usb رو یهو کشیدی؟ safely remove نکردی بعد بکشی؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
usb رو یهو کشیدی؟ safely remove نکردی بعد بکشی؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی نیست ؟؟؟ ... هر کی میدونه بگه ... خیلی واجب و فوریه ...نقل قول:
تشکر تو مايه هاي asia_levan(firmware) ]d nhvd
منظورم اينه که دفعه اول که گوشي رو گرفتم ورژن فرم وير اون r4ed001_..._s_asia_levan بود حالا که ا.نو يک بار فلش کردم شده r4ck003
با درود
اين 810 من تو Wallpaepr فقط عكس با پسوند gif ميگيره
و پسوند ديگم قبول نميكنه بايد فلش بشه؟
این قابهای کریستالی روی ال سی دی خش میندازند؟
کسی بوده تا حالا به خاطر این قابها ال سی دی موبایلش خش افتاده باشه؟
فریمور R4ea031 خوبه؟
موبایل من خش افتاد .. کریستال به درد نمیخوره
موبایل من خش افتاد .. کریستال به درد نمیخوره :41:نقل قول:
شما به جای اینکه یه کریتالی برای گوشی بخری که گوشی رو خط بندازه برو به جاش یه قاب غیر فابریک بخر که ارزون هم هست و کلی از کریتالی هم بهتره و گوشی رو هم زشت نمیکنه
سانار جان r4ea031يكي از بهترين فريمورهاي گوشيw810هست.براي اين فريمور پچ هاي زيادي هست البته گوشيk310هم تنها فريمورش هم اينه.البته ميدوني k310پچ زيادي نداره قربانت
مجيد جان آيا گوشيتو هك كردي؟آيا ورژن دوربين گوشيتو عوض كردي؟نقل قول:
دوستان سلام
اگه میشه چند تا نرم افزار برای استفاده از gprs معرفی کنید.از طرفی چرا گوشی نمیتونه صفحات html رو نمایش بده.دیگه اینکه راهی وجود نداره که بشه هنگام send یا recive با بلوتوث کارهای دیگری جز استفاده از واکمن انجام داد من هنوزم نتونستم رو گوشیم قفل بذارم اگه میشه جواب بدید
سلام
تنظیمات ساعت گوشی چند وقت یه بار عوض می شه !چرا اینجوری می شه؟
توی قسمت time&date باید چه تنظیماتی باشه؟
[QUOTE=setare_m;1651039]سلام
تنظیمات ساعت گوشی چند وقت یه بار عوض می شه !چرا اینجوری می شه؟
توی قسمت time&date باید چه تنظیماتی باشه؟[/QUO
ستاره چان شما با گزينه time zone تغييراتي ايجاد كردين؟آخه من هم اينطوري بود بعدها فهميدم با زمان گرينويچ بازي كرده ام شما بايستي روي 3:30 بگذاريد در غير اينصورت يه رسيت تنظيماتي بكن كارت راه ميافته
ُسلام دوستان شرمنده این سوال هارو اینجا میپرسم من 2 ماهی میشه به انجمن موبایل سر نزدم
گوشی من w810 هستش چندتا سوال دارم
این پچ هایی که اومده برای این گوشی شما توصیه میکنید بریزم یا نه؟آخرین پچ چیه و اگه میتونین لینک بدید.
آموزش این پچ ها کجا میتونم پیدا کنم
و همچنین درایور های دوربین توصیه میشه یا نه؟و آموزششون کجاس و بهترین درایور چیه؟
ممنون از زحمات همه دوستان
نماز روزهاتون قبول ... .
نقل قول:
شما به جای اینکه یه کریتالی برای گوشی بخری که گوشی رو خط بندازه برو به جاش یه قاب غیر فابریک بخر که ارزون هم هست و کلی از کریتالی هم بهتره و گوشی رو هم زشت نمیکنه
قاب غیر فابریک چطوریه؟روی قاب اصلی گوشی بسته میشه یا باید قاب خود گوشی را باز کنیم و اون را جاش ببندیم؟
روی صفحه ال سی دی را هم میپوشونه؟ من موبایل را میذارم توی جیبم و ممکنه به دسته کلید و اینها بماله و ال سی دی خش بیفته.
این قابهای کریستالی روی خود قاب گوشی که خش نمیندازند؟
من فقط نگران ال سی دی هستم.آخه روی ال سی دی موبایلم اون روکش پلاستیک فابریکش هست کریستال را هم روش گذاشتم ولی با این حال اون پلاستیکه را هم خش انداخته تصویر مات شده ترسیدم بکنمش روی ال سی دی خش بندازه.:41:
این همون قاب خود گوشی هست که با قیمت و کیفیتی پایین تر عرضه میشه و باید قاب خود گوشی رو در آورد و اینو نصب کرد ...نقل قول:
قاب غیر فابریک چطوریه؟روی قاب اصلی گوشی بسته میشه یا باید قاب خود گوشی را باز کنیم و اون را جاش ببندیم؟
روی صفحه ال سی دی را هم میپوشونه؟ من موبایل را میذارم توی جیبم و ممکنه به دسته کلید و اینها بماله و ال سی دی خش بیفته.
این قابهای کریستالی روی خود قاب گوشی که خش نمیندازند؟
من فقط نگران ال سی دی هستم.آخه روی ال سی دی موبایلم اون روکش پلاستیک فابریکش هست کریستال را هم روش گذاشتم ولی با این حال اون پلاستیکه را هم خش انداخته تصویر مات شده ترسیدم بکنمش روی ال سی دی خش بندازه.
گوشی من w810 هست چند وقت پیش اونو با اکوستیک میکس شده1.2&1.6تقویت صدا کردم صداش هم زیاد شد دوباره با یه اکوستیک دیگه تقویت صدا کردم ولی اینبار صدای اسپیکر گوشیم قطع شد و میکروفن گوشیم هم قطع شد به تعمیر کار هم نشون دادم مشکل سخت افزاری نداره و میگه مشکل از فایل فلشت هست ورژن گوشیم هم031هست و میگه گوشیت با فایل فلش ورژن 031 جواب نمیده باید صبر کنی تا ورژن بالاتری از فایل فلشت بیاد .
حالا کسی میدونه من باید چی کار کنم تو رو به خدا کمک کنید.:41:
اگه برنامه ای هست که می تونه درست کنه گوشیمو لطفا لینک دانلودشو بزارین
سلام رفقا من هنوز 810مو دارم. خیلی توپه. ببینم کی توی داشتن 810 رکورد داره :5:؟
این چه کاریه!نقل قول:
این همون قاب خود گوشی هست که با قیمت و کیفیتی پایین تر عرضه میشه و باید قاب خود گوشی رو در آورد و اینو نصب کرد ...
گوشی با این قابها مثل گوشی کهنه میشه که! من دیروز یکیش را دیدم. به نظرم همون کریستالی ها بهتره.
فقط این پلاستیکهائی را که روی صفحه ال سی دی کشیده شده بود از همون اولی که خریدیمش ، از این پلاستیکها کجا میتونم پیدا کنم؟
سلام من W810 دارم .
و حالا می خوام بفروشمش . چند بفروشمش ؟ ( یک ماه هم بیشتر کار نکرده )
کجا بفروشمش ؟
کسی این جا موبایلم را نمی خواد ؟
بهترین درایو دوربین در حال حاضر واسه ی w810 چیه؟
یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونه ؟؟؟؟!!!!نقل قول:
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟
باید بدی برات فلش کنن ( به تجربه ثابت شده)نقل قول:
نه رفیق هیچ ایرادی نداره . اگر مشکلی بود همون لحضه اول گوشیتو میترکوند . :8:نقل قول:
قاب غیر فابریک خوبه اما اگر عوض کنی دیگه گوشیت تعمیری به حساب میاد چون که باز شده . دیگه خود دانی . اینقدر حساسیت به خرج ندید . موقع فروش اگه داغون داغون باشه نهایتش 10 تومن اختلاف قیمته . آقا حالشو ببر یه ذره دقت کن نگران خط هم نباشد:46:نقل قول:
قاب های ژله ای هم میگن خوبه.
چرا عزیز 810 میتونه اچ تی ام ال نشون بده . شاید اون فایلی که تو خواستی باز کنی استاندارد نیوده یا توی صفحه اش برنامه نوسیی های خاصی داشته . توی سایت اپرا برو مینی اپرا رو دانلود کن شاید اون کارتو راه بندازهنقل قول:
اصولا گوشی های غیر سیستم عامل دار در یک زمان فقط یک کار ( عملی که نیاز به پردازش داشته باشه ) رو میتونن انجام بدن . نه راهی نداره هیچ کاری نمیشه انجام داد.:10:
اگر دائم به هم میخوره دلیلش میتونه این باشه که هر بار که به کامپیوتر وصل میکنی گوشیتو برنامه سینکرونایزر خود به خود میاد و ساعت گوشیو با کامپیوتر ست میکنه و به هم میریزه.نقل قول:
برا اینکه بتونی چند تا کارو با هم انجام بدی می تونی از پچ استفاده کنی.نقل قول:
پچ bookmanager با این پچ میتونی موقع دریافت و ارسال بلوتوس ، هر کار دیگه ای که بخواهی انجام بدی.
توصیه می کنم اگه تا حالا پچ نصب نکردید اول به آدرس زیر بریدو اونجا رو کامل وبه دقت مطالعه کنید:
یا اینجا رو:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=27221
اینم توضیحات پچ:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131854
این پچ فقط برای w810r4ea031 میباشد.برا ورژن های دیگه خودتون پیدا کنید.
bookmanager w810r4ea031 در واقع یه جور task manager هست.
با این پچ می تونید چند تا برنامه مثل دوربین و .. رو minimize کنید و به جاهای دیگه ی منو برید.
تو ضیحات بیشتر :
باید فایل bookman.ini رو در فولدر : phonememory: other/ini ذخیره کنید
با فشردن دکمه ی shortcut وارد محیط bookmanager می شوید.
با فشردن دوباره ی shortcut وارد همون shortcut خودمون می شوید.
در محیط bookmanager:
با فشردن 0 بلوتوس رو خاموش و روشن میکنید.
با فشردن # برنامه ی انتخاب شده را minimize می کنید.
با نگه داشتن # تمامی برنامه ها بسته می شن.
1و2و3و4 رو خودتون امتحان کنید.
با زدن standby صفحه ای که دارید مینی مایز میشه.
دقت کنید bookman.ini پچ نیست وفقط باید تو فولدر مربوطه ذخیره بشه.
دانلود پچ:
مرجع:کد:http://www.mediafire.com/?fx9xh2nijqm
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=391038#post391038
سلام . کسی میدونه کدهای ایکان و ابعاد اون ها در w810 رو از کجا میتونم پیدا کنم یا اگر کسی داره
لطفا بزاره.با تشکر
سلام
دوستان من یه سری فیلم ا فرمت divx دام میخام رو دیلیو 810 نگاه کنم ولی هرچی دنبال کنورتور گشتم کسی بهم نشون نداد شما جایی واسه دانلود سراغ ندارین
اين w810 چقدر کارش درسته؟
خيلي کيفيت صداش خوبه ، با هر گوشي که تا حالا مقايسش کردم هيچ کدومشون از نظر وضوح صدا به پاش نرسيدند.
يکمي صداش کمه ولي در عوض وضوح صداش عاليه.يه واکمن تموم عياره.
وصلش کردم به ساب ووفر کامپيوترم نه کم آورد نه چيزي صداش هم عالي تازه باطريش هم همون قدري مصرف ميشه که موقع استفاده از هد فون مصرف ميشه، به تلوزيون هم وصلش کردم توي صداهاي بلند باند هاي تلوزيون ديدم داره ميترکه ولش کردم . فقط براي وصل کردنش به تلوزيون بايد يه دستگاه ديگه مثل ويدئو سي دي را روشن کنيم با تلوزيون و و صداش را قطع کنيم تا بشه صداي گوشي را روي تلوزيون شنيد ، تلوزيون هاي ديجيتال هم همين طوري هستند؟
----
ميخواستم بدونم اگه گوشي را با اين نوارهاي تبديل وصل کنم به ضبط ماشين کيفيتش چطوره؟کسي تا حالا اين کار را کرده؟اين نوارها دو تومن پولشه ميخوام الکي نرم بخرم بعد هم جواب نده.
---
ديگه اينکه شارژر فندکي براي اين گوشي هست؟کدوم مارکش بهتره؟خود سوني داره؟چند هست؟
من یه مموری 2 گیگ انداختم رو گوشیم .بعد از خاموش روشن کردن کار کرد .امروز با برنامه setool2lite یه اکوستیک ریختم توش.مموری داخل گوشی
بود بعد از روشن کردن گوشی دیگه مموری رو نمیشناخت هر کاری کردم نشد حتی کامپیوتر هم نشناخت .جالب اینجاست که با 512 خودش با همین برنامه هکش کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و گوشی مموری رو میشناخت .
حالا چیکار کنم دوباره بشناتسش .یعنی مموری سوخت.
خواهش میکنم کمک کنید
کسی جواب نداد منم خودم رفتم نواره را خریدم و امتحان کردم...عجب کیفیتی حال کردم.نقل قول:
ميخواستم بدونم اگه گوشي را با اين نوارهاي تبديل وصل کنم به ضبط ماشين کيفيتش چطوره؟کسي تا حالا اين کار را کرده؟اين نوارها دو تومن پولشه ميخوام الکي نرم بخرم بعد هم جواب نده.
فقط اگه شخص دیگه ای هم خواست امتحان کنه باید بگم که برای بالاترین کیفیت باید صدای گوشی را تقریبا تا نصف کم کنید و صدای ضبط را به جاش بلند کنید تا صدا شفاف و عالی باشه.
کسی در مورد اون دو تا سوال دیگه نمیتونه راهنمائیم کنه تا خودم زحمتش را نکشیدم؟!
چه جوری به تلویزیون وصلش کردینقل قول:
اگه میشه کامل توضیح بده؟؟
bebakhshid man ye soal daram vaghean vase Key lock hich barnamei nist ke vaghti bekhai varede gushi beshi az to code bekhad mesle nokia?
تفاوت های مو به موی k750i و w810i
با سلام . من 6ماه w810i داشتم والان هم 2 ماه است که k750i دارم. تفاوت ها را لیست کرده ام.
1- دوربین ک750 نسبت به و810کیفیت بالاتری دارد وعکسهای واضح تری میگیرد. در عکسهای و810 شما یک نور اضافی مشاهده مکنید.
2- در ک 750 شما نمی توانید صدای لحظه عکس گرفتن را عوض کنید ولی در و810 میتوانید صداهای مختلفی قرار دهید.
3- در ک 750 لنز دوربین دارای محافظ است ولی نبود این محافظ در و810 باعث کثیفی فراوان لنز میشود.
4- در k750i ودر عکسبرداری با اندازه بزرگ شما نمی توانید زوم کنید و در اندازه متوسط فقط تا 2 برابر و در اندازه کوچک میتوانید که تا 4برابر زوم کنید ولی در هنگام فیلم برداری میتوانید در ک750 زوم کنید.
5- من با ک 750 توانستم عکسی با کیفیت 600kb بگیرم (از فرش عکس گرفتم) ولی حداکثر در و810( 530kb )بود.
6- حافظه خارجی و810 512mb ودر ک 750 64mb است0
7- هندفری و810 کاملا در گوش فرو می رود و به راحتی از گوش خارج نمی شود ولی ک 750 اینجوری نیست.
8- وقتی هندفری و810 به گوش شماست صداهای بیرون را نمی شنوید.
9- هندفری و810 قابل جدا شدن از وسط را دارد و بدین وسیله میتوانید ان را مثلا به جای هندفری ضبط صوت منزلتان وصل کنید.
10- و810 دارای کابل اتصال به ضبط صوت است و میتوانید اهنگ های موبایل را از طریق ضبط پخش کنیدولی ک750 نه.
11- باتری ک750 قوی تر است.
12- شفافیت وروشناییlcd و810 بیشتر است.
13- صدای بلندگوهای ک750 واقعا بیشتر است.
14- هنگامی که و810 را روی زمین میگذارید صدای بلند گوهای ان کم میشود ولی این ایراد در ک750 نیست.
15- کار کردن با جواستیک ک750 راحتتر وسریعتر است
16- و810 دکمه مخصوص پخش موسیقی(walkman) دارد.
17- هنگامی که ک750 را به کامپیوتر وصل می کنید فقط بهmemory stick ذسترسی دارید ولی در و810 به حافظه داخلی تیز دسترسی دارید.
18- شما با ک750 نمی توانید نوت های ارسالی از گوشی های نوکیا را بخوانید ولی با و810 میشود.
19-قابليت اجراي فايلهاي فلش در W810 كه K750 چنين قابليتي نداردنقل قول:
20-مديريت فايل W810 خيلي قويتر از K750 هست
21-در قسمت video در W810 ميتوان ليست فيلمها رو مثل ليست عكسها ديد.
22-براي دسترسي به مموري داخلي و كارد در W810 احتياجي به CD و درايور نيست
23-(اين نظر خودمه) : نبود جوي استيك احتمال خرابي آن و كثيفي را كاهش ميدهد
24-وجود سنسور براي تعيين روشنايي LCD باعث كاهش مصرف باتر ميشود