تماس با پشتیبانی بگیرید براتون فعال می کنند.نقل قول:
Printable View
تماس با پشتیبانی بگیرید براتون فعال می کنند.نقل قول:
همشهری خطتتو رو چند بستن؟نقل قول:
کدوم مرکزی؟
سلام، با سرویس Eco8192 میانگین شبی چند گیگ دانلود کنیم محدود نمیکنن ؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید.
سلام مرکز پیروزی ، روی 15 مگ بستن و راحت با دانلود منیجر روی 1.5 MB دانلود میکنه ... سرعت شاتل واقعا عالیه ... فقط قلق شبانه باید دستم بیاد ...نقل قول:
سلام
Eco1024 رو رو چند میبندن؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام دوستان
نامه رانژه منم امروز برای مخابرات ارسال شد ، نمیدونم شاتل چقدر ممکن طول بکشه ، امیداورم زودتر رانژه بشه ، ده روزه نت درست حسابی ندارم :n02:
واسه من 16 روز الکی طولش دادن. گفتن مخابرات همکاری نمیکنه!!! منم از 195 شکایت کردم 3 روزه وصلش کردن. پیشنهادم اینه اگه تا 4 روز وصل نشد پیگیری کن. جدیدن شاتل اذیت میکنهنقل قول:
نامه رانژه برای مخابرات رفته بود و 16 روز طول کشید؟ یا خودشون پورت نمیدادن بهتون ؟نقل قول:
قانونا ۷۲ ساعت تخلیه و رانژه هستش
از زمانی که فرم پر کردین برای تخلیه یا رانژه اگه دیدین ترتیب اثر ندادن سریع ۱۹۵ شکایت کنین حتی روز تعطیل
خود سرویس دهنده ها هم اکثرا الکی میگن نامه رو فرستادیم
برای موارد دیگه هم اگه مشکلی داشتین با سرویس دهنده سعی کنین مستنداتی ارائه بدین مثلا اگه دیدین برخورد بد دارن یا جواب درستی نمیدن و میخوان بپیچونن صداشون رو ظبط کنید و همراه با شکایت ارسال کنید
حداقل با مستنداتی اگه شکایت کنین امید بیشتری هس و شاید بتونید بهانه ها رو از سرویس دهنده ها بگیرین
به حرفایی هم که میگن فایده نداره شکایت توجه نکنید
سلام دوستان شاتلی،
[emoji3] این چندمین باره این سوال رو میپرسم ،ممنون میشم جواب بدید.
آیا با دانلود از شاتل لند هم شبانه رو محدود میکنن ؟
با تشکر.
سلام
من این سرویس رو واسه بازی آنلاین میخوام بگیرم میشه راهنمایی کنید؟
اگه سرویس بهتر از این میشناسید ک پینگش پایین تر باشه بگید
ممنون
آقا من هنوز از شاتل لند دانلود مبکنم همچنان رایگانه، جریان چیه؟؟؟؟؟
سلام
من این سرویس رو واسه بازی آنلاین میخوام بگیرم میشه راهنمایی کنید؟
اگه سرویس بهتر از این میشناسید ک پینگش پایین تر باشه بگید
ممنون
آقا کسی نبود جواب بده؟؟؟!
تو پنل کاربری زده بود در انتظار رانژه. زنگ که میزدم میگفت فرستادیم نامه رو ولی دروغ میگفت. خودشون پورت نداشتن. ولی میگفت مخابرات همکاری نمیکنه!!! خلاصه خیلی خالی میبندن.نقل قول:
سرویس اکو ۱۰۲۴ در بازه رایگان بعد از چند گیگ دانلود محدود میشه؟
تا 15 رایگانهنقل قول:
15 که گذشته دوست من!:n29::n31:نقل قول:
هه فک کردم امروز 15 است فقط حواست باشه فنا نری یه موقع دیدی حجم ندارینقل قول:
Up up upنقل قول:
نقل قول:نقل قول:خط من یک روزه رانژه شد ، دیروز نامش رفته بود !نقل قول:
مرکز مخابراتی ما واقعا خوبه ، چه رانژه ، چه جمع آوری این چندمین بار هست یک روزه اوکی میشه !
خدا رو شکر! من که خیلی ضد حال خوردم سر رانژه ی خط.نقل قول:
سرویستون فعال شد؟نقل قول:
کدوم سرویس رو خرید کرده بودید؟
سرعتش (سرور داخلی و خارجی) چنده؟
بله فعال شدنقل قول:
چون در صف انتظار بودم سرویس eco-lite 128 گرفته بودم چون مطمئن نبودم ، سرعت دانلود 300 سرور داخلیو خارجی هردو 300 ، یکم عجیب ، نمیدونم مشکل از کجاست
چرا عجیبه؟ نسبت به اینکه 128 گرفتید خوبه کهنقل قول:
سرعت تک کانکشن چنده؟
استریم ویدیو و ... خوبه یا قطع و وصل میشه؟
پینگ چه طوره؟ (تایم اوت نداره؟)
سرعت روز با شب فرق نداشته؟
مشکل قطعی که تو بای وب داشتید برطرف شده؟(بای وب امروز هم دوباره دو سه بار و هربار به مدت 10 دقیقه قطع و وصل شد)
سرعت دانلود خوبه ، ولی تو باز کردن صفحات به روانی های وب نیست ، این یکم کند هست نمیدونم دلیلش چیه ، به این خاطر میگم عجیب !نقل قول:
تک کانکشن داخلی 340 :|
سرعت شب احساس میکنم یکم افت داشته ، پینگ داخلی از سرور خارجی بالاتر ، پینگ داخلی 260 :|
البته تو speedtest پینگ داخلی 56 هست که فکر میکن کش باشه !
قطعی اصلا نداشته امروز تا الان !
خلاصه همه چیزش عجیبه ، یعنی تقریبا برعکس حالت عادی :n13:
دوستان این رانژه چقدر طول میکشه؟
الان سه روزه نوشته منتظز انجام رانژه.
من سروس قبلیم یه روزه وصل شد.
به نظرتون زنگ بزنم گیر بدم سریعتر انجام میشه؟ یا وقت تلف کردنه؟
بعد رانژه دیگه چه مراحلی باید طی بشه؟
خط من که یک روزه رانژه و فعال شدنقل قول:
چراغ DSL روشن یا خاموش ؟ اگر خاموش که مخابرات هنوز کاری نکرده و بعید میدونم با تماس گرفتن مشکل حل بشه
بعد از رانژه تا نامه تایید مخابرات نیاد سرویس رو فعال نمیکنن ، یعنی عملا رانژه هستید ولی مخابرات هنوز تو سیستم تایید نکرده ولی اگر نامه رو سریع بزنن و پیامکش براتون بیاد ، مرحله خاص دیگه ای نیست
قانونا ۷۲ ساعتنقل قول:
در این پست درباره ش نوشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما mtu رو عدد درست بزاری مشکلت حل می شه
دوست داشتی می تونی از نرم افزار MTU_Test استفاده کنی
کد:http://s6.picofile.com/file/8246142876/MTU_Test.rar.html
من خطم خیلی نویز داره کلا سیم کشی تلفن رو عوض کردم ولی فرقی نکرد
یک جهان تشکر ، مشکلم با همین راهنمایی شما حل شد :n16:نقل قول:
دوست عزیز یه توضیح مختصر میتونی بدید؟ من چند روز پیش سرعت تک کانکشن دانلود منجیرم 1 مگ میشد ولی بعد چند روز افت کرد به خاطره mtu هست؟نقل قول:
بعد از اینکه نرم افزار مقدار بهینه mtu رو پیدا کرد، چه طوری این مقدار رو تنظیم کردید؟ چه تاثیری بر روی سرعت و ... داشت؟نقل قول:
سلام دوستان D100 رو ميشه قفلش رو باز كرد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
افت سرعت دانلود شما بعد از چند روز ربطی به mtu نداره، ولی mtu شما باید بهترین عدد قرار بگیره تا بیشترین کارایی رو داشته باشین.مخصوصا در سرعت باز کردن صفحات وب و...( یه سرچی در نت انجام بدین با مفهوم mtu بیشتر اشنا خواهید شد)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488372
ام تی یو 1460 معمولا معتدل ترین ه
مفهومی به عنوان معتدل یا معتدل ترین نداریم. mtu تنها و تنها یک عدد خواهد بود و اون رو هر مشترک باید با استفاده از نرم افزار و یا روش دستی بدست بیاره و در کانکشن خودش اعمال کنه.نقل قول:
سلام
من میخوام از پارس آنلاین به شاتل بیام
با شاتل تماس گرفتن و گفتن که پورت خالی نداریم و شما از روی سایت ثبت نام کنید تا توی نوبت قرار بگیرید تا زمانی که ظرفیت اضافه میکنیم باهاتون تماس بگیریم
میخواستم بپرسم که معمولا چند وقت یکبار ظرفیت اضافه میشه و چقدر باید در انتظار بمونیم؟
شما تهران هستی؟نقل قول:
من خودم الان 10 ماهه که در صفم! مرکزای مختلفی رو هم ازشون پرسیدم که گفتن محدودیت داره! معلوم نیست دارن چیکار میکنن که تقریبا 80% تهرانو سرویس نمیدن !!!
من نویز خطم زیاده هرکاری ک میشد در باره سیم کشی انجام داد انجام دادم کمی بهتر شد.
به شاتل یا مخابرات زنگ بزنم هیچکدوم نمیتونن کاری کنن برای کاهش نویز؟