یک عدد ماکسیما 91 بی رنگ تمیز 103 تومن خریداری شد
کارکرد 11000 تا...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یک عدد ماکسیما 91 بی رنگ تمیز 103 تومن خریداری شد
کارکرد 11000 تا...
مبارک باشه به سلامتینقل قول:
قیمت هم درست و مناسبه.
راستی کروز کنترل یادتون نره نصب کنید.
ممنون...نقل قول:
کروز چند هست داداش؟
ولی بابام میگه مال ما که 85 بود دیگه کار خودشو کرده بود و این یکی خداروشکر خیلی بهتر از اونه.
سلام دوستان
الان تو بازار تيبا صفر كيلومتر چنده؟
کروز کنترل ماکسیما قیمت دقیق ندارم اما یه شماره تهران برات پیغام خصوصی میکنم زنگ بزن بپرس.نقل قول:
خیلی حیفه ماکسیما کروز نداشته باشه.
تیبا صفر خشک مدل 92 قیمت حدود 22.5 میلیون توماننقل قول:
سلام دوستان
قصد دارم یه ماشین دوگانه سوز صفر بخرم
خودم نظرم روی LX EF7 پایه گاز سوز هست
البته گزینه چندانی هم برای انتخاب وجود نداره ، یکی همین سمند EF7 پایه گاز سوزه که گفتم ، یکی GLX 405 و پارس دوگانه سوز هست که موتور هر دو اونها XU7 هست که فکر میکنم گزینه خوبی نباشه ، غیر از این ها هم دوگانه که از کارخونه دوگانه تولید بشه سراغ ندارم ، اگه مورد دیگه ای هست که من اطلاع ندارم ، راهنمایی کنید
راستی LX EF7 پایه گاز سوز از لحاظ گیر اومدن قطعات و قیمت قطعات و لوازم چطور هست؟
207 دنده ای خاسکتری بسیار تمیز چند قیمت می خوره
همونطور که خودتون گفتید بهترین گزینه همین است ، قطعاتش به نسبت قبل راحت تر گیرمیاید و ارزانتر شده است .نقل قول:
207 چه مدلی دوست عزیز ؟نقل قول:
سلام
ماکسیما 82 دنده ای یک کف دست رنگ چند قیمت می خوره ؟
نقل قول:
ماکسیما دنده ای مدل 82 قیمت حدود 47 میلیون تومان
دوستان به نظر شما بین سمند lx ef7 و رانا کدامیک انتخاب بهتری خواهد بود؟ اولویت ها ایمنی، مسافرت، و هندلینگ بهتر.
سلام دوستان.من قصد خرید ماشین دارم .بودجه ام 22 میلیونه و برحسب علاقم بعد از جستجو به ال90 و 206 تیپ2 رسیدم.(یه خونواده 2 نفره ایم که ملاک اصلیم کم دردسر بودن ماشینه.قبلا یه سمند 83 داشتم که حسابی حالمو گرفته بود.الانم چشمم از ماشین کارکرده ترسیده)
زیبایی 206 مخصوصا داخل ماشین واقعا چشمگیره اما من چون با این پول نمیتونم ماشین صفر بخرم بیشتر دنبال ماشینی هستم که مجبور نباشم هر روز برم تعمیرگاه.چیزای خوبی در مورد ال90 خوندم و شنیدم.بخاطر همین با قیافه ی تندر کنار اومدم.اما چیزی که الان باعث تردیدم شده اینه که کدوم ماشین استهلاک کمتری داره.مثلا الان در تاریخ آبان 92 اگه من بخوام تندر 87 یا 206 مدل 87 بگیرم کدومشون سالمتر موندن؟
سوال بعدیم در مورد فراوانی قطعات تندره.آیا به مشکل نمیخورم؟ و اینکه قطعاتش چقد گرونتره؟(از چن تا مکانیک که پرسیدم گفتن قطعاتش گرونتره ولی خیلی کمتر خراب میشن)
بدجوری تو انتخاب ماشین موندم.با 22تومن چی بگیرم؟البته ترجیحا دلم میخواد بین دو گزینه بالا باشه.اصلا اینکار منطقیه؟(خرید ماشین 4-5 سال کارکرده)
از دوستانیکه تجربه و آگاهی دارن ممنون میشم کمک کنن.
سمند LX EF7 به شرطی که صفر کیلومتر بخرید.نقل قول:
البته رانا هم ماشین کم مصرف و بهینه ای هست
اما خوب بحث هندلینگ و ایمنی سمند نمره بیشتری میگیره.
نقل قول:
به مراتب تندر 90 استهلاک کمتری نسبت به 206 داره
از نظر قطعات و لوازم یدکی هردو در یک سطح هستن. گاهی اوقات میشه که با کمبود قطعه مواجه میشن.
ماشین کارکرده رو باید دقت کنی و بخری اما حالت نرمال بخوای حساب کنی تندر 90 کمتر به تعمیرگاه خواهد رفت.
قطعات بدنه و موتوری تیپ 2 گرون تر از تندر 90 هستش.
و در کل قدرت و شتاب تندر 90 نسبت به 206 تیپ 2 بهتره و عملکرد بهتری رو نشون داده
دوست عزیز واقعا از پاسخگویی دقیق و سریعتون ممنونم.نقل قول:
بنظر شما اگه یه تندر سالم و خوب پیدا بشه ، مثلا برای یه مدل 87 از نظر کارکرد چن هزارتا نرماله و ارزش خرید داره یا بهتره بگم بیشتر از چن هزارتا دیگه ارزش خرید نداره ؟البته میدونم جواب قطعی و دقیقی نمیشه داد.
ویک سوال دیگه: خودتون با این بودجه بطورکلی توصیه میکنید چه ماشینی بگیرم؟ و چرا؟
پیشاپیش ممنونم که به حل مشکل کسانی مثل من کمک میکنید
در مورد کارکرد یه ماشین اصلا نمیشه نظر داد چون ماشین مدل بالاتر امکان داره کارکردش از ماشین مدل پایین تر بیشتر باشه.نقل قول:
مهم از نظر فنی و بدنه سالم باشه و بی عیب
در حالت نرمال یه تندر مدل 87 در حد 80 هزار کارکرده باشه هم خوبه. البته بیشتر موارد بالاتر هستن.
من تندر 90 رو به 206 تیپ 2 برای شما ترجیح میدم.
خیلی ممنون از پاسختون. سوال دیگه ای داشتم تندر 90 E2 مدل90 بدون رنگ فنی سالم چقدر می ارزه؟نقل قول:
تندر 90 E2 فول مدل 90 قیمت حدود 31 میلیون توماننقل قول:
ممنوننقل قول:
تا حدودی 206 رو بیخیال شدم.بین تندر90 مدل 87 و سمند lx مدل بالاتر چی؟(با بودجه 22-21 تومن)
خودم قبلا تجربه سمند مدل پایین رو داشتم.توی جاده واقعا راحت بود ولی برای شهر ترجیح میدادم که ماشینم کوچیکتر میبود.بخاطر همین دوس داشتم ماشین بعدی جثه کوچکتری داشته باشه.ولی آقا پوریای عزیز توی لینک زیر راجع به تندر 90 مطالبی رو نوشته بودن که اگه درمورد همه تندرها مصداق داشته باشه واقعا جای تامل داره.تازه ماشین ایشون مدل 91 بوده.
پست 29
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود شما با 22 تومن چی میخرین؟(بین همه ماشینها بغیر از پراید و تیبا):n13:
سمند تو جاده ماشین راحتیهنقل قول:
تجربیات دوستمون آقا پوریا هم در مورد تندر درست بوده
اما ممکن هست هرکسی نظرش متفاوت باشه.اگه توجه کنید دوستمون تجریبات خودشمون رو گذاشتن.
من با این بودجه پزو 405 با موتور TU5 مدل 89 یا 90 میخریدم . خیلی خوب جواب داده عملکردش خوب بوده مصرف سوختش مناسب و شتابش هم مطلوب.
البته سمند هم خواستین بخری مشکلی نیست.
405 ماشین خوبیه فقط با ظاهرش مشکل دارم.برام قدیمی شده.از طرفی چون دوگانه سوز نمیخوام و سمند lx بنزینی هم مصرفش بالاست دوباره دارم به تندر 90 فک میکنمنقل قول:
یه تندر 90 -E1 مدل 87 پیدا کردم با کارکرد 50000 تا.قیمت رو 24 گفته که احتمالا پایینتر هم میاد.نقره ای بی رنگ.ماشین سالمیه.آیا نسبت به 405 slx و سمند ارجحیت نداره؟
دوم اینکه از نظر قطعات برای تندر، الان که چن سال از حضورش تو بازار گذشته هنوز هم قطعاتش گیر نمیاد؟(قطعات موتوری و بدنه)
یا اگه به مشکل بخورم قابل حله؟نمیخوام توی این یکی دو سالی که این ماشین زیر پامه خیلی اذیت بشم.
ممنون
111 sx مدل اسفند 91 ، تا برج 4 بیمه بدنه با شخص ثالث ، بی رنگ ، لاستیک ، دزگیر مجیکار ، روکش ، سیستم ، بدون خط خش ، 18000 تا کارکرد ، چقد بفروشم؟
با 26 تومن چه نوع 206 میشه گرفت؟ بی رنگ باشه.
شما پشت تيبا بشين يه دوري بزن شايد نظرت عوض شه:n01: كاري كه من كردم.نقل قول:
در مورد قطعات و لوازم تندر مشکلی نیست مگر یک سری قطعات خاص که اونم باهاش برخورد نمیکنید زیاد.نقل قول:
تندر 90 از نظر فنی ماشین خیلی خوبیه اما از نظر فضای کابین و راحتی سرنشین نمره کمتری نسبت به 405 و سمند میگیره.
اگر قصد خرید تندر رو هم دارین اصلا مشکلی نیست این موردی هم که پیدا کردین حدود 1 میلیون تومان بالاتر گفتن.
پراید 111 SX مدل 91 با شرایطی که گفتین قیمت بین 17 تا 17.5 میلیون توماننقل قول:
و اگر 206 بخواین تا 26 میلیون تومان
تیپ 2 مدل 89
تیپ 5 مدل 85
جدی؟ من به ۱۶ راضی بودم که! ۲۰۶ مدل ۹۱ تیپ ۲ بی رنگ چنده؟نقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk
سمند ef7 مدل ۹۰ بی رنگ ۸۰ تا کارکرد دوگانه' بیمه تا برج ۵ ' چقد خوبه بخرم؟
Sent from my ME173X using Tapatalk
سمند EF7 مدل 90 --->بین 21.500.000 تا 22 ملیون تومان ( یورو 2 )نقل قول:
یکی از رفقا هستش که سمند پایه گاز داره.نظرش رفته رو رانا . آیا کار عاقلانه ایه اینو بفروشه رانا بخره؟
اصلا رانا نسبت به سمند پایه گاز په برتری داره؟
ممنون
بستگی به شرایط و اولویت های دوست شما دارهنقل قول:
اما در مجموع سمند امتیاز بیشتری به نسبت رانا به خود اخصاص میدهد .
سلام دوستان پراید صبا اسفند 83 با کارکرد 200.000 کیلومتر بدون رنگ بی تصادف خوردگی جزئی لاستیک 40 درصد بدون سیستم و باند با تخفیف بیمه کامل رنگ نوک مدادی بیمه هم تا آخر سال چند میارزه ؟موتوری هم کاملا سالم.
پراید مدل 83 قیمت حدود 8.5 میلیون توماننقل قول:
پژو405 tu5 مدل 91 با کارکرد38هزار بیمه تا 92/12/20 قیمت؟
405 SLX با موتور TU5 مدل 91 قیمت حدود 26.5 میلیون توماننقل قول:
ام وی ام 110 سه سیلندر نقره ای مدل 85 دور تا دور رنگ را قیمت می خواستم
با تشکر
MVM 110 مدل 85 قیمت حدود 9 میلیون تومان دورتادور رنگنقل قول:
تمیز و سالمش حدود 10.5 میلیون هست
سلام دوستان 206 صندوقدار V8 لیمیتد مدل دی ماه 90 رنگ سفید متالیک بیمه نامه تا 20 اذر بسیار تمیز و خانگی رنگ جاده رو ندیده ...
کارکرد فقط 8500 کیلومتر
600 لیتر هم بنزین تو کارتش هست
قیمتش چقدره ؟
سلام دوستان
با بودجه نسبتا کم 12 - 13 میلیون تومن چی میشه خرید؟ یه ماشین کم خرج و کم درد سر معرفی کنید(مدلش زیاد قدیمی نباشه).
در ضمن نظرتون راجع به ام وی ام 110 4 سیلندر چیه؟ از نظر کارکرد و قیمت قطعاتش .
مرسی