سلام دوستان
علت کند شدن سرعت ویندوز چیه؟
ویندوزم کند کار میکنه و موقع بازی کردن هم روان نیستش .گیر داره
Printable View
سلام دوستان
علت کند شدن سرعت ویندوز چیه؟
ویندوزم کند کار میکنه و موقع بازی کردن هم روان نیستش .گیر داره
ba salam. man mikham roye laptop ba cpu jadid corei3 win xp nasb konam. lotfan age kasi rahe hal dare bege?نقل قول:
سلام، دوهفته پیش هم همین مشکل برای من پیش اومد که اینجا توضیح دادم:نقل قول:
مشکل رو حل کردم، اما بخاطر همین روشن شدن های ناگهانی باطریم صدمه دید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4905949&postcount=411
اگه کمکی خواستی یا به نتیجه ای رسیدی خبرم کن.
اگر یکی پاسخ منو بده ممنون میشم:11:نقل قول:
نقل قول:
این کارو نکنی بهتره اما !!
اگر خواستدی اینکارو انجام بدید بیاد از ویندزو سفارشی اونم نه برای COREI3 بودنش برای ساتا بودنه هاردش استفاده کنید
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
نقل قول:
فرقی نمی کنه می تونید اینکارو اینجام بدید
بله می تونی لپ تاپ رو به عنوان کیس هم ناه کرد
کیبرد و ماوس USB و یا از آداپتور USB استفاده کنید
سلام بر اساتید
دوستان من یه ویندوز 7 - 64 بیت نصب کردم روی دل 1510 ( البته 2 -3 ماهی میشد همین ویندوز داشت کار میکرد اما مجبور شدم به دلایلی ویندوز جدید نصب کنم) اما از همون روز اول نصب مجدد گاهی کرش میکرد و مجبور به ریست میشدم . تا اینکه 2-3 روز پیش صفحه یه حالت زرد رنگ پیدا کرد و کرش کرد. وقتی ریست کردم توی بالا اومدن بایوس صفحه 2 تیکه دیده میشد. به هر حال این مشکل حتی موقع نصب ویندوز xp هم توی حالت داس ادامه داشت و کارکتر ها گاها عجیب غریب میشدند. از توی تست سخت افزاری دل هم از توی داس هیچ مشکلی رو توی هیچ قطعه ای نشون نمیداد.
حالا ویندوز رو فرمت کردم و کل درایو و حتی cmos رو هم از نو فرمت کردم و 7 - 32 بیت نصب کردم . تا الان مشکلی نداشته .حتی تست Performance خود ویندوز هم که فشار زیادی میاره رو 10 - 12 بار تکرار کردم و همون نمره قبلی رو میده . ولی یکی دو تا عکس از اون حالت داشتم به یک تعمیر کار نوت بوک نشون دادم گفت این سخت افزاریه و باید چیپ کارت گرافیک عوض بشه. میگفت کلا 1510 ها زیلد اینطوری میشن . و البته 140 تا 150 تومن هم هزینه :41:
حالا میترسم بازی نصب کنم روی لپ تاپ که نکنه دوباره .....
به نظر آماتور خودم نرم افزاری بوده ولی نظر تخصصی و تجربی اساتید رو خیلی لازم دارم
سلام
من یه لپ تاب 2190اچ پی گرفتم که بلوتوث نداره...رفتم از این بلوتوث اکسترنالاگرفتم...اما یه مشکلی که باهاش دارم اینکه که بعضی موقعا میشناسه بولوتوث روبعضی موقعا نمیشناسه.(میفهمه بلوتوث وصل شده اما میگه disable)میدونین چه طو ر میشه فعالش کرد؟..مشکل اصلی که دارم اینکه موسم بی سیمه وقتی اینو نمیشناسه موسمم کار نمیکنه.....:((
یه مشکل دیگه هم دارم!وقتی کابل lan مودم ای دی اس ال رو وصل میکنم.....و یه کانکشن میسازم یه ارور 691 میده میگه پسوردد غلطه..اما مطمئینم درسته چون دارم با کامپیوتر خونم میرم اینترنت...:(
ویندوزی که روشه ویندوز سون هست
میشه اساتید یه لطفی کنن کمک کنن؟خواهشا یه کم زود کمک کنین چون بدجوری خورده تو ذوقم........و افسردگی گرفتم!
سلام دوستان
من یه لپتاپ سونی با ویندوز 7 اورجینال خریدم با هارد 320 که فقط یه درایو c داره
اگه بخوام دو تا درایو دیگه بهش اضافه کنم ایا مشکلی پیش میاد؟
چطور میشه اینکارو بکنم؟
اگه سه تا درایو به نامهای c,d,e داشته باشم اون موقع بخوام ریکاوری کنم باز هم کل اطلاعات هارد پاک میشه؟
ممنون
می خواستم بدونم اگر لپ تاپ و تلوزیون هر دو پورت hdmi داشته باشن میشه هر فیلمی با هرفرمتی که در لپ تاپ پخش میشه رو روی تلوزیون هم دید از طریق اتصال با کابل HDMI
.نقل قول:
آره من امتحان کردم میشه................
نقل قول:
بهترین راه برای شما استفاده از پارتیشن بندی خود ویندوز که هم درایور ریکاروی از بین نره و هم درایوی رو که می خواهید رو ایجاد کنید
کندی سرعت به عوامل زیادی بستگی داره که به چند گزینش من اشاره میکنم:نقل قول:
1. داشتن ویروس
2. داشتن آنتی ویروس های سنگین ((مثل نورتون))
3.کمبود مقدار رم
4. افزایش فضای CPU
5. داغ کردن
6. اجرای نرم افزارهای سنگین
7. و.....
موفق باشید
از همین روش که یکی از دوستان تو سایت نوشته:نقل قول:
(از داخل خود ویندوز می تونی اینکار رو انجام بدی.
روی my computer کلیک راست کن و گزینه manage رو بزن.از پنجره باز شده روی disk management بزن.حالا روی درایو ویندوزت کلیک راست کن و گزینه shrink بزن و بعد فضایی که می خوای جدا کنی رو تایین کن. برای ویندوز 7 حدود 30 گیگ بزار چون خودش حدود نصفش رو پر می کنه. )
نقل قول:
فکر کنم این توضیح خودم بوده
اما بله دقیقا از همین روش با تفاوت که شما هر میزانی رو که می خواهید به درایو c اختصاص بدید چون محدویدت هارد ندارید
البته به پیشنهاد ویندوز فکر کنم که حدود 150 واسه c بر میداره و بقیه رو به شما برای ساخت درایو جدید اختصاص میده !!
سلام
مشکل من در رابطه با بلوتوث لپ تابمه،
چند روز پیش که یه فایل واسه لپ تاپم با بلوتوث موبایلم فرستادم، یه سری پیغام اومد من یکی یکی اوکی کردم و خلاصه add device شد. یعنی هم تو لپ تاپ و هم تو موبایلم هردوشون اضافه شدن، بعد از اون یه سری پیغام اومد من دوباره تایید کردم و yes زدم و خلاصه موبایلم شد عینه یه ماوس بی سیم واسه لپ تاپم. حالا هر کاری میکنم دیگه نمیشه :(
==
موبایلم سونی اریکسونه، قابلیت اینو داره که از طریق بی سیم مثه یه کنترل عمل کنه، لپ تاپ هم مدل دل 1510 هست. الان گزینه ی allow device to connect تو تنظیمات اصلیش فعاله ولی بازم نمیشه کانکت شد. یعنی فایل دریافت و ارسال میکنه ولی دیگه موبایلم مثه ماوس بی سیم نمیشه
==
شما بگین اصلا باید چکار کرد؟ چرا اونموقع وصل شد ولی حالا دیگه نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی هیشکی سر در نمیاره؟
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
ویروس بود رفع شد
نقل قول:
این یه امکان گوشی شما که فکر می کنم اسمش remote هست به قسمت application گوشی یه سری بزنید
در ضمن بچه های تنجمن موبایل بهتر می تونند کمک کنند
با سلام وعرض خسته نباشید من سونیvpc11fxدارم ویندوز7 32بیتی ریختم و 310m nvidiaرا که همان32 بیتی بود را ریختم ولی errorداد ودر ضمن آقا سامان هم قبلا راهنمایی کردند ولی لینک دانلود خراب بود لطف کنید راهنمایی کنید ممنون
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اینم لینک سالم
کد:http://www.askala.ir/userfiles/nv_disp.inf
سلامنقل قول:
داداش به نظر من بهترین راهش اینه که یه Windows Live بگیری
این ویندوز حتی رو سیستمی هم که هارد نداره بالا میاد تو رم مثل نرم افزارای portable هم هاردتو کامل میشناسه هم usb رو و هم یه سری نرم افزارای سیستمی و تعمیراتی مثل Partition magic ,...... برای درست کردن هاردت داره
با سلام وتشکر از samanعزیز من این لینک را چه گونه استفاده کنم چون مثل این که لینک دانلود نیست.طریقه استفاده؟ ممنون
با سلامنقل قول:
از طریق دانلود منیجر می توتانید این فایل رو دانلود کنید
اما اگر نشد لینک دانلود جدید خدمت ما
کد:http://www.askala.ir/userfiles/nv_disp.rar
سلام لپ تاپ inspiron 1464 وقتی فیلم رو اجرا میکنی و میخوای رد کنی چند ثانیه بره جلو هنگ میکنه مشکلش چیه؟
نقل قول:
لطفا نوع گرافیک و ویندوزی که استفاده می کنید رو بفرمائید
دوستان سلام
من هم به تازگي فوجیتسو v6555 خريدم و از فروشنده خواستم روي اون ويندوز سون نصب كنه.
ولي متاسفانه وب كم كار نمي كنه.يعني هنگام بالا اومدن نشون ميده كه كامرا روشه ولي نمي تونم از وب كم استفاده كنم.
يكي از دوستام مي گه اين مشكل از ويندوز سون هستش و بايه ويندوز ديگه مثلا اكس پي مشكل رفع ميشه.
كسي مي تونه منو راهنمايي كنه؟
ترجيحا مي خوام همين ويندوز سون رو داشته باشم.
ممنون از راهنماييتون.
باسلام خدمت samanعزیز ببجشید ولی ورجن 197.16 می با شد . چون که وصل شد مدل گرافیک راstandard vga graphic مینویسد وm310 ننوشت فکر کنم اگر .ورجن 197.16را infoآن را بگیرم درست شود
نقل قول:
عزیز متوجه نشدم میشه یکابر دیگه توضیح بدی اکر چکار کنی درست میشه ؟
ببخشید من ver: insatl 197.16 هست یک فایلی می خواستم که بریزم داخل مسیر گرافیک مثل همون فایل هایی که آخرش .info بود در ضمن اون فایل قبلی را ریختم ولی در device manager به عنوان standard vgaشناخت نه 310m با تشکر
نقل قول:
خدمت شما
کد:http://www.askala.ir/userfiles/nvac.rar
سلام دوستان خسته نباشید در مورد ساخت درایو ریکاوری سوال داشتم که تایپکش بسته شده بود اومدم سوالمو اینجا بگم
اول اینکه اون برنامه برای ساخت درایو در قسمت آخری که میخواد درایو رو بسازه اررور میده فکر کنم میگه این برنامه نسخه آزمایشی هست
2.این برنامه از ویندوز 7 نسخه 64 بیتی بکاپ میگیره یا واسه ویندوزهای دیگه است؟
لطفا کمک کنید همچنین اون برنامه رو هم چک کنید من دومین لینک رو دانلود کردم
سلام دوستان، اول اینکه سوال من جزئی نیست خیلی هم مشکل جدیه اما تاپیک بهتر از اینجا ندیدم
من امروز لپتاپ asus n61jv گرفتم. قبل خریدن تحقیقی که داشتم و تو بنچمارک ها دنبالش بودم کارت گرافیکش که gt325 M 1 g ddr3 هست رو نمره قابل قبولی بهش دادن، اما امروز که با لپتاپ کار کردم دیدم که ویندوز سون به گرافیک نمره ضعیف 4.5 رو داده!
بازی هم که نصب کردم با کمترین جزئیات باز هم گیر داشت!
این هم بگم که ویندوزش اورجیناله 64 بیتی هست و تو device manager دو تا کارت گرافیک شناخته که یکیش intel هست و دومی همینی که بالا گفتم.
حالا به نظر شما ممکنه تو ایندکس نمره ای که داده به اینتل بوده باشه ؟ و اینکه بازی که تو کامپیوتر نه چندان قوی من اجرا میشه رو چرا با کمترین جزئیات باز اجرا نمیکنه؟ ممکنه فقط از اون کارت گرافیک اینتل استفاده کرده باشه؟
یا اگه کلا این لپ تاپ قدرت گرافیکی ضعیفی داره یه فکر تعویضش باشم.
گرافیک ati 4330نقل قول:
ویندوز سون
آیا درایور گرافیک را به درستی نصب کردید ؟نقل قول:
یا در حالت default ویندوز استفاده می کنید ؟
با سلام خدمت آقا سامان من اون فایل infoرا ریختم ولی مثل این که در حین نصب هم error داد لطف کنید کمک کنید ممنون
سلام میشه لطفا از ارور عکس بگیری اینجا قرار بدی ؟
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت آقا سامانکد:http://rs992l33.rapidshare.com/files/388369943/1155958/graphic.jpg
عزیز لطفا اینجا آپلود کن
کد:www.myup.ir
کد:www.imageup.ir
با تشکر از شماکد:http://www.imageup.ir/images/5kelh8v6rcyi0rjo97ol.jpg
شما این درایورنقل قول:
را با این INF فایلکد:http://laptopvideo2go.com/nvidia/195series/19775_win7x32.exe
نصب کنید مشکل حل خواهد شدکد:http://laptopvideo2go.com/infs/195series/19775_win7x32/nv_disp.inf