با درود پس چرا من هاردو میزنم هی میگه حافظه خارجی خرابه.؟ تو هاردت اکسترناله ومارکش چیه؟ شاید otg مخصوصی میخواد؟نقل قول:
Printable View
با درود پس چرا من هاردو میزنم هی میگه حافظه خارجی خرابه.؟ تو هاردت اکسترناله ومارکش چیه؟ شاید otg مخصوصی میخواد؟نقل قول:
تبلت Samsung - Galaxy Tab 3 7.0 Kids SM-T2105 - 8GB مخصوص بچه هاست.نقل قول:
با قیمت 650 تومان.
تبلت A3000 لنوو تبلت بسیار خوبی هست. پیشنهاد می کنم همین رو تهیه کنید. باقیمت 600 تومان.
دوستان بهترین مدل و کانفیگ تو تبلت های 7و 8 اینچ سیم خور زیر 1100 چی پیشنهاد می دید؟
این تبلت فقط تو همین سایز 8.3 اینچ هست یا سایز بزرگترش هم هست؟نقل قول:
یه سوال دیگه منظور از پشتیبانی از 3g چیست؟
دوستان جالبه هفته پیش اهواز گارانتی سازگار بود 555 و 560 و ایسوس فون پد بود 750 الان این شده 580 و 590 و ایسوس شده 680 جاله عجیبه فقط اون بار ایسوس گرون شد و لنوو ارزون و الان ایسوس ارزان شده و لنوو گرون ...
سلام
خسته نباشید
در حدود قیمت 650 کدوم تبلت خوبه؟
من نظرم بیشتر روی ایسوس فون پد 7 هست
می خواستم راجع به معایبش بدونم
و اینکه چه مدل دیگری پیشنهاد می کنید؟
به نظرتون میشه هم به عنوان گوشی و هم تبلت ازش استفاده کرد؟
نه بزرگ تر نداره...نقل قول:
منظور از پشتیبانی از 3G، نسل سوم مخابرات هست. اینترنت پرسرعت! الان تو ایران (فعلاً) رایتل هست. البته آی سیم هم داره شروع میکنه.
نسل چهارم هم هست (4G) که سرعت فوق العاده ای داره. البته هنوز تو ایران کاربردی نیست.
امروز رفته بودم گارانتی ویستا... یعنی اوضاعی بود...این قدر تبلت ایسوس آورده بودن برای رفع عیب... همه مدل... حتی مدل ویندوزیش... چند نفر که هفته اول استفادشون بود... کلی حال کردم با تبلت خودم (lenovo a3000) فعلا که داره خوب جواب می ده...
دوستان من اول می خواست تبلت سامسونگ نت ان 8000 رو با قیمت حدود 1500 بخرم ولی امروز با ال جی پد 8.3 آشنا شدم که از نظر رزولوشین و نرم افزاری عالیه ولی متاسفانه سیم کارت خور نیست و قیمتش هم حدود یک تومانه . نظر دوستان در مورد خرید کدومه؟
دوستان تورو خدا یکنفر جواب بدهنقل قول:
من که asus fonepad7 را هارد 2 ترابایت اکسترنال هم با کابل otg وصل کردم و شناخته.
با کابل otg دیگه امتحان کنین.
ولی گوشی ام که xperia M است، حتی هارد 500 اکسترنال را نمیشناسه، چون در گوشی ها، آندروید فرمت NTFS را شناسایی نمیکنه.
و برنامه ای میخواهد که در تبلتها هست ولی برای نصب برنامه در گوشی باید گوشی روت باشه.
نظرتون راجع به هوآوی media pad link چیه؟نقل قول:
سلام
وقت بخیر
من هم بین ایسوس فون پد 7 و لنوو آ3000 برای خرید دارم تحقیق میکنم
البته با توجه به مشکلات و آپدیت و غیره ایسوس تا 90% دارم منصرف میشم
و اینکه قبلا یکی از دوستان لنوو داشت و هیچ مشکلی با تبلتش نداشت
به نظرم هواووی اون چیزی که باید باشه نیست،گوشیهاش خیلی سخت افزارشون با قیمتشون فرق داره
من که خاطره خوبی از هواوی هم ندارم و به خاطر یه ال سی دی گوشی موبایل خیلی مشکلات داشتم
سلام
تبلت تا 370 تومان چی بگیرم خوبه ؟
اگر یکمی محکم باشه خیلی بهتره میشه /
تبلت هاینقل قول:SmartTouch Trend TB7820116 و Lenovo A1000 انتخاب های خوبین.
بنظر من که طرف تبلتهایی مثل smarttouch و ... نرو. لنوو A1000 با این قیمت انتخاب بسیار خوبیه. هم از نظر کیفیت صفحه نمایش، هم باتری .
فراسو 717 fast چطوره ؟ مشکلات نداره ؟
به نظرم تو این رنج، تبلت های بهتری هم پیدا میشه.نقل قول:
البته این مدل، مشکل خاصی نداره. اما چون ایرانیه و هنوز جا نیفتاده، پیشنهاد می کنم با کمی افزایش بودجه،
Lenovo A3000 رو تهیه کنید که نسبت به قیمتش، امکانات خوبی داره و در کل ارزش خرید بالاتری نسبت به فراسو
داره.
قطعاً مدل LG بهتره نسبت قیمت ارزش خرید فوق العاده ای داره.نقل قول:
حذف شود ////
سلام
بین انتخاب های Fonepad 7 ME372CG ولنوو 3000 وGalaxy Tab 3 7 موندم
درسته که دو مدل دیگه از نظر سخت افزاری نسبت به گلکسی قوی تر هستند ولی باتوجه به رویوهای زیادی که خوندم می بینم هنگ کردن. مشکل صدا در قطعات، کندی مودم لنوو، درست نشون ندادن تصویر درحالت صحبت تصویری
و دیر اپ شدن اسیوز و خیلی مشکلات ریزو درشت دیگه بهتره گلکسی رو بگیرم.
حداقل اینه که یه رابط کاربری تمیز و شسته رفته و کیفیت بهتر و امتحان پس داده گیرم میاد
نظر شما چیه؟
بین این سه گزینه، لنوو 3000 بهترین گزینه هست. اما مدل Tab 3، از لحاظ نرم افزاری، قطعاً بهترین هست.نقل قول:
اما در این رنج قیمت، Xperia-Tablet-S-32GB بهترین مدل، در این رنج هست.
سخت افزار بسیار قدرتمند، نرم افزار، دوربین، ضد آب بودن ( در شرایط متوسط ( نه استخر) )
در بین تبلت های 8 اینچی، LG G Pad بهترین انتخاب هست با قیمت 990 تومان.
سونی و ال جی مدل های خوبی هستند مخصوصا ال جی. ولی حیف که سیم کارت نمی خورننقل قول:
بیشترین استفاده من از تبلت برای وبگردی و اینترنت هست تبلتی هم که سیمکارت نخوره تقریبا بدرد من یکی نمیخوره چون همه جا وای فای پیدا نمیشه
لنوو رو می ترسم بگیرم چون واقعا می بینم از هر دو نفر یکی باهاش مشکل داره اونم موارد و مشکلات عجیب که نشوندهنده کیفیت پایین قطعات هست. مثل صدای قاب پشتی، مودم ضعیف، هنگ و ریست شدن زیاد ،برعکس شدن تصویر و .......
حاضرم سخت افزار پایین تری داشته باشه ولی باهاش مشکل اعصاب نداشته باشم
سلام
وقت بخیر
دوست عزیز لنوو مشکلی نداره ،بیشتر ایرادها برمیگرده به کاربر!
بنده خودم چند ماه پیش برای یکی از دوستان یه تبلت لنوو گرفتم به قیمت 560 که مشکلی نداشت،امروز هم خیلی تلاش کردم یکی تهیه کنم که به خاطر قیمت بالای تبلت دست نگه داشتم
شما با گارانتی سازگار بگیرین مشکلی پیش نمیاد،چون گارانتی الماس،ویستا یکی هستن یعنی همون یاس هستن و آوات که هم جدید اومده معلوم نیست چی هست و ...
میگم سازگار چون لب تاب های لنوو رو هم سازگار گارانتی میکنه
تبلت خوبی هست ولی نه به قیمت 620 تومان
ایسوس رو هم به خاطر مشکلات نرم افزاریش کلا از گزینه خرید حذف کردم منظورم ایسوس فون پد 7 بود
سونی هم که قیمت بالایی داره البته قیمت این تبلت که دوستمون معرفی کرده رو نمیدونم
ولی باز لنوو ارزش خرید داره ولی زیره 550 تومان
شما خودتون با لنوو کار کردین؟نقل قول:
اکثر مشکلاتی رو که من دیدم سخت افزاری هستند مثلا مشکل مودم که یکی از دوستان تو تاپیک لنوو مطرح کردن و اینکه مودمش سرعت های بالا مثل 1 مگ رایتل رو جواب نداده
یا صدا دادن درب پشتی و هنگ کردن وریست شدن دستگاه که تو خلی از رویو ها دیدم همچنین مشکل برعکس شدن تصویر هنگام تماس تصویری که خود سازنده هم هنوز مشکل اش رو جل نکرده
احتمالا فردا یه گالکسی تب 7 بگیرم بدون گارانتی هر چند سخت افزارش راضیم نمیکنه ولی بهتر از هیچیه حداقل یه رابط کاربری خوب داره با یه امتحان پس داده تو کیفیت
پس به نظرم Galaxy Tab 3 بهترین گزینس !نقل قول:
سلامنقل قول:
بله کار کردم،کلا باید خودتون کار کنید،زیاد نمیشه رو گفته دیگران تاکید کرد،البته جسارت نباشه
بیشتر بحث کاربره تا دستگاه،مثلا کاربر به اندازه ای که دستگاه توان کار کردن داره از دستگاه کار بکشه
مثلا خواستیم از جی پی آر اس رایتل استفاده کنیم تو سایت رایتل راهنما داره طبق راهنما وارد کردیم ولی سرعتش کم بود که اخر فقط اسم اپراتور رو وارد کردیم بدون آی پی یا تغییراتی که درست شد!
فکر کنم با اپدیت مشکلاتش حل بشه،در مورد صدا دادن درب پشتش به حدی سفت بود که به زور در میومد چه برسه به لق بودنش
من ایسوس هم داشتم ممو پد،از ممو پد کیفیت بدنش بهتر بود
به هر حال مبارک باشه هر انتخابی که کردین ولی به نظر بنده با گرون شدن ارزش خرید نداره نه این تبلت نه تبلت های دیگه
ممنوننقل قول:
یه گلکسی تب 3 7 اینچ و 8 گیگ سیمکارت خور رو یکی از دوستان 1 هفته پیش خریده می خواد ردش کنه بره
تبلت هم هنوز اک هست و باز نشده بنظرتون 500 تومن میارزه؟
وقتی هنوز اک ـه، چرا که نه....نقل قول:
اگه من جای اون دوست عزیز بودم، 800 تومان می فروختم.
فرق بین نوت 8 (N5100) و تب 8 (T311) چیه؟ (بغیراز پردازنده)
تقریبا هم قیمت هستند بنظرتون کدومش بهتره؟
N5100 بهتره...نقل قول:
ویژگی های عمده T311 نسبت به N5100.
1- ظاهر بهتر
2- رابط تاچ ویز این مدل، روون تر
3- بدنه ی با کیفیت تر
ویژگی های عمده N5100 نسبت بهT311.
4- دوربین بهتر
5- سخت افزار بهتر
6- باطری بهتر
تفاوت های کوچکتری هم بین این دو مدل هست، که خیلی به چشم نمیاد.
اگه سخت افزار و دوربین و باطری، در اولیت های پایین تری قرار داره، T311 انتخاب بهتری هست. ( البته از نظر من نیست )
با سلام
به نظر شما ایسوس 372 بهتره یا 175 ؟
سلام دوستان حدود 200 چه تبلتی پیشنهاد می کنید؟
برای بچه میخوام و بودجم هم بیشتر از این نیست!
372 پردازندش قوی تره. ولی بعد آپدیت به 4.3 مشکلات زیادی پیدا میکنه.نقل قول:
175 بطور پیشرفض اندرویدش 4.3 ـه و اون مشکلات 372 رو نداره
منظورتون از 175 کدوم تبلت هست؟نقل قول:
با 20/30 تومان افزایش بودجه، SmartTouch Life TC7016504 رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
ASUS Memo Pad ME175 Dual SIMنقل قول:
منظورتون از 175 کدوم تبلت هست؟
آهان....نقل قول:
به نظر من 372 بهتره.نقل قول:
نکات + و - 372 نسبت به 175:
+
1- سخت افزار
2- دوربین ( یه ذره )
3- کیفیت صفحه نمایش کمی بهتر ( با زاویه دید کمی کمتر )
-
4- اندروید پایین تر
5- نسخه بلوتوث قدیمی تر ( 3 )
6- تا 32 گیگ از درگاه کارت حافظه بیشتر ساپورت نمی کنه. اما 175 تا 64 تا...
نکات + 372، نسبت به نکات - آن با ارزش تر است.
پس این محصول ارزش خرید بیشتری دارد. ( البته کمی گران تر هست )
ممنون از راهنمایی دوستان
372 پنجاه تومن ارزون تر از 175 بود و خریداری شد.
سلام
اقایون من یک تبلت میخوام واسه فیلم دیدن و اهل بازی هم نیستم.پیش خودم گفتم تبلت 10 اینچی با رزولوشن بالا و ips بگیرم. با تحقیقاتی که کردم چند تا سوال برام پیش اومد :
1. کیفیت نمایش asus memopad fhd 10 inch از ipad aire 9.4 inch خیلی پایین تر هست یا زیاد محسوس نیست؟
2.کیفیت نمایش همین asus از lg gpad 8.3 inch پایین تره یا تفاوتی نداره ؟
3.میگن محصولات asus خیلی مشکل و کار به گارانتی کشیدن دارند درسته؟
4.این مدل asus جی پی اس داره یا نه ؟
مرسی از لطفتون
نقل قول:پایین تر هست و میشه گفت که محسوسه.نقل قول:
1. کیفیت نمایش asus memopad fhd 10 inch از ipad aire 9.4 inch خیلی پایین تر هست یا زیاد محسوس نیست؟
وقتی این دو رو کنار هم قرار میدین، به نظر میاد LG بالاتره و همینطور هم هست.نقل قول:
2.کیفیت نمایش همین asus از lg gpad 8.3 inch پایین تره یا تفاوتی نداره ؟
خیلیاشون مشکل دارن و گاهی اوقات گارانتی ها قبول هم نمی کنند و اکثراً میگن شما خراب کردید.نقل قول:
3.میگن محصولات asus خیلی مشکل و کار به گارانتی کشیدن دارند درسته؟
بله داره.نقل قول:
4.این مدل asus جی پی اس داره یا نه ؟
خواهش می کنم :دینقل قول:
مرسی از لطفتون
من درکل پیشنهاد می کنم، LG G Pad رو تهیه کنید. واقعاً عالیه.