پکت لاس.نقل قول:
توی شهر تهران نیستم شمیراناتم لواسانکد:Current Value Reference Value
Optical Signal Sending Status: Auto Auto
TX Optical Power: 2.42 dBm 0.5 to 5 dBm
RX Optical Power: -19.24 dBm -30 to -8 dBm
Working Voltage: 3253 mV 3100 to 3500 mV
Bias Current: 14 mA 0 to 90 mA
Working Temperature: 52 ℃ -10 to +85 ℃
دوستان این پارامتر ها خوبن ؟
Transmitted Power 2.77 dBm Received Power -13.55 dBm
پارامتر هاتون توی رنجن. توی فیبر اگه توی رنج اپتیمال باشین مشکلی پیش نمیاد و کلا روی سرعت و پینگ و.. تاثیر ندارهنقل قول:
سلام دوستان
ایا مخابرات با هزینه ای که مشترک میده میاد سیم کشی کنه واسش ؟
تقریبا ۶۰۰ متر با مخابرات فاصله دارم و زیرساخت فیبرنوری هم نیست
محل :تبریز
دوستانی که اشتراک پیش پرداخت دارند میتونین بگین آیا براتون طرح های ترافیک زمان دار فعال هست؟ اگه هست قیمت ایناش چطوره؟
سلام پینگت با تهران نرفته بالا ؟نقل قول:
از 217.218.155.155 ی پینگ بزار
سلام نه همونه که از اول بودنقل قول:
تو اسپید تست هم همینه ولی با شیراز اومده پایین نزدیک 13 میلی ثانیه
با 4.2.2.4 رفته بالا ولی تو بازی همونه تقریبا
من پیش پرداخت ندارم ولی پنل همه یکی هستنقل قول:
یه عید مذهبی که میاد ترافیک زمان دار میدن ، اجتمالا باسه پیش پرداخت هم هست
- - - Updated - - -
بعیده اینجوری باشه چون فقط کابل کشی نیست ، مرکز مخابراتی باید مجهز بشهنقل قول:
من ویندوز 11 ریختم DNS را دستی تغییر دادم تو ویندوز
الان یوتیوب را با کمی تاخیر باز میکنه
فیس بوک را آنی باز میکنه :
برای من شده 30 از 23 :wac:نقل قول:
سلام دوستان
برای خرید و سفارش فیبر نوری باید چه اقدامی کنم؟
خود سایت که اصلا نمیزاره ثبت نام کنی
و این که هزینه کابل کشی چقدر هست؟
مودم های خوبش هم تقریبا چیا میشن؟
در حال حاضر کرج هستم و مرکز مخابرات ازم خیلی هم دور نیست، شاید از نظر فاصله کیلومتری 4 5 کیلومتر
Dns رو به صورت عادی تنظیم کردی یا doh ?نقل قول:
شیراز ساکن هستید ؟نقل قول:
تشریف ببرید مخابرات درخواست بدید.. اگر بهتون بتونن سرویس بدن بعد از ثبتنام اولیه یه پیامک شماره مجازی میاد و بعد باهاتون تماس میگیرن برای فیبرکشی ... که هزینه ها بستگی به مقدار و همینطور به پیمانکار مربوط میشه که نمیشه کاملا گفت چقدر اما ۱۵۰۰ تا ۲ تومن..نقل قول:
مودم هم ۳ برند .. هوآووی زایکسل و یوتل که البته زایکسل ممکنه مورد قبول مرکز نباشه و بگن هوآووی...
خیر دوست گرامینقل قول:
گفتم پینگ کرمان تا شیراز 13 میلی ثانیه شده
کسی که خود شیراز باشه پینگش 1 دو یا حداکثر 3 میلی ثانیه هست .
Dns چیه جریانش ؟نقل قول:
Dns چیه جریانش ؟نقل قول:
شما هم پس پرداخت هستید ینی اگه ترافیک زمان دار بیاد براتون قابل خریداری و فعال شدن هست؟ گرفتید تاحالا؟نقل قول:
بله من چند نوبت گرفتم. مثلا ااگه ترافیک عادی باشه 500 گیگ 700 هزار تومننقل قول:
ترافیک زمان دار هست 300 گیگ 100 تومن ..
دستی تو ویندوز 11نقل قول:
الان هم با کروم باز میشه هم با اج مرورگر خود مایکروسافت
جریان خاصی ندارهنقل قول:
شانسی کشف کردم
دی ان اس اولی را بزارید 1111
دومی 8888
به احتمال زیاد این سایت ها رو باز میکنه
سلام دوستان. من ۴ماهه پشت هم مخابرات منطقه رودهن تهران سر میزنم میگن کل استان تهران ثبت نام فیبر نوری نداره هنوز ابلاغیه ثبت نام نیومده و ازین چیزا. ساختمان ما هم نوسازه و سازنده کلا جای کابل مس فیبر نوری کار کرده. کوچه پایینیمون هم سه تا ازین پستای نوری کشیدن. ولی مارو نمیدم. میخوام بدونم کسی تو این یکی دوماهه تهران اینترنت تونسته بگیره یا نه.ممنون
دوست من سر کار گذاشتن شما رو.. موضوع فوق در رابطه با سرویس adsl بود که مخابرات همون زمان هم به همه سرویس میداد.. چه برسه الان... سرویسی هم که شما میخوای فیبر نوری هست که اصلا ربطی به موضوعی که توضیح داده نداره.. بله من همین مدت برای یکی از دوستان سرویس فیبر درخواست کردم کارهاش رو به سادگی انجام دادن و در حال حاضر منتظر برای فعال شدن هست.. پس هیچ مشکلی نداره.. برو پیش رییس مرکز و بهشون بگو ساختمان تعداد اینقدر فیبر میخواد.. و با بازرسی صحبت کردید و اگر براتون انجام ندن از طریق بازرسی روند رو ادامه خواهید داد..نقل قول:
البته این رو هم بگم اگر توی خیابان یا کوچه شما فیبرکشی شده باشه مشکل خاصی وجود نداره و باید بیان بهتون سرویس بدن.. اگر نشده باشه کار مقداری سخت و زمان بر هست...که البته در زمان شکایت بهتره یک نفر نباشی و تعداد درخواست دهندگان بالا باشه...
اگر گفتن خیر سرویس داده نشده و اونها ماله قبل هست و این حرفها بگو شما فکر کنم سرتون توی حساب کتاب نیست.. اگر شرکت شما(مخابرات) روزی یه دونه مشتری جدید در سطح کل استان تهران نداشته باشه باید درش رو بست... اینکه مشتری خودش میاد و درخواست میده و میگه نیاز دارم و شما قبول نمیکنید یا احتمالا بلد نیستید یا از پول درآوردن برای مخابرات راضی نیستن که اگر من به بازرسی اعلام کنم شما میگید ۴ماه سرویس فیبر فروخته نشده و نمیشه و برو پی کارت.. مطمين باشید هفته بعدش شما دیگه رییس مخابرات نیستن..!
ایراد فنی دارید احتمالا…سرعت کسی محدود نیستنقل قول:
من سرعت آپلودم ۱۰۰ مگ هستش که البته نهایت ظرفیت مودمم هستش