کول پد دما رو تا مقداری کاهش میده اما یخ نمی زنه !!! :n01: انتظار معجزه نداشته باشید از کول پد ولی نگران هم نباشید
Printable View
کول پد دما رو تا مقداری کاهش میده اما یخ نمی زنه !!! :n01: انتظار معجزه نداشته باشید از کول پد ولی نگران هم نباشید
من هم مشخصاتش همینه فقط Ci7 دارم ، من خودم 2 ماه اکثر صفحات این پیج رو خوندم و کلی تحقیق کردم تا خربدمش . تا الان که خیلی خیلی راضیم . اگر بگردی با قیمت کمتر هم میتونی بخری .نقل قول:
Ci5 هم خیلی خوبه و به نظر من در این رنج قیمت نسبت به مدل های دیگه من لنوو رو ترجیح بدم به دل و ایسوس و حتی سونی . کیفیت ساخت ، طراحیش خیلی خوبه .
توی این رنج قیمت (تا2500000) دوستان پیشنهادی دارید?
بذار ه جمع بندی کنم واسه همیشه این قضیه داغ کردن پروندش بسته بشه .نقل قول:
لپ تاپ ها استاندار هایی واسه دماها دارن
در لپ تاپ حداکثر میزان دمای بدنه ، کیبورد و تاچ پد باید در حد دمای بدن ( 37 درجه ) باشه . بیشتر از این مقدار باعث می شه در هنگام کار کاردن با لپ تاپ کاربر احساس ناراحتی کنه .
متاسفانه به دلیل طراحی باریک بدنه Z500 و استفاده از قطعات قوی در کنار ان ، میزان داغ شدن به خوبی احساس می شه .
در صورتی که در لپ تاپ های مشابه ( بدنه باریک ) قطعات رو ضعیف تر و با مصرف پایینتر انتخاب می کنن تا این مشکل حل بشه .
اگر دقت کنین بیشتر لپ تاپ های باریک CPU های سری U اینتل رو دارن .
به هر حال لنوو باید سر Z500 بین قدرت و دما یکی رو انتخاب می کرد .
ولی یکسری چیزامرددم می کنه.1_داغ شدنش که حتی دوستمون گفت باکول پد هم داغ میکنه ومن بازی هم میکنم 2_کیفیت صفحه نمایشش که توی آفتاب برام مهم نیست .وبیشترتوخونه استفاده میکنم3_مشکلات زیادی که دوستان توهمین تاپیک باهاش مواجه شدن مثل زیادنشدن روشنایی.خاموش نشدن بلوتوث و...
دوست عزیز مشکل روشنایی به درایور مربوط بود واسه همه با اپدیت درایور حل شد .
مشکل بلوتوث و وای فای هم 2 مورد داشتیم که به قطع مشکل از ویندوز 8 هستش تو لپ تاپ های دیگه هم بود یکی از دوستامون یه سامسونگ داشت ویندوز 7 بود . به ویندوز 8 ارتقا دادیم وقتی لپ تاپ Sleep می شد وایرلس از کار می افتاد باید ری استارت می شد .
داغ شدنش هم تو پست بالا توضیح دادم خودتون سبک سنگین کنین ببینین به کارتون میاد یا نه .
این که می بینی تاپیک تا صفحه 377 جلو اومده واسه اینه دوستان سوالات تکراری رو N بار می پرسن و بیشتر مشکلاتشون نرم افزاری هست و نه سخت افزاری .
نگرانی نداره من توصیه می کنم هر چی سلیقتونه بخرین :n01:
اگه کول پدبزارم موقع بازی اذیت میکنه?
چرا از گیم پد استفاده نمیکنید؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
شما واسه بازی ماوس تهیه کنین اثرش از کول پد بهتره و اثرشم بیشتره :n02:نقل قول:
بدنه داخلی از آلومینیوم هستش که تا حدی دما رو دفع می کنه زیاد با اون مشکلی نیست .
دکمه های کیبورد هم قابل تحمل هستند .
بدنه زیرین هم که از جنس پلاستیکه زیاد داغ می کنه توصیه می شه روی پاهاتون قرار ندین تا کمتر احساس بشه . از کول پد هم دوست داشتین استفاده کنین مشکلی نیست دما رو خنک می کنه .
مشکل غیر قابل تحملش:n02: تاچ پد هستش که در هنگام بازی به قول دوستمون دیگه نمی شه بهش دست زد .
دقیقا منظورتون چی هست?:n13:نقل قول:
دوستان نظرتون درمورددیجی کالاچیه؟آیا ازفروشگاهها گرون ترمیده?
دستهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
ولی بعضی بازی ها بادسته حال نمیده.زیادبازی نمی کنم ولی خوب اگه وقت اضافی داشته باشم بدم نمیاد
نه دوست عزيز حدودا 30 تومن از بازار ارزونتر ميدهنقل قول:
تقريبا تو 10 صفحه اخير درباره اين سايت بحث شده
موفق باشين
البته اگه نخواستين زياد خرج كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 g هم خوبه تازگيا يكي از فاميلا خريده راضي بود ( البته يكي هم لنوو خريده اونم راضي بود ، از اينم ارزونتر بود حدودا 650 )نقل قول:
موفق باشين
مقداری از سایت های دیگه و بازار گرون تر هست اما گارانتی که دیدم دیجی کالا میده 2 ساله است + بدنه بیمه ایران + پک کیف و موس + مچموعه گردو + تحویل رایگان در تهراننقل قول:
اینم خوبه ... من تبلت رو اگه بگیرم برای وب گردی و قیلم و کمی هم بازی میگیرم ...این مدل چطوره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خصوصا که بدنش آۀمینیومه و صفحه نمایشش هم انگار خیلی تعریفیه !
راستشو بخواين يه دوستي دارم كارش فقط تبلت هستش ديروز پيشش بودم ميگف از اين تبلت هاي فله اي اصلا نخرين ( البته ايني كه شما گفتين اونجا نديدم) اون كه ميگف الان ايسوس و لنوو و سامسونگ خوب فروش داره چون هم بادوام هستن هم با كيفيتنقل قول:
فك كنم به نياز شما بيشتر لنوو ميخوره چون مثه اينكه زياد اهل بازي نيستين
اپل هم كه قيمتش خيلي بالاس
دوستان میشه راهنمایی کنید.نقل قول:
ممنون
والا شما اسمشو بذار آشنایی بیشتر ما که نفهمیدیم قصدت تحقیقاته :n10::n06:نقل قول:
سلام به همه ی دوستان شاید این اولین پست من باشه ولی قبل از خرید این لپ تاپ تمام صفحات این تاپیک رو تا اینجا خوندم و بعد از چند روز کار با این نوت بوک میخواستم توضیحاتی بدم تا همه چیز واسه بعضی از دوستان روشن بشه
بعد از باز کردن لپ تاپ خودم شروع به نصب ویندوز کردم بعداز چند دقیقه دمای لپ تاپ شروع به بالا رفتن کرد که باعث نگرانیم شد صدای فن نیز زیاد شدج چون حالا نه کار سنگینی باهش انجام دادم نه فشار زیاد اما پس از نصب کامل ویندوز و تمامی درایور ها به طور باور نکردنی دمای لپ تاپ بسیار بسیار پایین اومد و خنک خنک شد وصدایی از فن شنیده نمیشد و در کارهای معمولی مثل آهنگ گوش دادن و وب گروی اصلا گرمایی احساس نکردم هیچ تازه پایین تر از دمای بدنم بود اما در بازی خب بالا رفتن دما یه عامل طبیعی و شما هیچ لپتاپ و pc رو پیدا نمیکنید که موقع بازی یخ کنه اونم با این ضخامت و کانفیک این دستگاه نکته مهم در مورد دما اینه که با آپدیت درایور ها دمایدستگاه بسیار طبیعی
مسءله دوم صفحه نمایش که بر خلاف گفته فروشنده ها وقتی درایور اینتل رو نصب کردم از نظر نور به هیچ عنوان مشکل نداشت حتی در فضای آزاد البته با نور ماکزیمم از نظر دید افقی شای باورتون نشه از بقهم بهش نگاه میکنم تغییر محسوسی نمیبینم با توجه به چیزهایی که قبلا شنیدم اما از زاویه افقی یه مقدار سایه روشن میزنه که باید در صورت تغییر حالت سر زاویه صفحه هم تغییر داد که برطرف میشود من لپ تاپ های دیگه که مال دوستام بود هم دیدم اونا از بقل کاملا سیاه میشه مثل hp پرو بوک و صدای فن و دمای از لنوو بیشتر
و اما مسایلی مثل بلوتوث و وای فای من هیچ مشکلی ندارم کاملا استفاده میکنم و با ویندوز 8 کاملا سازگاری داره ظاهر دستگاه خیلی شیک ام ظریف و حساس مخصوصا صفحه کلی بک لایت بسیار زیبا و کار آمد دو نکته منفی در این دستگاه دیدم یکی وبکم ضعیف و دیگری باطری که برای این لپ تاپ یه خورده کم توان اما خب میشه باهاش کنار اومد
در آخر از همه دکستان به خاطر رهنمایی هاشون که منو در خرید این لپ تاپ کمک کردن تشکر میکنم و در کل من خیلی راضی ام از این لپ تاپ
نقل قول:
گوش شیطون کر این وای فایه 2-3 روزی هست که آدم شده . قبلا وای فای وبلوتوث با هم خاموش میشدند بعد از تست بعضی ویندوزای دیگه بلوتوث روشن میموند وای فای خاموش میشد. بعد که این ویندوز 8 دستکاری شده لنوو رو که نصب کردم یه مدت خود به خود درست شد دوباره بازی در میاورد. حالام با همین ویدوز لنوو وای فای روشن میمونه بلوتوٍث خاموش میشه:n02:. خلاصه ما که گر گیجه گرفتیم از دست این مورد. نمیدونم شاید بخاطر نصب بعضی نرم افزارا باشه که تقریبا درست شده. مثلا یادمه این روزا یه چند تایی نرم افزار نصب کردم شاید تاثیرگذار بوده. مثلا فتوشاپ سی سی ورژن جدید ، km player ، مدیاپلیر کلاسیک ، یه سری کدک های صوتی تصویری.. خدا کنه حالا همینم بمونه دیگه اذیت نکنه. ولی خداییش دم ویندوز7 گرم که اصلا بازی در نمیاره. اونجا خاموش که نمیشه هیچ طفلکی هر وقت ویندوز میاد بالا وای فای رو روشن کرده :n08:.
دوستان میدونم خیلی غلط املایی دارم به بزرگی خودتون ببخشید شب بود و تند تند نوشتم اگه سوالی دارید در خدمتم
نقل قول:نقل قول:
@ hayyan71 :
شوما خیلی با نمک می زنی . فکر کردید همه الافن هر دیقه بیان اینجارو چک کنند . من پست حودم رو و جواب هایی که بهش دادن رو سرچ می کنم . نه پست های بی مصرف !
@ aminhitman :
دوست عزیز درایور نصب نشده و برنامه چطور کار می کنه ؟ شوما می تونی یه تصویر از device manager ت بزاری اینجا ؟
بچه ها یه سوال !
چراغِ لن باید چشمک بزنه یا ثابت باشه ؟ : دی
شرمنده اگه ضایعس سوالم ... : پی
دوست عزیز قصد توهین یا تمسخر نداشتم . گفتم عجب یکی پیدا شد بیاد جستجو کنه صفحات قبل رو بخونه . چون اینجا هیچ کس چنین کاری رو انجام نمی ده .نقل قول:
به نشانه اعتراض به بعضی از دوستان !!! هم به دلیل جستجو کردن از شما تشکر کردم . چون بعضی دوستان هستن یه پست بالاتر رو هم نمی خونن .
مشکل علاف بودن یا نبودن دوستان به من هم ارتباطی نداره . این جا فروم هستش و توسط کاربران اداره می شه . نرم افزار پاسخ گویی خودکار نیستش که تا سوال پرسیدی فوری جوابتو بده . باید صبر کنی یکی پیدا شه جواب بده . چه 1 دقیقه چه 100 روز . قبلا هم گفتم برای تسریع در گرفتن جواب جستجو کنین احتمالا 95 % سوالی که پرسیدین قبلا جواب داده شده .
به هر حال امیدوارم دلخوری پیش نیومده باشه:n16:
و چراغ وبکم شما هم روشن میشه
اگر هم اشتباهی زدید و اون قسمت مشاهده ی وبکم بسته شد میتونید از منوی Windows > Preview دوباره باز کنید!
بعدم من اصلا درایوری واسه وبکم نصب نکردم تو سی دی هم نبود فک نمیکنم نیاز باشه شما چیزی نصب کنی !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زد 500 چراغ لن نداره :n13: حداقل مال من یکی نداره :n13: دوستان Z500 شما چراغ لن داره ؟؟؟؟:n13: داریم ؟ :n13:نقل قول:
منظورتون مودم اکسترناله ؟ ؟ ؟
چی هست چراغ لن ؟؟...:n04:نقل قول:
دوستان چراغ لن روی مودمه مربوط میشه به اون کابل لنی که وصل کرده باشید به لپ تاپ یا نکرده باشید اگر وصل کرده باشید که بله باید چشمک بزنه چون به طور مداوم بین مودم و نوت بوک در حال تبادل اطلاعات هستش اگرم وصل نکرده باشید و از طریق وایرلس به مودمتون متصل باشید مثله من فقط چراغ اینترنت و چراغ وای فای مودم چشمک زن هستشنقل قول:
من احساس می کنم منظور محمد ، مودم اکسترنال هستش که در این صورت تا اونجا که من دیدم باید چراغ ADSL ثابت باشه چراغ Lan یا USB چشمک زن . سوالات بیشترو از اونجا که احتمالا اینترنت مشترک شدین بپرسین .نقل قول:
چراغ لن هم چراغی هستش که موقعی که کابل Lan به دستگاه وصل می شه روشن می شه . ( البته در صورت وجود ) روی مودم های ADSL وجود داره . روی کارت لن بعضی از دستگاه ها مثل بعضی مادربورد ها وجود داره .
چراغ لن؟؟؟:n08:نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم جیگرم فقط دو تا چراغ داره،یکی پاور،یکی شارژ...
پوریا درست میگه
اما احتمالا منظورِ دوستمون چراغِ لنِ مودمشون هست؟
درست میگم؟
ارگ منظورتون اینِ چراغ لن خاموش و روشن میشه اما بیشتر اوقات باید روشن باشه و هی چشمک نزنه.
ولی کاش z500 چراغ برای هارد و وایرلس داشتش
واسه اینکه زد 500 یه کم ظریف و حساسه واسه خریدن کیفش که قابلیت ضربه گیریش قوی باشه دودل بودم ...چون اکثر مدلهایی رو که میدیدم فقط ظاهر رو داشتن و لاغیر ...در نهایت یه مدل ازelecom رو خریدم که نوشته روش ضد شوکه !......
دوستان در مورد ظریف بودنش لطفا دیگه حرف نزنید:n09:
ماشالله 1000 ماشالله خیلی سخت کاره بلانصبت مثل اسب کار میکنه و محکمه ...
جدی میگی ؟ مالِ منم چراغ لن نداره : دینقل قول:
منظورم همون چراغِ لن مودم هست !
بله دقیقا !نقل قول:
این که شما میگی درسته ! اما مودمِ من مشکل داره ، همین که میرم از وای فای استفاده کنم چراغ لن کاملا خاموش میشه و دوباره شروع میکنه به چشمک زدن و همینطور مشکل داره !نقل قول:
فکر کنم وای فای مودمم مشکل داشته باشه ! چون وقتی با کابل لن وصل میشم اینترنت دارم !
:n08:نقل قول:
داداش شما اسم منو از کجا میدونی ؟ : دینقل قول:
به ، همینطور که گفتم ظاهرا مودمم مشکل داره ، همین که میرم از طریق وای فای دیتا بگیرم ، یهو چراغ لن خاموش میشه و شروع میکنه به چشمک زدن تا دوباره وصل بشه ... اما از طریق کابل مشکلی ندارم !
طبق معمول عامل بسیار تاثیر گذار کلاغ خبر چین :n02::n05:نقل قول:
در مورد مودم هم به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتتون مراجعه کنین . شاید بد تنظیم شده
والا منم یه کیف Abacus گرفتم که حدود ۱۳۰ تومن هم هزینهاش شد و هم شیکه و هم جادار و یک سری قلمبگی هایی در قسمت جاگیری نوت بوک داره که در کُل بنظرم خوب هستش.نقل قول:
شما هم زیاد تو این مسائل حساس نباش.
اینم لینکِ کیف من:
نقل قول:
lمنم اینو خریده ام ...والله حساس نیستم ولی چون دانشجوهستم و باید بیارم و ببرم باید یه چیزهایی رو در نظر می گرفتم ...:n26: