شاید براتون جالب باشه من با چیز پی ان سرعت دانلودم 3 مگ ه
بدون اون 400 کیلوبایت : )) چرا؟!
Printable View
شاید براتون جالب باشه من با چیز پی ان سرعت دانلودم 3 مگ ه
بدون اون 400 کیلوبایت : )) چرا؟!
برای منم با فیلترشکن سرعتم بیشتره خیلی بیشتر
Sent from my iPhone using Tapatalk
برا من برعکسه ، سرعت دانلودم با چیز پی ان ۸۰۰ کیلوبایته و با خود مبین نت ۲.۵ مگابایت
سرعت از زمان اختصاص 100 گیگ رایگان افتضاح شده. سرعت سرورهای داخلی حداکثر 350Kb و سرعت دانلود از سرورهای خارجی که وحشتناک تر هم هست. از 50Kb بیشتر نمی شه. امیدوارم زودتر 100 گیگ ها تموم بشه تا سرعت دوباره به حالت قبل برگرده.
پ این جهرمی چی میگه ظرفیت رو داره ارتقا میده که از ۱۰۰ گیگ با کیفیت بالا استفاده کنیم؟نقل قول:
فقط حرف می زنن. در عمل هیچ اتفاقی نمی افته.نقل قول:
سرعت من اومده زیر ۲مگابیت
تا دیروز خوب بود تا ۳۵هم میرفت.
سرعت من اومده زیر ۲مگابیت<br>تا دیروز خوب بود تا ۳۵هم میرفت.
برا من خوبه تا ۳۰ مگابیته فعلا
مبین نت انگار طرح ورود رو یکساله زده به نوعی با حجم بیشتر خاسته گرونتر بفروشه دیگه سه ماهه و شش ماهه نداره .
دوستان شما هم بسته 100 گیگ از تو سامانتون حذف شده؟ :mellow:
اصلاح: تو سایت نشون نمیده ولی تو نرم افزار موبایلش نشون میده
سلام دوستان اپلود شما چنده؟
زیر 1Mbit :blush:نقل قول:
قبل این ۱۰۰ گیگ چقدر بودنقل قول:
با سلام شما درست می گید دیگه خبری از طرح اولیه 3 و6 ماهه نیست و در بسیاری از نمایندگی ها هم مودم b612 به مشترک تحویل نمی دهند و به جاش مودم airmaster 3100m تحویل مشتری می دهند. ایرانسل هم بسته هاش رو گرون کرده و شبانه رایگان بسته ها رو برداشته به احتمال زیاد مبین نت هم بسته هاش رو گرون کنه. در حال حاضر بسته های مبین نت به صرفه تر از ایرانسل هست به طور مثال ایرانسل بسته شش ماهه 260 گیگ رو میده 360 هزار تومان اما مبین نت بسته 330 شش ماهه رو میده 369 هزار تومان. البته اگه مبین نت تا آخر سال گرونش نکنه. این دو اپراتور کاملا هماهنگ با هم مردم رو سر کیسه می کنند و از سر اجبار برای استفاده از اینترنت مجبور به استفاده هستیم.نقل قول:
اینا چون اینترنت نامحدود میخرن دادن حجم اضافه براشون هیچ هزینه ای نداره برا همین مثل اب خوردن میتونن به بهانه ی حجم بیشتر مودم رو گرونتر بفروشن وگرنه ایرانسل چرا باید مودم i60 رو با بسته حجیم یک ساله بفروشه ولی بقیه مودم ها رو بسته کم حجم هم میده ؟ چون این بسته براش رایگانه در واقع داره پول مودمو میگیره ولی به اسم ترافیک.مبین هم همینطور .اگر گرون کنه دیگه از ایرانسل گرونتر نمیشه که اونوقت باید ببینیم کدومش سرعت و کیفیت بهتر داره همونو شارژ کنیم .من که چند روز پیش یکساله 650 گیگ از مبین خریدم 700 تومن خیالم راحته تا یه ساله دیگه نیاز به شارژ ندارم .فوقش گیگ پک نوروزی هم داد اونم میخرم تا حجمم بیشتر بشه .یک سال دیگه هم که سرویسم تمام شد اگر دیدم به صرفه نیست میام سمت همراه اول که سرعت بیشتری دارهنقل قول:
سلام دوستان
یه سیم کارت غیر از مبین نت بذارید و ببینید میتونید کد وارد کنید یا برای شما هم میزنه remained=0
درود داداشنقل قول:
مبین نت بالای 196 هیچ راهی نداره
برای 196 راهی داره؟نقل قول:
منظور 196 به بالا بودنقل قول:
یعنی خود 196 هم نمیشه
خودتون خسته نکنید یکی دوساله بچه های اینجا دنبالشن هیچ راهی نداشته
میگن بعضی ها تونستن ولی با تعویض cpu البته فقط حرف زدن و در واقع چیزی ندیدیم :weird:
و میگفتن هزینش نزدیک 400-500 هست
اگر اینجور باشه خوب شما میری همون ایرانسل میخری آنلاک میکنی دیگه :rambo:
همین تاپیک رو برو عقب یا تاپیک نفد و بررسی i60بخونی تمام این حرفا رو قبلا جواب دادن :headphone
من دانگل داشتم تا قبل از این E8372 هواوی که خب تقریبا میشه گفت یکی از بهترین دانگل هاست.... میخواستم اونو بفروشم و اینکه b612 پلاس رو ساپورت میکنه.... برا اونم میخواستم.... که خب خیلی شیک بیخیالش میشیم :biggrin:نقل قول:
ریا نباشه سرعت مبین نتم (اونم رو FD چون TD شهرمون نداره) :biggrin::biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تاریخ بسته برای شما درست شده یا شما هم هنوز 01/01 زده؟
با سلام سال نو همگی دوستلن مبارک. تاریخ بسته تا 7 فروردین تمدید شده.از ما که تمام شد.نقل قول:
برا منم درست شدنقل قول:
منم اگر میدونستم تا 7 فروردین میخوان تمدید کنند انقدر زیاد مصرف نمیکردم..... یه سریشو میذاشتم شبا با نت شبانه میگرفتم
دوستان الان راهی هست بشه مودم wimax رو با مودم td-lte عوض کرد؟
سلام خیرنقل قول:
اخرین بار که حوالی مهر یا آذر 98 بود که پرس و جو کردم
گفتن مودم وایمکس میگیرن فقط جاش 50 گیگ ترافیک میدن همین :thumbsdow
دوستان برای TDLTE ایرانسل هم سرعت محدود شده روی 500 کیلوبایت. گفتم در جریان باشین و حرص نخورین:laughing:
برا اونا "هم" محدود شده.... مگه مبین محدود کرده!!!! ..... چون من سرعتم تا 5 مگ میره (با اینکه تو محدوده فعلیم td ندارم و رو fdم) تست سرعتم فکر کنم صفحات قبلی باشه (اون تست برای زمانی هست که اکثر دوستان اینجا از سرعتشون گله داشتند)نقل قول:
دوستانی هم که سرعتشون کمه فکر کنم کم و بیش تو محدوده شلوغی هستند......
ولی ایرانسل اینجوری نیست... من از دوستی که داره پرسیدم، اون میگفت "امکان نداشت افت سرعت تو عمرم تجربه کنم و لی با اینکه میدونم خیلیا رفت شهرستان، سرعتم دقیقا رو 500 محدود شده"
البته منتظر نظر دوستان هم هستم
برای من مبین بازه ولی ایرانسل روی ۵۰۰ محدود کرده
سلام
دوستان یک سوالی داشتم. توی موبایل وقتی با برنامه SpeedTest تست سرعت می گیرم. سرعت روی 38 مگ می ده ولی وقتی روی همون سرور توی لپ تاپ تست می گیرم (با مرورگر کروم و بدون هیچ گونه پ ر و ک س ی و یا DNS) سرعت روی 20 مگ هست! همینطور وقتی فایلی رو که تو سرور داخلی هست با IDM دانلود می کنم، باز همون سرعت 20 مگ هست (2/6 مگ). توی لپ تاپ چرا سرعت دانلود و تست پایین تر از سرعت در موبایل است؟! آیا راهی هست که بشه سرعت رو بالا برد و مثل موبایل 38 مگ کرد؟
ممنون
لپ تاب با کابل لن به مودم وصله کردی یا وای فای؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با وای فای وصله
سلامنقل قول:
با کابل لن امتحان کن احتمال داره درست بشه
Auslogics BoostSpeedنقل قول:
این برنامه رو بگیر و از internet optimizer استفاده کن تو قسمت all tools ، من خودم مشکل سرعت داشتم رو مرورگر که این برنامه حل کرد برام
امکان داره به سخت افزار وایر لس هم ربط داشته باشه اکثر گوشی ها AC هستند اما لپ تاپ اگه قدیمی باشه شاید حتی N نباشه G باشه و چیپ اون برند خوبی نباشه یا با چیپ اکسس پوینت مچ نباشه ، سیستم عامل مورد داشته باشه یا درایور اون بروز نباشه، فاصله زیاد باشه. بهترین چیپها مال اینتل هستند
ممنون دوست عزیز امتحان می کنمنقل قول:
سپاس دوست عزیزنقل قول:
من هم همین احتمال رو می دم. مدل کارت وایرلسم Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card هست. احتمالا بیشتر از این سرعت رو ساپورت نکنه. به توصیه دوستمون naasr احتمالا اگر با کابل وصل کنم سرعت واقعی و بالاتر بشه. ممنون از شمانقل قول:
اگه خیلی وایرلس کار کردن لازم داری میشه یه دانگل USB وایرلس بگیری اما نه هر مدلی یه چیز خوب بگیر از این ریزه میزه ها نباشه آنتن بد میده اونا و تحقیق کن چیپش چی هست من خیلی وقته بازار و چک نکردم وگرنه مدل بهت میگفتم.
اتفاقا خیلی فکر خوبیه. فقط باید ببینم مدل خوب چی هست. اگر شما مدل خوب و با قیمت مناسبی بنظرتون اومد ممنون می شم بهم بگید. ممنون بابت راهنمایینقل قول: