وارد پوشه نصب کومودو بشوید و توی پوشه scanners دیتابیس کومودو که با اسم bxxxxxxx.cav هست را کپی بگیرید. x هم نشون دهنده نسخه دیتایس است و با هر آپدیت تغییر میکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد پوشه نصب کومودو بشوید و توی پوشه scanners دیتابیس کومودو که با اسم bxxxxxxx.cav هست را کپی بگیرید. x هم نشون دهنده نسخه دیتایس است و با هر آپدیت تغییر میکنه.نقل قول:
سلام یه برنامه بلاک شده می خوام از بلاک درش بیارم باید چی کار کنم؟
سلام دوستان
خسته نباشید
میشه بگید علت اینکه نتونستم من با فایروال COMODO FW نتونستم بیشتر از 230/340 بگیرم چیه؟!!
چه تنظیماتی برای استفاده از حداکثر توان فایروال (اما با کمترین میزان سوال و جواب های خسته کنندش) رو باید اعمال کنم؟!!
+
دوستان...
آیا Comodo Dragon مرورگر خوبیه؟
میتونه جای Firefox و Safari و Chrome و Opera رو بگیره یا نه؟!!
سلامنقل قول:
تست این ابزار در حالتی که سندباکس فعال باشه شاید نتیجه جالبی دریافت نکنید (باتوجه به اینکه سندباکس پیشفرض روی حالت مجازی قرار داره) علت اینه که خیلی از دسترسیها به CLT داده میشه اما نکته اینه که شما بایدبدونید این دسترسیها مجازی هست و جای نگرانی نیست......
در مورد مرورگرها خیی فرق چندانی نداره و خودتون میتونید تست کنید....
ممنونم Jadda عزیز بابت پاسخگویی ...
منظورت اینه من بهتره که سندباکس رو غیر فعال کنم؟!!نقل قول:
تست این ابزار در حالتی که سندباکس فعال باشه شاید نتیجه جالبی دریافت نکنید (باتوجه به اینکه سندباکس پیشفرض روی حالت مجازی قرار داره) علت اینه که خیلی از دسترسیها به CLT داده میشه اما نکته اینه که شما بایدبدونید این دسترسیها مجازی هست و جای نگرانی نیست......
چرا اینطوریه!؟
امتیاز کم در این تست یعنی اینکه فایروالم درست و حسابی کانفیگ نشده!!
مگه غیره اینه؟!!
نه...نقل قول:
در مورد مرورگرها خیی فرق چندانی نداره و خودتون میتونید تست کنید....
منظورم این نیس که بشه مرورگر دیفالت من و کارای روزانم رو باهاش انجام بدم...
چون مرورگر خیلی خیلی سلیقه ای هست و سلیقه ی من هم از اونجایی که کاربر افراطی کلیه محصولات اپل هستم به طبع Safari هستش ...
اما وقتی که رو ویندوز میخوام کارای بانکی انجام بدم(انتقال های بزرگ خصوصا) یا واسه دسترسی به حساب های Private خودم و یا استفاده از سایت های که آدم ممکنه بهش مشکوک باشه آیا این گزینه تفاوت چندانی داره با بقیه مرورگر های سرشناس نظیر (فایرفاکس و سافاری و کروم و اپرا و اکسپلورر و ....) ؟ !!!!
تفاوت اون امنیتی که ادعاش رو میکنه شرکت سازنده ی Comodo Dragon تا چه اندازه ای هست نسبت به بقیه مرورگر ها؟!!
به نظرتون برای انتقال های بانکی بهتره از این مرورگر استفاده کنم یا تفاوت چندانی نخواهد داشت به حالم؟!!
پ.ن 1 :
دوستان....
من Comodo Firewall رو نصب کردم!
نه Comodo Internet Security ....
آیا در Comodo Firewall هم آنتی ویروس Comodo موجوده؟!!
آخه در یک جایی از این فایروال دیدم که اسکنر ویروس (آنتی ویروس) داشت...!
جریان چیه؟!
اگه آنتی ویروس داره Comodo Firewall ؛ پس فرق Firewall و Internet Security این شرکت چیه دقیقا؟!!
پ.ن 2 :
یک سوال دیگه هم دارم!
این ویروسکوب چیه دقیقا؟! :n13::n13:
کارش چیه؟!! :n36:
خب، اول بهتره یک توضیح کوچولو در مورد CLT بدم...نقل قول:
ابزار CLT میاد تست Outbound Protection انجام میده. و فایروالها برای بالا بردن ضریب امنیت در این خصوص راهکارهایی دارند که بزرگترین مازول کمک کننده به فایروال HIPS هست که در فایروالها تعبیه شده.... وقتی صحیت دورزدن یک فایروال توسط یک بدافزار مطرح میشه الزاما ارتباط مستقیم اون بدافزار با شبکه مطرح نیست بلکه یک بدافزار میتونه به روشای مختلف یک فایروال را دور بزنه.از آلوده کردن هر پروسه ی امنی، علی الخصوص پروسه های سیستمی نظیر svchost ..... یا حتی تغییر dns .... یا دسترسی مستقیم به کیبورد .... یا دسترسی به مرورگرها و یا ....ابزراهای مثل CLT این موارد را تست میکنه و نظارت یک فایروال روی این موراد را بررسی میکنه.... چون بعد از دسترسی، جلوگیری از عدم ارتباط بدافزار با شبکه عملا بسیار دشوار میشه (اگه نگیم غیر ممکنه)... بنابراین در یک دیدگاه امنیتی، فایرالی خوب هست که این موارد را نظارت بکنه.
اما وقتی CLT یا هر مخرب دیگری در سندباکس مجازی کومودو اجرا بشه=> فرض کنیم قصد دستکاری در فایل host شما را داشته باشه کومودواین اجازه را میده اما تغییرات روی سیستم اصلی شما انجام نمیشه... منتهی CLT فکر میکنه روی سیتم اصلی دستکاری کرده و یک امتیاز منفی بهتون میده.... و یا اینکه میاد مرورگرتون را باز میکنه .... ولی باز مرورگر در سندباکس اجرا میشه.... و غیره...
بنابراین منظورم غیرفعال کردن اتوسندباکس نبود. اجرای CLT دقیقا مساوی با اجرای مخربها روی سیستم هست.
برای انجام عملیات بانکی بهتره در محیط دسکتاپ مجازی کومودو انجام بشه و مرورگر دارگونی که البته ازش در محیط اصلی استفاده نمیکنید را حالا در محیط کیوسک باز کنید و کارهای بانکی را انجام بدهید. بعد از اتمام کار هم سندباکس را پاکسازی بکنید.نقل قول:
اما وقتی که رو ویندوز میخوام کارای بانکی انجام بدم(انتقال های بزرگ خصوصا) یا واسه دسترسی به حساب های Private خودم و یا استفاده از سایت های که آدم ممکنه بهش مشکوک باشه آیا این گزینه تفاوت چندانی داره با بقیه مرورگر های سرشناس نظیر (فایرفاکس و سافاری و کروم و اپرا و اکسپلورر و ....) ؟ !!!!
فایروال فاقد آنتی ویروس است. ولی کومودو چه در اینترنت سکیوریتی و چه در فایروال از قابلیت اتوماتیک Cloud Lookup استفاده میکنه که اگر فایل امن باشه پیغامی نداریم و فایل ها وارد لیست امن میشوند. ولی اگر Cloud Lookup فایلی را مخرب تشخیص بده دقیقا مثل یک آنتی ویروس در قالب پیغام "اسکن آنلاین" به کاربر هشدار میده.نقل قول:
آیا در Comodo Firewall هم آنتی ویروس Comodo موجوده؟!!
آخه در یک جایی از این فایروال دیدم که اسکنر ویروس (آنتی ویروس) داشت...!
ویروسکوپ: سیستم رصد و آنالیز دینامیکی/پویا پروسه های اجرا شده. (با قابلیت ثبت رفتارهای صورت گرفته هر فایل) که شامل امضاهایی از رفتارهای فایلهای مخرب هست که در صورت تطابق رفتار هر فایلی با امضاهای موجود تعریف شده مخرب را شناسایی میکنه....نقل قول:
این ویروسکوب چیه دقیقا؟!:n13::n13:
کارش چیه؟!!
تشکر بیکران دارم ازتون جناب Jadda عزیز بابت توضیحات مفصل و کاملتون ...
یه چند سوال دارم که بعدا ازتون میپرسم...
فقط الان مشکلی که دارم آپدیت نشدن برنامه هستش!
ویروسکوپ و وب فیلتر به راحتی فیلتر میشن
ولی وقتی به آپدیت برنامه میرسه سرعت دانلود به 200-330 بایت میرسه در کمال تعجب و بعد از چند دقیقه هم Faild میشه آپدیت!!
چطور باید این مشکل رو برطرف کرد؟!!
داره عصبی میکنه منو این قضیه حسابی ...!!:n23::n23::n34::n34::n34::n34::n34:
سلام خدمت دوستان و علی آقای عزیز
یه مشکلی که با آپدیت کومودو پیدا کردم!
هر دفعه که بیشتر از یک هفته دیتابیس آپدیت نشده باشه یه فایل 200 و چند مگی (هر دفعه بین 205 تا حدود 260 مگ متغیر بوده) رو واسه دانلود مشخص میکنه که تا کل این مقدار رو دانلود نکنه آپدیت کامل نمیشه
خوب اگه این قانونش باشه که ترافیک اینترنت رو تلف میکنه! و اگه این یه مشکله، چطور باید رفعش کرد؟؟؟
پیشاپیش از راهنمییتون ممنونم
در رابطه با آپدیت برنامه باید عرض کنم که برابر با دریافت نسخه جدید فایروال هست. بنابراین نباید انتظار داشته باشید که هر بار آپدیت برنامه دریافت کنید.نقل قول:
ولی اینکه پیغام "برنامه آپدیت است" نمیده و خطا میاد. احتمالا برمیگرده به نسخه فایروال.... نسخه بتا نصب کردید؟
اگر منظور از بیشتر از یک هفته یه چیزی در حدود دوهفته یا 15 روز باشه حق باشماست.... به علت تغییر در امضاها و دیتابیس؛ کومودو کل دیتابیس را دریافت میکنه که همون حدود 220 مگ هست....نقل قول:
اما اینکه راه حل چیست نباید بزارید بیش از این مقدار دیتابیس آپدیت نشه.... یعنی حداقل هفته ای یکبار دیتابس را آپدیت کنید...... البته این در شرایط خاص هست. وگرنه هر روز باید دیتابیس را آپدیت کرد. اگر هم سیستم به نت دسترسی داره، کلا آپدیت را بزارید روی اتوماتیک تا همیشه آخریت تعاریف دیتابیس را دریافت کنه......
اما اگر سیستم به نت دسترسی نداره و وضعیت به شکلی هست که در دوره های زمانی دوهفته به دوهفته (یا بیشتر) آپدیت نمیشه باید تدابیر دیگری بیندیشید که بهترین راه انتقال دیتابیس از روی سیستمی هست که به نت دسترسی داره (آپدیت آفلاین)
ممنون از وقتی که گذاشتیدنقل قول:
دفعه آخر که همین امروز باشه حدود 5 روز از آخرین آپدیت گذشته و یه آپدیت 224 مگی دانلود میشه!!!
باز سعی میکنم بین آپدیتها وقفه نداشته باشه و امیدوارم حل بشه...
سلام مجددنقل قول:
آخرین اطلاع و تستی که خودم داشتم (و حتی تیم کومودو) روی همون 15 روز بوده..... در روزهای آتی سعی میکنم موضوع را بررسی کنم و تدکر بدم.
فقط میتونید بفرمایید نسخه برنامه کومودو چنده؟
ممنون بابت گزارش این مورد.
نسخه برنامه: 8.1.0.4426نقل قول:
باز هم ممنون...
روی سیستم چند VM دارم که امروز یکیشون را اجرا کردم دیدم کومودو یک هفته (دقیقا 7 روز) آپذیت نشده. بنابراین شروع به آپدیت آنلاین کردم و خوشبختانه آنتی ویروس از آخرین تعاریفی که در دیتابیس نبود شروع به دانلود کرد و خبری از دریافت کل دیتابیس نبود.نقل قول:
همینطور که توی عکس معلومه وقتی درصد دانلود روی 95 درصد هست حدود 6.62 مگ دریافت کرده (در قسمت وضعیت هم چیزی به عنوان 220 مگ یا این حجم بالا نمیبینیم) .... ولی در کل حدود 7 مگابایت دریافت کرد که برای یک هقته به نطر خوب میاد.
البته نسخه نصب شده نسخه بتای 8.2.0.4474 هست.
COMODO Internet Security 8.2.0.4508 Final build
سلام علیکم،
نسخه نهایی کومودو اینترنت سکیوریتی با تغییراتی که در چند صفحه قبل در معرفی نسخه بتا عرض کرده بودم منشتر شده. که میشه به موتور جدید آنتی ویروس اشاره کرد که بیشتر تمرکز در پرفورمنس آنتی بوده و سرعت اسکن بالاتر و آپدیتهای روانتر مخصوصا روی سیستمهای با منابع ضعیفتر و همچنین ادغام دولیست "فایلهای ناشناخته" و "لیست امن" در قالب "لیست فایل" جهت مدیریت بهتره فایلهای موجود روی سیستم با قابلیت تعیین اعتبار برای فایلها و غیره...
و تغییراتی و بهبودهایی در سایر بخشها نطیر سدباکس یا تغییر صدای هشداز پیغامها و ....
لینک دانلود مستقیم نسخه جدید:
نکته:ابتدا نسخه قبلی را کاملا عزل کنید و نسخه جدید را نصب کنید. البته قبل از عزل نسخه قبلی از دیتابیس کپی بگیرد تا نسخه جدید را آپدیت آفلاین کنید.
قبلا که نسخه جدید میومد همون روز از طریق خود کومودو میشد ارتقا داد، ولی از نسخه 8 به بعد هرچقد چک آپدیت رو میزنم میگه نسخه نرم افزار به روزه، اگه بشه این مشکل رو اطلاع بدید حل کنن خیلی خوبه
سلام و ممنون بابت توجه،نقل قول:
فقط میتونم بگم طبق برنامه تیم کومودو، در روزهای آتی شما میتونید نسخه قبلی کومودو را از طریق برنامه به نسخه جدید ارتقا بدهید. فعلا باید کمی صبر کنید.
البته مدیر محصول CIS عوض شده (البته Egemen بزرگ! همچنان در راس کاره و همه کاره محصولات کومودو است ولی دیگه خیلی وارد جزییات نمیشه) و شاید این از تفکرات مدیر جدید باشه.
خیر...خیر...نقل قول:
در رابطه با آپدیت برنامه باید عرض کنم که برابر با دریافت نسخه جدید فایروال هست. بنابراین نباید انتظار داشته باشید که هر بار آپدیت برنامه دریافت کنید.
ولی اینکه پیغام "برنامه آپدیت است" نمیده و خطا میاد. احتمالا برمیگرده به نسخه فایروال.... نسخه بتا نصب کردید؟
من تقریبا 2 ماه پیش از خوده سایت کومودو آخرین ورژن رو دانلود کردم!
به نظرتون الان برم دوباره از سایت کومودو ورژن آخر رو دانلود کنم و نصبش کنم؟!!
بعدش این کانفیگ ها به باد نمیره؟!!
دوباره نیازه که واسه اولین بار به 1200 تا سوال جواب بدم تا کارش راه بیوفته؟!! :n35: :n34: :n27:
آخه علت اینکه سرعت آپدیتش اینقدر پایینه چیه؟!!
آخه 500 بایت واقعا سرعت عجیب غریبیه !!!
حتی با اینترنت دایال-آپ هم نباید با این سرعت آپدیت بکنه نرم افزار رو خب!!!
الان پیشنهاد شما چیه برای رفع مشکل بنده جناب استاد Jadda ؟! :n40::n29:
سلامنقل قول:
من پیشنهادم این هست که یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید. اگر مشکلی پیدا نکرد میتونید صبر کنید تا نسخه جدید از طریق برنامه دریافت بشه. (اگر پیغام خطایی در این مورد دریافت نمی کنید ومشکل برقراری ارتباط با سرور کومودو براتون حل شده)
اما اگر همچنان در آپدیت برنامه با خطا روبرو میشید یا اینکه ابزار عیب یابی مشکلی پیدا کرد. از تنظیمات فعلی کومودو بکاپ بگیرد و بعد کومودو را عزل کنید و نسخه جدید را که لینک دانلودش را در پست بالایی قرار دارم دانلودو نصب کنید و بعد از ریستارت تنظیمات قبلی را وارد و فعال کنید.
سوال: فایروال دارید یا اینترنت سکیوریتی کومودو؟ اگر فایروال دارید چه چیزی دریافت میشه که سرعت حداکثر روی 500 kb هست؟
من فایروال نصب کردم!نقل قول:
این ابزار عیب رو از کجا و چطور اجرا کنم؟!
چطور باید از تنظیمات بک آپ بگیرم و دوباره بعد از نصب تنظیمات قبلی رو وارد و فعال کنم؟!
همه ی بخش های آپدیت(نظیر ویروسکوپ و وب گارد و ...) به راحتی آپدیت میشه با سرعت مناسب!
ولی وقتی میخواد نرم افزار رو آپدیت کنه این مشکل پیش میاد!!
عیب یابی: در پنجره اصلی برنامه گوشه سمت راست روی علامت سوال کلیک کنید و > پشتیبانی > عیب یابینقل قول:
بکاپ از تنظیمات: تنظیمات پیشرفته > تنظیمات عمومی > پیکربندی > روی پیکربندی که "فعال" است کلیک راست بکنید > بکاپ
بعد از نصب ، از همین قسمت میتونید تنطیمات را وارد و فعال بکنید.....
استاد Jadda...
خیلی سپاسگزارم...
من دیشب از سایت Comodo آخرین ورژن رو دانلود کردم!
ولی قبل از نصب ، یکبار دیگه شانسم رو برای آپدیت کردن فایروال امتحان کردم که دیدم در کمال تعجب دیدم که با بالاترین سرعت ممکن فایروال به کل آپدیت شد!!! :n04:
خوشبختانه دیگه کار به نصب مجدد نکشید...
پ.ن:
یک سوال دیگه هم دارم از محضرتون جناب Jadda عزیز ...
در تنظیمات فایروال میشه بگید که این گزینه هایی که نام میبرم بهتره که تیک خورده باشن یا خیر؟
- ترافیک IPv6 را نظارت و فیلتر کن
-ترافیک loopback رو نظارت و فیلتر کن
-ترافیک های تکه شده و پراکنده شده را مسدود کن (این گزینه یعنی چی دقیقا؟!)
-پروتکل ها رو بررسی و آنالیز کن
-فعال بودن ضد-شنود ترافیک
یک سوال دیگه هم دارم
در بخش تنظیمات Hips گزینه ای هست با این عنوان :
-فعال بودن حالت حفاظت بیشتر برای سیستم های 64-بیتی
میشه توضیح بفرمایید که این گزینه چیکار میکنه دقیقا؟!
در حالت دیفالت این گزینه تیک نداره!
آیا تیکِ این گزینه رو فعال کنم بهتره؟!
پ.ن:
گزینه ی "انتخاب پیغام های هشدار به حالت پروگو" چیه؟!!!
فعالش کنم؟
واقعا از کمک های بی دریغ تون سپاسگزارم استاد Jadda ...
:n12::n12::n12::n12:
سلام علی آقا و ممنون بخاطر زحماتتون:n16:
نسخه های قبلی کومودو لیست فایلهای سند باکس شده رو میشد پالایش کرد اما در نسخه جدید این امکان خذف شده؟
چطور باید لیست رو پالایش کرد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
موفق باشید:n16:
عرض سلام مجدد
خب، خدا را شکر آپدیت های جدید را از طریق برنامه با سرعت مناسب دریافت کردید.:n16:نقل قول:
اون گزینه های که ذکر کردید، بهتره همه شون تیک داشته باشند و فعال باشند. دو تای اول نظارت فایروال را روی برخی کانکشنها فعال میکنه و سه تای دیگه از سیستم در برابر برخی حملات که ذکر میکنم محافطت میکنه...نقل قول:
در تنظیمات فایروال میشه بگید که این گزینه هایی که نام میبرم بهتره که تیک خورده باشن یا خیر؟
اول نظارت روی پروتکا IPv6 هست و دومی نطارت روی ترافیکنقل قول:
ترافیک IPv6 را نظارت و فیلتر کن
-ترافیک loopback رو نظارت و فیلتر کن
loopback که فکر فکر میکنم قبلا توضیح دادم اینجا.
ابتدا باید با Maximum Transmission Unit آشنا بشیم، در ارتباطات بین دو دستگاه در شبکه یک حداکثر واحد انتقال تعریف شده بهش میگن Maximum Transmission Unit یا MTU؛ که بسته ها-packets اگر بزرگتر از این میزان تعیین شده باشه قبل از ارسال باید شکسته بشوند به بسته های کوچکتر، یعنی broken up میشن که بهشون میگن (Fragmented IP Packets (Fragmented IP Trafficنقل قول:
-ترافیک های تکه شده و پراکنده شده را مسدود کن (این گزینه یعنی چی دقیقا؟!)
اگر این بسته ها شکته نشوند به مقصد نمیرسند ولی با شکسته شدن به مقصد میرسند. منتها در کومودو با فعال بودن این گزینه این بسته های شکسته شده یعنی fragmented packets ها مسدود میشن. یعنی فایروال کومودو بین سیستم شما و شبکه قرار داره و فایروال این بسته های تکه شده را مسدود میکنه و اصلا اجازه نمیده که به سیستم برسند.
علتش این هست که این ترافیک شکسته شده به بسته های کوچکتر؛ تهدیداتی نظیر denial-of-service attacks را منجر میشن. مثلا در یکی از این روشهای حمله بسته های بزرگتری فرستاده میشود که شکسته میشوند ولی دوباره یکپارچه کردن این بسته ها توسط سیستم دریافت کننده مشکل هست اتفاقاتی نظیر crash یا buffer overflow رخ میده.... فعال بودن گزینه جلوی حملاتی نطیر حملات زیر را خواهد گرفت:
Unnamed Attack, Overlapping Fragment Attack, Teardrop Attack, Tiny Fragment Attack, Ping O’ Death Fragmentation Attack, UDP Fragmentation attack
عمل Protocol Analysis برای تشخیص بسته های جعلی صورت می گیرد، که در حملات DOS و DDOS از این بسته های جعلی استفاده میشه.نقل قول:
-پروتکل ها رو بررسی و آنالیز کن
در واقع بررسی میشه ترافیک موجود مطابق با استاندارهای تعریف شده برای هر پروتکل نظیر hyper-text transfer protocol (HTTP) , file transfer protocol (FTP) , transmission control protocol / internet protocol (TCP/IP) و غیره باشد... در غیر این صورت ترافیک و packet خارج از استاندار پروتکل مورد نطر شناسایی و در نتیجه مسدود میشه.
-فعال بودن این گزینه از ARP cache در برابر آپدیتهای خطرناک جلوگیری میکنه....نقل قول:
فعال بودن ضد-شنود ترافیک
آدرس IP و آدرس MAC در آدرس روی شبکه برای برقراری ارتباط هستند و و یک دستگاه این دو آدرس را دارد. و ARP وطیفه تبدیل و آدرس آیپی به مک را دارد.... به عنوان مثال برای ارتباط با یک دستگاه روی شبکه دستگاه شما وقتی درخواست اتصال به دستگاه مورد نطر با آدرس آیپی مشخص را دارد یک ARP Request میفرسته که این آدرس آیپی مربوط به کدوم دستگاه است؟ و دستگاه مورد نظر اعلام میکند مربوط به من است و اینم آدرس مک من هست و آدرس مک را میفرسته..... مشکلاینجاست که سیستم نمیتونه تشخیص بده ARP reply جعلی است یا نه و هر پاسخی را درست درنظر میگیره..... اونوقت یک هکر با یک پیغام ARP reply جعلی میتونه از این مورد استفاده بکنه و دستگاه خودشو وارد شبکه بکنه با آپدیت ARP cache و مک آدرس خودشو با آیپی یکسان معرفی بکنه..... اونوقت ترافیک از دستگاه مهاجم هم عبور میکنه و در واقع مهاجم قابیت شنود ترافیک را پیدا میکنه.....
در واقع ARP spoofing بستر حملاتی نظیر Denial of Service و Man in the Middle و Session Hijacking و... را فراهم میکنه.
در یک جمله کارکرد و حفاظت بهتره HIPS و بخش حفاطت پیشرفته روی سیستمهای 64 بیتی است..... من فعال میکنم.نقل قول:
-فعال بودن حالت حفاظت بیشتر برای سیستم های 64-بیتی
تعداد سوالات HIPS را بیشتر میکنه و بیشتر وارد جزییات حرکات یک فایل میشه...... من فعال فعال میکنم.نقل قول:
گزینه ی "انتخاب پیغام های هشدار به حالت پروگو" چیه؟!!!
سلام جناب Parseh38 عزیز و ممنون بابت توجه به این مورد.نقل قول:
نسخه های قبلی کومودو لیست فایلهای سند باکس شده رو میشد پالایش کرد اما در نسخه جدید این امکان حذف شده؟
اتفاقا این موردی بود که توی نسخه بتای داخلی که داشتیم بهش اشاره کرده بودم و حتی مورد را در دیتابیس کومودو ثبت کردم و تایید هم گرفت..... ولی متاسفانه فعلا ما فاقد این ابزار هستیم. البته طبق نظر تیم کومودو در نسخه بعدی شاهد این قابلیت مفید خواهیم بود.....
واقعا بی نهایت سپاسگذارم ازتون جناب Jadda عزیز...
راستی
در Comodo Firewall هم قابلیت Virtual Kiosk موجوده یا فقط در Comodo Internet Security وجود داره این قابلیت ؟!
پ.ن:
اگه Comodo Firewall به طور خودکار یا با اشتباهِ من یک فایل رو به سندباکس منتقل کنه و این کار رو به خاطر بسپره؛چطوره میشه اون فایل رو دوباره به محیط اصلی ویندوز برگردوند و داخل سندباکس اجرا نکرد؟!
آخه یکبار این کارو کرد به طور خودکار،الان هر بار اون فایل رو اجرا میکنم در محیط سندباکس اجرا میشه خود به خود...!!
سلامنقل قول:
قابلیت دسکتاپ مجازی در فایروال کومودو هم موجوده.
در مورد سندباکس کردن یک فایل: همزمان اون فایل در بخش "لیست فایل" قرار میگیره و برچسب "ناشناخته" بهش میخوره، که شما میتونید از همون قسمت فایل را "امن" کنید که کومودو فایلهای امن را سندباکس نخواد کرد.
محتوای مخفی: عکس
سلام خدمت همه اساتید مخصوصا jadda عزیز
خسته نباشید
ی خبری دیدم از ویندوز۱۰ ک قراره بیاد ک در مورد سیستم امنیتیش نوشته بود دیدم شبیه به کاری هست ک کمودو انجام میده گفتم لینک بدم شما هم بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sakht afzar.com/fa/news/os/4302-microsoft-announces-windows-10-device-guard فاصله ها حذف شود
ی سوال هم دارم با داشتن فایروال کمودو روشن بودن فایروال ویندوز درسته یا باید خاموش کرد
چون من یادمه قبل از نصب کمودو فایروال ویندوز رو خاموش میکنم ولی بعدش مثل اینکه خودش روشن شده
مشکلی هم نداشته الان فیلتر عبوری کمودو هست ولی یکی دوبار هم پیغام از فایروال ویندوز امد ک block و allow داشت ک البته قبلش از کمودو گذشته بود و بعد این امد
سلام من از COMODO Internet Security استفاده میکنم
هر وقت تو هر پوشه ای از نرم افزارها میرم سریع میگه مخرب پیدا شد و هر چی کیجن،پچ ،کرک هست رو مخرب تشخیص میده!!!!
یا برنامه ای دانلود میکنم و از زیپ در میارم کرکش رو سریع مخرب شناسایی میکنه و قرنطینه میکنه
روشی هست که انقدر به این کرک ها گیر نده!!!:n15:
سلامنقل قول:
شناساندن پوشه مورد نظر در قسمت استثنای آنتی ویروس
سلام من به یه مشکل خوردم بعضی مواقع پیغام هایی کومودو میده خیلی سریع میپره و نمیتونم هیچ گزینه ای انتخاب کنم
مثلا الان میخوام فایروال رو غیرفعال کنم گزینه ای که برای مدت زمان غیر فعال بودن میده سریع میره و نمیتونم هیچی انتخاب کنم
سلامنقل قول:
فایروال ویندوز را خاموش کنید بهتره...
قابلیت Device Guard به نظر میرسه یک گام مثبت برای مایکروسافت باشه و اونجوری که بیان شده فلسفش شبیه اون چیزی هست که الان ما در کومودو شاهد هستیم......نصب و اجرای برنامه ها با اجزاه کاربر و سیستم تقسیم بندی فایلها و جداسازی فایلهای مشکوک و ناشناخته از فایلهای امن.... به هر حال سیستم عامل ویندوز (دسکتاپ) از این قابلیت بی بهره بود (الان دارم فکر میکنم که در رابطه با اسمارت فونها این مورد بیشتر روش کار شده ... درافت اپ ها از اکوسیستم آیفون تا استور مایکروسافت برای وینفون و حتی گوگل پلی) که ظاهرا مایکروسافت داره فکری به حالش میکنه هر چند اینجا داستان خیلی فرق میکنه.... در هر صورت چیزی مثل Device Guard میتونه کمک کننده باشه.
یکار عیب یابی کومودو را اجرا کنید ببینید مشکلی پیدا میکنه..... نسخه 8.2 دارید؟نقل قول:
این مورد را منم مشاهده کردم قبلا...
فایروالش دارم نسخه 6.0.2 هستنقل قول:
یکار عیب یابی کومودو را اجرا کنید ببینید مشکلی پیدا میکنه..... نسخه 8.2 دارید؟
این مورد را منم مشاهده کردم قبلا...
عیب یابیش کدوم قسمته چیزی پیدا نکردم
توصیه میکنم کومودو را به نسخه 8.2 ارتقا بدهید.نقل قول:
از طریق محیط فایروال و آپدیت میتونید آخرین نسخه را دریافت کنید یا از لینک مستقیم زیر آخرین نسخه را دانلود کنید که باید نسخه قبلی را عزل و نسخه جدید را نصب کنید
ورژن جدید کومودو خیلی بهینه تر شده و دیگه مشکلاتی که باهاش داشتم رو نداره .و کاملا مشخصه رو این ورژن اساسی کار شده..
سلام
باز مشکل آپدیت هنوز پایداره
آپدیت آفلاین انجام میشه و بعد از آن، آپدیت آنلاین تمام آپدیت اولیه رو دانلود میکنه
نسخه نهایی 8.2
سلام علیکمنقل قول:
فایل آپدیتی که برای انجام آپدیت ازش استفاده کرید مشکل داره.....یعنی فایل آپدیت شما مربوط به بیش از 15 روز قبل میشه. اگر غیر از این است حتما اعلام کنید تا بررسی بشه.
ممنون
امروز اصلا آپدیت نمیشه و ارور 0x80070002 رو میده بعدش..
سلام
سرعت اینترنتم خیلی کمه.آنلاین ارور میده
آبدیت آفلاین رو از کجا بگیرم(ورژن 8.1)
سلام خدمت استاد و کارشناس این تاپیک،جناب Jadda ...
یک سوال ِ خیلی ضروری داشتم ...
جناب Jadda ... ؟
چرا فایروال Comodo باعث اشکال در عملکرد تمامی پروک*سی های من میشه؟!
از K*erio گرفته تا Stunnel و Tunnel+ و Pm9 و iNet و O*Vpn و V*PN و ... !!!
یا اجازه نمیده یک سری اصلا کانکت بشن ! (بدون کوچکترین سوالی از من!) یا اینکه اجازه ی کانکت شدن میده بهشون،ولی اصلا کار نمیکنن !!
واسه همین هر سری که به پرو*کسی نیاز باشه ، باید فایروال رو غیر فعال کنم متاسفانه !!! :n28::n28:
میشه هر چه زودتر این مشکل رو حل کنید با راهنمایی های کارشناسانتون ...؟! :n27: :n12::n12:
سلام
من امروز آپدیت کردم، فکر نکنم مشکلی باشه.... کمی صبر کنید درست نشد بررسی میکنیم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
خب میشه فایروال را طوری تنظیم کرد که مانع کارکردن تمام ابزارهایی بالا که نام بردید بشه..... احتمالا ناخواسته فایروال شما الان یه رول داره که جلوی اون ابزارها را گرفته.....
راحترین راه واسه من این هست که یک بکاپ از تنظیمات بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید.
تنظیمات پیشرفته > تنظیمات عمومی > پیکربندی > روی پیکربندی فعال کلیک راست کنید و بکاپ