چطوری؟دمت گرم من زیاد گوشی موشی حالیم نیست.لطفان مبتدیانه بگو.نقل قول:
چطوری؟دمت گرم من زیاد گوشی موشی حالیم نیست.لطفان مبتدیانه بگو.نقل قول:
میشه ساده تر بگی.من اصلا گوشی حالیم نیست.قدم به قدم بگو لطفا.نقل قول:
به ترتیب برو به اینجانقل قول:
منو>>تنظیم ها>>ریست کلی
دو تا گزینه داره ، ریست تنظیم ها رو انتخاب کن ، اگه برگشت و درست نشد ، باید ریست کلی رو انتخاب کنی
در صورت ریست کلی ، کلیه اطلاعات حافظه داخلی گوشیت اعم از مسیج ها و مخاطبین و فایهای حافظه داخلیت و برنامه ها و بازی ها نابود میشن
در نتیجه قبلش با برنامه My phone explorer یه بک آپ از گوشی بگیر
نقل قول:
از دوستان کسی نیست بما کمکی بکنه؟
دوســـت عزیز سوالتون رو تو کلوپش مطرح کنید زودتر به جواب میرسید !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
سلام برای آپدیت c901 به مشکل بر خوردم لطفآ راهنمییم کنید :
من نرم افزار 22.Update_Service_Setup-2.10.4 و Sony_ Ericsson_ PC_ Suite_6.011.00 از سایت خود سونی اریکسون دانلود کردم و زمانی که pc suite رو نصب کردم با موفقیت گوشیم را شناخت
بعد نرم افزار مخصوص آپدیت رو اجرا کردم اینترنتمم adsl 128 kb هستش نرم افزار اجرا شد وتا اونجایی که یک صفحه میاد و 5 تا شماره داره که1 گوشی رو خاموش کن و 2 باتری رو دربیار و.... میاد من دکمه c رو نگه داشتم و اون قسمت مخصوص گوشی رو وصل کردم و c رو همچنان نگه داشتم مشکل از اینجا به بعده که کامپیوتر میفهمه که یه هاردور جدید وصل شده گوشی هم روشن میشه ویه پیغام میدده که :
do not remove the usb cable until you have exited the application on your pc
گوشی این پیغام رومیده و نرم افزارم نمیره مرحله بعدی و همون صفحه میمونه و کامپیوترم یه جورییی هنگ میکنه
از دیشب تا حالا صد بار این کارو از اول کردم نرم افزارارو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نتیجش همین بوده
سریال گوشی با جعبه یکی هست و رو سیستمم 2 تافلش پلیر 10 active x و 10 plugin دارم
این درایور flash usb چیه ؟ نمیدونم رو سیستمم دارم یا نه ولی همون تور که گفتم pc suite گوشیم رو با موفقیت شناخت !
حالا بیگید مشکل از چیه !؟ چیکار کنم تا از اینترنت بشه آپدیت کنم !
codaye sony ericsson YARI o mikham = U100:11:
درایورش با درایوری که برای شناختن توسط pc suite نصب میکنی ، فرق دارهنقل قول:
ولی احتمالا خود برنامه update باید نصبش کنه
در هر صورت:
اینو دانلود کن:
گوشیتو خاموش کن ، چند ثانیه صبر کن ، C رو بگیر ، کامپیوتر که درخواست نصب hardware جدید رو داد ، بهش آدرس جایی که فایل بالا رو اکستراکت کردی بده ، اگه نصب کرد ، میتونی مراحل آپدیت رو دوباره طی کنیکد:http://rapidshare.com/files/373520994/New_usb.zip.html
برای آپدیت ، اول باید حدود 50 مگ فایل دانلود کنه
گوشی رو خاموش کردم c رو هم نگه داشتم بعد چند ثانیهنقل قول:
found new hardware :SEMC flash dvice
زمانی که خواستم روش کلیک کنم تابش آدرس بدم کامپیوترم هنگ کرد وهرچی ctrl+alt+del گرفتم درست نشد و ریستارت کردم !!!
زمانی هم که میخواستم با نرم افزار سونی اریکسون آپدیت کنم دقیقا وقتی c رو نگه میداشتم و usb رو میزدم همین پیغام found new hardware .... میومد و کامپیوترم هنگ میکرد
با این چیزی که الان اتفاق افتاد نمیتونه ایراد از سیستم باشه ولی تا الان سیستمم عالی کار میکرد و تازه ویندوز ریختم ... !!!!!؟
نظرتون چیه ؟
پس همون ، مشکل هنگ کردن دارینقل قول:
ویندوز رو تو حالت Safe mode بالا بیاری ، هنگ نمیکنه ، C رو بگیر ، گوشیتو وصل کن ، برو توی device manager ، سخت افزار مربوطه رو آنیستال کن ، دوباره بیا ویندوزو عادی بالا بیار ، ببین درست میشه؟
احتمال میدم بخاطر ویروس باشه
خودمم همین مشکلو داشتم
سلام
GPS K850 داره
اگه نداره چه سونی اریکسونی داره
اینا یعنی چی؟
1- SenseMe
gesture control - 2
از gsm.irنقل قول:
1- قابلیت Sense Me که قادر است نوع روحیه شما را تشخیص دهد و در آن بجای آنکه ژانر و یا آهنگ ساز را انتخاب کنید یک محور عمودی وجود دارد که از ریتم تند به کند و یک محور افقی هم نوع روحیه را از غمگین به شاد مشخص میکند. در این دومحور آهنگها بصورت نقطه نمایش داده میشوند و شما بوسیله یک دایره آنها را انتخاب میکنید.
2-قابلیت Gesture Control : به محض دریافت تماس یا به صدا درآمدن زنگ بیداری، دوربین جلوی گوشی روشن میشود و حرکات دست از آن طریق تشخیص داده میشود. وقتی این دوربین فعال میشود، با تکان دادن دست جلوی آن، صدای گوشی را میتوان سایلنت نمود. مخصوصا هنگام خاموش کردن آلارم این گزینه بسیار لذت بخش و راحت است چون دیگر صبحها نیاز نیست که دنبال دکمه قطع صدای زنگ بیداری بگردید، تنها با تکان دادن دستتان جلوی گوشی، صدا قطع میشود.
خیلی ممنون که جوابمو ندادین
سلام گوشي ويواز بهتر است يا گوشي نوكيا مدل n86 كيفيت عكس ويواز چطوره
نداره.نقل قول:
گوشیه g502 فکر کنم داره.
سلام به همگی
ژ
من گوشیم k800 هست
من یه دفعه دستم خورد به reset seting و گوشیم ریست شد
خوب فقط بعضی از تنظیمات به حالت اول آمد
ولی یه مشکل خیلی خیلی بزرگ
وقتی اس ام اس جدید میاد ٰ میره لا به لای اس ام اس های قدیمی
راه حل چیست ؟
تاریخ گوشیت درسته؟؟نقل قول:
سلام دوستان
یه گوشیه ساده وجود داره که فقط با سیم کارت دائمی کار میکنه یعنی وقتی که سیم کارت اعتباری چه ایرانسل باشه چه همراه اول روش قرار می دی هنگ می کنه به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه.
دمت گرم داداشنقل قول:
تنظیم نبود
وقتی که تنظیم کردم درست شد
کارت درسته به خدا:40::11:
سلام به همه دوستان من گوشیم p990 هستش الان یه مشکلی داره که یا پیام کوتاه ارسال نمیشه با اگه بره چندبار ارسال میشه سیم کارتای مختلفم امتحان کردم اما بازم همین آشه و همین کاسه.راه حل بدین ممنون
یک سوال دیگه نرم افزاری هست که بشه sms هامو ازشون backup بگیره که اگر فلش کردم sms هامو دوباره برگردونم؟
اونی که چند بار ارسال میشه ، مربوط به شبکه هست و به گوشی ربطی ندارهنقل قول:
منظورتون اینه که روی گوشی مقصد ، چند بار دریافت میشه ؟
یا از گوشی شما چند بار ارسال میشه؟
اگه با اعتباری چک میکنید ، پول هر چند بار کم میشه؟
نرم افزاری که از اس ام ها بک آپ میگیره ، my phone explorer هست
فکر کنم نسخه های جدید PC Suite هم میتونن فقط از مخاطبین و یادداشت ها بک آپ بگیرن!
نقل قول:
عرض کردم که ایراد از شبکه نیست چون هم سیم کارتهای مختلفیو امتحتن کردم هم اینکه فقط از گوشی من اینجوری میشه.تو گوشی مقصد چند دفعه دریافت میشه پولشم چک کردم به همون تعدادی که میره کم میشه.
با سلام خدمت دوستان گرامی من با خبر شدم که گوشی اینو مشکل نرم افزاری داره.. ایا این مشکل هنوز هم ادامه داره؟ چون من دارم میرم این گوشی رو بخرم:13:و اگر داره ایا با اپدیت حل میشه؟ چه جوری؟
سلام
کسی میتونه pdf اموزش اپدیت کردن سونی اریکسونو واسم بزاره
من يه مشكلي با گوشي sek800i دارم كه برنامه ها وبازي ها از هركدوم چهار تا هستش .يعني هر كروم از بازي ها يا برنامه ها چهار تا شدن.
يه مشكل ديگه اينه كه بعضي موقع ها ريستارت ميكنه.
کسی هست که با گوشی ساتیو اینترنت( GPRS ) ایرانسل را کار انداخته باشد ؟ من تنظیمات را از ایرانسل گرفته و ذخیره کردم ولی راه نیافتد حتی بصورت دستی هم تنظیم کردم اما موفق نشدم . اگر کسی در اینمورد راهنمایی دارد بفرماید ممنون میشم . :41:
سلام دوست عزيز تا حالا فلش كرديــد ؟نقل قول:
اين 4 تا شدن رو يكبار مموري رو در بياريد جا بزنيد ببنيد درســت ميشــه !!!
ريســت شدن هم تو اين نوع مدل ها زياده با يه فلش از بين ميـــره برا مدتــي :20:
موفق باشيد!:40:
به نام خدا. سلام.
من يه G700 دارم، يه سوال و يه مشکل:
سوالم اينه که چجوري ميتونم کاري کنم که با بلوتوث، فايلهام مستقيما برن رو حافظه گوشي و نرن تو Messageها.
مشکلم هم اينه که وقتي زبون منوهاي گوشيو انگليسي ميکنم، تو کيبورد لمسيش، بجاي حروف فارسي، دري بري مينويسه!
ممنون ميشم راهنماييم کنيد. مرسي. :10:
یه سری ه ک ها هست که این کار رو انجام میده ولی بهتره از اونها استفاده نشه چون حسابی گوشی رو به هم میریزهنقل قول:
پیشنهاد من برنامه x-plore هست چون براحتی اونجا میشه فایلها رو به صورت یکجا به مموری انتقال داد.
خب نصبش کردم حالا بايد چيکار کنم؟ راستش هرچي گشتم چيزي دستگيرم نشد. بسيار متشکر.نقل قول:
سلام خسته نباشید من یه گوشی Aino خریدم روی هدست بلوتوث 3 دکمه برای گوش دادن موسیقی هست اونا رو میزدم مدیا پلیر شروع میکرد به پخش آهنگ و راحت آهنگ رو هم با هدست عوض میکردم . الان نمیدونم تو تنظیمات دستم خورده یا نمیدونم چه طوری هر چی روی این سه تا دکمه میزنم آهنگ نه پخش میشه نه عوض میشه ولی این دکمه ها رو زدنی روی هدست چراغ هاشون روشن میشه اگر منو راهنمایی کنید در این مورد ممنون میشم .
آقا کسی جواب سوال منو نمیدونه اگر لطف کنید بگید اگه خرابی یا چیز جدی باشه من ببرم یا بدم به یارو یا ببرم گارانتی . فقط میخوام بدونم چیز جدی هست یا تنظیمات به هم ریخته کلا هر چی میزنم پخش نمیکنه
یه بار تنظیمات گوشی رو ریست کنید ببینید درست میشه
از قسمت Settings/Master reset/Reset settings کد گوشی هم 0000 هست
سلام آقا ممنون اصلا به عقلم ریست ستینگ نرسید ممنون درست شد . اگر احتمالا بازم اینطوری شد ریست کنم یا ببرم گارانتیش یا اصلا ببرم هم کاری نمیکنن ؟
دوســت عزيز شما از قسمت Menu > Tools > Messagingنقل قول:
رو بزنـــي هر چي فايل بلوتوثي تو مسج ها باشه اونجا هم هســت همه رو Mark ميكني
بعد گزينه Edit > Copy . Move رو انتخاب ميكني و تو هر درايوي دوست داري اونا رو كپي كنيـــد :46:
آقا یه مشکل خوردم اساسی.K800 دارم . قاب فابریک نو انداختم .از اون موقع تا حالا هر کی زنگ می زنه یا زنگ می زنم صداش نمی یاد باید بزنم روی اسپیکر.باید چی کار کنم؟
خواهش می کنم:46: تازمانی که ریست کارت رو راه می اندازه ریست کن اگه دیدی کارت راه نیوفتاد از یه تعمیرکاری سوال کننقل قول:
آقا کسی مشکل ما رو نمی دونه چه شکلی حل می شه؟ مشکل به احتمال زیاد سخت افزاری باید باشه. چون با هندزفری و اسپیکر صدا می یاد وقتی زنگ می زنیم یا بهمون زنگ می زنند.
please:11:
نقل قول:سلام دوست عزيزنقل قول:
سخــت افزاري نيســت :41:
به احتمال زيــاد قاب خوب جــا نزده ! ببريــد پيش خودش براي درســت كردن بهتــره :46: