تورنت به شدت داغونه من 512 دارم ولی هیچ وقت نتونستم دانلود کنم دلیلشم سرعت اپلود کم مخابرات هستش (اگه بیای مخابرات قید تورنت کامل بزن)نقل قول:
Printable View
تورنت به شدت داغونه من 512 دارم ولی هیچ وقت نتونستم دانلود کنم دلیلشم سرعت اپلود کم مخابرات هستش (اگه بیای مخابرات قید تورنت کامل بزن)نقل قول:
دوستان برای شما هم سرعت نصف شده ؟ صفحاتم بد باز میشن
فعلا که نه....
افتضاح باز میشه!:sq_10:نقل قول:
عزیز تورنت بستگی به سید هایی داره که روی فایلت فعال هستند شما میتونی حداکثر سرعتم تو سید های خوب بگیرینقل قول:
منظورتون از نصف چیه ؟ ! یعنی اگه سرویس 512 داشته باشی و بصورت نرمال باید سرعت 64 کیلوبایت بده برای شما 32 کیلوبایت بر ثانیه میده ؟ !نقل قول:
نه خوشبختانه هنوز نصف نشده سرعتمون !
در مورد بد باز شدن صفحات هم ، مشکل مربوط میشه به DNS انتخابی مخابرات که از سرعت خیلی پایینی در بعضی ساعات برخورداره . شما بهتره DNS رو بصورت دستی در ویندوز وارد کنین . از بهترین DNS های موجود که با محابرات هم سازگاره ، Open DNS هست :
208.67.222.222
208.67.220.220
یه برنامه هم برای وارد کردن اتوماتیک در پایین لینک دادم که بعد اجرا در سمت Select Network کارت شبکه رو انتخاب کن و در سمت چپ روی Fatest DNS کلیک کن تا خودش به دنبال سریع ترین DNS بگرده و در پایان جستجو apply رو بزن تا روی ویندوز اعمال بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فیلم آموزشی کوتاه :
پس من چطور با 256 راحت با کل پهنای باند تورنت دارم دانلود میکنم ؟!نقل قول:
شما سرعت آپلودت رو روی 2 KB ببند درست میشه.
دوستان عکسهای imdb برای شما هم لود نمیشه؟
مثلا:
بله مسخره کردن مارو واقعا عقب افتاده هستیمنقل قول:
این که چیزی نیست گوگل ایمیج هم عکساش لود نمیشه
دوست عزیز سایت IMDB تمام عکس های سایت رو ، روی سرور داخلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میده که متاسفانه این سایت یکی دو روزه توسط دولت بسته شده !! به همین خاطر عکس های سایت IMDB لود نمیشن . ولی با چیز پی ان به راحتی میتونی بازشون کنی !!نقل قول:
ممنون از جواب.نقل قول:
اومدم بدبختی .
قبلا اسیا تک داشتم 300 400 کی دانلود می کرد اونم حجمی بود فایده نداشت نامحدود هم که کلی پولشه.
اره ولی سید بالا هم از مقدار سرعت ثابت ما بالاتر نمی ره.
تو bandwidth زدم تغییر نکرد. الان خودت با چه سرعتی میگیری؟
بعد تو همین قسمت تنظیمات number of connections مقدار هاشو تغییر دادی؟ یا همونه واسه من به ترتیب 200 , 50 , 4 , هست.
بعد تو connection روی شماره پورت خاصی تنظیم کردی یا همون رندم هست؟
دوستان ویکی پدیا هم برای شما باز نمیشه ؟!
باز شد ولی خیلی به سختی ! کلا 3 روز که ترکیده !
ترکیدن تایید میشه صفحه دیر باز میشه
نقل قول:The connection has timed outنقل قول:
The server at en.wikipedia.org is taking too long to respond.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
من که دو ساله هیچ وقت نتونستم تورنت دانلود کنم البته 128 داشتم مشکلی نداشت(احتمالا به خاطر اختلاف کمه اپلود و دانلود هستش که توی 256 هم اختلاف کمتری دارن ولی 512 به شدت اپلود کمه)نقل قول:
بستن سرعت اپلود هم کارساز نیست فکر میکنم حداقل به 256 کیلو سرعت ارسال نیاز هست برای 512
کارهایی که گفتید انجام دادم ولی متاستفانه هیچ تغییری نکردنقل قول:
خوب در نگاه اول ارتباط نرم افزار یو تورنت شما با اینترنت مشکل داره به طور تخصصی تر یو تورنت نمی تونه از پورتی که تعریف کردیم 49798 را باز کنه و ارتباط ش را به درستی بر قرار کنه این دو علت داره :نقل قول:
1- این پورت توسط نرم افزار آنتی ویروس / فایروال شما مسدود شده ( نرم افزار فایر وایر وال خود را غیر فعال کرده و تست بگیر )
2- این پورت توسط مودم شما برای استفاده ی یوتورنت باز نگردید است. ( این باز شدن در شرایطی اتوماتیک انجام میشه ولی اگه نشد باید دستی باز نمود )
برای تست روی علامت اخطار نارنجی دوبار کلید کن Current Port = 49798 و Run test رو بزن.
مثل بنز باز شد !نقل قول:
انتی ویروس که نصب نمیکنم فقط فایروال بودش که پاکش کردم موقتنقل قول:
در مورد مودم تنظیم خاصی وجود نداره
در نهایت هرکار کردم این پورت اوکی نشد
از پورت های رندومش استفاده کردم ولی جواب نداد خودم چند تا پورت از خودم زدم که در نهایت با پورت 234 سبز شد ولی بازم سرعت نمیکشه!
نقل قول:
الان با این تنظیمات سرعت دانلود خودت چقدره؟
واسه 512 همین تنظیمات خوبه یا تغییر داره؟
دوستان تنظیمان مودم برای مخابرات چیست ؟ vci vpi ?
نقل قول:
برای خطوط مسی 0/35 برای خطوط فیبر نوری 8/81 . معمولا 0/35 هست
ممنون دوست من محدودیت حجمی داره برای ۲۵۶ ؟
همین امروز مراحل انجام شد و قیبض گرفتم ... ولی چراغ استاتوس خاموشه ... میخوام ببینم مشکل از مودم هست یا کلا خاموش هست و چشمک زن وقتی میشه که خط رانژه میشه ؟
نه از توی مودم پورت هنوز باز نیست.نقل قول:
از طریق این آموزش می تونی یاد بگیری چه طوری پورت 49798 را توی مودمت باز کنی.
به عنوان مثال برای مودم TL-WR340G
و برای بقیه مودم ها
آره مناسبه . برای من 256 از 256 ای که دارم البته تورنت های با سید خوب.نقل قول:
نقل قول:
اگه ماهیانه حدود 12 هزار تومن میدی ، یعنی هر دو ماه حدود 25 هزار تومن ، نه هیچ محدودیتی نداری با خیال راحت دانلود کن
سلام
محله ما چهار ساله فیبر نوری شده.توی این مدت همش دارن میپیچونن هی میگن روی فیبر نمیتونیم اینترنت بدیم ولی الان خیلی مناطق دیگه دارن این کاررو میکنن.چندین بار رفتم مخابرات و فرم هم پر کردم تا مثلا در الویت باشم ولی هنوز خبری نیست.به چند شرکت خصوصی زنگ زدم گفتن ما از مخابرات استعلام میگیریم میگن مشکلی نیست ولی پورت خالی نداریم.در حالیکه به خودم جواب دیگه ای میدن.
راه حلی هست بشه این مشکل رو حل کرد؟
شهر ری - منطقه مخابراتی 3-مخابرات عرب سرخی
فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده انقدر سر میدوننت که پشیمون بشینقل قول:
چنتا راه داری
اینترنت بی سیم
بری اونجا بگی من خط مستقیم میخوام کابل مستقیم مسی
بری یه خط قدیمی که کابل مستقیم هست بخری و انتقال بدی به خونتون
در حالتی که تعداد کاربر زیاد باشه مخابرات براتون اینترنت راه میندازه ولی اونم مشکلات خاص خودش رو داره
اینایی که گفتم به صورت تئوری امکان پزیره ولی عملا بستگی به منطقت و اینکه اونجا اشنا داشته باشی یا نه داره
در ضمن شرکتای خصوصی روی فیبر نوری خدمات نمیدن
تو روح سازنده این فیبر نوری که ما استفاده میکنیم بیچارمون کرده
دوستان از وقتی خط رانژه شده صدای هوا افتاده تو تلفن ... چاره چیه ؟ کسی تجربه ای تو این زمینه داره ؟
عادیه این موضوع.نقل قول:
باید از اسپلیتر استفاده کنی. (بهش نویزگیر هم میگن!)
با سلام سرعت دانلود من قبلا 17 بود حالا 13 پنگ زیر 100 بود حالا 1000 فکر کنم همین جور پیش بره تبدیل میشه به دایل اپ برای شماهم همینجوری .مخابرات هروز بدتر از دیروز
سلام، نگفتید سرویستون چنده، ولی نه من مشکلی ندارم، سرویس من 512 و سرعت دانلودم مدتهاست فیکس روی 60 هستش(گاهی هم بیشتر) و مناسبه...نقل قول:
کلیه پورتها هم برام بازه...و این موضوع هم فوق العاده مهمه:46:
128 اقا 521 چطوری به شما دادان شما هم لیسانس دادرینقل قول:
کارت دانشجوییم رو ارایه دادم و یک فرم امضا کردم(تلفن بنام خودمه...) کل کاغذبازیش 5 دقیقه هم نشد و همون روز هم ارتقا داده شد...-مرکز شهید مدنی-نقل قول:
اینترنت که تنها راهم وایمکسه که دارم.ولی adsl خیلی برام بهتره دردسرش هم کمتره.نقل قول:
در رابطه با فیبر نوری هم تو تهران چند تا مناطق که فیبر نوری هم هست adsl میدن.(اون اوایل هم اصفهان شروع کرد روی فیبر نوری adsl میداد)ولی نمیدونم این منطقه ما چه مرگشه.از اولین مناطقی بود که فیبر نوری رو تستی راه انداخت ولی حالا توش مونده.اصلا براشون اهمیت نداره که چند نفر تقاضا دارن چون مطمئنم تقاضا زیاده ولی انگار تا خودشون نخوان کاری نمیکنن.
در رابطه با انتقال خط هم قبلا چند تا خط پیدا کردم ولی مخابرات گفت پست مخابراتی محل شما فیبر نوریه و حتی اگه بازم انتقال بدیم مشکل در محله شماست.
اینم که از پست تا منزل کابل مسی بکشن محاله!
کسی این مشکل رو نداشته؟راهی پیدا نکرده؟
خط ما هم فیبر هستنقل قول:
من الان 512 گرفتم ، مجوزشو از محل کارم گرفتم.
تا همین پارسال اینترنت نمیدادن میگفتن خط فیبره، ولی الان دارن به راحتی میدن بدون تغییر در کابل کشی ها.
اگر اطلاعات من خیلی ضعیف نباشه تا این حد میدونم که اکثر خط های ارتباطی در دنیا فیبر نوری هستن و این بستر خیلی بهتر از کابل مسی توان و تکنولوژی برای اینترنت رو داره
مشکل اصلی مخابرات اینه که تجهیزات لازم برای اینترنت رو هنگام کابل کشی نصب نمیکنه (به علت هزینه)
این تجهیزات رو هم که به صورت یه کارته باید در مرکز مخابرات نصب کنن و هیچ ربطی به کابل شما نداره چون همین الانم از مرکز تا منزل شما کابل مسی هست!!!(شک داری زمین رو بکنید کابل رو چک کنید) فقط یه مسیر کوتاه در مرکز مخابرات به صورت فیبر نوری.