دوستان درمورد ابتدای وکیل آباد (باهنر) و دانشگاه فردوسی هم اگه کسی خبر داره ممنون میشم بگه اوضاع چجوریه.:n16:نقل قول:
Printable View
دوستان درمورد ابتدای وکیل آباد (باهنر) و دانشگاه فردوسی هم اگه کسی خبر داره ممنون میشم بگه اوضاع چجوریه.:n16:نقل قول:
از کوثر به سمت فردوسی آنتن 3g هست حتی وصل هم میشه و علامت H+ میاد ولی هیچ پیجی باز نمیکنه و حتی پیام های لاین اینا هم نمیره.البته این تست من مال 6 روز پیش هسنقل قول:
اطراف حرف هم کم و بیش راه افتاده ، فلکه ضد ، چهار راه دانش ، ورودی حرم از سمت پنجراه را من تست کردم و پوشش داشت ولی هنوز کامل نیست. خیلی از نقاط غربی شهر و قاسم آباد و ... هم شبکه را پیدا می کنه ولی نمیشه بهش وصل شدنقل قول:
همشهری های عزیز ، لطفا این بحث ها را اینجا ادامه ندید... :n16:نقل قول:
اینم تست مربوط به پاساژ مجد مشهد. (هفته پیش وقتی میرفتی روی شبکه 3g آنتن گوشی میرفت ، یعنی امکان مکالمه نداشتی ولی دیتا داشت ولی امروز دیگه درست شده بود )
همین کیفیت و سرعت اگر پایدار باشه کل نیاز های عمومی را پوشش میده
محتوای مخفی: تست 3g ایرانسل در مشهد
تونستم وصل بشم
سرعت دانلود 120 آخرشه با یک آنتن و بدون آنتن
H هم هست و پلاس نداره
آنتن بهتر شه میره رو پلاس سرعت بهتر میشهنقل قول:
سلام . در امریکا هر ایالتی برای خودش یک حکومت خود مختار داره و قوانینی وضع میکنه به اسم قوانینِ ایالتی . مثلا در یک ایالت اعدام ندارند و بالاترین مجازات حبس ابد هست اما در یک ایالت دیگه اگر کسی مرتکبِ قتلِ عمد بشه با نقشه ی قبلی و ابرازِ پشیمانی نکنه از کارش در دادگاه , محکوم به اعدام میشه. یا در یک ایاات ماریجـــوانا آزاده و یک جا دیگه ممنوع . ایران هم همینطوره و هر استانی یک حکومتِ خودمختار هم داره . مثلا یک استان میریزند و دیـــــــشـــــهای مردم رو خورد میکنند و یا میبرند . در یک استان دیگه مردم علناً بهترین نوع متحرکِ خارجی رو نصب کرده اند توی بالاکنها و پشت بامها در دیدِ همه و هیچ مشکلی هم ندارند . شاید شهرهای بزرگی که هنوز پر سرعت نشده اینترنتِ موبایلشون , علتش مخالفتِ مخفیانه ی حکومت محلی باشه .
من که تاحالا با همچین مشکلی مواجه نشدم ...نقل قول:
یه زنگ بزن به 700 و با اپراتور حرف بزن ، اونا واردترن راهنمایییت میکنن
احسنت بر پشتکار شما :n16:ولی با توجه به سایر نتایجی که دوستان از شهرهای دیگه گذاشتند توقع سرعت بیش از این بود امیدواریم در این حد نمانه چون با افزایش کاربر همین سرعت هم کاهش چشمگیری می یابهنقل قول:
حرفای شما کاملا درست هست ، در واقع یک مهر محکم زدی روی حرفای من !نقل قول:
پیشرفت ما در همه زمینه ها نسبت به کشورهای در حال توسعه لاک پشتی هست ، یعنی اونا اگر سه تا پله رو با هم بالا میرن ما تک پله بالا میریم برای همین این عقب موندگی نه تنها جبران نمیشه ، بلکه بیشتر عقب می مونیم.
لازم نیست اروپا رو با خودمون مقایسه کنیم ، همین افغانسان بقل دست خودمون وضعیت اینترنت بهتر با سرعت های بهتر و قیمت پائین تری داره ! همه چیز در کشور ما انحصاری هست و رقابتی در کار نیست ، مشتری هم گزینه های زیادی برای انتخاب نداره !
چند تا اسم مختلف که همه نهایت وصل میشن به یکجا !
بهتر هست به جای اینکه با اروپا مقایسه کنیم با همین افغانستان مقایسه کنیم ، ما چیمون مثل اروپاست که اینترنتمون مثل اونها باشه .
شما مسئله خوبی رو در بین حرفات گفتی ، پخش تلوزیونی HD !
الان ژاپن و میزبان بعدی جام جهانی 2018 در حال تست زدن UHD هستند و قصد دارن پخشی با این کیفیت رو در تلوزیون های سراسری خودشون اعمال کنند ، حالا ما تازه یه شبکه HD داریم در حال تست !!! که اینهم تا عمومیت پیدا کنه در بین تمام شبکه های صدا و سیما دو سه سالی حداقل با زحمت دوستان :n02: طول میکشه ! برای همین ما نباید خودمون رو با اونها مقایسه کنیم ، اینطور مقایسه کردن احساسی هست .
تلوزیون آنلاین که شما مثال زدید نیاز به اینترنت نامحدود داره ، شما بخوای شبکه HD رو آنلاین تماشا کنی در عرض 10 دقیقه حالا نه ، نیم ساعت ! حجم 2 گیگ که داری تموم میشه ! برای همین میگم اینترنت سرعت بالا با محدودیت حجم مثل سوار شدن بوگاتی و فراری در ترافیک شهرهای بزرگ هست.
در واقع 10 تومن برای 24 گیگ با توجه به محتوای موجود در اینترنت ارزون نیست .
الان مثل 5 سال قبل هم نیست فیلم 300 مگی شده 3 گیگ ، گیم 2 گیگی شده 20 گیگ ، بازی موبایل 200 کیلوبایتی شده 2 گیگابایت ...
@ mehr1362
دوست عزیز فرمایشات شما درست ولی اگه این چیزهایی که شما گفتید می خواست حل بشه (که نمیخوان) الان جزو جهان اول بودیم نه جهان سوم .
چون این فناوریها وقتی ارتقا بخواد پیدا کنه کل صنایع هایتک Hi-Tech کشور رو همراه خودش میکشه بالا
من اصلا انتظار ندارم حل بشه ! در واقع میدونم همین هست که میبینیم ! بله نمیخوان ! سر همینش هم چقدر فتوا و نظر دادند !نقل قول:
یعنی همینش هم از دستشون در رفت ! ( چون جلوی پیشرفت دیوار بکشی از پنجره پشتی میاد داخل )
وگرنه همین رو هم خیلی ها نمیخواستن باشه !
من فقط از خوشحالی بعضی دوستان تعجب میکنم ، از این همه ذوق تعجب میکنم !
این 3G حجمی اصلا لیاقت نداره که بخواد 378 صفحه بره جلو در مدتی کم !
سرعت 2 مگ با محدودیت حجم مثل این هست که بخواهید کیک بخورید ! میتونید تند تند بخورید ، میتونید آروم ! ولی بیشتر نمیخورید :n02:
این واسه زمانیه که گرسنه نیستی ..گرسنه باشی کیک رو آروم نمیخوری ..یکی اگه وسط خیابون گیر کرده یه کار مهم با اینترنت داره هم میخواد که سریع کارشو انجام بده :n06:نقل قول:
جاهای جالبی تو مشهد فعال شده آزادی جاده قوچان خیلی خوب جواب میده و اصلا قعطی نداره حالا بگو ایرانسل احمق اونجا شهرک صنعتی کارخونه سیلو اینترنت میخوان چکار؟ حالا داخل شهر اول وصل میکردین خونه فقط یکجا انتن فول میده دم کلید آشپز خونه جلوی پنجره یک آنتن بقیه خونه و اتاق خواب تعطیل سرعت و انتن نوسان زیاد داره هر چقدر آنتن پر باشه سرعت بیشتره من فول آنتن 6 مگ گرفتم یک 3g گفتیم شبیه بقیه دنیا میشه با کیفیت و به روز دنیا اینم جواب نداد راه اندازی افتضاح و سطح پایین و مبتدیانه!نقل قول:
منم دو ص قبل همین رو گفتم یکی دراومد گفت فلان جا حاشیه نیست یکی دیگه دراومد گفت پس اصفهان دهات حساب میشه و کار رسید به مسخره بازی های بچگانهنقل قول:
الان جاده قوچان (که یک زمانی اونجا کار می کردم) خارج از شهر و اطرافش همش دهاته واقعا حیرت آوره چرا اونجا؟؟!! البته اگه باز نیان بگن نه اونجا ناف شهره!
اینجور که معلومه از یه منطقه شروع می کنن و تا اون منطقه کامل نشه سراغ بقیه مناطق نمیرن، چون حساب کتاب از دست خودشونم در میره، اینکه میگید جاده قوچان، چون مانع خاصی وجود نداره ممکنه سیگنال دکلی از فاصله ی حتی ده کیلومتری هم برسه! امیدوار باشین زودتر همه مناطق تکمیل بشهنقل قول:
البته حاجی آنتنش کمه مثل اینکهنقل قول:
اگه آنتنش بهتر باشه میره بالا 5مگ
کاملا تایید میشه !نقل قول:
بله این دو قضیه که باید نامحدود باشه و اینکه 24 گیگ با قیمت 10 هزار گرون نیست رو میدونم ! اما نسبت به بقیه شرکت ها گفتم که بصرفه تر هست!
بله دقیقا ...با پیشرفت تکلونوژی این عدد ها کمرنگ تر هم میشن ...قبلا رم 1 گیگ برامون خلی زیاد بود ..الان کمتر از رم 16 گیگ نمیندازیم تو گوشیامون!
کلا اینجا هیچ چیزش درست نیست ،البته ما خودمون هم بی تقصیر نیستیم ..نو خیلی جاها خودمون مقصریم ...یه جا کارمون گیر باش زود میگیم اشنا نداری فلان جا؟ پس در نتیجه خودمونم راضی شدیم به این وضع!...من فقط با نت 24 گیگی شبانه اونم برای دانلود موافقم ...بقیه ی سرویس هاش هنوز گرونه ...
نمیدونم کجا خونده بودم اما نوشته بود که تو مالزی نت با پهنای باند 4 مگابیت و نامحدود رو فک کنم 1و نیم دلار یا به پول خودمون 4 هزار تومن میدادن ...نمیدونم چقد صحت داره ..منم یه جا خوندم ..
ینی سرعت دانلود اگه مثل اینجا تقسیم بر 8 هم که بشه میشه حدود 500 کیلو بایت در ثانیه ، اونم بصورت نامحدود ...هزینه ش هم فقط ماهی 4 تومن!
خیلی چیزها هست که باید درست بشه ...
بچه ها تبلیغ جدید ایرانسل برا حاجی ها که میرند مکه رو دیدید؟
میگه دیتا با سیمکارت ایرانسل تو عربستان رایگانه!!!!!
بعد بگید تو اروپا که 4جی گرونه کسی استفاده نمیکنه!
تو عربستان نه آمریکا و اروپا!
بعضی حرفها منطقی هست قبول دارم اینکه مخابرات داره زور میگه مخصوصا تو مشهد که هر طرحی میخواد بدهنقل قول:
ولی در مورد بعضی از حرفات
شما هم داری یک طرفه نگاه میکنی
من شما رو نمیدونم ولی من خودم هنوز 3g وصل نشده و بچه های که هم اینجا دیدم وصل شده نصف نصف هستن بعضی ها سرعت بالا و رویایی که همه ما تو کفشیم بعضی هام سرعت های معمولی و ضعیف همه اونایی که داره عالی نیست
و باید منتظر ماند تا وقتی سراسری بشه و ببینم کیفیت اونای که سرعت پایین دارد زیاد میشه یا سرعت بقیه هم میاد پایین
و همچنین ببینیم قیمتها همینطور خواهد موند یا نه
و در مورد شما اگه کل درآمد زندگیت از اینترنته انتظار نداشته باش با ماهی کمتر از 150 بتونی کار کنی و بخوای 40 50 خرج کنی و همیشه بنالی از اینترنت
من کاری ندارم تو دنیا چطور هست دارم واسه ایران میگم با این وضعیت
با این وضع بازم میگم هر گیگ 400 تومان اونم اون وقت شب خوبه اما مفت نیست دیگه!!!
و در ضمن میگی کسی که adsl داشته باشه نیازی به 3g نداره شاید من و شما کارمون جوری باشه که همیشه بتونم به نت خونه یا محل کار وصل باشیم اما خیلی ها بیشتر اوقات نیست خونه که میتونن از 3g استفاده کنند پس اینطور فکر کردنم اشتباست
شما داداش بحثت جداس چون کارت با نت هست
اما بقیه ماها چی من خودم 40 50 تا سریال دانلود کردم تا حالا 4 5 بیشتر ندیدم
بعضی از ماها مثل من خودم عادت کردم به دانلود الکی محدودیت هست ولی ما هم یکم...
در ضمنا قیمت الان برابر هست و من امیدوار قیمت 3g همینطور بمونه که ایرانسل تو GPS هم هنوز به جای قیمت اومد حجم طرح حا رو کم کرد
نقل قول:
و در نهایت فهمیدم که این دوستانی که میگویند خیلی خوبه و تعریف کردند و تاپیک رو حدود ۴۰۰ صفحه جلو بردند، جوگیر شدند الکی! مرد حسابی این تستهایی که از Speedtest گذاشتی مربوط به روزهای اول راهاندازی 3G بوده و معلومه که اولش مسئولین پیازداغ ماجرا رو با افزایش سرعت زیاد میکنند من خودم هم اول خوشم اومد ولی جوگیر نشدم میدونستم که اینا اولشه. الان اینا دارند دوباره سرعتها رو در مناطق مختلف میارن پایین الان این تستی که من گرفتم رو ببینید سرعتم کم تر از ADSL مخابراته. کار یه عده رو را انداخته ولی مردم گول نخوریدا! :n03: این وضع دائمی نیست شما انتظار معجزه که نباید از مملکت داشته باشی . شده از مخابرات ADSL بگیرید ولی جوگیر نشین! واقعا فکر کردین اگر فرض کنیم حرف یکی از کاربران درچند صفحه قبل همی ترید درست باشه یعنی مخابرات دست سپاه باشه، سپاه میزاره یک شرکت به نام ایرانسل مشتریاشو برداره؟ فضای رقابت حالیشون نمیشه. قدرت مطلق هستند خودشون :n24:(خواب خوش زهی خیال باطل :n27:)
عکس از تستی که همین الان گرفتم: در ضمن اگر فکر کردی الکی گفتم برو به این سایت آمار چند هفته پیش رو با الان مقایسه کن (البته باید گزینهی ۵۰۰ تای آخر رو انتخاب کنی): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین اگر میگی الان سرعتم خوبه حتما جایی رفتی که آنتن نمیداده و ...، باید بهت عرض کنم که در صفحه چهارم ساختمانی هستم که در پوشش کامل 3G قرار داره و کنار پنجره هم هستم و با لپ تاپ تست کردم این نتیجه رو داد. یعنی از نظر آنتن دهی مشکلی ندارم. مطمئن باش اگر هنوز دکل محل شما سرعتش خوبه به این دلیله که دارند کم کم سرعت ها رو توی مناطق مختلف میارن پایین من که الان در تهران هستم تست کردم اینطوری بود کم کم نوبت شما هم میرسه عجله نکنی برای جواب دادن به من! از من گفتن بود. خود دانی.
دوستانی که جوگیر شدند باید یکبار به خارج مراجعه کنند و برن به یک کافینت و سرعت عالی رو تجربه کنند تا هم الکی جوگیر نشن هم بقیه رو گول نزنند (هرچند شنونده باید عاقل باشد).
حتی اگر فرض کنیم که سرعت بالاخره یه روز خوبه یه روز بد و از شانس شما ساعت بدی رفتی، باید بهت بگم که اگر هم اینطوریه سرعتش خیلی بالا و پایین میشه و ارزش نداره. والا ADSL خیلی بهتره حتی اگر برای مخابرات باشه ... .
تهران- سئول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما کلیپ تست منو ببین .. نگاه کن ببین صفحه رو میکشم پایین تاریخ مال کی هستش !نقل قول:
روز های اول مال من هم 9 مگ بود بعد 1 هفته شد 128..1 هفته هم قطع بود..الانم قطع و وصل میشه..همش بخاطر تست شبکه هست فعلا پشتیبانی ایرانسل هم گفت خیلی مناطق تست شبکه دارن حالا حالاها..اما سرعت فعلی 10-12 مگ هستکد:http://www.aparat.com/v/xfUy9
در ضمن 100 % سیستم کابلی بهتر از بیسیم هست در بیشتر مواقع :n06:
من هم حدس میزنم چیزی که شما میگی درستهنقل قول:
ولی حتی شما فرض کن 3جی 512 هم بدن بقیه سرویس دهنده ها همین هم نمیدن! همراه اول رو 256 بسته رایتل هم که پوشش همین الآن از ایرانسل عقب افتاده قیمتش هم که خیلی بالاتره
در کل یه نتیجه میگیرم: ملت ایران روزی بد بخت شدند که اون خدابیامرز رو بیرون کردن!
اگه اون خدا بیامرز نرفته بود الآن ما تو همه چیزمون مثل آمریکا بودیم
پست های قبلیم همین رو گفتم ، به درد کسی میخوره که دانلودش پائین باشه ، به عبارتی به این آدم گرسنه نمیگن !نقل قول:
گرسنه میشه کسی که میخواد زیاد دانلود بزنه !
مثالی که شما میزنید مثل خیلی از چیزهایی هست که ما میخریم ولی هیچوقت از همه توانمندی ها و قابلیت های اون وسیله بهره نمیگیریم.
نمیدونم چند بار در سال وسط خیابون به اینترنت فوری احتیاج پیدا میکنیم ! شاید میگفتید برای دانشجوها بهتر بود .
وسط خیابون با 100 کیلوبایت سرعت هم میشه اون کار فوری رو انجام داد و مطئنم در آینده روی همین حدود بسته میشه .
از نظر من اینترنت مناسب یعنی : اینترنت بدون محدودیت با قیمت منصفانه و سرعت مناسب ( حداقل سرعت 200 و حداکثر هر چی بیشتر بهتر)
همین الان:
سرعت آپلود اومده پایین نسبت به قبل...........
خب عزیزم منم که دارم میگم ایرانسل خوبه اگه همین سرعت و کیفیت باقی بمونه ..اول مشخص کن با خودت چند چندی؟ من که همین حرفو زدم دقیقا! تو اینی که نقل قول کردی نه اما تو پست های قبل اشاره کردم!نقل قول:
نوچ همه ی در آمد نه ..فقط بخشی از در آمد ...خب بذار یه مثالی بزنم برات ...یه مثالی که پیش اومد ...چند روز پیش یکی اومد بازی gta رو خواس ..منم گفتم باید دانلود کنم ..سرچ کردم دیدم 1.2 گیگ هستش واسه اندروید ...بعد قیمت رو محاسبه کردم و واسه خودم 4500 در می اومد و گفتم 5 تومن ..یارو کپ کرد گفت مگه بازی پی سیه انقد پول بدم؟ بعد دیگه رفت ...خب منم واقعا سودی نداشت اما خب جلب رضایت مشتری بود یجورایی ... بعد شما میای میگی که باید 150 خرج کنی ..150 خرج کنم که 10 تومن سود داشته باشم؟ نه داداش هیچ سودی از دانلود برام نیس از وقتی محدود شده ..الانم بازی و فیلم میفروشم حاصل دانلوداییه که قبلا با نت نامحدود میکردم ...بقیه ی فیلم هارو هم 4-5 نفر از صبا نت ،نت دارن از اونا میگیرم ...چون اگه خودم دان کنم سودی برام نداره با این گرونی ...پس اشتباه برداشت نکن ..
باز اشتباه برداشت کردی! ما گفتیم کسی که adsl نامحدود داره با سرعت و کیفیت مناسب ..هیچوقت نمیاد برای دانلود از نت گوشی استفاده کنه ...ما همینو گفتیم ..نگفتیم که اگه adsl داشته باشی به نت گوشی احتیاجی نیست!
داداش شما اشتباه داری به عرض ما میرسونی ...واقعا فقط 4-5 تا دیدی؟ این ملتی که من میبینم ...بذا باز مثال بزنم ...تو دانشگاهمون تو اتاق کامپیوتر حداقل 20-30 نفر هر روز پلاسن و از نت دانشگا واسه دانلود فیلم استفاده میکنن ...یا کلا همسایه هامون و خیلی از کسایی که میشناسم کارشون دانلود کردنه ...شما نمیدونم چرا زیاد با دانلود حال نمیکنی؟
دانلود کردن خیلی لذت بخشه ..اگه سرعت خوبی داشته باشی که دوچندانم میشه ...تو این یکی شما فقط خودتو در نظر گرفتی چون اکثریت مردم لازم دارن که همیشه دانلود داشته باشن ...حالا یکی کمتر یکی بیشتر ...خب کسی که چندتا سریال رو دانلود و دنبال میکنه یا کسی که بجای خرید بازی میره میشینه دانلودش میکنه فک نکنم دانلود الکی باشه ..کلا باید حال بکنی با دانلود ..حال نکنی مثه شما بی انگیزه میشی :n02:
قیمت چی برابره؟ توی روز که خب ایرانسل گرون تره ..ولی دانلود شبانه ی ایرانسل بصرفه تره
دقیقا ...الان جای 3g باید adsl طرح های خوب داشته باشه که ما مجبور نباشیم از ناچاری از نت گوشی واسه دانلود استفاده کنیمنقل قول:
ولی همونطور که گفتم اینجا هیچ چیزش درست نیست ...هیچ کاری با برنامه ریزی انجام نمیشه ..هیچ کسی به فکر پیشرفت نیست ...هر کی میاد میخواد که فقط دو لپی بخوره ...
دوستان بهتر نیست این بحث رو بیخیال بشید:n02:هر کی هر جور دوست داره میتونه دانلود کنه!من هی میام تاپیک 4تا پست خوب ببینیم،تست سرعتی چیزی هی میام بحث شماها رو میبینیم بیخیال شید دیگه:n01:
دوستان از الان بشماريد ايرانسل حدودا بايد روزي 1 شهر رو راه اندازي كنه تا عيد 200 شهر رو پوشش بده الان كه 2 ماهه هنوز 24 شهر رو كامل نكرده البته من كه با يكي از همين كاركنان ايرانسل صحبت كردم گفت كه خيلي جاها تجهزات رو نصب كردن ولي راه اندازي نشده شهرهاي متوسط و كوچك كار خيلي اسونتره چون تعداد سايتاشون كمه كه معمولا كمتر از نصف اونا رو تجهيز ميكنن
امیدوارم زودتر بیاد ....ما که منتظریم ...بچه ها گفتن مازندران هم چندتا شهرش تجهیز شده اما تو تلویزیون که لیست شهر هارو میاره اشاره ای بهش نمیکنه و همون شهر های قبلی رو اعلام میکنه!نقل قول:
اسم اون شهرها رو ميشه بگي ضمنا الان فعاله يا فقط تجهزات نصبهنقل قول:
سلام، دو سه روز بود که کیفیت به شدت اومده بود پایین...
طوری که میخواستم دوباره سیم همراه اولو بزارم تو گوشیم. اما از امروز سرعت به شکل قابل قبولی رفته بالا، خدا کنه پایدار بمونه.
مکان: قم، پردیسان
Sent from my C6802 using Tapatalk.
والا یکی از دوستان گفته بودن که بابل فعال شده ...پس حتما ساری هم که مرکز استانه فعال شده ..بقیه شهرارو نمیدونم البته من خودم از گلستانم ..اینجا که خبری نیستنقل قول:
الان مشهد کجاها داره؟ من که هرجا تست میکنم علامتش نمیاد
:n02:نقل قول:
روزی 1 شهر؟
اگه اینجوری بخواد پیش بره هفته ای یه شهر هم راه اندازی نمیشه
نمیدونم چرا همیشه تبلیغات کاذب میکنن
تازه مدیر عامل ایرانسل گفته تا پایان شهریور مجموع شهرا به 40 میرسه :n13:نقل قول:
بابل طرفای میدان دانشگاه و کارگر و کشوری فعاله ولی دیتا ردو بدل نمیشه ،نقل قول:
اکسس پوینت رو هم دستکاری کردم ولی باز اوکی نشد.
امروز دو بار به ایرانسل تماس گرفتمنقل قول:
هر بار 10 دقیقه آهنگهای گوشخراش و تبلیغات نامفهوم و بی ربط پخش شد، بار اول خانمه مثلا چک کرده تا دقیق جواب بده، بعد میگه کل مشهد تحت پوشش هست :16:
دومیه گفت آره خب بعضی مناطق ممکنه آنتن نداشته باشه و بلا بلا بلا
اینا چرا اینقدر پرت هستن :n15: