منم متوجه شدم چون نمی تونستم جواب رو بدست بیارم و فکر کنم 10 در نظر گرفتمنقل قول:
Printable View
منم متوجه شدم چون نمی تونستم جواب رو بدست بیارم و فکر کنم 10 در نظر گرفتمنقل قول:
منم bat رو دیدم گفتم شاید معنی دیگه هم داره و خودم رو به خری زدمنقل قول:
زیست براتون آسون بود؟نقل قول:
چند شنبه تو tv می بینیمت?:31:
من هم به نظرم رسید که شاید 10 باشه.ولی گفتم آخر برمیگرم روش فکر میکنم....خیلی سوال احمقانه ای بود...آخر که برگشتم متن سوال رو درس نخوندم و تقسیم بر دو نکردم (چون طول پاره خط رو داده بود) لذا با همون ده حساب کردم که باز هم تو گزینه ها نبود.... باید با 5 حساب میکردم....نقل قول:
خریت خودم بود....بایستی می فهمیدم اینا به همین راحتی یه سوال رو حذف نمیکنن....به مسئولین جلسه هم گفتیم یه آدم احمقی بود که گفت به من ربطی نداره....
در هر صورت حیف شد یک سوال....
شما مطمئن باش اگه به تخصص بررسی پول پارو میکنی.... این جامعه ی ایران اینقدر مریض داره که اگه همه ی عالم دکتر بشن هم باز هم دکتر کم میاد:دینقل قول:
سلام من پست شما رو دیدم حسابی جا خوردم !
چون خودم هدفم پزشکی هست
شاید منظور شما پرشکی عمومی هست که اینده خوبی نداره با طرح پزشک خانواده؟؟؟
وگرنه تخصص و فوق تخصص که دارن پول پارو می کنن
البته دکتر شدن اول راهه...شما با پشتوانه ی دکتر شدن میتونی کار های بزرگتری انجام بدی ساختمان سازی و سرمایه گذاری و....همه که با دکتر شدن میلیاردر نشدن....اولش شاید سخت باشه اما ممکنه...تازه پزشک های عمومی هم کم پول در نمیارن.....
پس تاپیک کنکوری های 92 رو کی میزنین ؟ : دی
دوستان دانشگاه ازاد داره . کارت های رشته های غیر پزشکی را می ده تا 14 وقت است اگر اشتباه نکنم
ادرس سایت نیز این است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا جوابا نمیاد تو سایت
ساعت 3 شددددد
برای کنکور استرس نداشتم ولی الان دارم از استرس میمیرم . نمیدونم وقتی جوابا اومد ببینمشون یا نه :19:
ببینه حداقل تکلیفش معلوم میشه
اومدددددددددددددددددددددد دد
خب خیلی بد شد !
ریاضی 31.5
فیزیک 35
زبان 89
بقیه اش هم دقیق یادم نمیاد
زیسته سراسری امسالو حدودا هفتادو پنج زدم . بنظرتون زیست آزادو چند میتونم بزنم ؟
در همهي سلولهاي يوكاريوتي، ............
همانندسازيDNA قبل از آغاز پروفاز یک انجام میشود
این گزینه چرا غلطه ؟ مگه قبل همانندسازی اصلا تقسیم میوز امکان پذیره ؟
جواب درست اینو زده . در شروع تقسيم سلول، رشتههاي دوك به كروموزومها اتصال مييابند . این درسته ولی چرا اون غلطه ؟
منظورشون اگه اینه که همانند سازی تو مرحله اس انجام میشه نه جی 2 . خیلی بد سوالو طرح کرده باید یه کلمه دقیقا میزاشت وگرنه در کل قبل از پروفاز هست .
من فیزیکو فکر میکردم بالای پنجاه زدم . الان که دیدم چقدر غلط زدم از ترس اینکه منفی بشم اصلا درصدمو حساب نکردم . به تمام معنا گند زدم:18:
درس های عمومی بدون یک کلمه خوندن
ادبیات 28
عربی 20
دینی 45
زبان 56
درس های اختصاصی با یه هفته خوندن
ریاضی 8
فیزیک 9
شیمی 22
ادبیات 36
عربی 44
دینی 69
زبان 78
ریاضی 10
فیزیک 14
شیمی 27
اصلا انتظار نداشتم به این حد بد بدم . فیزیک و شیمی سالهای پیش رو همیشه بالای 50 میزدم . واقعا دچار شوک شدم
do halat dare ya tarke tahsil mikonam ya miram azad va zor zoraki edame midam.kodomo entekhab konam
............................................?
سلام دوستان با اين درصدا هيچي معلوم نميشه از الان خودتون رو نگران نكنين... ممكنه مثلا ادبيات امسال سخت بوده باشه و مثلا درصد 50 خيلي خوب محسوب بشه....
....بريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درصداتون رو بزنيد يه ميانگين بگيريم ببينيم وضع چجوريه....مثلا اگر ميانگين ادبيات در بياد 35 كسي كه 50 زده يعني خيلي خوب زده...
همه یوکاریوت های میوز نمی کنند مثلا آمیب میوز نداره پس همانند سازی قبل از پروفاز میوز 1 نیستنقل قول:
بد بخت شدم رفت پی کارش
زیست 72
معارف 70
فیزیک 37
عربی 21
ریاضی 11 !
ادبیات 24 !
شیمی 48 !!!( پارسال 60 ) آزمون های آخر امسال 70 )
زبان 18 !!!!! ( پارسال 60 زدم ) ازمون های آخر امسال رو هم 50 می زدم )
باید به فکر آزاد باشم
خراب کردی؟نقل قول:
منم همین حالت رو دارم ! حالا می خوام آزاد بخونم
به نظرم آزاد بخون زندگی فقط درس خوندن نیست! می ری ازاد چند سال خوش می گذرونی! فشار درس خوندن کم می شه! لذت می بری!
یه جورای دارم خودم رو دل داری می دم:44:
نقل قول:
فکر میکنی با هفتاد پنج زیست سراسری . بشه آزاد صد زد ؟
یه سوال داشتم . شما که قشم زندگی میکنی . اجاره ها اونجا چطوره ؟ یه سوییت قیمتش چنده حدودا . شاید برای بین الملل اومدم قشم .
منم کارم به آزادکشیدهنقل قول:
اره آزاد چیزی نیست دو 3 تا سوال بدن که ادم توش بمونه!مثلا پارسال یه سال از تاریخ انقراضها اومده بود ! همه سوالات آزاد چند سال گذشته بزن نیاز به بررسی نداره فقط سوالات رو دیده باشی
شخصا فکر نمی کنم بتونم 100 بزنم چون خارج از سطح علمی امکان اشتباه کردن و خطا وجود داره! ولی به بالای 90 فکر می کنم چون در آزاد اگه زیست رو پایین 90 بزنی بدبختی
سوئیت رو نمی دونم فکر نکنم زیاد گیر بیاد! قشم نسیت به بندر خونه گرون تر و یه خونه 2 اتاقه معمولا از 400 - 500 شروع می شه باچند نفر خونه بگیری نفری بیشتر از 100 تومن نمی شه( بچه های می گفتم از 400-*500 کمتر گیر نیومد
اگه با هزینه بین المللی مشکلی نداری مطمئن با با خونه هم به مشکل بر نمی خوری!
قشم نسبتا امنیته! شهر بزرگی هم نیست!
زرشک...من این سوال رو دقایق آخر زدم و ظاهرا غلط زدم.... واقعا باید یه کلمه ی دقیقا میذاشت چون همانند سازی قبل از تقسیم میوزه...... کلا خودشانه مسخره کردن...نقل قول:
اینی که شما میگی هم درسته.... ولی سوالش خیلی نامردی بود آدم گزینه ها رو میخوند سواله یادش میرفت:)نقل قول:
همه یوکاریوت های میوز نمی کنند مثلا آمیب میوز نداره پس همانند سازی قبل از پروفاز میوز 1 نیست
تخمین رتبه رو از تو سایت گزینه 2 واسه کاربرا هم برداشتن ؟؟؟؟
اگه واسه کسی باز میکنه ، لینکشو بذاره لطفن ...
سایت دیگه ای هم هست واسه تخمین رتبه ؟؟؟
یه جاهایی ادم واقعا دیگه هیچی واسه از دست دادن نداره.
.
.
.
lordfarid
اگه زیست امسالو 50 زدی ازادو می تونی بالا 90 بشی البته اگه یه نیم نگاهی به سوالای ازاد بندازی خودت متوجه می شی بافت سوالای زیست ازاد خاص خودشه و با دولتی می فرقه ولی می شه موفق باشی
چرا بعضی از بشور سابق اینجا نمی یان؟!!!!!!!!!مث هومن اسی لاو و...
دوس دارم بدونم چی کار کردن
امیدوارم خیلی خوب داده باشین
مشکلم اینه که این گزینه واسه من ناقص بود . اصلا نصفش چاپ نشده بود که بفهمم چی میگه... توی دفترچه های d اینجوری بوده .تکلیف چیه معلوم نیسنقل قول:
اره خیلی نامردی بود! منم همین مشکل رو دارم وقتی دارم گزینه های رو می خونم سوالو فراموش می کنمنقل قول:
راستی به نظرتون زیست70 امسال اندازه 80 پارسال می شه؟
مشکل این سوال چیه؟ هر چهار گزینه اشتباه؟ ویتامین آ که در آب حل می شه؟نقل قول:
عجب سوال بیخودی داده بودن... اینقدر گزینه های نزدیییک به هم ! من اصلا آمیب و اینا یادم نیومددد ! آخرشم نزدم .نقل قول:
این سوال یکی از گزینه هاش (همین مخلوط 2 فازی ) توی دفترچه های d ناقص چاپ شده بود! هر چی هم که من اعتراض کردم گفتن درسته!! سنجش هم همین گزینه رو درست انتخاب کرده.نقل قول:
نمیدونم پیش خودم یه تستم زیست و شیمی غلط نمیزنم . سوالای ترکیبی و مفهومی سبز زیست شناسی همرو درست میزنم . ولی میترسم آزاد 7000 نیارم . نمیخوام یه سال صبر کنم برا همین با هر بدبختیه برم بین الملل . سخته . خیلی شهریش بالاس دیگه پولم به اجاره خونه اینا با سختی میرسه .نقل قول:
اخه 7000 آزادم سخته همه درصدا بالای 80 تو کارنامه ها . من خودمو بکشمم ریاضی چهل بالاتر نمیتونم بزنم .اگه خوش شانس باشم . مگه زیست و شیمی جبرانش کنه .
خدا کنه شهر خوبی باشه قشم . دانشگاهش خوب باشه . 2 سال بیشتر اونجا نباید بود . یه خاکی میریزم تو سرمون
نمیذاشتید کلیدارو حداقل تا اعلام نتیجه راحت باشیم ! Ah !
دقیقا . من که هر چی امید داشتم به فنا رفت
کجا در آب حل میشه؟ شوخی نکن... مگه تو زیست نخواندی که ویتامین آ با چربی جذب میشه.... اگه تو آب حل میشد که مثل ویتامین ب و ث با آب جذب میشدن....نقل قول:
بستگی به خیلی عوامل داره...اما خیلی از بچه های ما که حتی معلم خصوصی داشتن هم میگفتن که سخت بوده پس نگران نباش...نقل قول:
راستی به نظرتون زیست70 امسال اندازه 80 پارسال می شه؟
یکی از دوستان من هم ظاهرا تو همین سوال مشکل داشت و برای اون هم قسمتی از گزینه ها ایراد داشت.... واقعا امسال سنجش خیلی افتضاح عمل کرد... قلمچی سالی هزاران سوال چاپ میکنه هیچ کدام غلط املایی یا ویرایشی ندارن اما کنکور.....نقل قول:
این سوال یکی از گزینه هاش (همین مخلوط 2 فازی ) توی دفترچه های d ناقص چاپ شده بود! هر چی هم که من اعتراض کردم گفتن درسته!! سنجش هم همین گزینه رو درست انتخاب کرده.
ای بابا شروع تقسیم سلول که می تونه اول پروفاز باشه که هنوز دوک در حال تشکیل شدنه ودرست تشکیل نشده که بخواد به کروموزوم ها متصل بشه؟!
اونهایی که فکر می کنن پزشکی ازاد خیلی آسون اتفاقا پارسال سنت شکنی کردن و چندتا سوال خوب مخصوصا از ژنتیک دادن
امسال هم جاسپی رفت و دانشجو برادر وزیر علوم اومده بجاش احتمالا امسال سطحش به سراسری نزدیکتر میشه
من پارسال زیست رو 70 زدم ولی ازادم شد حدود 84
بچه های خواهان پزشکی اصلا نگران نباشید این کارنامه رو نگاه کنید منطقه 1 رتبه 1370 که پزشکی هم قبول شده( تا 1800-900 منطقه حتما قبول می شید پزشکی)
درصدهاشو توجه کنید....به توجه به این که در کل کنکور امسال یکم از پارسال سخت تر بوده جای بسی امیدواریست :10:
گیر دادینا ، ویتامین C با 5 گروه قطبی در آپ حل میشه و ویتامین A با 1 گروه قطبی نامحلوله در آب !
راستش من اینو واسه خودم رمز گذاشته بودم یکم رمزش ضایع هست نمیگم ! :دی
سر جلسه هر چی به مراقب گفتم گفت جمله درسته بیـــسواد .من یه اعتراض نوشتم واسه سنجش.ولی نمیدونم اصلا نگاه میکنن یا نه . اون سوال فیزیک هم که عددش مشخص نبود . حالا یعنی این دو تا سوالو حذف میکنن یا طبق معمول حقمون ضایــــــع میشه ؟!!نقل قول:
امیدوارم که هر دوتا سوال حذف بشه... من برای سوال 224 فیزیک که طول پاره خط رو اشتباه داده بود به سنجش هم ایمیل زدم و هم زنگ زدم.جواب ایمیل رو ندادن اپراتور سنجش هم بهم گفت که باید نامه بنویسم....نقل قول:
دوستان هرکس اعتراضی داره لطفا به سنجش اعلام کنه...شاید شما از حقتون بگذرید اما اعتراض شما علاوه بر این که حق شما رو بهتون برمیگردونه باعث میشه بقیه هم به حقشون برسن.....
شیوه ی اعتراض رو هم من از یکی که اطلاعات کافی داره پرسیدم اینو بهم گفت.
نقل قول:
با سلام
نقل قول:
طبق اعلام خود سازمان سنجش از طریق وب سایت سنجش می توانید اعتراض خود را اعلام کنید
1- قسمت پاسخ گویی در وب سایت سنجش به آدرس
2- تماس با بخش روابط عمومی به شماره
9 الي 88923595 - (021)
3- مکاتبه با مرکز رسیدگی به اعتراضات به آدرس صندوق پستیتهران؛ ص.پ: 1314-15875
لطفا برای اطمینان از هر سه کانال اقدام کنید
من قبلا گقتم درصد نگیرید یعنی یه نفرم گوش نکردا !
درصد بگیرید به چند دلیل نا امید میشید
اولا همیشه درصد واقعیتون از چیزی که حساب کردید پایین تر میشه ! به دلایل مختلف ! مثلا اشتباه وارد کردن . یا مثلا یه سوالو غلط زدید موقعی که چک میکنید درست یادتون نیست کدوم گزینه رو زدید واسه خودتون درست حسابش میکنید
دوما ! شما چه خوب داده باشید چه بد حساب درصداتون هیچ کمکی نمیکنه ! مثلا فرض کنیم من درصد گرفتم بعد میانگین درصدام شد 60 ! حالا با این درصدا چیکار کنم ؟! تخمین رتبه کنم ؟ تخمین بر اساس چه سالی ؟ از کجا میدونید کنکور شما نسبت به اون سال سخت تر بوده یا ساده تر ؟! میانگین درصد 60 ممکنه یه سال بشه 700 منطقه یه سال بشه 300 ! بین این دوتا کلی فرق هست ! پس جدی به هیچ دردتون نمیخوره . وضع خودتونو نمیفهمید . از استرستون هم کم نمیشه . فقط به جای استرس درصد استرس رتبه رو خواهید داشت
پس
درصد نگیرید :دی
باورم نمی شه این قدر منگ شده باشم:Dنقل قول: