ما هم تو خونمون آنتن همراه اول بعضی مواقع سیگنالش کم میشهنقل قول:
مثلا الان تو محله ما همه آپارتمان ساختن
یه دکل وسط این همه آپارتمان
به نظرم مشکل آنتن دهی پیش می یاره
نسل 3 و 4 هم که از نظر آنتن دهی با توجه به فرکانسشون وضعیت بدتری دارن
Printable View
ما هم تو خونمون آنتن همراه اول بعضی مواقع سیگنالش کم میشهنقل قول:
مثلا الان تو محله ما همه آپارتمان ساختن
یه دکل وسط این همه آپارتمان
به نظرم مشکل آنتن دهی پیش می یاره
نسل 3 و 4 هم که از نظر آنتن دهی با توجه به فرکانسشون وضعیت بدتری دارن
زنگ بزن 9990 اعلام مشکل آنتن دهی کن احتمال 80 درصد رسیدگی میکنننقل قول:
دوستان کسی تونسته از 4G ایرانسل در رشت استفاده کنه ؟ لطفا یه تست سرعت بذارین ازش ... قدرت پوشش چطور هست ؟ :n16:
برو به تاپیک ایرانسلنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکالمه نامحدود رو که حذف کردن امیدوارم همراه اول رو مجبور نکنن شبانه نامحدودش رو حدف کنه
ما هم بیشتر از 1.5 ساله که با این مشکل مواجهیم. یعنی از تابستان سال قبل دیگه تو منطقه ما آنتن 2G هم نداریم. تازه معضلمون اینه که مشکل برای هر سه تا اپراتور به وجود اومده. روز به روز هم بدتر میشه. یعنی دیگه من رسمن از وقتی میرسم خونه عصرا انگار که موبایلم رو حالت پرواز باشه یا کلن خاموش. هیچ تماسی باهام امکانپذیر نیست. فقط چون یه لحظاتی با آنتن ضعیف وصل میشه میتونه smsها رو بگیره.نقل قول:
پارسال با این شماره هم تماس گرفتم فقط تنها کاری که کردن یه تیکت ثبت کردن و بعد از چند ماه تماس گرفتن که مشکل شما حل نشده و به بخش کارشناسی فنی ارجاع شده. ولی دریغ از این که بهبودی ایجاد شده باشه.
سلام
کد شبانه 2 تا 7 صبح نامحدود چند بود
*1000*2#نقل قول:
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
اینترنت نامحدود 2 تا 7 صبح (3G) همراه اول . استان آذربایجان غربی شهرستان نقده .
همراه اول مگه بسته نامحدود شبانه هم داره؟!نقل قول:
بله دارهنقل قول:
ستاره هزار ستاره 2 مربع
تو سایتش هم هست؟نقل قول:
نقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
جالبهنقل قول:
سرعت speedtest با IDM چه قدر فرق داره
اره واسه خودمم تعجب چرا ایینقد تفاوت دارننقل قول:
4G همراه اول:
4G همراه اول با سرور 3 سرویس iDownload:
اقا همراه اول چرا اینطوریه توی فضای سربسته مثلا خونه سه خط تا ۲خط انتن دارم ولی دیتا رد و بدل نمیکنه ولی میام فضای بیرون درست میشه.توی خونه 98تا 101dbm هست
Sent from my CHM-U01
خوب برا اینه که تو خونه آنتن بسیار ضعیف هستنقل قول:
-113 دسی بل بدترین آنتن دهی هست
خب باید چیکار کرد؟نقل قول:
Sent from my CHM-U01
خب. باید برین همون بیرون ازش استفاده کنین.:n02:نقل قول:
جدای از شوخی:
1. باید پیگیر بشین که پوششدهی داخلی رو تو محلتون تقویت کنن که من خودم 1.5 ساله پیگیرشم تو محلمون ولی هنوز درست نشده.
2. در ضمن بگردین تو خونه جایی رو که آنتندهی بهتره پیدا کنین و اونجا استفاده کنین.
3. اگه میتونین هزینه کنین، از این مودمهای 4g که وایرلس داشته باشه (یعنی دانگل نباشه، روتر 4G باشه) بخرین که گیرندگیشون بهتره. البته اینا هم هیچ تضمینی نداره که داخل منزلتون حتمن روی 4g وصل بشه.
اگر چه علاج اصلی همون گزینه 1 اه.
چجوری تقویت کنن؟؟؟نقل قول:
من 4 سال تمام پیگیری کردم تا بعد از 4 سال اومدن سر کوچه ما آنتن جدید نصب کردند. اون هم تازه 2G و نه نسل های بالاتر.نقل قول:
زیاد فکر نکن کاری انجام میدن خیلی حال بدن حدود 2الی3 بار میان منزل برای تست و جابه جایی سکتورهای روی نزدیکترین سایت محل زندگی شما.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
یعنی شما خونتون هیچی آنتن نمی داد؟؟؟نقل قول:
ولی به نظرم تغییر سکتور یکم غیر منطقی می یاد
وقتی سکتور یکم بچرخه دوباره احتمال داره یه سری مشترک آنتنشون زیاد بشه و یه سری کم!!!!
سلام
تفاوتی بین سرعت بسته های الفا و افلا پلاس هست؟
آلفا لیمیت سرعت دانلود روی 64 کیلوبایتنقل قول:
آلفا پلاس ---> نهایت سرعتی که من گرفتم 1.5 مگابایت بر ثانیه بود
سلام و تشکرنقل قول:
وضعیت دانلود شبانش چطوره؟
آلفا 512 و پلاس 8 مگابیت اگر همه چیز مهیا باشهنقل قول:
اتفاقا من همون 1.5 مگابایت رو شبانه گرفتمنقل قول:
ولی با تعداد لینک دانلود زیاد ( هر چند همه لینک ها خارجی بودن ) که وقتی لینک هام کمتر شد سرعت دانلود هم افت شدید کرد :n02:
تنها راهش افزایش تعداد دکلهاست. نکته اینجاست که هر دکلی ظرفیت محدودی برای تعداد کاربر همزمان داره. طبیعتن تو این شرایط اونایی که نزدیکتر به یک دکل هستن مزیت بیشتری برای برقراری ارتباط پایدارتر با دکل دارن تا اونایی که در نقاط مرزی آنتندهی بین دکلها هستن. تو نقاط مرزی گوشی برای ایجاد ارتباط پایدارتر مدام در حال جستجوی سیگنالهای مختلفه و اگه یه لحظه به این نتیجه برسه که سیگنال دکل دیگه شرایط بهتری داره، سعی میکنه روی اون دکل ارتباط برقرار کنه. این جوری گوشی مدام در حال جابجایی بین دکلهاست در حالی که ارتباطش هم هیچ وقت پایدار نمیشه. به ویژه داخل ساختمانها که سیگنالها ضعیفن.نقل قول:
همین جستجوی مداوم و جابجایی بین دکلها باعث میشه مصرف باتری گوشی هم بیشتر بشه. من تو خونه با این مشکل به صورت جدی مواجهم. آنتن در بهترین حالت 2 خطه یعنی 96-. اغلب اوقات هم شرایط بدتره و به 105- یا 111- و بدتر از این هم میرسه. به حدی که کنار آیکن قدرت سیگنال، یه مثلث تو خالی و بعضن یه علامت ضربدر کنارش میآد. با برنامههای مانیتورینگ شبکه هم مشخصه که گوشی مدام بین چند تا دکل در حال سرگردانیه.
دقیقا حرف شما درسته ولی اصلا براشون مهم نیست.نقل قول:
داخل منزل آنتن نداشتم باید میرفتم کنار پنجره تا 1 خط آنتن بیاد تا بتونم صحبت کنم.
چندین بار از 9990 شکایت کردم ولی هیچ کاری انجام ندادن.
تا اینکه در وب سایت سازمان تنظیمات مقررات شکایت کردم. از 1 ماه بعدش به تکاپو افتادن مرتب تماس میگرفتن و درخواست وقت برای تست داخل منزل. 4بار برای تست سیگنال اومدن ولی جواب نگرفتن. از این مراجعات 2بار یکی رو فرستاده بودن بالای یکی از دکل ها، از خونه ما هم یکی با نوت بوک و 2تا گوشی تست میکرد.ولی هیچ نتیجه ای نداد.
خود من بدون تست میدونستم بی فایده هستش چون آنتن به خونه ما خیلی دور بود.
خلاصه دیگه رفتن حاجی حاجی مکه کلا بی خیال شدن. وقتی شما نتیجه ای نگیری و اپراتور پشت گوش بندازه می تونی شکایت ارسال کنی به بازرسی تنظیم مقررات، و من شکایتم ارجاع دادم به بازرسی سازمان تنظیمات مقررات. و این بار بود که دیگه بعد از 4سال اومدن سر کوچه ما یه سایت جدید راه اندازی کردن.
ببخشید طولانی شد، می خواستم شرح کامل داده باشم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من هم دقیقن همین رو عرض کردم. یعنی با این که راه حل اصلی همینه که اپراتور پوششدهی داخلیش رو تقویت کنه، اما اولویتهاشون در ظاهر فعلن روی پوششدهی مسیرهای اصلیه تا بخشهای داخلی محلهها. البته یکی از علتاش اینه که برای نصب دکل و تجهیزاتش در داخل محلهها باید اونا رو بالای پشتبام ساختمانها نصب کنن. برای این کار باید ساکنان ساختمان اجازه بدن که معمولن مردم به دلیل ترس از اثرات منفی امواج قوی موبایل در نزدیکی دکل راضی به این کار نمیشن تو مناطق مسکونی. برای همین پیدا کردن محل مناسب برای نصب دکل هم کار راحتی نیست. اما این جوری هم نیست که 1-2 سال یا بیشتر طول بکشه.نقل قول:
الان تو منطقه ی ما مرتب داره آپارتمان سازی میشه
شما در نظر بگیرید
تا دیروز بین آنتن دکل و شما فقط یه پنجره بود و حالا 20 تا ساختمون
باعث افت سیگنال میشه
آنتن نسل 3 با من 400 متر فاصله داره و اصلا هیچی سیگنالی تو خونه ندارم
حالا نمی دونم مشکل از خود دکل هست یا ساختمون جدیدی که ساختن
به هر حال با اومدن نسل 3 به نظرم 2 راه بیشتر نیست:
یا دکل ها بیشتر ایجاد بشه یا فرکانس عوض بشه
نقشه همراه اول بروز شد !!!!
چه عجب :n19:
تعداد لینکهای همزمان بیشتر باشه حجم دانلود بیشتر میشه؟نقل قول:
چون دانلود منیجر ها فایل رو به چندین قسمت تقسیم میکنن و هر کدوم رو جدا جدا دانلود میکنننقل قول:
اگر کیفیت نت شما مطلوب نباشه سرعت کم خواهد بود که با افزایش لینک های دانلود میتونید از حداکثر پهنای باند خودتون استفاده بکنید :n12:
نه شما مثلا بسته ی آلفا یک ماه رو بخر 2.5 گیگ 19تومن گوشی رو بزار رو حالت 3g یا 4g الکی اسم دراوردن شما هیچ فرقی نمی بینی فقط آلفا پلاس حجم کم تر و قیمت بیشتر دارهنقل قول:
قیمت رو اشتباه زدم ده هزار تومن هستنقل قول:
:n13:نقل قول:
آلفا
512 کیلوبیت
پلاس
8 مگابیت این فرق حساب نمیشه؟
چرا اطلاعات غلط میدین؟نقل قول:
من با آلفا پلاس تا 1.2 مگابایت بر ثانیه هم دانلود کردم ولی آلفا معمولا سرعت دانلودش 60 کیلوبایت بر ثانیه هست.